-
Το συγκεκριμένο αμάξι είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας του. Πολύ ανώτερο από κάτι κρος γιαρις και Τ. Ιδανικό για πόλη και εκτός. Η Ρενώ φτιάχνει αμάξια να τα οδηγήσουν άνθρωποι. Με ανθρώπινες αναλογίες.
-
Συμφωνώ
-
Εδιτ
-
@spi_duster said in Renault Captur II:
Το συγκεκριμένο αμάξι είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας του. Πολύ ανώτερο από κάτι κρος γιαρις και Τ. Ιδανικό για πόλη και εκτός. Η Ρενώ φτιάχνει αμάξια να τα οδηγήσουν άνθρωποι. Με ανθρώπινες αναλογίες.
Από τιμές όμως έχει ξεφύγει η Renault. Και δεν ξέρω αν δικαιολογείται να έχει τόσο υψηλές τιμές. Και έχει συμπαρασύρει και την Dacia.
Ευτυχώς που υπάρχει και η Citroen για όσους αναζητούν Γαλλική αίσθηση με μικρότερα κόστη αγοράς.
-
17.000 χλμ
Το μονο θεμα μεχρι στιγμης ειναι το κροταλισμα που κανει η westgate που με το update ο ηχος εξαφανιστηκε.
Το infotainment ολα κομπλε. δεν εβγαλε bugs λογικα βγηκαν bugs στην αρχη της παραγωγης
Το καλοκαιρι θα τσεκαρω μια ξανα τον κλιματισμο να δω την θερμοκρασια που βγαινει απο τους αεραγωγους στο φουλ γιατι εχω την εντυπωση οτι ισως ηταν πιο υψηλη απο τι πρεπει. Ειμαι στην εγγυηση βεβαια για αλλα 4,5 χρονια δεν εχω θεμα
Τελος οπως ειπε ο yemi δεν εχεις κοστος μετακινησης οποτε δεν χορταινεις να οδηγας, διψαει για δρομο
ειναι εργαλειο
-
Η έκδοση techno η όπως αλλιώς γράφεται έχει και μια λειτουργία OSP μπορεί κάποιος αν θέλει να μου εξηγήσει τι κάνειαυτο το πραγμα;
-
Φρενάρει στα τεκνά
-
@storm said in Renault Captur II:
@spi_duster said in Renault Captur II:
Από τιμές όμως έχει ξεφύγει η Renault. Και δεν ξέρω αν δικαιολογείται να έχει τόσο υψηλές τιμές. Και έχει συμπαρασύρει και την Dacia.
Ευτυχώς που υπάρχει και η Citroen για όσους αναζητούν Γαλλική αίσθηση με μικρότερα κόστη αγοράς.
Στην πραγματικότητα οι τιμές όλων των κατασκευαστών έχουν ξεφύγει. Εδώ το νταστερ που πήρα εγώ το 14 με 17000 επί της ουσίας με δύο τρεις αυτοματισμούς παραπάνω μα με την ίδια μηχανολογία έφτασε σχεδόν τα 30000. Απαράδεκτο.
Το γιαρις αυτοκίνητο πόλης με ποιότητα μέσα χειρότερη του νταστερ έφτασε τα 25000. Απαράδεκτο. -
Και μόνο που διάβασα για toyota στο θέμα αυτό...με χτύπησε αλλεργικό σοκ. Γνωστές οι θέσεις μου περί των Ιαπωνικών αυτοκινήτων.
-
Δε θα διαφωνήσω με τις απόψεις σου περί τουοτα. Έχω ύψος 1.80, βάρος 85 και θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει στην Ευρώπη αυτοκίνητο που να μη μπορώ να βρω σωστή θέση οδήγησης μετά από αρκετές απόπειρες. Ντροπή.
-
Τα Ιαπωνικά ανέκαθεν ήταν κάπως κλειστοφοβικά. Εγώ κοιτώ και άλλα πολλά πράγματα σε ένα αυτοκίνητο. Οπότε η άποψή μου είναι καθαρά υποκειμενική.
-
@baggelistzouros said in Renault Captur II:
Η έκδοση techno η όπως αλλιώς γράφεται έχει και μια λειτουργία OSP μπορεί κάποιος αν θέλει να μου εξηγήσει τι κάνειαυτο το πραγμα;
Over Speed Prevention
Ειδοποιεί ηχητικά και απεικονιστικά στο καντράν όταν ξεπερνάς το όριο ταχύτητας.Πιθανά -δεν το γνωρίζω σίγουρα για τη Renault,αλλά στο QQ που έχω υπάρχει- θα έχει επιπλέον να ενεργοποιήσεις και λειτουργία speed limiter,όποτε θέλεις. -
@fentaginz said in Renault Captur II:
17.000 χλμ
Το μονο θεμα μεχρι στιγμης ειναι το κροταλισμα που κανει η westgate που με το update ο ηχος εξαφανιστηκε.
Το infotainment ολα κομπλε. δεν εβγαλε bugs λογικα βγηκαν bugs στην αρχη της παραγωγης
Το καλοκαιρι θα τσεκαρω μια ξανα τον κλιματισμο να δω την θερμοκρασια που βγαινει απο τους αεραγωγους στο φουλ γιατι εχω την εντυπωση οτι ισως ηταν πιο υψηλη απο τι πρεπει. Ειμαι στην εγγυηση βεβαια για αλλα 4,5 χρονια δεν εχω θεμα
Τελος οπως ειπε ο yemi δεν εχεις κοστος μετακινησης οποτε δεν χορταινεις να οδηγας, διψαει για δρομο
ει
@yem said in Renault Captur II:
Βλέπω τώρα το βγάζει και με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρες ζάντες , είναι standart ή πληρώνεις έξτρα ?
Το Rive Gauche περιλαμβανει ως standard τις εξης λεπτομερειρες. Γραφω παρακατω αυτες που μου ειπαν στην αντιπροσωπεια, οταν το παραλαβω θα σας ενημερωσω τι αλλο εχει, γιατι ουτε αυτοι ηξεραν πολλα, ισως ηταν η πρωτη παραγγελια που μπηκε στη συγκεκριμενη εκδοση γιατι το συστημα τους δεν ειχε καν την ονομασια Rive Gauche.
- Μαυρες Ζαντες Αλουμινιου Pasadena Black 18"
- Μαυρη Μασκα μπροστα και σημα
- Μαυρο λογοτυπο Πισω και μαυρος "προφυλακτηρας" πισω
- Μαυρη λεπτομερεια στα μικρα πτερυγια που εχει δεξια και αριστερα καθως και στο κατω μερος απο τις πορτες
- Επενδυση Δεμαρτινη μαυρη και sportive υφασμα και μαυρη οροφη
- Μαυρες λεπτομερειες στο ταμπλο μπροστα και στο τιμονι
Τέλειο το αμάξι, αλλά τι χρώμα είναι;
-
Super!
-
Ας κανουν και κανα τεστ στα 100κ χλμ σε γιαρις κρος και Τ Ροκ και τα λεμε μετα....
Εξαιρετικα και τα δυο,αλλα δεν νομιζω οτι το Καπτυρ υπολειπεται. -
Στο προηγούμενο yaris πάντως σαφέστατα το αυτοκίνητο ήταν σε καλύτερη κατάσταση μετά από 100Κ χλμ. Ο κινητήρας άψογος, γενικά όλο το αυτοκίνητο άψογο. Υπήρχαν θέματα σκουριάς σε κάποια σημεία αλλά αυτά είναι και λόγω των αλατιων που ρίχνουν στους δρόμους τους για τον πάγο
https://www.autobild.de/artikel/toyota-yaris-hybrid-100.000-kilometer-dauertest-8622507.html
Λογικά η ίδια συνταγή θα συνεχιστεί και στο νεότερο.
Μάλιστα στο τεστ αναφέρουν πως ο κινητήρας του yaris ήταν σαν καινούργιος στα 100.000 χλμ. Είχε άνετα αλλά 200.000 μπροστα του χωρίς κανένα απολύτως θέμα.
Στο Ρενώ υπήρχαν θεματακια στον κινητήρα και στα έμβολα
-
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τα 100000 χλμ θα βγαλουν προβλημα εκεί; ή ήταν τυχαίο;;;
-
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τα 100000 χλμ θα βγαλουν προβλημα εκεί; ή ήταν τυχαίο;;;
Αν είναι να βγάλει πρόβλημα, θα βγάλει και στα 10.
-
το δικο μου ειναι οπως το βλεπεις στις φωτογραφιες που εκανες quote
17.000 χλμ
ει
@yem said in Renault Captur II:
Βλέπω τώρα το βγάζει και με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρες ζάντες , είναι standart ή πληρώνεις έξτρα ?
Το Rive Gauche περιλαμβανει ως standard τις εξης λεπτομερειρες. Γραφω παρακατω αυτες που μου ειπαν στην αντιπροσωπεια, οταν το παραλαβω θα σας ενημερωσω τι αλλο εχει, γιατι ουτε αυτοι ηξεραν πολλα, ισως ηταν η πρωτη παραγγελια που μπηκε στη συγκεκριμενη εκδοση γιατι το συστημα τους δεν ειχε καν την ονομασια Rive Gauche.
- Μαυρες Ζαντες Αλουμινιου Pasadena Black 18"
- Μαυρη Μασκα μπροστα και σημα
- Μαυρο λογοτυπο Πισω και μαυρος "προφυλακτηρας" πισω
- Μαυρη λεπτομερεια στα μικρα πτερυγια που εχει δεξια και αριστερα καθως και στο κατω μερος απο τις πορτες
- Επενδυση Δεμαρτινη μαυρη και sportive υφασμα και μαυρη οροφη
- Μαυρες λεπτομερειες στο ταμπλο μπροστα και στο τιμονι
Τέλειο το αμάξι, αλλά τι χρώμα είναι;
-
Όπως το βλέπω πρεπει να είναι το Highland grey με διχρωμια μαυρης οροφής
Renault Captur II