-
Δεν μου αρεσει το αναποδο Ν σε 9/10 αυτοκινητα
Πρέπει να αρχισουν στις εξετάσεις να βαζουν και τοποθετηση Ν.
Δεν μπορω να καταλάβω, δεν βγαίνουν να το δουν απο εξω πως ειναι ?
Η το θελουν όπως τα ασθενοφόρα (για να το βλεπει ο οδηγος που απομακρύνεται απο τον καθρέφτη του ?
-
Μήπως είναι σλάβοι;
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μήπως είναι σλάβοι;
Σκλαβοι,,της μαλ*κιας που τους δερνει
-
Μ αρεσει η κοκκινη ταμπελα διπλα στο nickname του basstarlet , θα μπορουσα να εχω εγω και ο lap; Αλλά να γραφει Ωραιος .
-
Η δικιά μου να γράφει "πιο ωραιός"
-
Μερικές συνήθειες δεν κόβονται.
-
Κουράγιο.....
-
-
Ωραίος!! Δεν έχει και κόσμο, πού βρίσκεσαι;
-
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Στην παραλία Καμάρι στην Κεφαλονιά. Προσβάσιμη μόνο διά θαλάσσης.
-
@dimsabas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Στην παραλία Καμάρι στην Κεφαλονιά. Προσβάσιμη μόνο διά θαλάσσης.
Gatos mode: Vitara πάει χαλαρά, ακούς εκεί μόνο θάλασσα
Αλλά βέβαια με τα toyuotοχρεπα που οδηγείτε που να πάτε
-
Λέμε τα στραβά του Δημοσίου ας πω κι ένα καλό.
Καταγγελία στην επιθεώρηση Περιστεριού μεσημέρι σε λιγότερο από μιάμιση ώρα ήταν στην επιχείρηση!Παραβιαση ωραριου η καταγγελία.Δεύτερο παράδειγμα έλεγχος επιθεώρησης χωρίς καταγγελία στην εταιρεία που είμαι,πρόστιμο στον ιδιοκτητη επειδή ήταν παρών ο ανήλικος γιος του και χαζολόγαγε στα μηχανήματα κάνοντας ότι δουλεύει λόγω καλοκαιρινών διακοπών.Οι ελεγκτές ήταν γυναίκες και απείρως πιο σοβαρές και σκληρές από άντρες συναδέλφους τους.
-
Επιτέλους κάτι να λειτουργεί
-
Και τι σημαίνει που ήταν ο ανήλικος γιος του ?
Δηλαδή αν ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ήταν γυναίκα και είχε ένα τρίχρονο στο καρότσι δίπλα της, θα την έγραφαν ?
-
Στα μηχανηματα σου λέει
-
Μια εξτρα ξινιλα την εχουν σχεδον παντα οι γυναικες που εχουν διοικητικες θεσεις.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και τι σημαίνει που ήταν ο ανήλικος γιος του ?
Δηλαδή αν ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ήταν γυναίκα και είχε ένα τρίχρονο στο καρότσι δίπλα της, θα την έγραφαν ?
Σημαίνει ότι απαγορεύεται να βρίσκεται στο χώρο παραγωγής και ειδικά δίπλα στα μηχανήματα ανήλικος,ανασφαλιστος δεν πάνα ναι ο Πάπας!
Το παραδειγμα σου άκυρο,οι της επιθεώρησης μόνο μαλακες δεν είναι και στην συγκεκριμένη περίπτωση πολύ καλά έκαναν! -
Άντε να πηγαίνουν και σε γραφεία για υπερωρίες, άντε να ξυπνήσει λίγο το κράτος.
Χειροκροτώ
-
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μια εξτρα ξινιλα την εχουν σχεδον παντα οι γυναικες που εχουν διοικητικες θεσεις.
Η σοβαρότητα και η αυστηρότητα ειδικά σε θέσεις που θα έπρεπε να είναι προαπαιτούμενο μεταφράζεται σε ξυνιλα;
-
Οι γυναίκες πρέπει να αποδείξουν δίπλα σε μια κοινωνία σαν την δίκη μας την αξία τους. Και αυτό κάνουν.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]