-
koukouroukou1 wrote:
πηρα τιμη για dynamic lpg με μεταλλικο
18.600 απο θεσνικη.
21600 για captur dynamic lpg
Για το Captur είναι καλή η τιμή αν είναι κομπλέ με το κλειδί στο χέρι ( χρώμα - 'έξοδα προετοιμασίας κτλ!
Τελικες τιμές είναι.
Ερώτηση αν ξέρει κάποιος το lpg είναι άμμεσου ή έμμεσου ψεκασμού
Ευχαριστώ
Καλο βλέπω την dynamic, αλλα δεν μου άρεσε το μαύρο της οροφής, πολυ μαυρίλα.
-
Εμμεσου
-
Yem wrote:
koukouroukou1 wrote:
πηρα τιμη για dynamic lpg με μεταλλικο
18.600 απο θεσνικη.
21600 για captur dynamic lpg
Για το Captur είναι καλή η τιμή αν είναι κομπλέ με το κλειδί στο χέρι ( χρώμα - 'έξοδα προετοιμασίας κτλ!
Τελικες τιμές είναι.
Ερώτηση αν ξέρει κάποιος το lpg είναι άμμεσου ή έμμεσου ψεκασμού
Ευχαριστώ
Καλο βλέπω την dynamic, αλλα δεν μου άρεσε το μαύρο της οροφής, πολυ μαυρίλα.
Το Captur έχει Γκρι οροφή όχι μαύρη! Και μάλιστα ανοιχτό γκρι.
Έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις φαίνεται, καιρός ήταν.
-
Εμμεσου
Τι θεωρείτε ποιο καλό? Εμμεσου ή άμεσου?
-
Για υγραεριο είναι καλύτερο διοτι γίνεται καλύτερη ανάμιξη του αέρα με την αέρια μορφή του καυσίμου, είναι φθηνότερο στην εφαρμογή και δεν κρατα επικαθησεις στις βαλβίδες εισαγωγής.
Απο την αλλη καταναλωνει περισσότερο κυριως με την βενζίνη.
Γενικότερα καλύτερα θεωρούνται τα άμεσου.
-
1.5 diesel 85hp
-
Διάβασα δοκιμή τού υβριδικού Clio στο ελληνικό Car. Κοστίζει 7 χιλιάρικα πάνω από το αντίστοιχο Yaris, καταναλώνει 1 λίτρο παραπάνω, τρελή επιτυχία. Τελικά φαίνεται ότι η τεχνογνωσία τής Toyota στα υβριδικά είναι πολύ μπροστά.
-
Εννοείται ότι είναι πολύ μπροστά η Toyota, εχει 25 χρόνια εμπειρία. Το Clio το περίμενα πως και πώς, αλλά απορρίφθηκε αμέσως. Είναι πανάκριβο, καίει 2 (και όχι 1) λίτρα πάνω από το Γιάρις και δεν προσφέρει και επιδόσεις (παρόλα τα 140 άλογα), δηλαδή δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Με τα χρήματα του Clio αγαράζεις 2λιτρη Corolla με 184 άλογα, καλύτερο σε όλα και μικρότερη κατανάλωση.
-
Το Clio είναι πιο γρήγορο και από ότι λένε πιο ενδιαφέρον οδηγικά και λόγω του κιβωτίου. Δεν μετριούνται όλα με 1 λίτρο καυσίμου...
-
Το Clio είναι πιο γρήγορο και από ότι λένε πιο ενδιαφέρον οδηγικά και λόγω του κιβωτίου. Δεν μετριούνται όλα με 1 λίτρο καυσίμου...
-
Οδηγικά ίσως είναι καλύτερο.
-
Οι επιδόσεις του δεν είναι επιδόσεις αυτοκινήτου με 140 άλογα.
-
Υβριδικό αγοράζεις κυρίως για οικονομία και ευκολία κίνησης εντός πόλης. Και στα 2 το Clio δεν είναι καλό, το υβριδικό σύστημα δεν είναι τόσο ομαλό και από πλευράς κατανάλωσης δεν είναι κάτι σπουδαίο.
-
Φυσικά και δεν είναι όλα 1 λίτρο πάνω/κάτω, αλλά όταν μιλάμε για υβριδικό είναι ένας λόγος επιλογής.
-
Εαν κάποιος δώσει 27Κ και τον ενδιαφέρει η οδική συμπεριφορά υπάρχουν πολύ καλυτερα αυτοκίνητα από το υβριδικό Clio. Δεν αγοράζεις υβριδικό για οδηγική συγκίνηση.
-
-
Συμφωνώ με Φάνη, αν κι η Renault καταργώντας το συμβατικό με 140hp, για κάποιον που θέλει αποκλειστικά το πιο γρήγορο Clio, είναι πλέον μόνο το υβριδικό.
-
REALZEUS wrote:
-
Οδηγικά ίσως είναι καλύτερο.
-
Οι επιδόσεις του δεν είναι επιδόσεις αυτοκινήτου με 140 άλογα.
-
Υβριδικό αγοράζεις κυρίως για οικονομία και ευκολία κίνησης εντός πόλης. Και στα 2 το Clio δεν είναι καλό, το υβριδικό σύστημα δεν είναι τόσο ομαλό και από πλευράς κατανάλωσης δεν είναι κάτι σπουδαίο.
-
Φυσικά και δεν είναι όλα 1 λίτρο πάνω/κάτω, αλλά όταν μιλάμε για υβριδικό είναι ένας λόγος επιλογής.
-
Εαν κάποιος δώσει 27Κ και τον ενδιαφέρει η οδική συμπεριφορά υπάρχουν πολύ καλυτερα αυτοκίνητα από το υβριδικό Clio. Δεν αγοράζεις υβριδικό για οδηγική συγκίνηση.
Θα έλεγα ότι οι επιδόσεις και η κατανάλωση είναι λογικές για 140 άλογα και για αυτό το βάρος. Επίσης κάποιοι νοιάζονται και για την οδική συμπεριφοά ακόμα και στα υβριδικά (όπως απέδειξη η Toyota, κανοντας τα υβριδικά της πιο οδηγοκεντρικά).
https://zeperfs.com/en/fiche8801-renault-clio-v-e-tech.htm
Σε αυτό που συμφωνώ είναι στην τιμή. Το ίδιο απαράδεκτη με αυτήν του Jazz.
-
-
Δεν διαφωνώ Δία. Αλλού είναι η διαφωνία μου. ΕΑΝ θέλω στριφτερό μικρό και καλή και σπορτίφ οδική συμπεριφορά έχω 2 πολύ καλύτερες και φτηνές λύσεις:
-
Φιέστα ST Line 155ps, το οποίο είναι το ίδιο οικονομικό με το Clio (δλδ. μούφα οικονομία το υβριδικό του Κλιό), πιο γρήγορο και καλύτερο στον δρόμο. Και γλυτώνω και €7.000!
-
Fiesta ST 200ps, το οποίο είναι μακράν καλύτερο από το Clio για κάποιον που του αρέσει η οδήγηση, με μπλοκέ (ΟΚ καίει περισσότερο) και στα ίδια χρήματα.
Η αντίρησή μου δηλαδή είναι ότι το Clio δεν διαπρέεπι πουθενά, ούτε ως υβριδικό ούτε ως σπορτίφ και είναι και πανάκριβο. Δεν έχει σαφή προσανατολισμό.
-
-
Η αλήθεια ειναι ότι αν είναι να δώσεις 27Κ για το Clio E-Tech RS Line πας και παίρνεις Fiest ST με μπλοκέ διαφορικό και έχεις άλλης κατηγορίας αμάξι να οδηγάς και να απολαμβάνεις.
Παρεπιμπόντως είδα ένα Clio RS Line χθες στον δρόμο σε μπλε, πολύ ωραία έκδοση..!
-
Στο εξωτερικο ειναι αρκετα πιο φθηνο ή εχω λαθος εντυπωση?
-
Eίναι. Η εδώ αντιπροσωπεία τα έκανε για πολλοστή φορά ρόιδο. Δεν θα πουλήσει. Ποιός νουνεχής θα δώσει ένα τσουβάλι λεφτά σήμερα για ένα υβριδικό μπρίκι?
-
Εγώ ακόμα τους το κρατάω που δεν είχε εξάρι σασμάν έστω και σαν επιλογή τον Οκτώβριο, και που δεν ξέρανε ότι μπορούσα να έχω πίσω δισκόφρενα αν διάλεγα το πακέτο με το ηλεκτρικό χειρόφρενο...
-
27 χιλιάρικα για υβριδικό Clio; Αχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχαχα. Ξέρετε οτι με τόσα χρήματα μπορείτε να πάρετε μια μεταχειρισμένη Μ3 Ε92 με V8 κινητήρα 420 ίππων που προέρχεται απο την F1; Πολύ θα ήθελα να δω μια κόντρα του Clio με την ίσης αξιας μπεμπα. Χαχχαχαχα σόρρυ για τα γέλια αλλα δεν αντέχω
-
Και την κρατάς ένα εξάμηνο και την πουλάς επειδή δεν μπορείς να τη συντηρήσεις και να πληρώσεις τα καύσιμα της.
Κατά τα άλλα..... ΠΑΝΆΚΡΙΒΟ
Βαρέθηκα να διαβαζω για ακριβα αυτοκινητα....
-
Και την κρατάς ένα εξάμηνο και την πουλάς επειδή δεν μπορείς να τη συντηρήσεις και να πληρώσεις τα καύσιμα της.
Κατά τα άλλα..... ΠΑΝΆΚΡΙΒΟ
Βαρέθηκα να διαβαζω για ακριβα αυτοκινητα....
Ναι στοιχίζει αρκετά η συντήρηση, τα τέλη και η βενζίνη (την έχει κολλητός μου) αλλά ρε φίλε χαίρεσαι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που κάνει πράγματα που ούτε να τα φανταστεί δεν μπορεί το Clio. Χίλιες φορές καλύτερα να τα σκας σε τέλη και βενζινάδικα αλλα να χαίρεσαι οδήγηση, παρά να δώσεις 30 χιλιάρικα για εναν υπερτιμημένο υβριδικό κουβά
Renault Clio V