Και τι σημαίνει που ήταν ο ανήλικος γιος του ?
Δηλαδή αν ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ήταν γυναίκα και είχε ένα τρίχρονο στο καρότσι δίπλα της, θα την έγραφαν ?
Δεν μου αρεσει το αναποδο Ν σε 9/10 αυτοκινητα
Πρέπει να αρχισουν στις εξετάσεις να βαζουν και τοποθετηση Ν.
Δεν μπορω να καταλάβω, δεν βγαίνουν να το δουν απο εξω πως ειναι ?
Η το θελουν όπως τα ασθενοφόρα (για να το βλεπει ο οδηγος που απομακρύνεται απο τον καθρέφτη του ?
Μήπως είναι σλάβοι;
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μήπως είναι σλάβοι;
Σκλαβοι,,της μαλ*κιας που τους δερνει
Μ αρεσει η κοκκινη ταμπελα διπλα στο nickname του basstarlet , θα μπορουσα να εχω εγω και ο lap; Αλλά να γραφει Ωραιος .
Η δικιά μου να γράφει "πιο ωραιός"
Κουράγιο.....
Ωραίος!! Δεν έχει και κόσμο, πού βρίσκεσαι;
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Στην παραλία Καμάρι στην Κεφαλονιά. Προσβάσιμη μόνο διά θαλάσσης.
@dimsabas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Στην παραλία Καμάρι στην Κεφαλονιά. Προσβάσιμη μόνο διά θαλάσσης.
Gatos mode: Vitara πάει χαλαρά, ακούς εκεί μόνο θάλασσα
Αλλά βέβαια με τα toyuotοχρεπα που οδηγείτε που να πάτε
Λέμε τα στραβά του Δημοσίου ας πω κι ένα καλό.
Καταγγελία στην επιθεώρηση Περιστεριού μεσημέρι σε λιγότερο από μιάμιση ώρα ήταν στην επιχείρηση!Παραβιαση ωραριου η καταγγελία.
Δεύτερο παράδειγμα έλεγχος επιθεώρησης χωρίς καταγγελία στην εταιρεία που είμαι,πρόστιμο στον ιδιοκτητη επειδή ήταν παρών ο ανήλικος γιος του και χαζολόγαγε στα μηχανήματα κάνοντας ότι δουλεύει λόγω καλοκαιρινών διακοπών.Οι ελεγκτές ήταν γυναίκες και απείρως πιο σοβαρές και σκληρές από άντρες συναδέλφους τους.
Επιτέλους κάτι να λειτουργεί
Δηλαδή αν ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ήταν γυναίκα και είχε ένα τρίχρονο στο καρότσι δίπλα της, θα την έγραφαν ?
Στα μηχανηματα σου λέει
Μια εξτρα ξινιλα την εχουν σχεδον παντα οι γυναικες που εχουν διοικητικες θεσεις.
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σημαίνει ότι απαγορεύεται να βρίσκεται στο χώρο παραγωγής και ειδικά δίπλα στα μηχανήματα ανήλικος,ανασφαλιστος δεν πάνα ναι ο Πάπας!
Το παραδειγμα σου άκυρο,οι της επιθεώρησης μόνο μαλακες δεν είναι και στην συγκεκριμένη περίπτωση πολύ καλά έκαναν!
Άντε να πηγαίνουν και σε γραφεία για υπερωρίες, άντε να ξυπνήσει λίγο το κράτος.
Χειροκροτώ
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μια εξτρα ξινιλα την εχουν σχεδον παντα οι γυναικες που εχουν διοικητικες θεσεις.
Η σοβαρότητα και η αυστηρότητα ειδικά σε θέσεις που θα έπρεπε να είναι προαπαιτούμενο μεταφράζεται σε ξυνιλα;
Οι γυναίκες πρέπει να αποδείξουν δίπλα σε μια κοινωνία σαν την δίκη μας την αξία τους. Και αυτό κάνουν.