-
@obscured said in Toyota Corolla 2019:
Εχουμε να προτείνουμε κάποια καλή κουκούλα για hatchback?
Κουκούλα γιατί? Προσωπικά θα την απέφευγα την κουκούλα γιατί με την σκόνη και λίγο αεράκι, δουλεύει σαν γυαλόχαρτο.
Εκτός εάν θέλεις να το αράξεις για αρκετό καιρό.
-
-
Όπως και να είναι (που θα είναι για λίγους) θα είναι γαμ@τη.
Αυτό που χρειάζεται η Corolla (τώρα που το κομμάτι στήσιμο έχει κάνει άλματα μπροστά), είναι ένα υβριδικό μοτέρ (ιδανικά ένα αναβαθμισμένο 1.5) με 150 άλογα για να μπει ανάμεσα στο απλό υβριδικό 1.5 (αφού ο 1.8 αποσύρεται) και το 2λιτρο (που για Ελλάδα είναι εκτός πραγματικότητας για το 80% του πληθυσμού.
Αααα και αυτό που θα την έκανε άψογη για εμένα, είναι και λίγο περισσότεροι χώροιΥΓ Φανή, σε 2-3 χρόνια που θα μπεις σε σκέψεις να το δώσεις ειδοποίησε με.
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Kαι εδώ θα δούμε λαιβ τη παρουσίαση της GR!!!!
Βιντεο vimeo πρωταπριλιά
Αντε μαζί με το GR να κάνουν launch και καμιά παραγγελιά από το φθινόπωρο σιγά - σιγά. -
Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.
Συνδεεται κανονικα το αυτοκινητο με το κινητο μου με Bluetooth, κανει & δεχεται κανονικα κλησεις, αλλα δεν εμφανιζει το ονομα του καλουντος παρα μονο το τηλεφωνο του.Αν συνδεθω με καλωδιο που η κληση πλεον γινεται μεσω android auto, εμφανιζεται κανονικα το ονομα.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Συνδεεται κανονικα το αυτοκινητο με το κινητο μου με Bluetooth, κανει & δεχεται κανονικα κλησεις, αλλα δεν εμφανιζει το ονομα του καλουντος παρα μονο το τηλεφωνο του.Αν συνδεθω με καλωδιο που η κληση πλεον γινεται μεσω android auto, εμφανιζεται κανονικα το ονομα.
Μου κάνει σαν να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στο τηλεφωνικό κατάλογο μέσω του Bluetooth, λογικά θα πρέπει να σε ρώτησε κατά την αρχική πρώτη σύνδεση.
Αν δεν είναι κόπος σβήσε από το τηλέφωνο το αυτοκίνητο και ξανακάνε pair ή δες για κάποια τέτοια ρύθμιση αν υπαρχει. Στο δικό μου έχει ρύθμιση σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή μέσω Bluetooth και εχει επιλογη για συγχρονισμό επαφών -
Χωρίς να έχω ΤΟΥΟΤΑ, δες αν στο τηλέφωνό σου είναι ενεργό το "bluetooth tethering" και κάνε ένα refresh, για να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω κινητού να κάνει μια φορά συγχρονισμό τις επαφές σου.
Είναι πολύ πιθανόν να παίζει ρόλο αυτό, όπως και το αν οι επαφές σου στο κινητό είναι αποθηκευμένες στον google λογαριασμό ή κάπου αλλού. -
Συνδεεται κανονικα το αυτοκινητο με το κινητο μου με Bluetooth, κανει & δεχεται κανονικα κλησεις, αλλα δεν εμφανιζει το ονομα του καλουντος παρα μονο το τηλεφωνο του.Οταν συνδέθηκε 1η φορά εμένα με ρώτησε εαν θέλω να έχει πρόσβαση στις επαφές και να τις συγχρονίσει....επέλεξα "ΝΑΙ". Μήπως δεν το έχεις κάνει?
-
To άρθρο είναι του 2020 αλλά πιστεύω πως έτσι θα είναι το facelift
link text
-
Υπάρχει ήδη στην Αμερική αυτή η μάσκα.
Στο σεντάν.
-
@super-t said in Toyota Corolla 2019:
Υπάρχει ήδη στην Αμερική αυτή η μάσκα.
Στο σεντάν.
Σωστά, κάτι μου λέει όμως πως θα την πάρει και το χατσμπακ.
-
ειχα στις επαφες μου το προθεμα "+30" γιαυτο δεν τις διαβαζε σωστα.
(τα αλλα που λετε τα ειχα δοκιμασει χωρις αποτελεσμα) -
(τα αλλα που λετε τα ειχα δοκιμασει χωρις αποτελεσμα)Περίεργο, γιατί και εγώ το έχω (όλες μου οι επαφές είναι με +30) και τις διαβάζει κανονικά, σε iPhone όμως εαν έχει σημασία.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
(τα αλλα που λετε τα ειχα δοκιμασει χωρις αποτελεσμα)Περίεργο, γιατί και εγώ το έχω (όλες μου οι επαφές είναι με +30) και τις διαβάζει κανονικά, σε iPhone όμως εαν έχει σημασία.
ειναι περιεργο γιατι σε αλλες συσκευες που χρησιμοποιω, οι επαφες φαινονται κανονικα. Επισης το κινητο μου ειναι καλό.
-
Η μη χρήση θέρμανσης μπορεί να επιφέρει μέχρι και μια μονάδα λιγότερη κατανάλωση?
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
Η μη χρήση θέρμανσης μπορεί να επιφέρει μέχρι και μια μονάδα λιγότερη κατανάλωση?
μειωνει την καταναλωση. Το πόσο εξαρταται απο πολλους παραγοντες, πχ αποσταση, εξωτερικη θερμοκρασια, εσωτερικη που επιθυμεις, ποσο φορτισμενη ειναι η μπαταρια στην εκκινηση, σε τι δρομους θα κινηθεις κτλ.
1 λιτρο ειναι πολυ που λες, εκτος αν καποιος συνδιασμος των παραπανω ειναι πολυ αρνητικος.
-
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο, γνωρίζει κανείς εάν η corolla και συγκεκριμένα η sedan έχει CAN bus ?
-
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο, γνωρίζει κανείς εάν η corolla και συγκεκριμένα η sedan έχει CAN bus ?
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο ηλικίας μικρότερης των 20 ετών που να μην έχει CAN bus!!!
Τώρα το ποια συστήματα είναι συνδεδεμένα πάνω του, εξαρτάται. -
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
Έχει. Αν ρωτάς για να αλλάξεις λάμπες πινακίδα και καμπίνα δεν έχει σίγουρα τις άλλαξα τη πρώτη μέρα
Toyota Corolla 2019