-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Επειδή έχω ηλεκτρικό, ενώ συμφωνώ με τα service, για τα λάστιχα, απλά δεν ισχύει...Εχω κάνει 30 χιλιόμετρα σε δύο χρόνια, και τα λάστιχα έχουν ήδη μεγάλη φθορά. Ο λόγος απλός, το πρόσθετο βάρος των ηλεκτρικών τα φθείρει και χρειάζονται αλλαγή περίπου στα 25.000 χιλιόμετρα, όταν ένα συμβατικό πάει στα 40.000. Τώρα αν ένας επαγγελματίας, άλλαξε στα 60 χιλιάδες χιλιόμετρα, για εξοικονόμηση κόστους, οκ δικαίωμα του, αλλά ως ένα βαθμό δείχνει λίγο αβλεψία.
Μα δεν ειπα οτι αλλαξε 1 φορα λάστιχα. Δεν ξερω ποσες εχει αλλάξει. Φιλτρο νομιζω 1 μπορεί και 2. Σε καθε περιπτωση αντι για 35 να εδωσε 70€; Καμια σχέση με τις χιλιάδες Ευρώ που ειχε δώσει για την Μερτσέντες σε αυτα τα χλμ.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Eιχα άλλο ένα ταξίδι και κλασσιά πήρα για ταξί τον Γιώργο με το Τέσλα (πλέον μόνο αυτόν χρησιμοποιώ). 112.000χλμ, έχει αλλάξει λάστιχα και 1 φορά φίλτρο καμπίνας με κόστος €35. Στο θερμικό είχε κάνει καμια 10αρια σέρβις σε αυτά τα χλμ και είχε αλλάξει και αρκετές φορές τακάκια και δίσκους. Μου είπε η διαφορά στο κόστος του, τεράστια!
Επειδή έχω ηλεκτρικό, ενώ συμφωνώ με τα service, για τα λάστιχα, απλά δεν ισχύει...Εχω κάνει 30 χιλιόμετρα σε δύο χρόνια, και τα λάστιχα έχουν ήδη μεγάλη φθορά. Ο λόγος απλός, το πρόσθετο βάρος των ηλεκτρικών τα φθείρει και χρειάζονται αλλαγή περίπου στα 25.000 χιλιόμετρα, όταν ένα συμβατικό πάει στα 40.000. Τώρα αν ένας επαγγελματίας, άλλαξε στα 60 χιλιάδες χιλιόμετρα, για εξοικονόμηση κόστους, οκ δικαίωμα του, αλλά ως ένα βαθμό δείχνει λίγο αβλεψία.
Τα υπόλοιπα ηλεκτρικά έχουν κανονικά σερβις, τα τεσλα σχεδόν τίποτα.
Έχουν πολύ ψαγμένη ανάρτηση, δίπλα ψαλίδια και πολλαπλούς, ασύλληπτη κατανάλωση, οι sc είναι σε άλλο επίπεδο ευκολίας (με νέο σταθμό στα Ιωάννινα), περιφρούρηση όλο το 24ωρο και υπέρ πλήρες εξοπλισμό (το ηχοσύστημα είναι επίσης φοβερό).
Είναι το καλύτερο αυτοκίνητο ; Προφανώς και όχι, αλλά μέχρι πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω δεν υπάρχει πραγματικός αντίλογος -
Με αρκετές δεκάδες χιλιάδες € αλλά πιστεύω αν αγοραστούν ζευγάρι θα κάνει καλλίτερη τιμή... με λίγο παζάρι
Για τα ταξίδια 800 άλογα πιστεύω φτάνουν...τι χρωματάρα είναι αυτή !
https://floropoulos.car.gr/cars/view/41580892#bigger-photosΓια την πόλη το καλλίτερο που υπάρχει στα 4 μέτρα μήκος με το lodge εσωτερικό ,μαλλί /δέρμαΤο Σαλόνι
https://floropoulos.car.gr/cars/view/343793417#bigger-photos -
Για το i3 συμφωνώ, είναι άπαιχτο, για το model x έχω τους ενδoιασμούς μου καθότι είναι πολύ show off για τα γούστα μου.
Το ομορφότερο όλων είναι το πρώτο tesla roadster και το αμέσως επόμενο το model S. Τα υπόλοιπα ακολουθούν από αποσταση
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Για το i3 συμφωνώ, είναι άπαιχτο
Εψαχνα πάντως στο Car για μεταχειρισμένο I3s (κατά προτίμηση με ηλιοροφή) και παίζει πάνω από 25, γύρω στα 27-29. Ειναι πολλά λεφτά ρε παιδιά για ένα αυτοκίνητο πόλης, δεν λέω, ωραίο ειναι, αλλά βάζεις 6-7 χιλιάρικα ακόμα και παίρνεις καινούργιο ηλεκτρικο (με την επιδότηση). Ειναι απαγορευτικές αυτές οι τιμές για ένα μεταχειρισμένο...
-
Για το i3 συμφωνώ, είναι άπαιχτο, για το model x έχω τους ενδoιασμούς μου καθότι είναι πολύ show off για τα γούστα μου.
απαιχτο το ι3 αλλα οχι σε τετοιες τιμες. Το Χ μια χαρα αμαξι ειναι, αν κινεισαι σε διαδρομες που μπορεις να πας με τετοιο (ή ενα αλλο αντιστοιχο πχ xc90). Απλα λογω τιμης και διαστασεων δεν εχουμε δει πολλα στην ελλαδα, αν και τελευταια βλεπω που και που.
-
Εψαχνα πάντως στο Car για μεταχειρισμένο I3s (κατά προτίμηση με ηλιοροφή) και παίζει πάνω από 25, γύρω στα 27-29. Ειναι πολλά λεφτά ρε παιδιά για ένα αυτοκίνητο πόλης, δεν λέω, ωραίο ειναι, αλλά βάζεις 6-7 χιλιάρικα ακόμα και παίρνεις καινούργιο ηλεκτρικο (με την επιδότηση). Ειναι απαγορευτικές αυτές οι τιμές για ένα μεταχειρισμένο...
Πριν λίγες μέρες ενα i3S με ηλιοροφή ,harman kardon περίπου 50000 χλμ πουλήθηκε 21 χιλιάρικα πρέπει να είσαι με το τηλ ανα χείρας και το μετρητό έτοιμο για μεταφορά
-
@monman2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Πριν λίγες μέρες ενα i3S με ηλιοροφή ,harman kardon περίπου 50000 χλμ πουλήθηκε 21 χιλιάρικα πρέπει να είσαι με το τηλ ανα χείρας και το μετρητό έτοιμο για μεταφορά
Τίμιο, σε αυτή την τιμή θα το έπαιρνα κ εγώ. Πιο πάνω θεωρώ οτι δεν αξίζει να μπεις σε διαδικασία μεταχειρισμένου.
-
Εισαγωγή ρε συ στα 15 k € συν άλλα 2-3 k για μεταφορές, Γερμανικό ΚΤΕΟ, COC, εκτελωνισμό, πινακίδες κλπ
-
Εισαγωγή ρε συ στα 15 k € συν άλλα 2-3 k για μεταφορές, Γερμανικό ΚΤΕΟ, COC, εκτελωνισμό, πινακίδες κλπ
Καλη ιδέα, θα το ψάξω
-
Το ομορφότερο όλων είναι το πρώτο tesla roadster και το αμέσως επόμενο το model S. Τα υπόλοιπα ακολουθούν από αποσταση
Συμφωνώ 100% για το S, ειναι πανέμορφο. Όποτε το βλέπω, εκτιμώ πόσο όμορφο και αρμονικό ειναι, από τα ωραιότερα sedan pου κυκλοφορούν!!
Εψαχνα πάντως στο Car για μεταχειρισμένο I3s (κατά προτίμηση με ηλιοροφή) και παίζει πάνω από 25, γύρω στα 27-29.
Γιατί να πάρεις το "s", δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.
Επίσης, Ελλάδα ειναι παράλογα ακριβά, το φαίρνεις από Γερμανία πολύ πιο φτηνά. Ειδικά το 94αρι (που έχει την καλύτερη μπαταρία) έχει πέσει αρκετά. -
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Γιατί να πάρεις το "s", δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.
Επίσης, Ελλάδα ειναι παράλογα ακριβά, το φαίρνεις από Γερμανία πολύ πιο φτηνά. Ειδικά το 94αρι (που έχει την καλύτερη μπαταρία) έχει πέσει αρκετά.Το i3s 120Ah με 42.2Kwh δεν εχει την μεγαλύτερη μπαταρία? με αυτονομια 320 χιλιομετρα αν θυμαμαι καλα
-
Το i3s 120Ah με 42.2Kwh δεν εχει την μεγαλύτερη μπαταρία? με αυτονομια 320 χιλιομετρα αν θυμαμαι καλα
Υπάρχει και "απλό" με την 120αρα μπαταρία και επειδή ειναι 170 άλογα αντί για 184 έχει και καλύτερη αυτονομία. Το S ειναι αχρείαστα σκληρό, αχρείαστα ακριβό και δεν βρίσκω κανένα νόημα στο συγκεκριμένο μοντέλο για αυτή την έκδοση.
-
Θυμάμαι ακόμα πόση αίσθηση μου είχαν κάνει τα i3 & i8 όταν τα είχα δει στο μουσείο της bmw.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
-
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
παλι καλα που το καταλαβαν οτι ηταν ακριβοι
Σκέφτομαι τη χαρά αυτού (αν υπάρχει) που το πήρε με +14.000 ευρώ καπέλο...
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης