-
Το αυτοκινητο ειναι επιλογη ουσιας στην κατηγορια του και απο τα ομορφοτερα.
-
Καλοτάξιδο, ομορφιά σκέτη αυτό το χρώμα και το κόκκινο του Αστέρι.
-
#welldone #nicecolor #kaloriziko
-
Το πορτοκαλί του Clio είναι εξαιρετικό χρώμα και του πάει τρελά! Επίσης είναι το πιο λαμπερό χρώμα που έχω δει σε αμάξι, πλυμένο και με πλήρη ηλιοφάνεια.
-
+1
-
Διάβασα κάπου (δεν βάζω την πηγή για να μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμηση) οτι τρέχει μια προσφορά για το CLIO LPG που κάνουν δώρο το εργοστασιακό σύστημα LPG αξίας 800 ευρώ, αλλά στην πρόσφατη επίσκεψη μου στην αντιπροσωπεία δεν μου είπαν τίποτα σχετικό και η τελική τιμή (μαζι με την υποτιθέμενη εκπτωση) που μου έκαναν για το LPG με τα 100 άλογα στην Dynamic εκδοση ήταν 19.200. Τι συμβαίνει;
τωρα διαβάζω τρέχει προσφορά με κάποια 'έκπτωση'' πελάτη, δωρεάν μεταλλικό, στην ίδια τιμή η βενζίνη και το βενζίνη-lpg (δεν ξέρω αν εχουν κάνει μαϊμουδιά στις τιμές τους) και 2-3 ακόμα παροχές
πάντως στα 19 χιλιάρικα που γράφεις φίλε μου έστω για ενα καλοεξοπλισμένο σούπερμίνι είναι ακριβό
-
Όλα πανάκριβα έγιναν.
Βρε ουστ
-
Όλα πανάκριβα έγιναν.
Βρε ουστ
Δυστυχώς έτσι είναι. Το 2015 ένα φουλ εξοπλισμένο supermini με το κίνητρο απόσυρσης και τις πραγματικές εκπτώσεις που κάνανε τοτε (οχι οπως τώρα που μας κοροϊδεύουν) εβγαινε στα 15 χιλιάρικα τελική. Τώρα πιάνει άνετα τα 19, και αυτό πραγματικά δεν δικαιολογείται απο πουθενά, γιατί στις άλλες Ευρωπαικες χώρες με τριπλάσιους μέσους μισθούς έχει παραμείνει στα 15. Ειμαστε η χειρότερη χώρα στον κόσμο για να ζεί κάποιος , εκτός ισως απο κάποια κρατίδια της υποσαχάριας Αφρικής.
-
αν έχεις καταναλωτική συνείδηση ή/και κάνεις την δουλειά σου με άλλο αμάξι/τρόπο και δεν έχεις ανάγκη δηλαδή να προβείς σε αγορά
πραγματικά ειναι κοροιδία αυτές οι τιμές
ακόμα και το sandero που λέγαμε καθότι έχει τιμή μεγαλύτερη από Γαλλία και Ιταλία κατά 1000-1500 ευρώ
-
Τώρα πιάνει άνετα τα 19, και αυτό πραγματικά δεν δικαιολογείται απο πουθενά, γιατί στις άλλες Ευρωπαικες χώρες με τριπλάσιους μέσους μισθούς έχει παραμείνει στα 15.
Συμφωνώ για τις τιμές και πλέον η επόμενη κατηγορία (C Hatch) είναι πιο VFM. Όμως διαφωνώ για τις τιμές της Ευρώπης, παντού είναι ακριβά τα Supermini οχι μόνο στην Ελλάδα. Μάλιστα σε κάποιες χώρες (π.χ. Γερμανία) είναι πιο ακριβά από Ελλάδα (απλά εχουν μεγαλύτερους μισθούς). Οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα παγκοσμίως, δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο.
-
Ελεος δηλαδη. Μα είναι δυνατόν;
Αντε πες από Γαλλία θα έχει φθηνότερα διοτι κάπου είχα διαβάσει, και βρίσκεται μεσα στο χάος του εγκεφάλου μου καθώς διαβάζω άπειρα πραγματα από διάφορα θέματα και για αυτο ισως κάνω και λάθος, πως η dacia έχει άλλες τιμές στην Γαλλία λόγω μαμά renault. Ειναι δηλαδή επίτηδες πιο φθηνα για να καλύψει την φθηνή πρόταση της στην τοπική αγορά.
Αλλα και από Ισπανία είμαατε ακριβότεροι. Εκεί τι δικαιολογία εχουν; οτι είναι δίπλα το Μαρόκο όπου κατασκευαζονται τα sandero;
Και το άλλο;
Σε όλα τα sandero του εξωτερικού βλέπω στις δοκιμές climatic της renault που πραγματικα σε αίσθηση και εικόνα είναι πολύ μπροστά χωρίς όμως την ηλιοροφη.
Στην Ελλάδα πρεπει να το παρεις με ηλιοροφη αν ισχύει αυτό που διαβάσαμε πιο πάνω στα πακέτα εξοπλισμού.
Δηλαδη και ακριβοτερο και με χαζά πακέτα.
-
Ελεος δηλαδη. Μα είναι δυνατόν;
Αντε πες από Γαλλία θα έχει φθηνότερα διοτι κάπου είχα διαβάσει, και βρίσκεται μεσα στο χάος του εγκεφάλου μου καθώς διαβάζω άπειρα πραγματα από διάφορα θέματα και για αυτο ισως κάνω και λάθος, πως η dacia έχει άλλες τιμές στην Γαλλία λόγω μαμά renault. Ειναι δηλαδή επίτηδες πιο φθηνα για να καλύψει την φθηνή πρόταση της στην τοπική αγορά.
Αλλα και από Ισπανία είμαατε ακριβότεροι. Εκεί τι δικαιολογία εχουν; οτι είναι δίπλα το Μαρόκο όπου κατασκευαζονται τα sandero;
Και το άλλο;
Σε όλα τα sandero του εξωτερικού βλέπω στις δοκιμές climatic της renault που πραγματικα σε αίσθηση και εικόνα είναι πολύ μπροστά χωρίς όμως την ηλιοροφη.
Στην Ελλάδα πρεπει να το παρεις με ηλιοροφη αν ισχύει αυτό που διαβάσαμε πιο πάνω στα πακέτα εξοπλισμού.
Δηλαδη και ακριβοτερο και με χαζά πακέτα.
Ετσι ακριβώς είναι. Στη Γαλλία συγγενής μου με 19 χιλιάρικα πήρε το 1.3 με τα 130 άλογα αυτόματο και τα πάντα όλα μέσα στο πακέτο εξοπλισμού της προωθητικής προσφοράς. Εδώ για το ίδιο ακριβώς και με τα εξτρα που του κάνανε δωρο θέλεις 25 άνετα. Μην το ψάχνετε.. Είμαστε μ.......ς με περικεφαλαία. Τους ψηφίζουμε για να τα τρώνε σε μίζες, χλιδες και ρουσφετοπροσλήψεις και για να για μας στέλνουν τον λογαριασμό.
-
Παιδιά ο αριθμός πλαισίου (VIN) στο Clio μας, πού βρίσκεται?
-
Παιδιά ο αριθμός πλαισίου (VIN) στο Clio μας, πού βρίσκεται?
Χαμηλά στο μπροστινό παμπριζ στην μεριά του οδηγού
-
ξερει κανεις αν το lpg κινητηρας έχει ιμαντα ή καδένα?
-
Καδενα
-
πηρα τιμη για dynamic lpg με μεταλλικο
18.600 απο θεσνικη.
21600 για captur dynamic lpg
-
πηρα τιμη για dynamic lpg με μεταλλικο
18.600 απο θεσνικη.
21600 για captur dynamic lpg
Για το Captur είναι καλή η τιμή αν είναι κομπλέ με το κλειδί στο χέρι ( χρώμα - 'έξοδα προετοιμασίας κτλ!
-
1ο μεγάλο ταξίδι. Αγρίνιο - Κομοτηνή, 1,5 ωρίτσα εκεί και πάλι πίσω Αγρίνιο αυθημερόν. 1270 χιλιόμετρα. 13 ώρες παρά κάτι οδήγηση. Το clio, κάνει εξαιρετικό ταξίδι. Δεν κουράστηκα καθόλου. Τα καθίσματα ξεκούραστα, χωρίς πιάσιμο. Σταθερή ταχύτητα στο Cruise control 125. Άνετα, ελάχιστος θόρυβος. Κατανάλωση μέχρι Κομοτηνή 4,8 στο φουλαρισμα. Μόλις φουλαρω εδώ θα σας πω πλήρη κατανάλωση. Το trip computer, μου έδωσε 4,5.. Πολύ καλή ανάρτηση νόμιζες ότι πας με 80. Τα ηλεκτρονικά όλα καλά. Το lane assistant δεν κατάφερα να το δουλέψω. Το καλύτερο το αυτοματοανεβοκατεβασμα των φώτων.
-
Ποιο μοτερ εχεις?
Renault Clio V