-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
@ipapagi21 said in Toyota Corolla 2019:
Περιμένοντας να παραλάβω την Corolla hybrid ρώτησα για συναγερμό με εκκίνηση από απόσταση. Μου απαντήσαμε μετά από ερώτηση στην αντιπροσωπεία συγκεκριμένου συναγερμού ότι δεν επιτρέπει το υβριδικό μοντέλο της Corolla που είναι εξοπλισμένο με υπηρεσίες τηλεματικής. Παρακαλώ αν έχει βάλει κάποιος κάτι παρόμοιο σε ΜΥ22 ας στείλει πμ με λεπτομέρειες.
Επίσης βρήκα αυτό το σχετικό, που περιγράφει 2 τρόπους απομακρυσμένης εκκίνησης:
https://www.wheelsjoint.com/how-to-remote-start-toyota-corolla-with-key-fob-or-mobile-device/
Ισχύει; το έχει δοκιμάσει κάποιος;Εάν το κάνει αυτό το hybrid, από "Λίτσα" που την φωνάζω , θα την βαπτίσω " Κιτ "
Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω!
φυσικα ΔΕΝ το κανει.
Ούτε με την εφαρμογή MyT;
-
Εγώ έχω 6 μήνες ένα παρόμοιο και δουλεύει μια χαρά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις τον άλλο πόλο του μαγνήτη σωστά στο κινητό. Αριστερά απτό τιμόνι εμένα δουλεύει τέλεια !
-
Μπορεί κάποιος από τους κατόχους του aawireless να μας πει εντυπώσεις χρήσης; Πόσο καλά παίζει με το HU σε Corolla SDN Hybrid Active;
-
@denexo said in Toyota Corolla 2019:
Μπορεί κάποιος από τους κατόχους του aawireless να μας πει εντυπώσεις χρήσης; Πόσο καλά παίζει με το HU σε Corolla SDN Hybrid Active;
ειναι αψογο. σε 3008/208/outlander/vitara/volvo/tiguan
σετουοτααπο εμενα δεν μαθεις ποτες ομως αν ειναι οκχαχαχ
-
@gatoz said in Toyota Corolla 2019:
ειναι αψογο. σε 3008/208/outlander/vitara/volvo/tiguan
Σε ευχαριστώ πολύ για το feedback. Γνωρίζεις αν μπορούν εφαρμογές που δεν είναι AA compatible, όπως το Hybrid Assistant να απεικονίζονται στο HU του αυτοκινήτου;
@gatoz said in Toyota Corolla 2019:
σε τουοτα απο εμενα δεν μαθεις ποτες ομως αν ειναι οκ
Το δέχομαι
-
οτι δεν ειναι aa compatible απλα δεν φαινεται πουθενα
υπαρχουν κατι χακεριες, αλλα δεν εμπιστευομαι τιποτες -
Με μισοκατεβασμενα τα εμπρος παραθυρα εχω πολλα τριξιματα ("παιζουν" πανω στους οδηγους τους).Ειναι γενικο θεμα ή εχω μονο εγω αυτο το προνόμιο?
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Με μισοκατεβασμενα τα εμπρος παραθυρα εχω πολλα τριξιματα ("παιζουν" πανω στους οδηγους τους).Ειναι γενικο θεμα ή εχω μονο εγω αυτο το προνόμιο?
Δυστυχώς και σε εμένα το κάνει. Πιο πολύ θα το περιέγραφα σαν κροτάλισμα. Το ανέφερα φέτος στο πρώτο σέρβις και μου είπαν δεν υπάρχει λύση. Βέβαια πιο παλιά μου είχαν αναφέρει για λίπανση του μηχανισμού εσωτερικά στις πόρτες (το οποίο για να γίνει σου ξηλώνουν όλα τα πλαστικά). Νόμιζω το ίδιο θέμα είχε και o @fanis75 με το δικό του όπου το πήγε για λίπανση αλλά δεν θυμάμαι αν τελικά αυτό έλυσε το πρόβλημα.
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Είναι γενικό πρόβλημα (υποτίθεται έχει λυθεί από Αύγουστο 2021 και μετά) και η Τογιότα έχει εκδόσει τεχνική οδηγία (αν και μάλλον δεν λύνει μόνιμα το πρόβλημα).
@denexo: Δεν το έκανα τελικά, γιατί δεν προλάβαιναν στο σέρβις σε 1 ημέρα (και έφευγα την επόμενη) και από όταν γύρισα δεν έχω ασχοληθεί. Βαριέμαι να το πάω, άσε που ορισμένοι αναφέρουν ότι λύνεται προσωρινά και μετά επανέρχεται. Οπότε τελικά δε νομίζω να ασχοληθώ!
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
Περιμένοντας να παραλάβω την Corolla hybrid ρώτησα για συναγερμό με εκκίνηση από απόσταση. Μου απαντήσαμε μετά από ερώτηση στην αντιπροσωπεία συγκεκριμένου συναγερμού ότι δεν επιτρέπει το υβριδικό μοντέλο της Corolla που είναι εξοπλισμένο με υπηρεσίες τηλεματικής. Παρακαλώ αν έχει βάλει κάποιος κάτι παρόμοιο σε ΜΥ22 ας στείλει πμ με λεπτομέρειες.
Επίσης βρήκα αυτό το σχετικό, που περιγράφει 2 τρόπους απομακρυσμένης εκκίνησης:
https://www.wheelsjoint.com/how-to-remote-start-toyota-corolla-with-key-fob-or-mobile-device/
Ισχύει; το έχει δοκιμάσει κάποιος;Εάν το κάνει αυτό το hybrid, από "Λίτσα" που την φωνάζω , θα την βαπτίσω " Κιτ "
Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω!
φυσικα ΔΕΝ το κανει.
Ούτε με την εφαρμογή MyT;
ουτε
-
Καλησπέρα, κανένα νέο για τα FL; Ford βγήκαν, Cross βγήκε...
-
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
Δεκέμβριο ανοίγουν οι παραγγελίες και τότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές. Οι πρώτες πληροφορίες των εμπόρων αναφέρουν 22-23Κ αρχική τιμή, αλλά χωρίς να γνωρίζουν ποια έκδοση θα είναι και τι εξοπλισμό θα έχει η κάθε έκδοση. Αυτά μου είπαν το Σάββατο που πήγα να δω την CC.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Δεκέμβριο ανοίγουν οι παραγγελίες και τότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές. Οι πρώτες πληροφορίες των εμπόρων αναφέρουν 22-23Κ αρχική τιμή, αλλά χωρίς να γνωρίζουν ποια έκδοση θα είναι και τι εξοπλισμό θα έχει η κάθε έκδοση. Αυτά μου είπαν το Σάββατο που πήγα να δω την CC.
Αν είναι τόσο είναι καλά (για εμένα που ακόμα και το Feel μου έκανε μια χαρά). Με τόσες αλλαγές χειρότερο δεν θα είναι, θα βγάλουν τα LED και το δερμάτινο λεβιέ που έβαλε η Feel πχ έναντι της ECO; Ας το κάνουν, εμένα και η ECO μια χαρά ήταν. Θα πεις, ρε φίλε 23.000; Εντάξει αν είναι ΜΕΧΡΙ εκεί η βασική δεν πεθαίνουμε κιόλας, αναλογιζόμενοι τις αλλαγές σε κινητήρα, ρεπρίζ, ηχομόνωση, συστήματα ασφαλείας κτλ
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
22.000 μάλλον για λίγα μου ακούγονται, εκτός αν είναι σε φάση με μανιβέλα πίσω και σιδερένιες ζάντες όπως έκαναν παλιότερα που είχαν μία τέρμα φθηνή έκδοση.
Αλλά το παίζει πολύ καλά με τις τιμές τελευταία, οπότε μπορεί να τις κρατήσει χαμηλά, άλλωστε είναι σε φοβερό σερί τελευταία.
-
Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ επιτέλους τη Style σε άσπρο (MY22). Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι να έχει μόνο μια και μόνο usb θύρα και να χρειάζεται καλώδιο για android auto, ενώ έχει ασύρματη φόρτιση κινητού. Στο ντουλαπάκι της κονσόλας δεν υπάρχει η 2η usb θύρα
Edit: να υποψιαστώ ότι φταίει το Poco X3 Pro;....
-
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Μαλλον εγω πρεπει να μαι ανωμαλος αλλα γιατι μου αρεσουν παντα εξωτερικα τα προηγουμενα μοντελα? Πχ αυτο το σημα μπροστα δεν μου αρεσει καθολου και γενικα δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει ρενo πλεον παρα corolla.
-
Δεν αποδέχεσαι εύκολα τις αλλαγές, προτιμάς την πεπατημένη, το από καιρό δεδομένο και καθιερωμένο, όποιο και νάναι αυτό. Και αυτοί που είναι στο φάσμα του αυτισμού το έχουν αυτό, άμα τους αλλάξεις κάτι δυσφορούν και αποσυντονίζονται. Άμα σου συμβαίνει συχνά, δέστο.
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Μαλλον εγω πρεπει να μαι ανωμαλος αλλα γιατι μου αρεσουν παντα εξωτερικα τα προηγουμενα μοντελα? Πχ αυτο το σημα μπροστα δεν μου αρεσει καθολου και γενικα δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει ρενo πλεον παρα corolla.
Το σήμα C το φέρουν μόνο τα ιαπωνικά corolla εδώ και δεκαετίες για να ξεχωρίζει . Στις άλλες χώρες είναι κανονικά το σήμα της toyota.
Δυστυχώς ο αρθρογράφος έπρεπε να το γνωρίζει..
-
@dstou said in Toyota Corolla 2019:
Δεν αποδέχεσαι εύκολα τις αλλαγές, προτιμάς την πεπατημένη, το από καιρό δεδομένο και καθιερωμένο, όποιο και νάναι αυτό. Και αυτοί που είναι στο φάσμα του αυτισμού το έχουν αυτό, άμα τους αλλάξεις κάτι δυσφορούν και αποσυντονίζονται. Άμα σου συμβαίνει συχνά, δέστο.
Συναδελφος???
Toyota Corolla 2019