-
@limited_one said in VW Golf MK 8:
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι λόγω της 48v μπαταρίας ίσως θα πρέπει να επισκευαστεί στην αντιπροσωπεία. Δεν έμεινα ευχαριστημένος με την επισκευή του προφυλακτήρα όταν μου το έφαγαν..
Χμμμ ναι, αλλά δεν θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα να στο κάνουν σε οποιοδήποτε άλλο φανοποιείο.
Δεν έχει ινβερτερ όπως στα strong hybrid που όπως έγινε σε κάποιους οδηγούς που ήρθε η οδική και έβαλε το booster και έκαψε το inverter του TOYOTA οχήματος.
Αν το κάνεις Ρόδο και ξέρεις κάποιον καλό φανοποιό, θα πρότεινα να το κάνεις άνετα.
Αν όχι, τότε καλό είναι στην αντιπροσωπεία και θα έχουν οποιαδήποτε ευθύνη οι ίδιοι. -
@polioan said in VW Golf MK 8:
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι λόγω της 48v μπαταρίας ίσως θα πρέπει να επισκευαστεί στην αντιπροσωπεία. Δεν έμεινα ευχαριστημένος με την επισκευή του προφυλακτήρα όταν μου το έφαγαν..
Χμμμ ναι, αλλά δεν θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα να στο κάνουν σε οποιοδήποτε άλλο φανοποιείο.
Δεν έχει ινβερτερ όπως στα strong hybrid που όπως έγινε σε κάποιους οδηγούς που ήρθε η οδική και έβαλε το booster και έκαψε το inverter του TOYOTA οχήματος.
Αν το κάνεις Ρόδο και ξέρεις κάποιον καλό φανοποιό, θα πρότεινα να το κάνεις άνετα.
Αν όχι, τότε καλό είναι στην αντιπροσωπεία και θα έχουν οποιαδήποτε ευθύνη οι ίδιοι.Αύριο θα παω σε φανοποιό να δω τι θα πουν..
-
Και να μας πεις!
-
Χθές βράδυ πήρα την μικρή μου για μπαλέτο και πήρα το Golf. Τι το ήθελα? Βγαίνοντας από το σπίτι βρέθηκα πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο (pick up) και έφαγα πίσω πόρτα και φτερό.
Θέλει φανοποιεία και μετά βαφή. Τα νεύρα μου.....Κρίμα! Ολα καλά αυτά διορθώνονται! Να περνάς καλά
-
Εν τέλη είχα δίκιο, δεν μπορεί να μπεί ηλεκτροπόντα αν δεν αποσυνδεθεί η 48v μπαταρία, πράγμα που δεν αναλαμβάνουν έξω.
Η πρόταση του φανοποιού ήταν να φτιαχτεί όπως παλιά, με σφυρί και πλάκα.
Μάλλον θα το φτιάξω εκτός αντιπροσωπείας, με τον παραδοσιακό τρόπο... -
Ποια η διαφορά κόστους αντιπροσωπεία vs old school;
-
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Ποια η διαφορά κόστους αντιπροσωπεία vs old school;
Δεν πήγα Vw να ρωτήσω τιμή ούτε ενδεικτικά γιατί δεν μου άρεσε η βαφή που έκαναν στον προφυλακτήρα μου (το χρώμα το πέτυχαν βέβαια)
Και έξω δεν ρώτησα τιμή γιατί θα ξαναπάω άλλη μια επίσκεψη. -
@stefan147 said in VW Golf MK 8:
Ευτυχώς του μάζεψα μόνο την πόρτα και όχι και τον ιδιο.
Τι ζώα κυκλοφορούν ρε φιλέ; Ευτυχώς δεν ήσουν με την Cayman.
VW Golf MK 8