-
Αρέσει στον Γιόχαν η κορυφαία λύση πριν το ασυγχρονιστο σασμάν και το νεο ραμμένο διαφορικό. Άλλο αυτοκίνητο!
-
Μου αρεσει που στην πολη μου οταν σταματας σε διαβαση πεζων σε ευχαριστουν οι πεζοι.
Δεν μου αρεσει που οταν σταματας στην διαβαση πεζων εχεις 33% πιθανοτητες να πανε ολα καλα,33% να σε βριζει ο πισω και να πραξεις αναλογα την κριση σου,33% να σου πεσει πανω σου ο πισω -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
αρεσει στον γατο που θα κανει πασχα στο γυναικοχωρι
https://www.kathimerini.gr/k/travel/562358605/naypaktos-entyposiako-pascha-sto-flegomeno-limani/
Ωραια η Ναυπακτος
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρεσει που στην πολη μου οταν σταματας σε διαβαση πεζων σε ευχαριστουν οι πεζοι.
Δεν μου αρεσει που οταν σταματας στην διαβαση πεζων εχεις 33% πιθανοτητες να πανε ολα καλα,33% να σε βριζει ο πισω και να πραξεις αναλογα την κριση σου,33% να σου πεσει πανω σου ο πισωΛείπει 1%...
Να σου πει ο πεζός:
Πάς καλά άνθρωπε μου?
-
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Να σε ευχαριστεί ο πεζός στην διάβαση λες και σου χρωστάει χάρη που έκανες αυτό που όφειλες.
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρεσει που οταν σταματας στην διαβαση πεζων εχεις 33% πιθανοτητες να πανε ολα καλα,33% να σε βριζει ο πισω και να πραξεις αναλογα την κριση σου,33% να σου πεσει πανω σου ο πισωΛείπει 1%...
Να σου πει ο πεζός:
Πάς καλά άνθρωπε μου?
Όχι δεν είναι μονάχα το 1%, αυτό είναι το 0,1% διότι υπάρχει και ένα 0,9% που καθετε και αγναντεύει και συζητά στην αρχή της διάβασης, έτσι γιατί μπορεί.
-
@panos2171 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Να σε ευχαριστεί ο πεζός στην διάβαση λες και σου χρωστάει χάρη που έκανες αυτό
Ελα εσυ εδω και κανε πως περνας πεζος την διαβαση ειδικα οταν βρεχει και θα δεις πως θα με ευχαριστησεις οταν θα ειμαι εγω την επομενη φορα και σταματησω να περασεις.
Υ.Γ Σαφως και εχεις δικιο -
Νερο η λικερ μαστιχα;Βάλτε λίγο νεράκι ρε γυφτοι Αυστριακοί! -
Ελλάδαρα μόνο ρε!!! Η γκαρσόνα είναι σαν τη Σομαινα από το καφέ της Χαράς,κανένας δεν κορνάρει ,κανένας δεν περνάει τις διαβάσεις με 90 αφρέναριστος!Φλωροι Ευρωπαίοι!
-
-
μπραβο στο κοριτσι....
γενικα εχουμε επιτυχιες στις γυναικες στο σκακι....
https://www.tovivlio.gr/index.php?article=544....οχι, δεν ειναι η γατοκορη, συγγενης ειναι και πλεον και συναδελφοι οδοντιατροι....
-
15 ευρώ το τοστακι οι αθεόφοβοι!!! -
4ε το αυγό έξτρα στο club , όσο έχει εδώ ένα club δλδ .
Οκ λογικό γιατί και ο μπουφετζής δεν θα παίρνει ένα ολόκληρο 20ε για μεροκάματο , αυτά λέω και στον μπατζανάκη μου που είναι Γερμανία και γκρινιάζει για τους Τούρκους που πουλάνε 5ε το ντονέρ σε πίτα λες και ο ψήστης/τυλιχτής πρέπει να παίρνει μεροκάματο Τουρκίας -
Έρχονται εδώ τα καλοκαίρια με 3,5-4 ευρώ το σουβλάκι να ντερλικωσουν.
-
Με μια χωριάτικη για όλους
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
4ε το αυγό έξτρα στο club , όσο έχει εδώ ένα club δλδ .
Οκ λογικό γιατί και ο μπουφετζής δεν θα παίρνει ένα ολόκληρο 20ε για μεροκάματο , αυτά λέω και στον μπατζανάκη μου που είναι Γερμανία και γκρινιάζει για τους Τούρκους που πουλάνε 5ε το ντονέρ σε πίτα λες και ο ψήστης/τυλιχτής πρέπει να παίρνει μεροκάματο ΤουρκίαςΚατά τύχη ο μεσημεριανός πορτιέρης είναι πιτσιρικάς από Ελλάδα,μιλήσαμε και μου είπε ευτυχώς που έφυγα από Αθηνα!Το μενού είναι από ξενοδοχείο!
-
@antonmone μάλλον έχεις καθίσει και σε ακριβό μαγαζί.
Πριν δύο εβδομάδες ήμουν Γερμανία και Αυστρία και το σνίτσελ με πατάτες και μικρή σαλάτα έκανε από 16 έως 20.
23 ευρώ είχε το μοσχαρίσιο σνίτσελ.Κλαμπ σάντουιτς έπαιζε από 8 έως 14.
Θεσσαλονίκη παραλιακή ίδιες τιμές έχει το κλάμπ και όντως 20αρικακι μεροκαματο -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
15 ευρώ το τοστακι οι αθεόφοβοι!!!Τσάμπα τα πήρες. Το 2002 είχα πληρώσει στην Κοπεγχάγη 15€ για ένα χάμπουργκερ. Πριν 20 χρόνια. Ούτε θέλω να σκέφτομαι πόσο θα έχει τώρα.
Για ανέβα λίγο πιο βόρεια προς Σκανδιναβία άμα σου βαστάει χα,χα,χα
-
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πριν δύο εβδομάδες ήμουν Γερμανία και Αυστρία και το σνίτσελ με πατάτες και μικρή σαλάτα έκανε από 16 έως 20.
Θεσσαλονίκη παραλιακή ίδιες τιμές έχει το κλάμπ και όντως 20αρικακι μεροκαματοΔεν πήγες σε κανονικό εστιατόριο μάλλον. Σε κάποιο συνοικιακό μικρό θα ήσουν. Οι τιμές είναι απλησίαστες. Κι ακόμα πιο ακριβό είναι το ταξί για να πας.
-
@andya3 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θεσσαλονίκη παραλιακή ίδιες τιμές έχει το κλάμπ και όντως 20αρικακι μεροκαματοΔεν πήγες σε κανονικό εστιατόριο μάλλον. Σε κάποιο συνοικιακό μικρό θα ήσουν. Οι τιμές είναι απλησίαστες. Κι ακόμα πιο ακριβό είναι το ταξί για να πας.
Νυρεμβέργη, Μόναχο, Ίνσμπρουκ και Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ, κεντρικά μαγαζιά σε όλες τις πόλεις.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]