-
@azmo said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δεν ξέρω τι λέτε για φορτίσεις. Και εγω με μισο μάτι έβλεπα τα ηλεκτρικά μεχρι την στιγμή που οδήγησα το Model 3 και ένιωσα τα G της άμεσης επιτάχυνσης με κάθε βύθισμα του δεξιού ποδιού. Τώρα η αυτονομία είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Θα προλάβω το ΚΗ 2 αν βάλω παραγγελία τώρα;
Αν σε ενδιαφέρει το ΚΗ 2, τότε άργησες 2-3 χρόνια

-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Απ την Αθήνα στη Λαμία πήγε ο άνθρωπος;
Και πριζωσε το αμάξι τόσες φορές;
Δεν ξέρω, καταλαβαίνω ότι η προσπάθεια είναι η αποδόμηση του μύθου της δυσκολίας της φόρτισης, αλλά κουράστηκα και που διάβασα την τόση έννοια κι ενασχόληση.
Σίγουρα χρειαζόταν όλες αυτές οι φορτίσεις;Επίσης, όταν νοικιάσεις ηλεκτρικό στο δίνουν φορτισμένο;
Και το επιστρέφεις φορτισμένο;Με κούλη, να τα περιμένεις αυτά !
-
@nickthetrib said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Να δεις τα τζι της επιτάχυνσης της αφαίρεσης του διπλώματος...

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!
Θα κάνει 2-3 άμεσα ανοίγματα από 80-120 και μετά θα γυρίσει στα 80 για να βγάλει την διαδρομή!
Εμείς πρέπει να μαζευτούμε με τα ταξίδια 140 ακατεβατα!Πως φαντάζεσαι τα ηλεκτρικά ?
-
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δεν ξέρω τι λέτε για φορτίσεις. Και εγω με μισο μάτι έβλεπα τα ηλεκτρικά μεχρι την στιγμή που οδήγησα το Model 3 και ένιωσα τα G της άμεσης επιτάχυνσης με κάθε βύθισμα του δεξιού ποδιού. Τώρα η αυτονομία είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Θα προλάβω το ΚΗ 2 αν βάλω παραγγελία τώρα;

Δείξτε επιείκεια στον άσχετο. Το 3 είναι που τελειώνει;
-
αντεγραψα το συγκεκριμενο ποστ απο το fb διοτι ο ανθρωπος περιγραφει παρα πολυ αναλυτικα την εμπειρια του με το inster. Μαλιστα εχει ενδιαφερον διοτι ειναι ενα οχημα το οποιο δεν φτιαχτηκε για την χρηση την οποια εκανε ο οδηγος του. Εν τουτοις εφερε σε περας την αποστολη και, οπως πολυ σωστα παραδεχθηκε ο ιδιος, ηταν υπερ του δεοντος συντηρητικος διοτι ηταν η πρωτη του επαφη με ηλεκτρικο.
Το βασικο ομως ειναι οτι δεν ωραιοποιει τις καταστασεις, αλλα τα περιγραφει ακριβως οπως τα εζησε. Απο αυτο μεχρι τα κωμικοτραγικα που γραφουν καποιοι απεχει πολυ, αλλα ο καθενας διαβαζει και καταλαβαινει μεχρι εκει που μπορει. -

τελειωνει 31/12/25. Θα πρεπει να βρεις καποιο οχημα το οποιο ειναι ηδη ελλαδα. Ρωτα στις εταιρειες που σε ενδιαφερουν τι εχουν διαθεσιμο αμεσα.
-
Δεν ξέρω τι λέτε για φορτίσεις. Και εγω με μισο μάτι έβλεπα τα ηλεκτρικά μεχρι την στιγμή που οδήγησα το Model 3 και ένιωσα τα G της άμεσης επιτάχυνσης με κάθε βύθισμα του δεξιού ποδιού.
αυτό το βαριέσαι πολύ γρήγορα πάντως και έτσι κι αλλιώς με 130 θα πηγαίνεις όπως και το ινστερ

-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

τελειωνει 31/12/25. Θα πρεπει να βρεις καποιο οχημα το οποιο ειναι ηδη ελλαδα. Ρωτα στις εταιρειες που σε ενδιαφερουν τι εχουν διαθεσιμο αμεσα.
Τελευταίο κομμάτι, άμεσα διαθέσιμο και με 3000€ έκπτωση

Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης