-
Δεν έχω κάμερα οπισθοπωρειας απλα μονο αισθητήρες. Ήμουν κατά, αλλά με έχουν βολέψει πολύ τελικά και μεταξύ μας νομιζω ότι είναι περιττή η κάμερα σε ενα αυτοκίνητο των 4,05μ.
Στα χρώματα και εγώ για το μπλε πήγαινα μέχρι που είδα το πορτοκαλί και άλλαξα γνώμη. Δεν είχα δει ομως και το κόκκινο απο κοντά που είναι ακόμη πιο ωραίο.
Παρεμπιπτόντως να ενημερώσω οτι επιτέλους μετα απο δυο μήνες ήρθε η κάμερα και το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στο συνεργείο για την αντικατάσταση της μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.
Τα ηλεκτρικά τελικά είναι ένα θέμα. Οσο περισσότερα τόσο χειρότερα. Όσο υπάρχει εγγύηση εχει καλώς, μετα ομως....;
Και αυτό ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα βεβαίως....
Δύο λεπτομέρειες.... Το Κλιο στη δική μου expression εχει ενα πολύ καλό ηχοσυστημα με 6 πολυ ωραία ηχεία. Δεν είναι πολύ δυνατά, αλλά αναπαράγουν εναν εξαιρετικό ηχο. Και η δεύτερη λεπτομέρεια που με πειράζει επειδή εχω μικρό παιδί ειναι η απουσία πλαφονιερας στις πίσω θέσεις. Δεν γνωρίζω βέβαια εαν η dynamic έχει. Εμένα που βάζω παιδί πίσω με ενοχλεί η απουσία της. -
Δυστυχώς καμία έκδοση της 5ης γενιάς δνε έχει πλαφονιέρα στις πίσω θέσεις
-
@michalis93 said in Renault Clio V:
Καλησπέρα σας!
Κοιτάω για αγορά αυτοκινήτου και στην τελική δυάδα είναι το
Τρεις ερωτήσεις:-
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει παρουσιάσει σε κανέναν κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να σβήσει (να συμβεί κάτι ηλεκτρολογικά) και να σταματήσει η πορεία του αυτοκινήτου; ή να γίνει επικίνδυνο με κάποιο τρόπο;
-
Το σύστημα Multi-Sense τι περιλαμβάνει;
-
Θα το προτείνατε σε κάποιο το Clio?
Ευχαριστώ!
- ο ψηφιακός πίνακας από ότι έχω δει σε 2 περιπατήσεις σε ξένα φόρουμ όταν εμφάνισε πρόβλημα η έσβησε δεν προκαλούσε πρόβλημα στην λειτουργία του αυτοκινήτου..κανονικά μπορούσαν να κινηθούν οι χρήστες..το μόνο πρόβλημα είναι στην περίπτωση τελειως ειναι αν αντέχεις να κινηθείς χωρίς να βλέπεις την ταχύτητα σου..οι αλλαγές του πίνακα καλύπτονταν από εγγυηση ανέφεραν οι παθόντες
- στο Multi Sense επιλέγεις ανάμεσα σε 3 προγράμματα οδηγήσης(My Sense,Sport,Eco) με μόνη παραμετροποίησημη επιλογή να είναι η αίσθηση του τιμονιού αν θυμάμαι καλά..και στα εφέ αν έχεις την ψηφιακή οθόνη να παραμετροποιείται ελαχιστα πως εμφανίζει τε χιλιόμετρα και τις στροφές του κινητήρα
3)εννοείται
-
-
@michaliskal said in Renault Clio V:
@vagkirk said in Renault Clio V:
Εννοείται Μιχάλη εξαιρετική επιλογή και ειδικά τώρα με την άνοδο των τιμών στα καύσιμα. Σε άλλο θέμα που σου έλεγα για τα diesel , το clio lpg , είναι ακόμη καλύτερη επιλογή! Δεν το είχα σκεφτεί!
Δεν κανω πολλα χιλιομετρα το χρονο αλλα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο κοιταω την διαφορα την βγαζεις πολυ συντομα. Αξιζει φουλ θεωρω οπως επισης και το πετρελαιο στο clio εχει 700 ευρω παραπανω αλλα εχει ακομα καλυτερη οικονομια αλλα το φοβαμαι.
@ad276 said in Renault Clio V:
Michalis93....
Full led έχουν ολα τα Κλιο απλα στην dynamic ειναι 3d και σχηματίζουν το γραμμα C. Εχω το expression και εχω led φωτα. Μια διαφορά ακόμη της dynamic είναι οι 17αρες ζάντες, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν στην lpg
Να σημειώσω ότι εμενα μου έβγαλε πρόβλημα η μπροστινή κάμερα που διαβάζει τα όρια ταχύτητας και τους πεζούς, πάνω στο χρόνο σχεδόν. Δεν έχω το υγραέριο, έχω το απλό 75αρι....Κατα τ άλλα ειναι εξαιρετικό. Το έχω σε πορτοκαλί, λου μαζί με το κόκκινο είναι απ τα πιο ωραία χρώματα....Οι ζαντες ειναι και στο υγραεριο, οκ κλαιν τα φωτα που ειναι 3d. Απο την Dynamic μου ελειψε πολυ το υποβραχιονιο. Με προβληματιζει επισης ο ψηφιακος πινακας οργανων μην και χαλασει και με αφησει στα καλα καθουμενα. Το φοβαμαι τοσο που θα επαιρνα και την Expression plus αλλα εκει με χαλαει που δεν εχει καμερα οπισθοπορειας γιατι εχει μικρο πισω παρμπριζ.
Για χρωμα λεω το μπλε επειδη ειναι αμεσα διαθεσιμο και το αμαξι που εχω με αφηνει συνεχεια.
Το ειχα κανει τεστ drive το καλοκαιρι και μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις (το expression plus lpg). Πολυ καλη ποιοτητα κυλισης και μου αρεσε και η θεση οδηγησης αρκετα και γενικα τα εσωτερικο του ειναι αρκετα premium. Βεβαια η οθονη του infotainment ειναι σαν να εβαλε καποιος ενα tablet τελευταια στιγμη αλλα οκ. Ειχε φτασει στο top 3 αλλα το αφησα λογω κυριως χωρων πισω που ηταν κλειστοφοβικα για τα δικα μου γουστα οπως και ο χωρος αποσκευων που δεν ειναι σε καμια περιπτωση 390 λιτρα που λεει η Ρενο.
Για την καμερα μην το φοβασαι, μια χαρα θα εισαι με τους αισθητηρες. Εγω ενα μηνα με το καινουργιο που εχει καμερα αλλα ουτε καν την βλεπω (μονο σε περιπτωσεις που βγαινω απο pilotis κλπ). Οποτε μην την απορριπτεις την expr plus για αυτο τον λογο.
Γενικα αν δεν εχεις θεμα με την (υψηλη για μενα) τιμη προχωρα αφοβα! Απο τα καλυτερα supermini ειναι και ειδικα τωρα με την βενζινη εκει που εχει φτασει..
-
@cynic9 said in Renault Clio V:
Γενικα αν δεν εχεις θεμα με την (υψηλη για μενα) τιμη προχωρα αφοβα! Απο τα καλυτερα supermini ειναι και ειδικα τωρα με την βενζινη εκει που εχει φτασει..
-
@harisma23 said in Renault Clio V:
Κατα τ άλλα ειναι εξαιρετικό. Το έχω σε πορτοκαλί, που μαζί με το κόκκινο είναι απ τα πιο ωραία χρώματα....
Και το γαλάζιο (προς οινοπνευματί) είναι εξαιρετικό χρώμα. Πρωτότυπο και με φοβερή λάμψη!
To οινοπνευματι δεν με τρελαινει. Για εμενα τα τοπ ειναι κοκκινο/μπλε/πορτοκαλι
Δεν έχω κάμερα οπισθοπωρειας απλα μονο αισθητήρες. Ήμουν κατά, αλλά με έχουν βολέψει πολύ τελικά και μεταξύ μας νομιζω ότι είναι περιττή η κάμερα σε ενα αυτοκίνητο των 4,05μ.
Στα χρώματα και εγώ για το μπλε πήγαινα μέχρι που είδα το πορτοκαλί και άλλαξα γνώμη. Δεν είχα δει ομως και το κόκκινο απο κοντά που είναι ακόμη πιο ωραίο.
Παρεμπιπτόντως να ενημερώσω οτι επιτέλους μετα απο δυο μήνες ήρθε η κάμερα και το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στο συνεργείο για την αντικατάσταση της μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.
Τα ηλεκτρικά τελικά είναι ένα θέμα. Οσο περισσότερα τόσο χειρότερα. Όσο υπάρχει εγγύηση εχει καλώς, μετα ομως....;
Και αυτό ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα βεβαίως....
Δύο λεπτομέρειες.... Το Κλιο στη δική μου expression εχει ενα πολύ καλό ηχοσυστημα με 6 πολυ ωραία ηχεία. Δεν είναι πολύ δυνατά, αλλά αναπαράγουν εναν εξαιρετικό ηχο. Και η δεύτερη λεπτομέρεια που με πειράζει επειδή εχω μικρό παιδί ειναι η απουσία πλαφονιερας στις πίσω θέσεις. Δεν γνωρίζω βέβαια εαν η dynamic έχει. Εμένα που βάζω παιδί πίσω με ενοχλεί η απουσία της.Νταξει δεν ειναι οτι και χωρις καμερα δεν γινεται απλα το φοβαμαι επειδη εχει μικρο τζαμι πισω. Τα ηλεκτρικα τα φοβαμαι και εγω γ αυτο το λογο. Οπως επισης και τους αυτοματους καθρεπτες φοβαμαι.
@celebrimor said in Renault Clio V:
Καλησπέρα σας!
Κοιτάω για αγορά αυτοκινήτου και στην τελική δυάδα είναι το
Τρεις ερωτήσεις:-
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει παρουσιάσει σε κανέναν κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να σβήσει (να συμβεί κάτι ηλεκτρολογικά) και να σταματήσει η πορεία του αυτοκινήτου; ή να γίνει επικίνδυνο με κάποιο τρόπο;
-
Το σύστημα Multi-Sense τι περιλαμβάνει;
-
Θα το προτείνατε σε κάποιο το Clio?
Ευχαριστώ!
- ο ψηφιακός πίνακας από ότι έχω δει σε 2 περιπατήσεις σε ξένα φόρουμ όταν εμφάνισε πρόβλημα η έσβησε δεν προκαλούσε πρόβλημα στην λειτουργία του αυτοκινήτου..κανονικά μπορούσαν να κινηθούν οι χρήστες..το μόνο πρόβλημα είναι στην περίπτωση τελειως ειναι αν αντέχεις να κινηθείς χωρίς να βλέπεις την ταχύτητα σου..οι αλλαγές του πίνακα καλύπτονταν από εγγυηση ανέφεραν οι παθόντες
- στο Multi Sense επιλέγεις ανάμεσα σε 3 προγράμματα οδηγήσης(My Sense,Sport,Eco) με μόνη παραμετροποίησημη επιλογή να είναι η αίσθηση του τιμονιού αν θυμάμαι καλά..και στα εφέ αν έχεις την ψηφιακή οθόνη να παραμετροποιείται ελαχιστα πως εμφανίζει τε χιλιόμετρα και τις στροφές του κινητήρα
3)εννοείται
Καλο αυτο που λες για τον ψηφιακο, οτι δεν δημιουργουσε προβληματα. Η αληθεια ειναι οτι θα ειναι πολυ περιεργο να κινεισαι χωρις ουτε την πιο απλη πληροφορια. Δεν εχω ψαξει σε ξενα σαιτ ειναι η αληθεια. Εχεις κανενα να προτεινεις; Ειναι συχνο αυτο το προβλημα; Για το multi-sense μου ειναι λιγο αδιαφορο να πω την αληθεια αν και στο test drive ψαρωσα λιγο που αλλαξε χρωματα κλπ κλπ
@michaliskal said in Renault Clio V:
@vagkirk said in Renault Clio V:
Εννοείται Μιχάλη εξαιρετική επιλογή και ειδικά τώρα με την άνοδο των τιμών στα καύσιμα. Σε άλλο θέμα που σου έλεγα για τα diesel , το clio lpg , είναι ακόμη καλύτερη επιλογή! Δεν το είχα σκεφτεί!
Δεν κανω πολλα χιλιομετρα το χρονο αλλα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο κοιταω την διαφορα την βγαζεις πολυ συντομα. Αξιζει φουλ θεωρω οπως επισης και το πετρελαιο στο clio εχει 700 ευρω παραπανω αλλα εχει ακομα καλυτερη οικονομια αλλα το φοβαμαι.
Michalis93....
Full led έχουν ολα τα Κλιο απλα στην dynamic ειναι 3d και σχηματίζουν το γραμμα C. Εχω το expression και εχω led φωτα. Μια διαφορά ακόμη της dynamic είναι οι 17αρες ζάντες, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν στην lpg
Να σημειώσω ότι εμενα μου έβγαλε πρόβλημα η μπροστινή κάμερα που διαβάζει τα όρια ταχύτητας και τους πεζούς, πάνω στο χρόνο σχεδόν. Δεν έχω το υγραέριο, έχω το απλό 75αρι....Κατα τ άλλα ειναι εξαιρετικό. Το έχω σε πορτοκαλί, λου μαζί με το κόκκινο είναι απ τα πιο ωραία χρώματα....Οι ζαντες ειναι και στο υγραεριο, οκ κλαιν τα φωτα που ειναι 3d. Απο την Dynamic μου ελειψε πολυ το υποβραχιονιο. Με προβληματιζει επισης ο ψηφιακος πινακας οργανων μην και χαλασει και με αφησει στα καλα καθουμενα. Το φοβαμαι τοσο που θα επαιρνα και την Expression plus αλλα εκει με χαλαει που δεν εχει καμερα οπισθοπορειας γιατι εχει μικρο πισω παρμπριζ.
Για χρωμα λεω το μπλε επειδη ειναι αμεσα διαθεσιμο και το αμαξι που εχω με αφηνει συνεχεια.
Το ειχα κανει τεστ drive το καλοκαιρι και μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις (το expression plus lpg). Πολυ καλη ποιοτητα κυλισης και μου αρεσε και η θεση οδηγησης αρκετα και γενικα τα εσωτερικο του ειναι αρκετα premium. Βεβαια η οθονη του infotainment ειναι σαν να εβαλε καποιος ενα tablet τελευταια στιγμη αλλα οκ. Ειχε φτασει στο top 3 αλλα το αφησα λογω κυριως χωρων πισω που ηταν κλειστοφοβικα για τα δικα μου γουστα οπως και ο χωρος αποσκευων που δεν ειναι σε καμια περιπτωση 390 λιτρα που λεει η Ρενο.
Για την καμερα μην το φοβασαι, μια χαρα θα εισαι με τους αισθητηρες. Εγω ενα μηνα με το καινουργιο που εχει καμερα αλλα ουτε καν την βλεπω (μονο σε περιπτωσεις που βγαινω απο pilotis κλπ). Οποτε μην την απορριπτεις την expr plus για αυτο τον λογο.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο για την οθονη αν και οταν το οδηγησα μου φανηκε να δενει πιο πολυ με το συνολο. Καλα αποσκευες 390 λιτρα για κανεα λογο, δεν ξερω τι ακριβως μετρανε και το βγαζουν ετσι. Αλλα δεν με καιει να σου πω την αληθεια. Το κλειστοφοβικα και εμενα με ενοχλει αλλα δεν μου φανηκε τοσο. Θα το τσεκαρω παλι βεβαια.
Θεμα με την τιμη εννοειται πως εχω ! αλλα απο εναλλακτικες μονο το i20 θεωρω πως αξιζει αλλα χανει στην συγκριση σε αυτο το κομματι λογω του υγραεριου.
-
-
- Θα το προτείνατε σε κάποιο το Clio?
Ευχαριστώ!
Κάτοχος σχεδόν ένα χρόνο -9.800km- Clio Dynamic LPG (έχω την έκδοση του 2020, με 5αρι κιβώτιο & 16αρα ζάντα). Προτίμησα το LPG κυρίως για οικονομία καυσίμου & για να μην έχω θέματα με DPF, καθώς κάνω μικρές αποστάσεις. Πολύ καλό αμάξι και για μέσα στην πόλη, αλλά και σε ταξίδι, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ηχομόνωση και πραγματικά στα 130χλμ δε σ ενοχλεί καθόλου ο ήχος.
Οδήγησα πρόσφατα Clio Dynamic Diesel με 17αρα ζάντα και η αλήθεια είναι πως σε λακούβες χτυπούσε πιο πολύ από τη 16αρα, λόγω χαμηλότερου προφίλ ελαστικού.
Οι πίσω θέσεις είναι βέβαια πολύ στενές, οι πίσω επιβάτες γενικά αναστανάζουν (προσωπικά δε μ ενοχλεί ,καθώς συνήθως είμαστε 2 επιβάτες), αλλά στο πορτ μπαγκάζ η χωρητικότητα είναι μεγάλη. Χωράει μία μεγάλη βαλίτσα + μία μικρή (τύπου καμπίνας αεροσκάφους) και μένει και χώρος από πάνω για backpack.
Η οθόνη μια φορά μου έκανε επανεκκίνηση ενώ οδηγούσα, χωρίς να με επηρεάσει κάπου αλλού, ενώ σχεδόν από όλους έχω ακούσει ότι τους κάνει τριξίματα η οθόνη (μου το διόρθωσαν στην αντιπροσωπεία εμένα εντός εγγύησης).
Τέλος, μου έβγαλε και εμένα το θέμα του στα ηλεκτρονικά, συγκεκριμένα κάποια φάση έπαψε να έχει σύνδεση με το δίκτυο, με αποτέλεσμα να μη φέρνει live στοιχεία κίνησης στους χάρτες, δεν ανανέωνε τοποθεσία και δεν εντόπιζε σωστά καταστήματα όταν έκανα αναζήτηση (στην πλοήγηση όταν έβαζα ακριβή διεύθυνση δούλευε). Το πήγα αντιπροσωπεία, έχει βλάβη η τηλεματική του, έχει παραγγελθεί νέα τηλεματική και περιμένω να κλείσω ραντεβού για αντικατάσταση (ευτυχώς το έβγαλε εντός εγγύησης) -
@storm said in Renault Clio V:
-
michaliskal....
εχω και εγώ στην expreeion αυτόματους καθρέπτες τους οποίους έχω απενεργοποιησει και τους κλείνω όποτε θέλω εγώ.... -
Ρε μαγκες υπαρχει καμια ενημερωση για το myrenault; Τι ξεφτιλα ειναι αυτη; Πως γινεται να ειναι διαθεσιμο στις αλλες χωρες να βρισκεις που ειναι το αμαξι απο το κινητο, κι εδω να περιμενουμε ολο να ερθει καποια στιγμη; Απο που στο διαολο το περιμενουμε, περασε ενας χρονος και δεν εχω ακουσει τιποτα.
Υγ. Και μιας και βλεπω λετε για τα ηλεκτρονικα, εμενα ενα χρονο μετα το 100hp βενζινη μερικες φορες μου κανει κολπα η ενδειξη της βενζινης. Πχ μπορει να λεει οτι εχω 200χλμ ακομα και μετα απο κανα εικοσαλεπτο οδηγησης ξερω γω ανεβαινει στα 300χλμ. Οδηγαω βεβαια πολυ οικονομικα αφηνοντας το γκαζι τελειως οταν μπορω και με το eco πολλες φορες πατημενο σε ολη την διαδρομη.
-
4/10
-
@saltaro said in Renault Clio V:
Ρε μαγκες υπαρχει καμια ενημερωση για το myrenault; Τι ξεφτιλα ειναι αυτη; Πως γινεται να ειναι διαθεσιμο στις αλλες χωρες να βρισκεις που ειναι το αμαξι απο το κινητο, κι εδω να περιμενουμε ολο να ερθει καποια στιγμη; Απο που στο διαολο το περιμενουμε, περασε ενας χρονος και δεν εχω ακουσει τιποτα.
Υγ. Και μιας και βλεπω λετε για τα ηλεκτρονικα, εμενα ενα χρονο μετα το 100hp βενζινη μερικες φορες μου κανει κολπα η ενδειξη της βενζινης. Πχ μπορει να λεει οτι εχω 200χλμ ακομα και μετα απο κανα εικοσαλεπτο οδηγησης ξερω γω ανεβαινει στα 300χλμ. Οδηγαω βεβαια πολυ οικονομικα αφηνοντας το γκαζι τελειως οταν μπορω και με το eco πολλες φορες πατημενο σε ολη την διαδρομη.
Λογικό να συμβαίνει. Η αυτονομία υπολογίζεται βάσει της κατανάλωσης που έχεις και της ποσότητας βενζίνης στο ρεζερβουάρ.
Αν μετά από ένα 20λεπτο οικονομικής οδήγησης έχεις ρίξει τη μέση κατανάλωση και η ποσότητα της βενζίνης προφανώς δεν έχει μειωθεί πολύ, σου βγάζει αυξημένη αυτονομία. -
Καλο αυτο που λες για τον ψηφιακο, οτι δεν δημιουργουσε προβληματα. Η αληθεια ειναι οτι θα ειναι πολυ περιεργο να κινεισαι χωρις ουτε την πιο απλη πληροφορια. Δεν εχω ψαξει σε ξενα σαιτ ειναι η αληθεια. Εχεις κανενα να προτεινεις; Ειναι συχνο αυτο το προβλημα; Για το multi-sense μου ειναι λιγο αδιαφορο να πω την αληθεια αν και στο test drive ψαρωσα λιγο που αλλαξε χρωματα κλπ κλπ
Δεν έχω σαιτ αλλά διάφορες ομάδες στο FB που αναφέρουν..ιταλικές και τουρκικές ομάδες έχουν πολλές πληροφορίες καθώς στις χώρες ττους κυκλοφορούν παρά πολλά Κλιο..ενδεικτικά κάποιες ομάδες Renault Clio V,Clio 5 TÜRKIYE,,Renault Clio official club Italia(σε αυτό ανεβαίνουν πληροφορίες και για παλαιότερες γενιές,στα δυο πρώτα μόνο για της 5ης γενιάς).
Ο χώρος στο πορτμπαγκάζ με μέτρηση VDA είναι στα 340 λίτρα.Τα 391 που λέει η Renault είναι με άλλη.Βέβαια σε άλλο σαιτ βρήκα ότι και η μέτρηση στα 340 δεν είναι ακριβής και αυτή καθώς δοκίμασαν και τα έβγαλαν 274 κατά VDA(μέτρηση έως το καλυμα).Παραθέτω και το λινκ.https://www.archyde.com/renault-has-overvalued-the-boot-volume-of-its-clio-by-24/
-
@celebrimor said in Renault Clio V:
Δεν έχω σαιτ αλλά διάφορες ομάδες στο FB που αναφέρουν..ιταλικές και τουρκικές ομάδες έχουν πολλές πληροφορίες καθώς στις χώρες ττους κυκλοφορούν παρά πολλά Κλιο..ενδεικτικά κάποιες ομάδες Renault Clio V,Clio 5 TÜRKIYE,,Renault Clio official club Italia(σε αυτό ανεβαίνουν πληροφορίες και για παλαιότερες γενιές,στα δυο πρώτα μόνο για της 5ης γενιάς).
Ο χώρος στο πορτμπαγκάζ με μέτρηση VDA είναι στα 340 λίτρα.Τα 391 που λέει η Renault είναι με άλλη.Βέβαια σε άλλο σαιτ βρήκα ότι και η μέτρηση στα 340 δεν είναι ακριβής και αυτή καθώς δοκίμασαν και τα έβγαλαν 274 κατά VDA(μέτρηση έως το καλυμα).Παραθέτω και το λινκ.https://www.archyde.com/renault-has-overvalued-the-boot-volume-of-its-clio-by-24/
Σε συνέχεια του παραπάνω το ADAC με την μέθοδο VDA αλλά διαφορετικό iso(δεν έκατσα να μεταφράσω ακριβώς μέχρι που και από μετράει) έβγαλε το polo,208,Clio με 250 λίτρα και το Fiesta 225.Όποτε γενικά με τα ανκοινωθεντα από τους κατασκευαστές λίτρα γίνεται μεγάλο παιχνίδι πως μετράει ο καθένας.Στο παραπάνω κιόλας που έβγαλαν στην Renault 340 ενώ οι δοκιμαστές 274 ανέφερε η Renault ότι μέτρησε λίγο παραπάνω από το καλυμα ως τα προσκέφαλα(μάλλον) αλλά και τον χώρο της ρεζέρβας.Όλα αυτά με μέθοδο VDA αλλά ο καθένας με διαφορετικά iso.
-
Ένα από τα καλύτερα πρόσφατα ανέκδοτα του χώρου του αυτοκινήτου είναι τα 391 λίτρα του πορτμπαγκάζ που δήλωσε για το Clio η Renault. Πρέπει να θεωρούν τους πελάτες τελείως μ@λ@κες οι Γάλλοι. Είπαμε να πούμε κανά ψέμα, αλλά αυτοί ξέφυγαν!
-
Γενικά είμαι πολύ στρομωχτο αυτοκίνητο. Πολύ καλό αλλά...εγώ στον συνοδηγό που έχω κάτσει αρκετές φορές τα πόδια μου δεν μπορώ να τα έχω άνετα λογω της κονσόλας.
Πίσω δεν χωράω άνετα , πορτπαγκαζ δεν έχει μεγάλο ... Αλλά από θέση οδήγησης είναι πολύ σπορτίφ αλλά και πάλι με μικρό παρμπρίζ.
-
Ένα από τα καλύτερα πρόσφατα ανέκδοτα του χώρου του αυτοκινήτου είναι τα 391 λίτρα του πορτμπαγκάζ που δήλωσε για το Clio η Renault. Πρέπει να θεωρούν τους πελάτες τελείως μ@λ@κες οι Γάλλοι. Είπαμε να πούμε κανά ψέμα, αλλά αυτοί ξέφυγαν!
Λίγο τα φώτα της ερωτικής πόλης το βράδυ, λίγο το κρασί, λίγο η γαλλική τζαζ..... Να πως βγήκε. Δεν λες που δεν το ειπαν και κάμπριο, πάλι καλά να λέμε.
-
Τα 391 λίτρα είναι υπαρκτά αν γεμίσουμε με νερό τον χώρο αποσκευών ωστόσο από αυτά τα 391 τα ωφέλιμα πραγματικά είναι πολύ λιγότερα εκτός αν καταφέρουμε και υγροποιησουμε τις αποσκευές μας !
-
Δηλαδή αν με στείλει η κυρά να παρω γάλα από το σουπερμάρκετ και οδηγώ το κλιο με συμφέρει να ανοίξω τα κουτιά και να ρίξω το γαλα στο πορτμπαγκάζ.
-
@lap said in Renault Clio V:
Γενικά είμαι πολύ στρομωχτο αυτοκίνητο. Πολύ καλό αλλά...εγώ στον συνοδηγό που έχω κάτσει αρκετές φορές τα πόδια μου δεν μπορώ να τα έχω άνετα λογω της κονσόλας.
Πίσω δεν χωράω άνετα , πορτπαγκαζ δεν έχει μεγάλο ... Αλλά από θέση οδήγησης είναι πολύ σπορτίφ αλλά και πάλι με μικρό παρμπρίζ.
Για την θεση συνοδηγού κανείς δεν έχει παραπονεθεί από επιβάτες που έχω βάλει μέσα άνδρες/γυναίκες με άτομα πίσω τους..μόνο τα άτομα στις πίσω θέσεις ανά περιπτώσεις που βρίσκεται ψηλόσωμο άτομο μπροστά τους(λογικό)..μέσα είναι πιο άνετο από φιέστα και από 208 αλλά όχι από πολο/ιμπιζα…πορτμπαγκάζ είναι απλά οκ κατά την ταπεινή μου άποψη..καθίσματα στην RS Line παρά πολύ καλά,παρά πολύ καλή πλευρική στήριξη και άνετα(προσωπική άποψη)
Renault Clio V