-
@super-t said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ναι, οι Αμερικάνοι ο ορισμός της σφαιρικής γνώσης.
Εκτός από μόνιμη ειρωνεία, κάτι επικοδομητικό έχεις να προσφέρεις??
Όχι ιδιαίτερα, μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό απόλυτης γνώσης γενικά νιώθω λίγος.
Άλλα έχω να προσφέρω ειρωνεία όπως αρκετοί.Mην νοιώθεις λίγος, έλα στην παρέα μας και πες την άποψή σου.
Σε ποιο θέμα θες;
Σε όποιο θες εσύ.Αρκει να έχουμε έναν διάλογο και όχι μονολεκτικά σχόλια.
-
Θα φτιάξει θέμα "Πείτε τα όλα με δυο λέξεις" και θα γράφει ιστορίες με δυο λέξεις.
Τώρα θα μάθεις τον σουπερατ;;; Έτσι μιλάει εδώ και χρόνια.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θα φτιάξει θέμα "Πείτε τα όλα με δυο λέξεις" και θα γράφει ιστορίες με δυο λέξεις.
Τώρα θα μάθεις τον σουπερατ;;; Έτσι μιλάει εδώ και χρόνια.
Όσο ζω μαθαίνω
-
Διάλογος; χα!χα! Καλό...
Και μετά τον "διάλογο" να διαγράφονται τα ποστ και οι απόψεις επειδή συγκεκριμένα μέλη θεωρούν ότι ο χώρος τους ανήκει. Και χαλιούνται όταν άλλα μέλη γράφουν όπως αυτοί και ξεκινούν την ομαδική επίθεση.
Το φόρουμ γύρισε ξανά στις εποχές των πυραμίδων...για όσους θυμούνται...
-
Μου αρεσει που μάθαμε τη σωστή διαδικασία αποβίβασης για όταν νοικιάσουμε ελικόπτερο από Μύκονο, και δεν μου αρέσει καθόλου να χάνονται ζωές έτσι κοροϊδίστικα και φρικτά και να είναι όλα τοσο άρπα-κόλα σε αυτή τη χώρα.
-
Μ'αρέσει ο ενθουσιασμός των μελών του forum (και έξω απ'αυτό), όταν παραλάβουν το νέο τους απόκτημα. Τους εύχομαι να το χαρούν.
Μ'αρέσουν οι πρώτες αναρτημένες φωτογραφίες τους και τα πρώτα -λογικά- πάντα υπερθετικά τους σχόλια.- Ακόμα και σε VAG .
Δεν μ'αρέσει -μα καθόλου-, όταν τους παρουσιαστεί όποια κατασκευαστική αστοχία.
Εύχομαι σε όλους μας τα οχήματά μας, να ικανοποιούν τις προσδοκίες για τις οποίες τα διαλέξαμε, και να βρίσκουμε καύσιμα να βάζουμε! -
Μου αρεσει που εχω ντιζελ να κινουμαι καθημερινα κανοντας 80 - 120 χλμ την μερα. Δε μου αρεσει που η τιμη του ανεβαινει. Μου αρεσει παντως που πολυ συντομα οσοι το θεωρουσαν δικαιο και σωστο να ανεβη η τιμη του θα καταλαβουν ποσο .... άδικα θα ανεβη και η τιμη στο συνολο των καταναλωτικων αγαθων και ειδων πρωτης αναγκης.
Ουτε εμενα θα μ αρεσει ομως. -
Του Λαπ του αρέσει που ακρίβυνε το ντίζελ.-
Αλλά δεν το γράφει...
-
Το δίκαιο μου αρεσει. Αν έχεις ανάγκες και δυσκολίες, να πάρεις επίδομα γιατί είναι δίκαιο, αν δεν έχεις ανάγκη να μη πάρεις. Είπαμε οι πόροι είναι πεπερασμένοι στον κόσμο αυτό όχι άπειροι.
Επίδομα χρειάζονται τα νέα παιδιά όχι διάφοροι τύποι με καινούργια diesel οχήματα και άλλοι νεόπλουτοι.
-
Μου αρέσει να πηγαίνω χαλαρή βολτουλα με το αυτοκίνητο , να ακούω μουσική και να αδιαφορώ για την κατανάλωση .
Στο τέλος να διαπιστώνω ότι έχει και πανσέληνο.
Δεν μ'αρεσει που το κάνω όλο και πιο σπάνια....
-
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει να πηγαίνω χαλαρή βολτουλα με το αυτοκίνητο , να ακούω μουσική και να αδιαφορώ για την κατανάλωση .
Αρε mazdara. Ωραιος και ο Κυριαζης
-
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πάνω αριστερά από την σελήνη είναι ο Δίας.
-
Να σας θυμίσω ότι το καλοκαίρι του '08 η διαφορά βενζίνης-ντιζελ ήταν 35 λεπτά σε βάρος του δεύτερου...
-
Σήμερα το πρωί που επέστρεφα από το τρεξιματάκι μου μετά μπάνιου...
1ο βενζινάδικο 1.92 βενζίνη, 1.99 ντίζελ
2ο βενζινάδικο 2.02 βενζίνη, 2.05 ντίζελ.Επίσης να πω ότι μου αρέσει που πήρα βενζίνη ψευτο υβριδικό και απέφυγα ή μαλλον με απέφυγαν με τις γελοίες τιμές τους τα 308 και astra diesel αφού το αυτοκίνητο θα είναι πλέον βόλτας και ταξιδιών, τα χλμ λίγα και με τις τιμές στα ίσια και τις πιθανες ακριβές βλάβες των diesel σίγουρα δε συμφέρει. Αν και πρώην φανατικός ντιζελάς πλέον δε το σκέφτομαι καθόλου και ησύχασα γιατί με έτρωγε σαν σκέψη αν έκανα σωστή επιλογή καυσίμου.
Δε μου αρέσει που το i30 αργεί, ίσως έπρεπε να το είχα χτυπήσει όταν μου δίνανε το εκθεσιακό.
-
@spi_duster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρεσει που εχω ντιζελ να κινουμαι καθημερινα κανοντας 80 - 120 χλμ την μερα. Δε μου αρεσει που η τιμη του ανεβαινει. Μου αρεσει παντως που πολυ συντομα οσοι το θεωρουσαν δικαιο και σωστο να ανεβη η τιμη του θα καταλαβουν ποσο .... άδικα θα ανεβη και η τιμη στο συνολο των καταναλωτικων αγαθων και ειδων πρωτης αναγκης.
Ουτε εμενα θα μ αρεσει ομως.Γιατί χρησιμοποιείς μέλλοντα χρόνο;;;
-
Μα φυσικά γιατί οι τιμές θα ανεβουν και άλλο. Αυτό που σήμερα μοιάζει πανάκριβο θα καταστεί ακριβό σε σχέση με τις νέες τιμες που είναι καθοδόν.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Χρειάζεται ένα μεσοδιάστημα οι αυξήσεις τον καυσίμων να μετουσιώνονται σε αυξήσεις των προϊόντων που απαιτούν μεγάλα ποσά ενέργειας για την παραγωγή και διάθεσή τους. -
Είπαμε ποια θα ήταν μια πρακτική λύση. Εκεί θα εστίαζα εγώ την κριτική μου. Το να επιδοτεις αδιακρίτως κάθε νεοπλουτο ή γούονα μπι δεν είναι λύση στο πρόβλημα του πληθωρισμου. Το να επιδοτεις τα φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα, ναι είναι.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είπαμε ποια θα ήταν μια πρακτική λύση. Εκεί θα εστίαζα εγώ την κριτική μου. Το να επιδοτεις αδιακρίτως κάθε νεοπλουτο ή γούονα μπι δεν είναι λύση στο πρόβλημα του πληθωρισμου. Το να επιδοτεις τα φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα, ναι είναι.
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Η οποιαδήποτε επιδότηση του ντίζελ των φορτηγών θα πάει στις τσέπες των φορτηγατζήδων και αμφιβάλλω αν δει το οποιοδήποτε όφελος ο καταναλωτής. Αν θέλει να επιδοτήσει να δώσει σε μισθούς και συντάξεις.
-
Στην αντλία όπως ήταν και πριν αλλά μόνο για φορτηγά. Αντί για 2 ευρώ να είχε ας πούμε 1,5 το λίτρο με την έκδοση τιμολογίου.
Θα μετριάσει το κόστος μετακίνησης των τροφιμων. Οι αυξήσεις τιμών των αγαθών δεν προκύπτουν μονάχα από το κόστος μετακίνησης αλλά και από αυτό. Τουλάχιστον αυτό της μετακίνησης με μια επιδότηση μονάχα για αυτούς, και όχι για όλους θα το μετριαζε.
Το αν θα πάει στις τσέπες ή όχι των φορτηγατζηδων είναι ένα υπαρκτό σενάριο. Εκεί περιμένεις ο ανταγωνισμός να λειτουργήσει και οι υπηρεσίες να εντοπίζουν τα διάφορα καρτέλ τιμών.
-
Αμφιβάλλω, όταν θέλεις να δόσεις χρήματα σε κάποιον του τα δίνεις άμεσα και όχι σε άλλους ελπίζοντας στην καλή τους θέληση.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]