-
Περίμενα τώρα στην ουρά στο φερυ για Αρκίτσα και πόσοι πήγαιναν να κλέψουν να σωθούν δεν περιγράφεται. Ακόμα και μπροστά στα μάτια του λιμενικού. Λες και δεν έβλεπαν τη σειρά και όλους τους μαλακές που περιμέναμε.
Τι μου θύμισες τώρα..
Είμασταν έξω από το Λούβρο, με τη γυναίκα μου γαμήλιο ταξίδι, και περιμέναμε να μπούμε, σε μια ουρά 300 ατόμων.
Της λέω
"δεν παίζει να υπάρχει ένας Έλληνας σε αυτήν την ουρά", μου λέει "τι εννοείς ;"
Ε όπως καταλαβαίνετε, σε 2' είμασταν ήδη μέσα (1' να σκεφτώ τη λαμογιά κι άλλο 1' να περάσουμε την είσοδο).
Όταν αργότερα το συνειδητοποίησα, έπαθα σοκ με το "μεγαλείο" του λαού μας, τι έμφυτες συμπεριφορές κρύβει η κουλτούρα μας, που μας φαίνονται τελείως λογικές..(Αλλά ναι συμφωνώ, εδώ δεν πρέπει να γίνονται αυτά )
Υγ: Για να δικαιολογηθω μετά στον εαυτό μου, σκέφτηκα τους κλεμμένους θησαυρούς μέσα στο μουσείο και..ηρέμησα.Και εγώ το ίδιο έκανα...
Αλλά όντως ήμουνα φτιαγμένος από τα κλεμμένα, όπως και στο βρεταννικό και στης Περγάμου.
-
Συγνώμη για το οφτόπικ, δεν άντεξα όμως….
Όπου Ιταλία βάλτε Ελλάδα…Μόνο που άμα βάλουμε Ελλάδα και Ιταλία μαζί, τι έχει μείνει για τους άλλους...
Και αν δεν είμαστε έτσι, δεν θα προχώραγε ο κόσμος, θα είμαστε λευκοί άραβες ή ινδοί, κισμέτ και άγιος ο θεός ή όποιος άλλος...
-
ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ
-
Συγχωρεμένος...
-
Ούνα φάτσα, Ούνα ράτσα
-
Περίμενα τώρα στην ουρά στο φερυ για Αρκίτσα και πόσοι πήγαιναν να κλέψουν να σωθούν δεν περιγράφεται. Ακόμα και μπροστά στα μάτια του λιμενικού. Λες και δεν έβλεπαν τη σειρά και όλους τους μαλακές που περιμέναμε.
Τι μου θύμισες τώρα..
Είμασταν έξω από το Λούβρο, με τη γυναίκα μου γαμήλιο ταξίδι, και περιμέναμε να μπούμε, σε μια ουρά 300 ατόμων.
Της λέω
Ε όπως καταλαβαίνετε, σε 2' είμασταν ήδη μέσα (1' να σκεφτώ τη λαμογιά κι άλλο 1' να περάσουμε την είσοδο).
Όταν αργότερα το συνειδητοποίησα, έπαθα σοκ με το "μεγαλείο" του λαού μας, τι έμφυτες συμπεριφορές κρύβει η κουλτούρα μας, που μας φαίνονται τελείως λογικές..(Αλλά ναι συμφωνώ, εδώ δεν πρέπει να γίνονται αυτά )
Υγ: Για να δικαιολογηθω μετά στον εαυτό μου, σκέφτηκα τους κλεμμένους θησαυρούς μέσα στο μουσείο και..ηρέμησα.καποια στιγμη ισως και να καταλαβουμε οτι αν συμπεριφερονται ολοι σωστα, γινονται οι δουλειες, συνολικα, σε λιγοτερο χρονο και με λιγοτερο αγχος.
Ισως να το καταλαβουμε καποτε, ισως και οχι... τεινω προς το δευτερο.ΥΓ: δεν "αδικησες" το μουσειο, τους υπολοιπους στην ουρα αδικησες, οποτε δεν υπηρξε καποια δικαιη εκδικηση.
-
Τι μου θύμισες τώρα..
Της λέω
Υγ: Για να δικαιολογηθω μετά στον εαυτό μου, σκέφτηκα τους κλεμμένους θησαυρούς μέσα στο μουσείο και..ηρέμησα.καποια στιγμη ισως και να καταλαβουμε οτι αν συμπεριφερονται ολοι σωστα, γινονται οι δουλειες, συνολικα, σε λιγοτερο χρονο και με λιγοτερο αγχος.
Ισως να το καταλαβουμε καποτε, ισως και οχι... τεινω προς το δευτερο.ΥΓ: δεν "αδικησες" το μουσειο, τους υπολοιπους στην ουρα αδικησες, οποτε δεν υπηρξε καποια δικαιη εκδικηση.
Δυστυχώς, δεν κατάλαβες το πνεύμα της δημοσίευσής μου..
Βιαστηκες να βγάλεις συμπεράσματα και να ηθικολογίσεις (άλλο ένα χαρακτηριστικό της κουλτούρας μας ) -
Τι μου θύμισες τώρα..
Της λέω
Δυστυχώς, δεν κατάλαβες το πνεύμα της δημοσίευσής μου..
Βιαστηκες να βγάλεις συμπεράσματα και να ηθικολογίσεις (άλλο ένα χαρακτηριστικό της κουλτούρας μας )Είτε βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα είτε δεν εξέφρασες σωστά αυτό που ήθελες να πεις ώστε να γίνει απόλυτα κατανοητό.
-
Επίσης, οι βασικοί κανόνες συμπεριφοράς δεν έχουν καμμία σχέση με την ηθική
-
-
για τον Dettol αφιερωμενο
εκανα την κουβεντα με τη συζυγο. Της προτεινα να ριξω παραγγελια, ωστε να παρουμε σειρα για το αμαξι και να το κανουμε ενα test drive με το που υπαρχουν διαθεσιμα αμαξια προς δοκιμη, το σεπτεμβριο. Αν δεν μας αρεσε, ακυρωνουμε παραγγελια και παιρνουμε τα χρηματα πισω. Ετσι και αλλιως, καπου θυμαμαι οτι διαβασα οτι ενα χιλιαρικο ζητουσαν μονο ως προκαταβολη.
Οχι....
Το ¨αφεντικο" μιλησε και τα σκυλια δεμενα. Θα την χασουμε την προσφορα και θα χασουμε και την επιδοτηση, αλλα τι να κανω; το αμαξι αυτο δικο της θα ειναι, δεν μπορω να της παρω αμαξι που δεν γουσταρει. -
Αν μίλησε το αφεντικό τοτε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το μόνο πλεονέκτημα που σου δίνει η παρούσα συνθήκη είναι να κερδίσεις σε μελλοντικές διαμάχες μιας και είναι σίγουρο πως θα φάτε γκολάρα όταν θα αυξηθούν οι τιμές σε 2-3ετη και σταματήσουν τα ΚΗ. Άρα θα έχεις πάτημα να επικαλείσαι το λαθος της.
-
Αν μίλησε το αφεντικό τοτε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το μόνο πλεονέκτημα που σου δίνει η παρούσα συνθήκη είναι να κερδίσεις σε μελλοντικές διαμάχες μιας και είναι σίγουρο πως θα φάτε γκολάρα όταν θα αυξηθούν οι τιμές σε 2-3ετη και σταματήσουν τα ΚΗ. Άρα θα έχεις πάτημα να επικαλείσαι το λαθος της.
lol lap, αυτο που λες γινεται απο γυναικες, αντρες δεν καταφεραμε ποτε να το κανουμε. Ο εγκεφαλος μας δεν εχει το bandwidth να κατεβαζει παλια συμβαντα και να τα πεταει σε τρεχοντα διαξιφισμο
-
Ή έχουμε ή δεν έχουμε ισότητα
-
200 ευρω μου ζητησανε προκαταβολη και εξοφληση λιγες ημερες πριν φτασει στην αντιπροσωπια. 3 ημερες πριν παραλαβω. Αν δε της αρεσει τι να το κανεις. Και για εμενα δεν ηταν το καλυτερο μου, προτιμουσα χιλιες φορες Τ μοντ 2, απλα θεωρησα οτι τετοια ευκαιρια δε θα την ξαναβρω
-
-
200 ευρω μου ζητησανε προκαταβολη και εξοφληση λιγες ημερες πριν φτασει στην αντιπροσωπια. 3 ημερες πριν παραλαβω. Αν δε της αρεσει τι να το κανεις. Και για εμενα δεν ηταν το καλυτερο μου, προτιμουσα χιλιες φορες Τ μοντ 2, απλα θεωρησα οτι τετοια ευκαιρια δε θα την ξαναβρω
Ρε σύ αν είναι 200€ θα πάω να τα δώσω και δεν της λέω τίποτα! Θα πάρω τηλ αύριο να ρωτησω.
-
Ωχ ωχ ωχ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι κοινωνικές επαναστάσεις.
-
Όλα βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα πάρεις την επιδοτηση. Εδώ έχω αμφιβολίες για εμένα. To Dolphin θα έλθει από Σεπτέμβρη. Επίσης ήδη παρουσίασαν το νέο Dolphin.
https://youtu.be/JamqulpXlnQ?si=SkTmwMHrWNtInds7
Εδώ λένε ιδιο σχέδιο αυξημένη αυτονομία
https://youtu.be/oMrn3vXZRws?si=SOeJCIaCLG1E6sia
Εδώ άλλο σχεδιο
Και εμένα παρουσίασαν νέο μοντέλο
https://youtu.be/ivCIhCaNH84?si=xvP85wI8VM6iX_nB
Άλλωστε αδελφάκια είναι.
Καλά άλλη δουλειά από το να αλλάζουν μοντέλα κάθε χρόνο, δεν εχουν; χαχαχαχα -
Όλα βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα πάρεις την επιδοτηση. Εδώ έχω αμφιβολίες για εμένα. To Dolphin θα έλθει από Σεπτέμβρη. Επίσης ήδη παρουσίασαν το νέο Dolphin.
https://youtu.be/JamqulpXlnQ?si=SkTmwMHrWNtInds7
Εδώ λένε ιδιο σχέδιο αυξημένη αυτονομία
https://youtu.be/oMrn3vXZRws?si=SOeJCIaCLG1E6sia
Εδώ άλλο σχεδιο
Και εμένα παρουσίασαν νέο μοντέλο
https://youtu.be/ivCIhCaNH84?si=xvP85wI8VM6iX_nB
Άλλωστε αδελφάκια είναι.
Καλά άλλη δουλειά από το να αλλάζουν μοντέλα κάθε χρόνο, δεν εχουν; χαχαχαχαΑυτά τα ai generated βιντεάκια δεν τα πολυπιστεύω
BYD forum