-
@dimsabas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που η πρόγνωση καιρού λέει για 44 βαθμούς την Τετάρτη και 43 στην Πέμπτη. Πώς θα κάνουμε μάθημα έτσι;
Με a/c
-
Δεν μου αρέσει που ξαναπεταω για ένα μήνα για Κίνα. Έχω γ@μηθει να λείπω φέτος
Μου αρέσει που μόλις γυρίσω θα είναι έτοιμο το ηλεκτρικό αμαξάκι μπρίκι που παρειγγειλα και θα κάνω βολτες️ . Περισσότερα όταν γυρίσω
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει που μόλις γυρίσω θα είναι έτοιμο το ηλεκτρικό αμαξάκι μπρίκι που παρειγγειλα και θα κάνω βολτες️ . Περισσότερα όταν γυρίσω
Ααα οχι οχι.Δωσε μας τουλαχιστον ενα στοιχειο.
Αρχιζει απο A και τελειωνει σε mi ? -
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αρχιζει απο A και τελειωνει σε mi ?Θα εμένα Κίνα αν έπρεπε να γυρίσω να οδηγάω αυτό
Είπαμε αμαξάκι όχι καρουλι -
Αρχιζει απο A και τελειωνει σε mi ?Θα εμένα Κίνα αν έπρεπε να γυρίσω να οδηγάω αυτό
Είπαμε αμαξάκι όχι καρουλιΓραψτο στα κινεζικα θα το καταλαβω
-
Δεν μου αρέσει που η πρόγνωση καιρού λέει για 44 βαθμούς την Τετάρτη και 43 στην Πέμπτη. Πώς θα κάνουμε μάθημα έτσι;
Με a/c
Δεν υπάρχουν τέτοιες πολυτέλειες στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τουλάχιστον στο 95% των περιπτώσεων.
-
Στην Κύπρο πάντως που βίωσε πρωτόγνωρο ακόμα και για την Κύπρο καύσωνα την εβδομάδα που πέρασε , σε όσα σχολεία δεν είχαν κλιματιστικά ή τουλάχιστον ανεμιστήρες οροφής ( αλήθεια Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ;;; παλιά υπήρχαν) , έκλειναν νωρίτερα από το καθορισμένο πρόγραμμα.
-
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που αυτομπαναρίστηκε ο @gatoz ...
Έχει να γράψει κάτι εδώ και 9 ημέρες..
Εχω μεινει εκπληκτος , ποτε δεν περιμενα να εχει μεγαλυτερη αξια στο αξιακο του συστημα ο ολυμπιακος και απ τον Μαρξισμο -Λενινισμο.
Όλα στο Κόκκινο.
Είναι τα λεγόμενα, του γάτου τα 9μερα...
Τον γλωσσοφάγατε τον άνθρωπο, θα πήγε το γκεηκο για συρραφή πάλι... -
Ο γάτος τρέχει για το Κόμμα...
Εκλογές έχουμε...
-
Δεν μου αρέσει που κάποιος αχαρακτήριστος έβαλε στο μάτι την μαμίσια αεροτομή του 208 και την ξήλωσε για να την βάλει στον πάτο του. Και όχι μόνο πήρε το κάλυμμα αλλά έσπασε και την βάση της.
-
Αυτή δεν είναι που ξηλώνεται και μόνη της στο δρόμο από τον αέρα;
-
Υποτίθεται πως ναι, αλλά η βάση της πως έσπασε? Είναι τρία κομμάτια ουσιαστικά και το μεσαίο έχει δυο μεγάλες βίδες, η μια ήταν στον αέρα. Θέλει αρκετή δύναμη. Το μεσημέρι πάντως που πάρκαρα και άνοιξα πορτ παγκάζ ήταν στη θέση της.
-
Ε φαντάζομαι κάποιο καλό παιδί έψαχνε για ανταλλακτικό.
-
380 χωρίς ΦΠΑ και χωρίς βάψιμο και τοποθέτηση…
-
Πω πω .... το καλύπτει η ασφάλεια;
-
Φυσικά και όχι.
-
Δεν ειχες για βανδαλισμό ;;; Θεωρείται βανδαλισμός αυτό;;;
Ε τότε να το βαλει εκεί που είπες
Από ιδιωτικό χώρο την έκλεψε;;;
-
Έχει απαλλαγή, δεν θυμάμαι ποσό….
-
Δεν μαρεσει που ο κρουζερ και αλλοι μεροκαματιαρηδες ειναι τποχρεωμενοι να δουλεψουν γιαπι με 43 C.
Μαρεσει Το Nemo που το προβλημα του το εχει λυμενο
κομπρεσερ και πολυς αερας απο κατω ,οτι πρεπει για συναυλιες στην υποσαχαρια Αφρικη και στην Ινδια την εποχη των μουσωνων.Δεν μαρεσει που το Τζέισον Αντιγόνη εγινε ο Ιασωνας μπυροκοιλιας
-
Πάνω από 33 βαθμούς δεν δουλεύουν οι σιδεράδες και δεν ρίχνουμε πλάκες.
Τα υπόλοιπα συνεργεία δουλεύουν σε στεγασμένους μεν χώρους, αλλά πανταχόθεν ανοικτούς, οπότε έχουν φυσικό κλιματισμό.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]