-
@ison said in Renault Clio V:
@frankb said in Renault Clio V:
P2263 - Turbo/Supercharger Boost System Performance'
Εγω θα το πηγαινα αντιπροσωπεια γιατι μου φαινεται συνδεδεμενο το θεμα με το γνωστο προβλημα του wastegate. Η λογικη λεει οτι η εξωτερικη θερμοκρασια δεν θα πρεπει να επηρεαζει την λειτουργια του lpg. Ας μας πουνε και οι κατοχοι αν ισχυει.
Θα έσβηνε όμως ένα σφάλμα αν ήταν σημαντικό από μόνο του;
Να μια καλή ερώτηση...
Έχει τύχει σε κάποιον άλλο μήπως; -
@ad276 said in Renault Clio V:
@bassstarlet said in Renault Clio V:
Δηλαδη ελεος,το 2024 μιλανε για επικινδυνα αυτοκινητα και οχι επικινδυνους οδηγους.Tοτε ακυρώνεις τον Καββαθά, και το περιοδικό ολόκληρο, που με τα αμέτρητα άρθρα του, μιλούσε για ενεργητική ασφάλεια και επικίνδυνα αργά αυτοκίνητα.
Α συγγνώμη, εδώ στο φόρουμ, πιπιλιέται η καραμελίτσα «της υπερβολικής ταχύτητας» οπότε, κακώς ίσως που το βγάζει και με 45 άλογα ;/
-
Γνωρίζεις ποσά μέτρα θέλει να σταματήσει ένα αυτοκινητο από τα 100 χλμ/ωρα;
-
@lap said in Renault Clio V:
Γνωρίζεις ποσά μέτρα θέλει να σταματήσει ένα αυτοκινητο από τα 100 χλμ/ωρα;
38 ή 48
-
-
Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης νέων ελαστικών ....για renault clio 1000αρι 100ps βενζίνης (195/55/R16 ) τι ελαστικό μου προτείνετε ? Έως τώρα φορούσα bridgestone turanza (από την αντιπροσωπεία)
-
Φοράω στην ίδια διάσταση τα hankook vp4 και είμαι ευχαριστημένος. Για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου θα είσαι μια χαρά.
-
@geo-yfa said in Renault Clio V:
μετά από δυο βδομάδες ήρθε το ανταλακτικό
Πριν 2 βδομάδες φίλος σε καπτουρ άλλαξε ολόκληρη τουρμπίνα λόγο του κροταλισματος στον Σφακιανακη, όχι μόνο ανταλλακτικό.
Παιδιά εχθές με 40+ βαθμούς θερμοκρασία, το clio μου 2021 με LPG, εμφάνισε πορτοκαλί ένδειξη 'Ελέγξτε σύστημα ψεκασμού' και γύρισα το καύσιμο σε βενζίνη.
Το OBD reader διάβασε σφάλμα 'P2263 - Turbo/Supercharger Boost System Performance' το οποίο δεν έσβηνε από την εφαρμογή που διαβάζει τα σφάλματα.Το μάτι πήρε σε σελίδες στο fb ότι συμβαίνει σε αρκετούς με renault/dacia LPG τις τελευταίες μέρες, καθώς η υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν κάτι στο αυτοκίνητο...
Τελικά σήμερα το πρωί μετά από πορεία με βενζίνη 10χλμ το μήνυμα εξαφανίστηκε.Δεν μου το έχει βγάλει ποτέ ούτε σε κανέναν σε sandero/Captur, η εξωτερική θερμοκρασία δεν παίζει κανένα ρόλο!
Edit : γράψε λάθος, το "Ελέγξτε σύστημα ψεκασμού" το έβγαλε και σε εμένα. Είχε κολλήσει μια βαλβίδα στην δεξαμενή και αλλαχτηκε, μάλλον είναι ελαττωματικη παρτίδα.
Το έχει βγάλει και σε άλλους αλλά δεν υπήρχε η επιλογή του αερίου, έμεινε στην βενζίνα μέχρι την επισκευή...Μπερδεύτηκα με τα super charger buster master Και ξερω Εγώ Τι άλλο σου έβγαζε η obd, λάθος δικό μου...
-
@kkostask said in Renault Clio V:
Φοράω στην ίδια διάσταση τα hankook vp4 και είμαι ευχαριστημένος. Για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου θα είσαι μια χαρά.
Εγω τα hankook kinergy εχω βαλει.Τον Ιουνιο τα εβαλα.Μια χαρα ειναι.
-
@yem said in Renault Clio V:
Δεν μου το έχει βγάλει ποτέ ούτε σε κανέναν σε sandero/Captur, η εξωτερική θερμοκρασία δεν παίζει κανένα ρόλο!
Edit : γράψε λάθος, το "Ελέγξτε σύστημα ψεκασμού" το έβγαλε και σε εμένα. Είχε κολλήσει μια βαλβίδα στην δεξαμενή και αλλαχτηκε, μάλλον είναι ελαττωματικη παρτίδα.
Το έχει βγάλει και σε άλλους αλλά δεν υπήρχε η επιλογή του αερίου, έμεινε στην βενζίνα μέχρι την επισκευή...Μπερδεύτηκα με τα super charger buster master Και ξερω Εγώ Τι άλλο σου έβγαζε η obd, λάθος δικό μου...
Όταν έβγαλε το μήνυμα ήταν στο υγραέριο και επειδή θεώρησα ότι κάτι με αυτό έπαιξε ρόλο, το γύρισα στη βενζίνη, δε γύρισε μόνο του στη βενζίνη.
Νομίζω ότι και στο υγραέριο να το άφηνα θα δούλευε αλλά με το μήνυμα αναμμένο.Πάντως 2+ βδομάδες μετά το μήνυμα δεν εμφανίστηκε άλλη φορά.
Σύμπτωση; Τυχαίο; Έφταιξε η ζέστη, το αέριο; Δεν ξέρω. -
Νομίζω ότι και στο υγραέριο να το άφηνα θα δούλευε αλλά με το μήνυμα αναμμένο.
Σε εμένα γύρισε σε βενζίνα μόνο του, αναβοσβήνε το λαμπάκι στον επιλογέα και δεν γύρναγε σε αέριο. Το ίδιο και σε 2-3 άλλους.
Ίσως να είναι διαφορετική βλάβη -
Και εμένα μου έχει βγάλει ελέγξτε διάστημα ψεκασμού όταν το έχω στο υγραεριο. Πάντως να σας πω την αλήθεια μου κάνει κάτι περίεργους ήχους. Τώρα ξεκίνησε έναν ήχο μαζί με ψιλοτρεμουλο και φοβάμαι μην είναι καμιά τουρμπίνα σαν να χτυπάει κάτι. Συν τον κλασικό ήχο που κάνει όταν πέφτω σε λακκούβες που ακούγεται ένας μεταλικος ήχος από κάτω. Σε 2 αντιπροσωπείες που το πήγα δεν έχουν ακούσει τίποτα. Υπάρχει κανένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο Αθήνα που να είναι τζιμανια;
-
@pit86 said in Renault Clio V:
Συν τον κλασικό ήχο που κάνει όταν πέφτω σε λακκούβες που ακούγεται ένας μεταλικος ήχος από κάτω. Σε 2 αντιπροσωπείες που το πήγα δεν έχουν ακούσει τίποτα. Υπάρχει κανένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο Αθήνα που να είναι τζιμανια;
Εμένα κάτι ακούγεται από πίσω δεξιά όταν πέφτω σε λακούβα.
Από νομίζω δηλαδή ότι ακούγεται...
Μπορεί να είναι και από τα πράγματα που έχω πάντα στο πορτ μπαγκάζ! -
@pit86 said in Renault Clio V:
Συν τον κλασικό ήχο που κάνει όταν πέφτω σε λακκούβες που ακούγεται ένας μεταλικος ήχος από κάτω. Σε 2 αντιπροσωπείες που το πήγα δεν έχουν ακούσει τίποτα. Υπάρχει κανένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο Αθήνα που να είναι τζιμανια;
Εμένα κάτι ακούγεται από πίσω δεξιά όταν πέφτω σε λακούβα.
Από νομίζω δηλαδή ότι ακούγεται...
Μπορεί να είναι και από τα πράγματα που έχω πάντα στο πορτ μπαγκάζ!Mηπως είναι το κούμπωμα από το πίσω δεξί καθισμα;
-
@siswhs said in Renault Clio V:
Mηπως είναι το κούμπωμα από το πίσω δεξί καθισμα;
Θα μπορούσε, θα το ψάξω όταν πέσουν οι ζέστες.
Στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου, i20 2011, σε αντίστοιχο θόρυβο ήταν το λαστιχένιο στοπ που πορτ μπαγκάζ. -
Και εγω εχω χασει το σημα εδω και καιρο.Απλα μου εμφανιζει ενα χ στο ηχοσυστημα στο επανω μερος που εχει ενα μικρο αυτοκινητο.
τι εγινε τελικα εχω και εγω το ιδιο προβλημα αν και πληρωσα την συνδρομη στη renault.ειμαι σε δίλημα .τικανω!!!
-
Καλησπερα στην παρεα.
Ειμαι ενα βημα πριν αγορασω την εκδοση Sce 75, μεταχειρισμενο 4ετιας, φυσικα εισαγωγης.
Η ερωτηση προς τους κατοχους (διαβασα και τις 91 σελιδες, δε θα σας ταλαιπωρησω με ερωτησεις ηδη απαντημενες) ειναι εαν μπορω να προσθεσω στο αυτοκινητο καμερα οπισθοπορειας εργοστασιακη επανω στην ηδη υπαρχουσα οθονη του infotainment και αν γνωριζετε κατα προσεγγιση ενα κοστος.
Το σκαφος αυτο το λατρεψα και ακομα και αν εχει τα μισα μπλιμπλικια απο το i20 που κοιτουσα αρχικα, θα το επιλεξω. Αλλα την καμερα....τη χρειαζομαι
Ευχαριστω προκαταβολικα
-
@kostas-naoum said in Renault Clio V:
Και εγω εχω χασει το σημα εδω και καιρο.Απλα μου εμφανιζει ενα χ στο ηχοσυστημα στο επανω μερος που εχει ενα μικρο αυτοκινητο.
τι εγινε τελικα εχω και εγω το ιδιο προβλημα αν και πληρωσα την συνδρομη στη renault.ειμαι σε δίλημα .τικανω!!!
Δεν εχω κανει τιποτα....Το εχω αφησει.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην αντιπροσωπεια να τους το πεις.
-
Δεν εχω κανει τιποτα....Το εχω αφησει.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην αντιπροσωπεια να τους το πεις.
Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά αποκασταθηκε σήμερα το απόγευμα η σύνδεση
-
@siswhs said in Renault Clio V:
Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά αποκασταθηκε σήμερα το απόγευμα η σύνδεση
Αφού το έφτιαξες πουλά το να πάρεις κάνα i20
Renault Clio V