-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κι εμένα μου αρέσει που ακριβύναν τα καύσιμα και έτσι ανεβαίνει όχι μόνο η κερδοφορία των πετρελαιάδων αλλά και το ΑΕΠ, ώστε να παίρνουμε επενδυτικές βαθμίδες.
Δεν μου αρέσει που παρά την τιμή λίτρου, συνεχίζει ο κόσμος να πηγαίνει με αμάξι στη δουλειά του, να πηγαίνει τα παιδιά του στα σχολεία, να κουβαλάνε προμήθειες απ το μάρκετ κλπ. Έλπιζα πως τώρα με δεξιά ψευτο-νεοφιλελεύθερη κυβερνήση, θα κυκλοφορούσαν όλοι με ποδήλατα (και τρένα, αλλά αυτό είναι μια πικρή ιστορία).
Το έχουμε ξαναπεί τα ποδήλατα δεν εξυπηρετούν την ίδια ανάγκη με τον ίδιο τρόπο με τα αυτοκίνητα. Οι ειδικοί το λένε δεν προσφέρει ισους βαθμούς utility.
-
Ναι, αλλά σώζει τον πλανήτη.
Κι όσο πιο εξωτικό εξηλεκτρισμένο πανάκριβο από εξωτικά κράματα και υλικά το ποδήλατο, τόσο μεγαλύτερο το σώσιμο. -
Σώζει τον πλανήτη εάν δεν θες να πάρεις τον δύσκολο δρόμο.
Ο δύσκολος δρόμος είναι εργοστάσιο με ενέργεια από ΑΠΕ, πρώτη ύλη από ανακυκλώσιμα υλικά ή και υλικά με δέσμευση ρύπων και παραγωγή ev σε μεγάλο αριθμό.Και στις δύο περιπτώσεις σώζεις το περιβάλλον αλλά η διαφορά του πολιτισμού είναι χαώδης.
Η διαφορά της οικονομίας και στις δύο περιπτώσεις θα είναι χαώδης
-
πάλι καλά που έχουμε αυτούς με τα ποδήλατα από μπαμπού γιατι οι ασιάτες θα πετάξουν στον ειρηνικό περίπου 500 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων στον ειρηνικό μολυσμένα ύδατα απο ραδιενεργά υλικά. οπότε θα κρατηθεί ένα balance στον πλανήτη...
και για να παραμείνω στο θέμα δεν μου αρέσει που πίνω καφέ απο χάρτινα καλαμάκια για να "σώσω" τον πλανήτη.... -
@gv2000 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
και για να παραμείνω στο θέμα δεν μου αρέσει που πίνω καφέ απο χάρτινα καλαμάκια για να "σώσω" τον πλανήτη....
Προσωπικά έχω μεταλλικά πλέον.
Το win win είναι ότι δεν τα μασάω όπως τα πλαστικά πια.Για τους επισκέπτες στο σπίτι έχω πλαστικά. Κι αν μου τύχει κανένας οικολόγος του δίνω μακαρόνι τρουπιο.
-
Χαχαχα φλογέρα
Το win win πως το προφέρεις με το μεταλλικό καλαμάκι ;;;;
-
Απεχθάνομαι τα καλαμάκια!! Τα μεταλικά ειδικά με ενοχλούν ακόμα περισσότερο. Εαν αναγκαστικά χρειαστώ καλαμάκι, τότε προτιμώ πλαστικό. Αλλά γενικά κατά 99% δεν χρησιμοποιώ καλαμάκια, ποτέ δεν μου άρεσαν.
-
Και πως ανακατεύεις τα παγάκια στον καφέ;
-
Τα φυσάει
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Χαχαχα!!
Ας αρχίσουμε από τα βασικά: γιατί να τα ανακατέψω!?!? -
Γιατί κάνουν ντρικιντρικι και περνάει η ώρα.
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Χαχαχα!!
Ας αρχίσουμε από τα βασικά: γιατί να τα ανακατέψω!?!?Γιατί το συνιστούν 99% των αστυνομικών της ομάδας Δίας,από ότι φαίνεται είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης τους!
-
Δηλαδή εσείς δεν κάνετε μπουρμπουληθρες στον καφέ;
-
Δεν μου αρέσει που από τη μια μέρα στην άλλη τα κωλοκάναλα δεν δείχνουν τίποτα σχετικό με τους δύσμοιρους στη Θεσσαλία…problem solved φάση….
Και ασχολούμαστε με το βρακί του Κασελάκη και του κάθε Κασελάκη…πλήρης σήψη…. -
@gv2000 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
και για να παραμείνω στο θέμα δεν μου αρέσει που πίνω καφέ απο χάρτινα καλαμάκια για να "σώσω" τον πλανήτη....
Φιλε μου ποσο μα ποσο δικιο εχεις.Με πονεσε περισσοτερο απ ολα τα μνημονια μαζι το χαρτινο καλαμακι
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που από τη μια μέρα στην άλλη τα κωλοκάναλα δεν δείχνουν τίποτα σχετικό με τους δύσμοιρους στη Θεσσαλία…problem solved φάση….
Και ασχολούμαστε με το βρακί του Κασελάκη και του κάθε Κασελάκη…πλήρης σήψη….Ισχύει. Περισσότερα βλέπεις στα social των κατοίκων.
Συν ότι ακούω πλέον ανθρώπους σε άλλες πόλεις να χάνουν τη δουλειά τους, ακριβώς επειδή σταμάτησε η παραγωγή Θεσσαλία. Οι συνέπειες θα είναι μεγάλες δυστυχώς. -
Ααα αυτό!! Εεε το κάνω όπως και με τα ποτά, κουνάω το ποτήρι!
-
Το ντόμινο τώρα άρχισε να πέφτει….
Μια ακόμα συνέπεια ίσως και ήσσονος σημασίας….το πανεπιστήμιο στο Βόλο…πλημμύρισαν τα πάντα, εξετάσεις δεν μπορούν να γίνουν ούτε και θα ξεκινήσουν μαθήματα. Πως να πεις σε έναν φοιτητή να έρθει να κάνει μάθημα στο αμφιθέατρο -ανακαινισμένο πριν από ένα μήνα παρακαλώ- που ήταν μέσα στα λύμματα μέχρι πριν από λίγες μέρες? Όλοι αυτοί οι φοιτητές δεν θα έρθουν λοιπόν με ότι συνεπάγεται αυτό για την τοπική κοινωνία… -
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ααα αυτό!! Εεε το κάνω όπως και με τα ποτά, κουνάω το ποτήρι!
Sorry. Έχω χάσει 2 πληκτρολόγια έτσι.
-
Τώρα να πω ότι μου αρέσει, θα είναι ψέμματα...
190euro για ένα τυπικό μικρό service για ένα αυτοκίνητο που δεν κινείται με έτσουξε... Περίμενα το ποσό να ήταν όπως πέρυσι στα 130euro, αλλά...
Αδιέξοδα...Υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήμουν με ένα μικρό αυτοκίνητο και θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ και για την δουλειά. Αλλά μετά άντε πάλι δικηγόροι, φασαρίες και μπουνίδια.
Είμαι πραγματικά μπουχτισμένος με αυτή τη κατάσταση, γαμώ το Χαλάνδρι τους.Μου άρεσε όλη η εμπειρία με το service στην σκουτεριά μου. Φυσιολογικό κόστος, άλλαξα και λαστιχάκια και το εργαλείο είναι ετοιμοπόλεμο για άλλον έναν χειμώνα.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]