-
@tsek said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Από τη στιγμή που πηγαίνει αυτός ο γνωστός σου με 150 ενώ το όριο σε αυτοκινητόδρομους είναι 130:
1ον αποτελεί δημόσιο κίνδυνο, τα όρια υπάρχουν για συγκεκριμένο σκοπό!! Θα έπρεπε να το ξέρει καλύτερα από εμάς μιας και ασχολείται με την ασφάλεια σε αγώνες.
2ον διαδρομή 200χλμ (Βερολίνο-Λειψία) ξεκινάω με 100% και φτάνω με 20%, με Zoe!! Το ξαναλέω με Zoe, όχι Mach-e. Αλλά πηγαίνω με 100-110χλμ στην εθνική.
3ον κατά 99% όταν έχεις ένα ηλεκτρικό με τόσα άλογα, καρφώνεις το γκάζι ανα τμήματα για να νοιώσεις την ροπή (εγώ θα το έκανα), και αυτό το κάρφωμα καταναλώνει ίσως 2πλάσια ποσότητα ενέργειας.Οπότε, αν έχει κάποιο eco mode το αυτοκίνητο και το ενεργοποιήσει και το βγάζει μόνο για καμιά προσπέραση, τότε θα έφτανε άνετα με ένα 20% μπαταρίας.
Έχει ειπωθεί άπειρες φορές, η παρούσα τεχνολογική κατάσταση επιτρέπει την οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις υπό προϋποθέσεις. Αν έχεις νταλκάδες και θες να τρέξεις και να φτάσεις μισή ώρα νωρίτερα, τότε χρησιμοποίησε θερμικό.
φεβ φορ εβερ...
χαχαχ
και απολαυση με ροπογκαζα και πας παντου....
οκ, καιει παραπανω -
@gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
φεβ φορ εβερ...
κατα εκεί πάει η υπόθεση... θέλω να πάω δυτικά την άλλη βδομάδα και δεν φτάνει η μπαταρία! θέλει και άλλο...
-
Εντάξει tsek αν κάποιος σε αυτοκινητόδρομο με 150 αποτελεί δημόσιο κίνδυνο...
-
@johanndelta said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εντάξει tsek αν κάποιος σε αυτοκινητόδρομο με 150 αποτελεί δημόσιο κίνδυνο...
και κάπου εδώ εμφανίζεται ο ωχαδερφισμός και η παιδεία του Έλληνα οδηγού....μάλιστα
-
Ο,τι νομίζεις...
-
Να δούμε την autobahn γεμάτη αμάξια των 400 ίππων που θα πηγαίνουν με 100 χαω, θα χει πλάκα αλλά η οικολογία θέλει κόπους...
Ένα κομβοϊ από αμαξες στο φαρ ουεστ ή ο παππούς μου ο κυρατζης με τα μπλάρια και τ' άλογα απ το Πήλιο στα ορεινά των Τρικάλων, ήταν ότι πιο οικολογικό υπήρξε -
Μη τα λες αυτά φιλτατε γιατί ο κινητήρας εσωτερικής καύσεως ήταν όαση οικολογίας στις πόλεις των αρχών του 20ου αιώνα, αφου είχανε γκωσει να φτυαριζουν σκατό από τα τόσα άλογα που έσερναν τις άμαξες...
Όταν ήμουν παιδί είχαμε ένα γεράκο που πουλούσε ζαρζαβατικά με γαϊδουράκι στα στενά ανάμεσα Ερμουπολη-Ανω Σύρο, έτσι και αμολαγε τίποτα το ζωντανό, τύφλα να έχουν 5 euro 1 με βουλωμενους καταλύτες...
-
-
Και εγώ μέσα στους 8 είμαι. Επιθυμώ ηλεκτρικό tesla plaid και σπίτι με ιδιωτικό κλειστό γκαράζ με ταχυφορτιστη..
Τι άλλο;;; Ααα και ένα καλο σκάφος για βόλτες.
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Να δούμε την autobahn γεμάτη αμάξια των 400 ίππων που θα πηγαίνουν με 100 χαω, θα χει πλάκα
Χαχαχα...
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τι άλλο;;; Ααα και ένα καλο σκάφος για βόλτες.
Ηλεκτρικό;
-
Αν σου πω ότι κάποτε το είχα ψάξει ..... περίμενε να δεις ποιο βρήκα και μου άρεσε.
Καθόμουν και τα έψαχνα....
Υπόψιν ....δεν έχω καν δικό μου σπίτι.... λεπτομέρειες....χαχαχα -
-
Ακόμα και στα σκάφη βρε μπαγάσα κακόγουστος είσαι ...
-
-
@yem said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εεε καλά, γνωστό αυτό...αχαχαχα!! Η κούλα των σκαφών του αρέσει!
Το σκάφος πρέπει να έχει άλογα πολλά και να καίει 100αδες λίτρα την ώρα για να το ευχαριστιέσαι.
-
@tsek said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Από τη στιγμή που πηγαίνει αυτός ο γνωστός σου με 150 ενώ το όριο σε αυτοκινητόδρομους είναι 130:
1ον αποτελεί δημόσιο κίνδυνο, τα όρια υπάρχουν για συγκεκριμένο σκοπό!! Θα έπρεπε να το ξέρει καλύτερα από εμάς μιας και ασχολείται με την ασφάλεια σε αγώνες.
2ον διαδρομή 200χλμ (Βερολίνο-Λειψία) ξεκινάω με 100% και φτάνω με 20%, με Zoe!! Το ξαναλέω με Zoe, όχι Mach-e. Αλλά πηγαίνω με 100-110χλμ στην εθνική.
3ον κατά 99% όταν έχεις ένα ηλεκτρικό με τόσα άλογα, καρφώνεις το γκάζι ανα τμήματα για να νοιώσεις την ροπή (εγώ θα το έκανα), και αυτό το κάρφωμα καταναλώνει ίσως 2πλάσια ποσότητα ενέργειας.Οπότε, αν έχει κάποιο eco mode το αυτοκίνητο και το ενεργοποιήσει και το βγάζει μόνο για καμιά προσπέραση, τότε θα έφτανε άνετα με ένα 20% μπαταρίας.
Έχει ειπωθεί άπειρες φορές, η παρούσα τεχνολογική κατάσταση επιτρέπει την οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις υπό προϋποθέσεις. Αν έχεις νταλκάδες και θες να τρέξεις και να φτάσεις μισή ώρα νωρίτερα, τότε χρησιμοποίησε θερμικό.
Αν πήγαινες στη Λειψία με 80χλμ τότε θα σου έμενε ίσως ένα 40% μπαταρία. Μπορείς να πας και με 20χλμ ώστε να γυρίσεις χωρίς φόρτιση.
Αυτό λέει κάτι για την πρώιμη ηλεκτροκίνηση. -
Aπό δικιά μου έρευνα, 100 στους 100 ιθαγενείς θέλουν να αγοράσουν Πόρσε. Οποιοδήποτε.
Αλλά μετά οι 99 θυμήθηκαν ότι δεν έχουν τα φράγκα. -
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@yem said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εεε καλά, γνωστό αυτό...αχαχαχα!! Η κούλα των σκαφών του αρέσει!
Το σκάφος πρέπει να έχει άλογα πολλά και να καίει 100αδες λίτρα την ώρα για να το ευχαριστιέσαι.
Αυτό κουνάει ρε συ.... Ζαλίστηκα.
-
@dstou said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Aπό δικιά μου έρευνα, 100 στους 100 ιθαγενείς θέλουν να αγοράσουν Πόρσε. Οποιοδήποτε.
Αλλά μετά οι 99 θυμήθηκαν ότι δεν έχουν τα φράγκα.Κοίτα να δεις και σε αυτήν την έρευνα μέσα είμαι
Στους 99 από τους 100. Διάσημος έχω γίνει. Σε όλες τις έρευνες με έχουν μέσα.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης