@geo-yfa said in Renault Clio V:
μετά από δυο βδομάδες ήρθε το ανταλακτικό
Πριν 2 βδομάδες φίλος σε καπτουρ άλλαξε ολόκληρη τουρμπίνα λόγο του κροταλισματος στον Σφακιανακη, όχι μόνο ανταλλακτικό.
@frankb said in Renault Clio V:
Παιδιά εχθές με 40+ βαθμούς θερμοκρασία, το clio μου 2021 με LPG, εμφάνισε πορτοκαλί ένδειξη 'Ελέγξτε σύστημα ψεκασμού' και γύρισα το καύσιμο σε βενζίνη.
Το OBD reader διάβασε σφάλμα 'P2263 - Turbo/Supercharger Boost System Performance' το οποίο δεν έσβηνε από την εφαρμογή που διαβάζει τα σφάλματα.
Το μάτι πήρε σε σελίδες στο fb ότι συμβαίνει σε αρκετούς με renault/dacia LPG τις τελευταίες μέρες, καθώς η υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν κάτι στο αυτοκίνητο...
Τελικά σήμερα το πρωί μετά από πορεία με βενζίνη 10χλμ το μήνυμα εξαφανίστηκε.
Δεν μου το έχει βγάλει ποτέ ούτε σε κανέναν σε sandero/Captur, η εξωτερική θερμοκρασία δεν παίζει κανένα ρόλο!
Edit : γράψε λάθος, το "Ελέγξτε σύστημα ψεκασμού" το έβγαλε και σε εμένα. Είχε κολλήσει μια βαλβίδα στην δεξαμενή και αλλαχτηκε, μάλλον είναι ελαττωματικη παρτίδα.
Το έχει βγάλει και σε άλλους αλλά δεν υπήρχε η επιλογή του αερίου, έμεινε στην βενζίνα μέχρι την επισκευή...
Μπερδεύτηκα με τα super charger buster master Και ξερω Εγώ Τι άλλο σου έβγαζε η obd, λάθος δικό μου...