-
@mastoras78 said in Toyota Corolla 2019:
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
@mastoras78 said in Toyota Corolla 2019:
Ταχύτερο, πιο οικονομικό.. Ανώτερο
τρομερό επιχείρημα παντογνώστη...
Κέρδισες λαϊκ συμπόνιας ️
υπαρχει και η κλινικη αντιμετωπιση τουωτίτιδας αλλα πρεπει να περασεις επιτροπη στο ικα
-
To να μην σου αρέσει οπτικά η Corolla το καταλαβαινω. Όπως και η τιμή της. Το να την λες κατάντια, οχι, δεν το καταλαβαίνω. Είναι ένα σύγχρονο, τεχνολογικά πολύπλοκο όμως και αξιοπιστο, οικονομικό στην χρήση αυτοκίνητο. Ποιοτικό εσωτερικά και εξωτερικά σαν κατασκευη, οχι αδιάφορο οδηγικα. Ειδικά τα hybrid θεωρώ, υποθέτω, είναι αυτά που θα αντέξουν στον χρόνο περισσότερο από κάθε βενζινοκινητο.
-
-
Ένα σοβαρό συγκριτικό με το χόντα hrv θα ήθελα κάποια στιγμή να διαβάσω.
έδιτ
έκανα λάθος, το μπέρδεψα με το ψψ -
Επιτέλους οδήγησα την Facelift!!
Περισσότερα εδώ: https://forum.4troxoi.gr/topic/61644/node-61644/9357
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Ωραίο review ! Έχω και εγώ την MY2022 και σκεφτόμουν αρχικά να καθυστερούσα και να έπαιρνα το FL αλλά με αυτή την αναμονή δεν επιχείρησα !
Ωραίο αυτό τα ασημί . Είναι το Premium Silver ;
Ρε παλικάρια με το τρίξιμο του παράθυρου όταν είναι μισάνοιχτο τι κάνουμε;
-
Ωραίο review ! Έχω και εγώ την MY2022 και σκεφτόμουν αρχικά να καθυστερούσα και να έπαιρνα το FL αλλά με αυτή την αναμονή δεν επιχείρησα !
Ελα ντε έχει ξεκινήσει και σε εμένα και είναι ενοχλητικό στο service της Toyota δεν έκαναν τίποτα το βρίσκουν λέει φυσιολογικό επίσης όταν ανέφερα οτι είναι γνωστό πρόβλημα ο υπεύθυνος μου είπε ότι πρώτη φορά το ακούει..
-
Νομίζω ναι αυτό ειναι.
Με το τρίξιμο υπαρχουν οι εξής λύσεις:
- Δεν το έχεις μισάνοιχτο
- Το αγνοείς
- Πάς μήπως και το φτιάξουν (λέω να δοκιμάω). Μέχρι πρότινος έβαζαν απλά ένα άλλο γράσσο το οποίο έλυνε το πρόβλημα για λίγο. Τώρα διάβασα ότι αλλάζουν μηχανισμό - μακάρι να ισχύει. Σε κανα μήνα που θα πάω για το 2ο σέρβις, θα ρωτήσω.
-
Παρέλαβα τον Οκτώβριο και τώρα που ζέστανε και ανοίγω το παράθυρο του οδηγού με έχει τρελάνει. Το Opel Zafira που το έχω 16 χρόνια τα παράθυρα είναι τελείως αθόρυβα!
Σε εσάς, το κάνει και στα άλλα παράθυρα;Θα πάω και εγώ να ρωτήσω και θα σας πω. Ίσως πρέπει να μαζευτούμε και να πάμε ομαδικά κατά της Toyota, αν βρίσκουν δικαιολογίες μέσω κάποιας καταναλωτικής οργάνωσης.
Σε εσάς διορθώνεται προσωρινά όπως σε εμένα:
Όταν το ανοίγω και το πιέσω (πατήσω) με το χέρι μου το τζάμι σταματά μέχρι να το μετακινήσω ξανά με τον διακόπτη. -
@ipapagi21 said in Toyota Corolla 2019:
Σε εσάς, το κάνει και στα άλλα παράθυρα;
Όταν το ανοίγω και το πιέσω (πατήσω) με το χέρι μου το τζάμι σταματά μέχρι να το μετακινήσω ξανά με τον διακόπτη.-
Το κάνει και σου συνοδηγού. Στα πίσω δεν έχω παρατηρήσει.
-
Ναι διορθώνεται με τον τρόπο που λες - αφού αυτό ουσιαστικά ειναι το πρόβλημα.
ΥΓ: Είμαι μέσα στο να κινηθούμε ομαδικά, αλλά μάλλον χρειαζόμαστε κάποιον δικηγόρο (??). Σε 2 εβδομάδες πάντως που θα πάω για σέρβις, θα ρωτήσω εαν εχει υπάρξει κάποια πιο μόνιμη λύση.
-
-
Σε εσάς, το κάνει και στα άλλα παράθυρα;
Όταν το ανοίγω και το πιέσω (πατήσω) με το χέρι μου το τζάμι σταματά μέχρι να το μετακινήσω ξανά με τον διακόπτη.-
Το κάνει και σου συνοδηγού. Στα πίσω δεν έχω παρατηρήσει.
-
Ναι διορθώνεται με τον τρόπο που λες - αφού αυτό ουσιαστικά ειναι το πρόβλημα.
ΥΓ: Είμαι μέσα στο να κινηθούμε ομαδικά, αλλά μάλλον χρειαζόμαστε κάποιον δικηγόρο (??). Σε 2 εβδομάδες πάντως που θα πάω για σέρβις, θα ρωτήσω εαν εχει υπάρξει κάποια πιο μόνιμη λύση.
Αναφέρομαι στο πλαίσιο που υπάρχει μαζικό πρόβλημα και η εταιρεία πρέπει να αναγκαστεί σε μαζική ανάκληση, όπως διαβάζουμε π.χ. για εταιρείες για κονσόλες που είχαν πρόβλημα με χειριστήρια. Όχι, χωρίς δικηγόρο, απλή εγγραφή σε σύλλογο προστασίας καταναλωτών φτάνει. Αναλαμβάνουν αυτοί τα υπόλοιπα, όπως πίεσαν, στο παράδειγμα που ανέφερα, πανευρωπαϊκά.
-
-
Δεν γνωρίζω την διαδικασία αλλά μέσα ειμαι.
-
Χωρίς να είναι απόλυτα σχετικό ....αλλα τελικά είναι την Πέμπτη που πέρασε ήμουν στην αντιπροσωπεία της Toyota για να κάνουν τρείς ανακλήσεις σε ενα corolla του 2007 .
Για την μια , αερόσακος συνοδηγού ,είχα βρει μια παλιά επιστολή που οι ιδιοκτήτες δεν της είχαν δώσει σημασία τις άλλες δυο είδαν οτι εκκρεμούσαν απο τον αριθμό πλαισίου , η δεύτερη ήταν να αλλάξουν το κάνιστρο αναθυμιάσεων στο ντεπόζιτο.
Τέλος είχα παρατηρήσει απο την ώρα που το πήρα οτι δεν μπορούσα να ελέγξω το άνοιγμα στο παράθυρο του οδηγού οσο απαλά να πάταγα το κουμπί έφευγε τέρμα πάνω ή κάτω και ναι η τρίτη ανάκληση ήταν γιαυτό !
Το νόημα είναι οτι αυτά τα προβλήματα πρέπει να τα αναφέρετε και να τα γράφουν στο χαρτί με την εντολή εργασίας όταν πηγαίνετε στο σερβις , η toyota είναι σοβαρή εταιρεία θα βρει την λύση και θα την εφαρμόσει ακόμα και 16 χρόνια μετα σε ενα αυτοκίνητο που έκανε μόνο το 1ο σερβις στο επίσημο δίκτυο
-
Καλησπέρα σε όλους. Εμενα μου άλλαξαν και τους δύο μηχανισμούς δεξιά και αριστερά και πλέον δεν ακούγεται τίποτα. Toyota φωτεινός στο Ίλιον. Και μου είπε ότι υπάρχει οδηγία για αλλαγή.
-
Ξερει κανεις εαν υπαρχει στο youtube ή καπου αλλου κανενα βιντεο για να δουμε/ακουσουμε πως κανουν τα παραθυρα οπως λετε?
ή μπορει καποιος να τραβηξει ενα βιντεο ? -
@αποστολος said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα σε όλους. Εμενα μου άλλαξαν και τους δύο μηχανισμούς δεξιά και αριστερά και πλέον δεν ακούγεται τίποτα. Toyota φωτεινός στο Ίλιον. Και μου είπε ότι υπάρχει οδηγία για αλλαγή.
Θα προσπαθήσω να πάω αύριο να ρωτήσω και εγώ από κοντά.
Στο δικό μου επίσης η δεξιά πιτσιλίθρα δεν ξεκάζει ομοιόμορφα σε σπρέι όπως ήταν αρχικά και είναι ακόμη η αριστερή. Θα τους πω και για αυτό. (Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το φτιάξω εύκολα μόνος μου;)
-
Στο δικό μου επίσης η δεξιά πιτσιλίθρα δεν ξεκάζει ομοιόμορφα σε σπρέι όπως ήταν αρχικά και είναι ακόμη η αριστερή. Θα τους πω και για αυτό. (Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το φτιάξω εύκολα μόνος μου;)
έχει βουλώσει κάπως. Τι υγρό βάζεις στο δοχείο για τους ψεκ;
-
@groover1972 said in Toyota Corolla 2019:
Τι υγρό βάζεις στο δοχείο για τους ψεκ;
Ένα που λέει απ' έξω, "Για συνομωσιολογια επίπεδης γης"
Δεν κάνει;
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Τι υγρό βάζεις στο δοχείο για τους ψεκ;
Ένα που λέει απ' έξω, "Για συνομωσιολογια επίπεδης γης"
Δεν κάνει;
και είπα, δεν θα το προσέξει ο Lap;
-
έχει βουλώσει κάπως. Τι υγρό βάζεις στο δοχείο για τους ψεκ;
Το παρουσίασε πριν τελειώσει το εργοστασιακό, ότι είχαν βάλει. Μετά έβαλα απιονισμένο με ένα μικρό μπουκαλάκι συμπυκνωμένο για καλοκαίρι. Δεν άλλαξε κάτι, αργεί να ξεκινήσει να ψεκάζει και δεν το κάνει σπρέυ.
Το θέμα είναι ποιος είναι ο κατάλληλος χειρισμός για να ξεμπουκώσει, γνωρίζει κάποιος; Κάποιο λινκ;Για το παράθυρο σταματά το τρίξιμο όταν μετά το άνοιγμα πατήσω να σηκωθεί έστω και λίγο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω ακόμη να ρωτήσω.
Toyota Corolla 2019