-
Yem wrote:
Οι διαστάσεις του Captur είναι 215/60R17 ( Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος ), αν πάρω ρεζέρβα ασφαλείας (δεν το συζητάω για κανονική ρεζέρβα)τι διάσταση πρέπει να είναι ώστε η τελική διάμετρος να είναι η ίδια ?
Δεν δίνει η Ρενώ ρεζέρβα ανάγκης ώστε να δεις την σωστή διάσταση?
Σωστός δεν το σκέφτηκα καθόλου , όταν (πρώτα ο Θεός) παραλάβω θα τους ρωτήσω!
-
Καλημέρα στην ομάδα , ήρθε η ώρα μετά από αρκετή καθυστέρηση (45 μέρες μετά από την ημερομηνία που δόθηκε αρχικά) να παραλάβουμε και εμείς το αυτοκίνητο μας ! Ευτυχώς είχα κρατήσει μερικές μέρες άδεια για να το χαρώ και να το πάω τις πρώτες βόλτες αλλά ο Κούλης είχε χθες άλλη άποψη ...
Δεν θα σταθώ στο οδηγικό κομμάτι μιας και τα 200χλμ που έκανα το βράδυ δεν σου δίνουν σαφείς εικόνα , αλλά και στο ότι είμαι τόσο ενθουσιασμένος και χαρούμενος που δεν μπορώ να βρω τπτ το αρνητικό !Βγαίνω από το αμάξι με ένα χαμόγελο σαν το βλάκα ! ! !
Θα αναφερθώ όμως στην εμπειρία σαν καταναλωτής , σαν καταναλωτής ενός προϊόντος που στις δύσκολες οικονομικές χρονιές που ζούμε δεν μπορούν όλοι να αποκτήσουν (δεν αναφέρομαι στο captur αλλά γενικά σε ατομικά μέσα μεταφοράς) και ειδικά φέτος με το πλήγμα από τον Covid όπου τα εισοδήματα αρκετών συμπολιτών μας έχουν μηδενιστή !
Από την καθυστέρηση της παράδοσης , τις ψευδείς ημερομηνίες παράδοσης (σχεδόν κάθε 15 μέρες) , την αφαίρεση 'δώρων' με την πρόφαση ότι ο πωλητής ( Τον οποίο δυστυχώς τον απολύσανε λίγες μέρες μετά την παραγγελία) είχε κάνει μεγάλη χρηματική έκπτωση + το δώρο στο χρώμα οπότε αυτοί μπαίνουν μέσα και από το λογιστήριο τους την λένε!
Από το χαλασμένο τηλεφωνικό κέντρο όπου έπαιρνα από την Δευτέρα για να μιλήσω με τον αρχιμηχανικό για να τακτοποιήσω την αναβάθμισή πριν μπούμε σε lock down (και να σου το lock down)! Και ενώ το σήκωνε η τηλεφωνήτρια και της ζήταγα μηχανικό αυτή αντί να με ενημρώση για την βλάβη με συνέδεε με Cairo!
Από την ποιο απλή δουλειά ενός πωλητή που μετά από 4 φορές (2 τηλεφωνικά , 2 σε email)που του έχω ζητήσει να μου στείλει τον κατάλογο από τα extra που μπορείς να αγοράσεις μετά ...τζίφος - τπτ ...ακόμα και εχτές κατά την παράδοση του το ξαναείπα στείλε το μου σε email -ΝΑΙ μου απαντάει θα το στείλω τώρα αμέσως και το είχα ξεχάσει...στο γκιώνη του ! ! !
Και δεν μιλάω για ένα απογοητευμένο - κακοπληρωμένο πωλητή , τον φάκελο τον ανέλαβε ο ίδιος ο Brand Manager της RENAULT SFAKIANAKIS στην Βουλιαγμένη !
Ακόμα έχω στο email μου 15 επιστολές παραπόνων σταλμένες στα Αγγλικά-Γαλλικά-Ελληνικά στην Groupe Renault
Άλλες 12 στην Teoren , από 1 κάθε μέρα εναλλάξ περίπου και μαντέψτε ... στο γκιώνη τους και αυτοί !
ΑΝ το CAPTUR ΔΕΝ με ικανοποιούσε τόσο πολύ σαν αγορά ή αν είχα και τπτ δεύτερες σκέψεις θα είχα είδη ακυρώσει την παραγγελία από την πρώτη στραβή !
Αυτά ήθελα να τα πω για την προστασία άλλων που θα πάνε να αγοράσουν να είναι λίγο υποψιασμένοι , για εμένα δεν αλλάζει κάτι τώρα , δεν έχω καμία εκκρεμότητα και πλέον κανένα όφελος !
ΔΕΝ θα σταθώ άλλο στην χείριστη αντιπροσωπεία και στον ανύπαρκτο εισαγωγέα ΑΠΛΑ θα χαρώ όσο δεν πάει το καινούριο μου αυτοκίνητο με πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα μόνο με Χαρά και Γέλια !
Τα της αυτοκίνησης μετά το lock down !
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι φίλε. Σου εύχομαι πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
Για την αντιπροσωπεία μην σκας...γράψτους κανονικά...το έχω ξαναπεί,βρίζουμε συνέχεια το δημόσιο αλλά πολλοί ιδιώτες είναι χειρότεροι!!
-
Kαλορίζικο με πολλά,ασφαλή κι οικονομικά χλμ.!
-
Κουράγιο, μέχρι να μπορέσεις να το απολαύσεις
Μετά εύχομαι να το απολαύσεις, όσο δεν πάει χωρίς κανένα πρόβλημα!!!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι φίλε. Σου εύχομαι πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
Για την αντιπροσωπεία μην σκας...γράψτους κανονικά...το έχω ξαναπεί,βρίζουμε συνέχεια το δημόσιο αλλά πολλοί ιδιώτες είναι χειρότεροι!!
Σε ευχαριστώ γαι τις ευχές, όλους σας!
Δεν σκάω αλλά ήθελα κάπου να τα πω για να μην σκάσω ! Και δεν θα ξανά ασχοληθώ!
Καλο lock down να έχουμε με τις λιγότερες απώλειες!
-
Με γειά και καλοτάξιδο εύχομαι, να το χαρείς με Υγεία!!!
-
Καλοτάξιδο! Περιμένουμε οδηγικές εντυπώσεις και να το χαρείς!
-
Καλοτάξιδο να είναι με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Γενικά στις αντιπροσωπείες τελευταία και σε θέματα after sales support παρατηρώ κι εγώ πολλά θέματα. Σα να μην επαρκεί το προσωπικό σε κάποιες περιπτώσεις (service) ή να μη βγάζεις γενικά άκρη μετά την πώληση. Κακά τα ψέμματα άλλες χώρες είναι πολύ μπροστά σε υπηρεσίες και παροχές after sales αλλά μιλάμε για αγορές με τεράστιο τζίρο που απορροφούν τα παραπάνω κόστη που δεν είναι καθόλου μικρά.. Εδώ θέλει επιμονή και υπομονή.
-
Καλοτάξιδο και να είναι πάντα σύνοδος σου σε όμορφες στιγμές!
-
Καλοτάξιδο φίλε μου.
Να σε ενημερώσω ότι έρχεσαι δεύτερος......!
Υπάρχει σειρά και πας να βγεις πλάγια...... Χάχα
Όταν θα διαβάσουν τα δικά μου mail που έχω στείλει και εγώ σε όλους αυτούς από 16 Αυγούστου, μετά θα διαβάσουν και τα δικά σου......!
Να το χαίρεσαι φίλε μου καλά και ασφαλής χιλιόμετρα
-
Και για να καταλάβεις πόσο γαμάτη είναι η αντιπροσωπεία για μία πρόωρη αλλαγή λαδιών και φίλτρου μου ζητήσανε μόνο 115 ευρώ τσάμπα, μπενουν μέσα οι άνθρωποι..... Χαχα
-
Μπράβο ρε παιδί απολαυστικά κι ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις. Με το υγραέριο στα 60 λεπτά, ετοιμάσου για τσάμπα μετακινήσεις.
-
@kkostask , @panormus772 , @nickthetrib @Fanis75 , @samatistas , @Mastoras78 ,@Sabas_Thess **ωραία ευχή πρωτότυπη **,@Mambosix εσένα σκεφτόμουν σχετικά με τα παράπονα … στα spam μας πετάνε χαλαρά!@dimsabas φούλαρα με 17ε … έκανα τον σταυρό μου! Χχααχχ
και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές!
-
-
Αφού κατάφερες και έφτασες με τον χαμό.....
-
-
Μάθαμε κάτι αν ισχύει αυτό με τις ρυθμίσεις για το trip computer στα lpg ότι ενεργοποίητε από το computer της αντιπροσωπείας?
-
Μάθαμε κάτι αν ισχύει αυτό με τις ρυθμίσεις για το trip computer στα lpg ότι ενεργοποίητε από το computer της αντιπροσωπείας?
Όπως είπα στην Χαλκιδική ο επίσημος Έμπορος Renault Τσιγγελίδης έχει κάνει update και σε Duster, τον πήρα τηλέφωνο πριν 10 μέρες και μου είπε ότι γίνετε εύκολα μέσω του διαγνωστικού (αρκεί να ξέρει ο άλλος τι κάνει)!
Σήμερα μίλησα τηλεφωνικός με μηχανικό του Σφακιανάκη και μου είπε ότι δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση! Του εξήγησα για τον γνωστό μου που τακτοποιησε το θέμα αλλά και πάλι ήταν αρνητικός!
Βασικά τον πήρα τηλ γιατί είδα ότι δεν είχε καθόλου λάδι κάτω από το minimum... Μου είπε να το βάλω μπροστά και να το αφήσω να λειτουργήσει για 10' μετά να δω ξανά την μέτρηση, το κωλολαδο σχεδόν διάφανο σαν ηλιέλαιο ήταν δεν φαινότανε καθόλου!
Εσείς έχετε μέτρησή το λάδι?
-
@Mambosix εσύ πήρες κανένα τηλέφωνο? Από που το είχες πάρει?
Αυτό με τα λάδια το έχεις τσεκάρει?
Renault Captur II