-
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
@kkostask said in VW Golf MK 8:
Τελικά η εκπαίδευση στην αλητεία πρέπει να είναι πανευρωπαϊκή…
Και μετά σου λέει Γερμανός, επαγγελματίας κτλ
Άστο…έχω δουλέψει με Γερμανούς, υπάρχουν και εκεί ρεμπεσκέδες.
-
Στους σημερινούς "Γερμανούς" συμπεριλαμβάνονται και τα απόνερα των "Ρωσογερμανών", ήτοι των πρώην Ανατολικογερμανών. Ας μην ανοίξουμε όμως αυτή τη κουβέντα γιατί το ban μου βλέπω να λήγει μετά την Ολυμπιάδα του LA....
-
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
@kapelis said in VW Golf MK 8:
Έχω περάσει τέτοια θέματα προ ετών..... περίπτερο ή γκάζια..... και αν παίζεις και δυνατά τσεπη, πας για Α4 allroad και πας Άλπεις κύριος. Θα βγει και το Α5 avant σε λίγο. Πάνω από 50Κ δεν πας σε αντιπροσωπεία VW. Έλεος πια. Προσθιοκίνητα και πολλά άλογα με 380 λίτρα πορτ μπαγκαζ, δεν λέει.
Ομοίως, περίπτερο μοστρα, πεταμένα. Δεν υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα από διθεσια και πολυτελή station κατά προτίμηση τετρακίνητα. Περί ορέξεως φυσικά κολοκυθάκια.Η απορία μου είναι γιατί το περίπτερο είναι πολύ κοντά σε τιμή με τα γκάζια .
Tiguan και golf με τον ίδιο 2λιτρο έχουν πολύ μικρή διαφορά σε τιμη και μάλιστα το περίπτερο 4κινητο
Τα Audi που αναφέρεις βγαίνουν 10 με 20 χιλιάδες παραπάνω με τον ίδιο κινητήραΝαι απλά με το GTi σε κάθε εκδρομή σε βουνό ή σε κάποιο νησάκι πχ θα σκεφτεσαι διπλά και τριπλά που θα πας ,αν θα βρεις απο κάτω αν θα χτυπήσεις τις ζάντες ,αν θα κολλησεις και θα παλευεις να ανέβεις το χωματόδρομο στη Σεριφο απο το σπινάρισμα....
Τα εχω περάσει με το Α5.Η απελευθερωση που εζησα με το cx30 ήταν φανταστική. Γενικά τα SUV για Ελλάδα ειναι οτι πρεπει. -
Το CX30 είναι φανταστικό από μόνο του. Μπράβο σου φίλε. Έχεις ένα αυτοκίνητο διαμάντι. Μακάρι να μπορούσα να αγοράσω και εγώ Mazda...
-
Εσείς βρίζετε τα VW Group που βγάζουν προβλήματα και εγώ που πουλάω υλικά βιομηχανικού τύπου που χαλάνε μετά από 10-15 χρόνια με βρίζουν γιατί δεν χαλάνε πιο συχνά να βγάζει μεροκάματο ο ηλεκτρολόγος.
Ε ρε μια κοινωνία.... -
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Στους σημερινούς "Γερμανούς" συμπεριλαμβάνονται και τα απόνερα των "Ρωσογερμανών", ήτοι των πρώην Ανατολικογερμανών. Ας μην ανοίξουμε όμως αυτή τη κουβέντα γιατί το ban μου βλέπω να λήγει μετά την Ολυμπιάδα του LA....
Και όχι μόνο. Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Βορρά πιο πολλούς Ουκρανούς έβλεπα παρά Γερμανούς. Θα σκάσουν αυτοί όπως πάνε, επικρατεί μεγάλος αναβρασμός.
-
Αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται γερμανικό Έθνος. Μόνο υπήκοοι αυτού. Και το κλείνω εδώ...
-
-
Από τους μεγαλύτερους απατεώνες οι Γερμανοί, πόσα μεγάλα σκάνδαλα αυτοί τα κάναν. Diesel gate , στημένα βραβεία και πολλά άλλα όχι απαραίτητα μόνο στην αυτοκίνηση.
VW Golf MK 8