-
Μου θύμισε το τέστ τα παλιά τέστ του 80 και του 90 και κατάλαβα ότι θα πήρε άριστα στην σχολή αγιογραφίας του Μαγδεμβούργου...
Ετσι θα είχε και υποτροφία στα δίδακτρα...
-
Ωραίο αυτοκίνητο το golf σε μια έκδοση σαν της δοκιμής με τον 1.5 αλλά η τιμή του είναι απλά για γέλια.
-
@georgemit said in VW Golf MK 8:
Ωραίο αυτοκίνητο το golf σε μια έκδοση σαν της δοκιμής με τον 1.5 αλλά η τιμή του είναι απλά για γέλια.
Και το δικό σου το n-line μια χαρά είναι στα 28000€ δεν νομίζω ότι αξίζει το GOLF τα επιπλέον 9000€
-
Για γέλια η τιμή, άκου 37 χιλιάδες!
Με τόσα οι Καναδοί και Αμερικανοί συνάνθρωποι μας παίρνουν φουλ εξοπλισμένο GTi ή την πρώτη έκδοση του R , πραγματικά λαϊκό αυτοκινητάκι αν συνυπολογίσουμε και τα επίπεδα μισθών τους.
-
@vagkirk said in VW Golf MK 8:
Για γέλια η τιμή, άκου 37 χιλιάδες!
Με τόσα οι Καναδοί και Αμερικανοί συνάνθρωποι μας παίρνουν φουλ εξοπλισμένο GTi ή την πρώτη έκδοση του R , πραγματικά λαϊκό αυτοκινητάκι αν συνυπολογίσουμε και τα επίπεδα μισθών τους.
Aνεβηκε και εκει η τιμη του R 53181 για το αυτοματο *13% φορους δια 1.48 να το κανεις ευρω 40601 ευρω, πανακριβο και αλλα 700 ευρω για ηλιοροφη αν θελεις.
-
Αυτή η τιμή είναι για το επετειακό. Το κανονικό στοιχίζει λιγότερο.
-
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Το είχα διαβάσει το πρωί, επιβεβαιώνει και τη δική μου περιγραφή και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του golf είναι οτι είναι καλό σε όλα με μεγαλύτερο μειονέκτημα την τιμή του πλέον.
Αν έπρεπε να αγοράσω αυτοκίνητο αύριο, θα ήταν ένα tesla model 3 ακόμη και χωρίς επιδότηση. -
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
Και το δικό σου το n-line μια χαρά είναι στα 28000€ δεν νομίζω ότι αξίζει το GOLF τα επιπλέον 9000€
Εγώ το πρόλαβα στα 23.750€ και ένα χρόνο πριν το πάρω είχε 22k. Και με 160 άλογα όχι 140 που το δίνουν τώρα.
-
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
Εγώ το πρόλαβα στα 23.750€ και ένα χρόνο πριν το πάρω είχε 22k. Και με 160 άλογα όχι 140 που το δίνουν τώρα.
Τότε που έπαιρνες i30 N με 280+ άλογα με 30.000€ 🥹🥹
-
Και i30N με τα 250 στα 27k.
Άσε κάθε χρόνο και χειρότερα. -
Πρέπει να έχουν κάποια deals για τα ετοιμοπαράδοτα, δεν ξέρω τι έκπτωση έχουν ή λεπτομερειες
VW Golf MK 8