-
xaxaxaxa
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@alexandros-k said in Toyota Corolla 2019:
Γιατι, τι παθαινει ?
Λόξυγκα...!!! αχαχαχα...
Δεν θυμάμαι ρε συ Αλέξανδρε...έχω δει τόσα βίντεο αυτουνού που δεν τα θυμάμαι όλα, απλά συγκράτησα ότι λέει να αποφεύγουμε το φουλάρισμα, ειδικά να το πιέζουμε μετά το πρώτο "στοπ" της αντλίας. Εαν το βρω, θα το γράψω.Εδώ είστε για το φουλάρισμα μετά το στοπ της αντλίας.
Youtube Video -
Ωραιος! Δεν το ηξερα !!! Ευχαριστουμε
-
Γενικά αυτός έχει άπειρο υλικό για τα Toyota και ειδικά για τα υβριδικα! αναλύει πλήρως όλο το υβριδικό σύστημα!
-
@m3rlin said in Toyota Corolla 2019:
Γενικά αυτός έχει άπειρο υλικό για τα Toyota και ειδικά για τα υβριδικα! αναλύει πλήρως όλο το υβριδικό σύστημα!
Ακριβώς! Εγω τον παρακολουθώ συνέχεια, ακόμα και πριν πάρω υβρίδιο.
-
@storm said in Toyota Corolla 2019:
Αν το αυτοκίνητο είναι ετοιμοπαράδοτο, το VIN το γνωρίζει ο έμπορος.
Αν το αυτοκίνητο είναι σε πλοίο με προορισμό την αγορά της Ελλάδας, πάλι γνωρίζει το VIN ο έμπορος (μέσω της online διαθεσιμότητας όπου φαίνονται και τα αυτοκίνητα που ταξιδεύουν ή θα ταξιδέψουν προς Ελλάδα)Το αυτοκίνητο έχει VIN μόλις βγει από την γραμμή παραγωγής. Η αντιπροσωπεία όμως στην Ελλάδα έχει τα VIN μόλις ενημερωθεί από τον κατασκευαστή για τα αυτοκίνητα που πρόκειται να παραλάβει μέσω των συστημάτων.
Κάπως έτσι παίζει το σύστημα.
είναι σίγουρο αυτό ? διότι η μου είπαν παραμύθι ότι το αμάξι ( YARIS CROSS STYLE BiTONE ) έχει κατασκευαστεί και είναι σε διαδικασία μεταφοράς, για να το παραλάβω 14/4/22 παρακαλώ ή για κάποιο λόγο ο πωλητής δεν ήθελε να μου το δώσει.
-
Τη Δευτέρα με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε ότι το αμάξι (Corolla sedan) βγήκε από τη γραμμή παραγωγής και είναι σε αναμονή μεταφοράς με άφιξη Πειραιά στις 26/2 (αρχική ήταν 14/4) αλλά όταν του ζήτησα το vin μου είπε πως δεν το έχει ακόμα θα το έχει μόλις έρθει Ελλάδα..
Άντε βγάλε άκρη. -
Πάντως το καλό με την μεγάλη αναμονή είναι ότι μπόρεσα στο διάστημα αυτό να διαπραγματευτώ καλύτερες τιμές σε έξτρα αξεσουάρ που πρόσθεσα μου έδωσαν voucher 150€ για όποια ασφαλιστική θέλω πήρα δωρεάν την επέκταση της υβριδικής μπαταρίας που δεν είχε όταν το έκλεισα αλλά τρέχει η προσφορά τώρα ως 28/2 και έξτρα δώρα από τα αρχικά συμφωνημένα.
Επίσης γλίτωσα και τις αυξήσεις που πήρε το τελευταίο διάστημα. -
Γενικά κάποιο "θέμα" έχει η εφαρμογή στην Ελλάδα με τα VIN. Και εμένα δεν μπορούσε να μου το πει και νόμζα ότι με κοροϊδεύει. Οποτε πήγα από εκεί και ενώ το αυτοκίνητο μόλις είχε φτάσει Ελλάδα, το VIN ακόμα δεν φαινόταν στο σύστημα!!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Γενικά κάποιο "θέμα" έχει η εφαρμογή στην Ελλάδα με τα VIN. Και εμένα δεν μπορούσε να μου το πει και νόμζα ότι με κοροϊδεύει. Οποτε πήγα από εκεί και ενώ το αυτοκίνητο μόλις είχε φτάσει Ελλάδα, το VIN ακόμα δεν φαινόταν στο σύστημα!!
Κατά λέξη μου είπε ότι φτάνει Πέραμα περνάει τελωνείο μετά πάει στα κεντρικά στην Ελευσίνα όπου περνάει pdi μετά φορτώνεται νταλίκα και έρχεται αντιπροσωπεία για να μπουν έξτρα εξοπλισμός κεραμικό κτλ βγαίνουν παράλληλα πινακίδες και παραλαμβάνω.
Το vin θα το βλέπει μόλις μπει στα κεντρικά νωρίτερα όχι. -
Λυπάμαι, αλλά το θέμα με το ντεπόζιτο, το ανακάλυψα την ημέρα της παραλαβής 10/2021, που με ρεζέρβα δεν πήρε παραπάνω από 36lt. Δεν υπάρχει απάντηση από τους τεχνικούς που ρώτησα η οποία να με καλύπτει. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ρεζέρβα 9λτ (και να αναφέρει υπόλοιπο χιλιομέτρων 30-35). Αν Ναι, τότε κάτι είναι υπολογισμένο λάθος. Στο manual αναγράφει ότι η χωρητικότητα είναι 45lt.
-
@rn said in Toyota Corolla 2019:
Λυπάμαι, αλλά το θέμα με το ντεπόζιτο, το ανακάλυψα την ημέρα της παραλαβής 10/2021, που με ρεζέρβα δεν πήρε παραπάνω από 36lt. Δεν υπάρχει απάντηση από τους τεχνικούς που ρώτησα η οποία να με καλύπτει. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ρεζέρβα 9λτ (και να αναφέρει υπόλοιπο χιλιομέτρων 30-35). Αν Ναι, τότε κάτι είναι υπολογισμένο λάθος. Στο manual αναγράφει ότι η χωρητικότητα είναι 45lt.
Μπορεί από το εργοστάσιο να έβαλαν λάθος το φλοτέρ που βρίσκεται στην αντλία και να δίνει λάθος πληροφόρηση.
Το ίδιο πρόβλημα είχα σε δεξαμενή LPG. Αλλά μου φαίνεται περίεργο τέτοια αστοχία από το εργοστάσιο και ότι δεν βρίσκουν οι τεχνικοί κάτι! Μήπως δεν το έψαξαν καν? -
Στο manual αναγράφει ότι η χωρητικότητα είναι 45lt.
43lt αναφέρει το μάνουαλ μαζί με την ρεζέρβα. Και η ρεζέρβα είναι 6.4λτ.
-
ακριβως το ιδιο και εγω!
το παρελαβα με τον δεικτη οπως φαινεται στη φωτο, με 0χλμ αυτονομια & το πηγα κατευθειαν για γεμισμα οπου πηρε 35 λιτρα.προχθες που το γεμισα παλι με 30χλμ αυτονομια, πηρε 32 λιτρα.
και τα 2 γεμισματα τα σταματησα στο 1ο στοπ της αντλιας του πρατηριου.
υποψιαζομαι πως μειωσαν το τεποζιτο χωρις να το γραψουν στο manual.
τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε για ελεγχο;
-
Στη σελίδα της Toyota γράφει 43 λίτρα αν παίρνει 36 μένουν 7 για τη ρεζέρβα μου φαίνεται απίθανο να άλλαξαν το ρεζερβουάρ με τόσο μεγάλη διαφορά και να μην το αναφέρουν πουθενά αλλά να μην γνωρίζουν τίποτα και οι τεχνικοί.
-
Κάπου διάβαζα ότι επειδή δεν πρέπει να μείνει χωρίς βενζίνη είναι πολύ απαισιόδοξη η ένδειξη ρεζέρβας... βέβαια έχουμε συνηθήσει τα ντεπόζιτα να παίρνουν παραπάνω βενζίνη από τη δηλωμένη χωρητικότητά τους (και με το κλέψιμο της αντλίας )
-
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Κάπου διάβαζα ότι επειδή δεν πρέπει να μείνει χωρίς βενζίνη είναι πολύ απαισιόδοξη η ένδειξη ρεζέρβας... βέβαια έχουμε συνηθήσει τα ντεπόζιτα να παίρνουν παραπάνω βενζίνη από τη δηλωμένη χωρητικότητά τους (και με το κλέψιμο της αντλίας )
αμα δεις τη φωτο που εβαλα, ειναι κατω απο το ψυχολογικο οριο του "φοβαμαι μην μεινω". Και πηρε μονο 35 λιτρα εκει.
μαλιστα ειχε βγαλει και γραπτη ενδειξη "low fuel" στο κεντρικο ταμπλο.
***edit
εχει καταφερει κανεις να βαλει πανω απο 35λιτρα; Αυτο ειναι το ερωτημα. -
Προφανώς μιλάμε για άλλο μοντέλο, αλλά φαντάζομαι ότι ίδια λογική έχει σε όλα. Και εδώ βγάζει ~100χλμ με λαμπάκι.
Συμφωνώ ότι ψυχολογικά δεν είναι ωραίο.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε για ελεγχο;
Τίποτα θα έλεγα. Δεν έχει και μεγάλη σημασία πόσο παίρνει, αλλά τελικά πόσα χλμ βγάζει με ένα γέμισμα για εσένα που κάνεις πολλά χλμ.
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
εχει καταφερει κανεις να βαλει πανω απο 35λιτρα; Αυτο ειναι το ερωτημα.
Κοιτώντας τις αποδειξεις μου, είδα ότι έχω βάλει 37λτ μια φορά. Γενικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, μόλις μου βγάλει περί τα 100χλμ αυτονομία βάζω ένα 50ικο.
-
Τελευταία φορά έβαλα 71€ (και κάτι ψιλά) με τιμή 1.9€, άρα πάνω από 37 λίτρα.
Toyota Corolla 2019