-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είμαι πραγματικά μπουχτισμένος με αυτή τη κατάσταση, γαμώ το Χαλάνδρι τους.
Να η λύση....χαχαχα!!!
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είμαι πραγματικά μπουχτισμένος με αυτή τη κατάσταση, γαμώ το Χαλάνδρι τους.
Να η λύση....χαχαχα!!!
Περίμενα να δω ταβέρνα για κάποιο λόγο.
Μάλλον διάβασα στόφα. -
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το ντόμινο τώρα άρχισε να πέφτει….
Μια ακόμα συνέπεια ίσως και ήσσονος σημασίας….το πανεπιστήμιο στο Βόλο…πλημμύρισαν τα πάντα, εξετάσεις δεν μπορούν να γίνουν ούτε και θα ξεκινήσουν μαθήματα. Πως να πεις σε έναν φοιτητή να έρθει να κάνει μάθημα στο αμφιθέατρο -ανακαινισμένο πριν από ένα μήνα παρακαλώ- που ήταν μέσα στα λύμματα μέχρι πριν από λίγες μέρες? Όλοι αυτοί οι φοιτητές δεν θα έρθουν λοιπόν με ότι συνεπάγεται αυτό για την τοπική κοινωνία… -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το ντόμινο τώρα άρχισε να πέφτει….
Μια ακόμα συνέπεια ίσως και ήσσονος σημασίας….το πανεπιστήμιο στο Βόλο…πλημμύρισαν τα πάντα, εξετάσεις δεν μπορούν να γίνουν ούτε και θα ξεκινήσουν μαθήματα. Πως να πεις σε έναν φοιτητή να έρθει να κάνει μάθημα στο αμφιθέατρο -ανακαινισμένο πριν από ένα μήνα παρακαλώ- που ήταν μέσα στα λύμματα μέχρι πριν από λίγες μέρες? Όλοι αυτοί οι φοιτητές δεν θα έρθουν λοιπόν με ότι συνεπάγεται αυτό για την τοπική κοινωνία…Άρχισε και αυτή τα νταβατζιλίκια της Ryanair….
-
Μου Αρέσει που οι υπάλληλοι της παρέας λένε τον πόνο τους και τα εργασιακα προβλήματά τους.
Δεν μου αρέσει, που και μετά τη δήλωση του ήρωα θεάτρου σκιών, Ο-Καραγκιόζης-Υπουργός, Σπυρίδωνος Γεωργιάδη, πως δεν περιμένει και καμιά αξιόλογη απεργιακή συμμετοχή ως αντίδραση στο νομοσχέδιο του, θα συμβεί ακριβώς αυτό: όλοι οι παραπονουμενοι εδώ, θα κάνουν μόκο και θα λειτουργήσουν ως απεργοσπάστες, εχθρευόμενοι κι αυτούς που παίρνουν το ρίσκο και τη ζημιά και κάνουν το χρέος τους απεργώντας.
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου Αρέσει που οι υπάλληλοι της παρέας λένε τον πόνο τους και τα εργασιακα προβλήματά τους.
Δεν μου αρέσει, που και μετά τη δήλωση του ήρωα θεάτρου σκιών, Ο-Καραγκιόζης-Υπουργός, Σπυρίδωνος Γεωργιάδη, πως δεν περιμένει και καμιά αξιόλογη απεργιακή συμμετοχή ως αντίδραση στο νομοσχέδιο του, θα συμβεί ακριβώς αυτό: όλοι οι παραπονουμενοι εδώ, θα κάνουν μόκο και θα λειτουργήσουν ως απεργοσπάστες, εχθρευόμενοι κι αυτούς που παίρνουν το ρίσκο και τη ζημιά και κάνουν το χρέος τους απεργώντας.
Χιλιάδες κόσμου σήμερα,λιγότερος φυσικά την Παρασκευή που μας πέρασε.
Πολλά συγχαρητήρια στην Πασοκαρα της καρδιάς μας,η παράταξη της οποιας (καμμία έκπληξη)απέρριψε την πρόταση για απεργία ,ακόμα και τώρα με το νομοσχέδιο που τελειώνει οριστικά την εργατική τάξη.Ευχολόγια,παρατηρήσεις,ενστασεις και αλλά τέτοια αντρικά και κυρίως Πασοκικα!Τεραστιος Νίκος Ανδρουλακης ,πάντα τέτοια.
Σαν γνησια πτηνά,όταν δεν είναι λαγοί ,αναμένεται η καταψήφιση της τροπολογίας για το ξεπάγωμα,κανονικό όχι σαν του Αδωνι,που έχει κατατεθεί.Πολλά μπράβο φυσικά και στην Ελληνική Δικαιοσύνη που αντιδρά με την ταχύτητα του φωτός όταν είναι να βγάλει παράνομη καμμία απεργία.Σε όλα τα αλλά είναι πιο αργή και από ταινια του Αγγελοπουλου σε αργή κινηση.
-
Αν έχω καταλάβει καλά, το νομοσχέδιο επηρεάζει σχεδόν αποκλειστικά τους ΙΥ. Αλλά κάνουν απεργία μόνο οι ΔΥ, δάσκαλοι, κσθηγητές, ΜΜΜ κλπ.
Σωστά? Ψυχάρες οι ΔΥ, η ραχοκοκκαλιά της χώρας, το υπόδειγμα εργατικότητας για όλους.
-
Κι εγώ αυτό είχα καταλάβει.
-
Δεν έχετε καταλάβει καλά.
-
Νόμιζα ότι οι τριετίες στο δημόσιο δεν είχαν σταματήσει. Ωρίμανση δεν το λένε; Κλίμακες κάπως έτσι.
-
Η απάντηση μου αναφερόταν στην ανάρτηση ότι απεργία σήμερα έκαναν μόνο οι ΔΥ.
Που φυσικά δεν έχει καμμια απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. -
Δεκτό.
Δεν ξέρω τι είναι απεργία από το 2010, αφού δουλεύουμε με προσωπικό ασφαλείας... -
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεκτό.
Δεν ξέρω τι είναι απεργία από το 2010, αφού δουλεύουμε με προσωπικό ασφαλείας...Καταλαβαίνω,τα εργασιακά όπως και το αιώνιο δημόσιο vs ιδιωτικού και το πως χρησιμοποιείται κάθε φορά είναι τεραστια θέματα που δεν μπορούν να συζητηθούν εδώ.
-
Πώς δεν μπορούν να συζητηθούν. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαχχαχαααα...
-
-
Μπορούν, εαν βγάλουμε όλοι τα γυαλιά μας και δούμε και την άλλη πλευρά. Αλλιώς ειναι ένα θέμα που κάνει τζιζ. Αιώνιες συζητήσεις στις τράπεζες είχαμε μεταξύ μας (ατομική σύμβαση vs συλλογική). Απεργοί και μη απεργοί κλπ.
-
Το αλατοπιπερο της ζωής.
-
Ωραίο καιρό έχει σήμερα.
-
Ευτυχώς που υπάρχουν οι αυτοί οι ΔΥ που είναι διατεθιμένοι να απεργήσουν.
Ας τους συλλάβει όλους ο Κούλης και να δώσει τα κλειδιά του Μετρό και των λεωφορείων στους αστυνομικούς και στους στρατιωτικούς αν είναι παράνομη η απεργία και ταλαιπωρούνται οι πολίτες.
Ας καταργήσει τον συνδικαλισμό στην τελική.Για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους στις γαλέρες που ειρωνικά αναφέρεται αφού δεν απεργούν συμφωνούν , τα γαμωσταυρίδια και οι κατάρες είναι δυστυχώς ο μόνος αγώνας που τους επιτρέπεται αφού το μεροκάμματο είναι σημαντικό μέσα στην αισχότητα ακρίβειας Κούλη , ενώ τα παιδοβούβαλα οννεδιτες εργοδότες τους περιμένουν στην γωνία αν τολμήσουν να ψελλίσουν κάτι για απεργία.
PS H ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ 3ΕΤΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΕΡΕΣ
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2024 ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ Ή Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 14/2/2012 ΑΡΑ ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΒΙΟΣ 11 ΕΤΩΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ 10% ΤΟ 2027 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΝΔ. -
Συμπληρώνω απλά ότι θα είναι σε συνάρτηση με το ποσοστό ανεργίας,πάνω από το 10 αυτοδικαίως δεν θα ισχύει τιποτα
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]