-
Πάρα πολύ όμορφο! Εμφάνιση, χώροι, σκίζει! Εντάξει αυτό το tablet στη μέση τα χαλάει λίγο αλλά χαλάλι. Βλέπω λέει για 8άρι αυτόματο, ελπίζω να μην είναι CVT! Επίσης adaptive cruise control από 0 km/h άρα θα χρησιμοποιείται λογικά και εντός πόλης.
Στα αρνητικά ο - κατ' ελάχιστο - 2λιτρος κινητήρας. Όχι ότι σκέφτονται εμάς δηλαδή αλλά εδώ δύσκολα να προχωρήσει. Επίσης αναφέρει Alexa και Apple Play αλλά όχι Android Auto. Μ@λ@κία αν ισχύει. Λεπτομέρεια μεν, αλλά...
EDIT: Από εδώ:
https://www.motor1.com/features/237582/ ... mpetition/
κι εδώ:
https://www.carsguide.com.au/car-news/t ... aled-68353
Φαίνεται ότι το 8-τάχυτο αυτόματο είναι όντως αυτόματο (κλασικό) ενώ CVT θα φοράει το υβριδικό. Βέβαια τα link μιλάνε για τον 2.5λιτρο κινητήρα.
-
Πρώτη γνωριμία στους δρόμους της Καταλονίας.
Έρχεται στα μέσα Φεβρουαρίου στην ελληνική αγορά με τιμή από 27.700€ για την προσθιοκίνητη έκδοση των 2000cc με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Όσο για την υβριδική έκδοση, η τιμή θα διαμορφωθεί κατά 4.000€ χαμηλότερα από αυτήν του προηγούμενου μοντέλου. -
Μοιάζει λίγο με (Tiguan) ειδικά το πίσω μέρος ή είναι η ιδέα μου?
Εμένα μου αρέσει, αλλά κλασσικά με αυτούς τους κινητήρες, δεν προβλέπεται να πουλήσει ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μοιάζει λίγο με (Tiguan) ειδικά το πίσω μέρος ή είναι η ιδέα μου?Ναι στα φώτα.
Σχεδιαστικά το βρίσκω πολύ αμερικανια και η πρόσοψη του τους είναι γνώριμη από άλλα μεγαλύτερα αμερικάνικα Toyota.
Το πίσω μέρος δε εντελώς Jeep τους βγήκε... -
Πάντως φαίνεται ότι θα μπει δυναμικά στο c-sedgment .εχει πολλά θετικά συν το υβριδικό
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δε νομίζω ότι θα κάνει σοβαρό τζίρο. Με 2 και 2,5 λίτρα θα σε φάνε λάχανο τη σήμερον.
-
και το κλασικο επιχειρημα για την απουσια μικροτερων κινητηρων κατω απο 2.0 οτι και καλα δεν ασχολουνται με την ελλαδα είναι τελειως ακυρο κατα την γνωμη μου. Δλδ οι υπολοιπες εταιριες που επι το πληστον βγαζουν μικροτερους κινητηρες όλοι για την ελλαδα προορίζονται/δουλευουν? αν ναι ε μαγκια μας! και τελος η τογιοτα με τόσους χιλιαδες πιστους καταναλωτες που την τιμουν δεκαετιες σε ότι κυκλοφορει θα έπρεπε να βγάζει και κάτι μικρότερο 'για την Ελλαδα!'
-
Δεν είναι ότι δεν νοιάζονται για την Ελλάδα αλλά οτι υπάρχει γενικότερο πλάνο να πάει ο κόσμος σε χρήση και όχι ιδιοκτησία αυτοκινήτου. Με κάποια μορφή μίσθωσης ο φόρος πολυτελείας δεν σε νοιάζει ούτε τι θα γίνει αύριο το πρωί γιατί πολύ απλά δεν θα παντρεύεσαι το αμάξι....
-
Με την μορφή μίσθωσης μεν γλιτώνεις τον φόρο πολυτελείας αλλα πληρώνεις άνω του 80% της τιμής,που κάνει ασύμφορη την όλη σκέψη. Παραμένεις έτσι με τον φόρο πολυτελείας και μαθηματικά οδηγείς το μοντέλο σου σε χαμηλές πτήσεις.
-
Αυτά που ίσως γλιτώνεις με κάποιο τερτιπι με το λιζιγκ το πληρώνεις στις 48 δόσεις που θα έχεις πληρώσει το 85 ως και +100% της αξίας του αμαξιού με περιορισμό χλμ και αφού έχεις πληρώσει σχεδόν όλη την αξία απλά το επιστρέφεις! Τα 1600 του φόρου πολυτελείας δλδ περίπου 4% της αξίας του το πληρώνεις στις δόσεις.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
... και τελος η τογιοτα με τόσους χιλιαδες πιστους καταναλωτες που την τιμουν δεκαετιες σε ότι κυκλοφορει θα έπρεπε να βγάζει και κάτι μικρότερο 'για την Ελλαδα!'Οι χιλιάδες πιστοί και στην Ελλάδα στο δίλιτρο εχουν μάθει και αυτό θέλουν γιατί πάντα ήταν 2000 κυβικά μίνιμουμ ...εκ ιδρύσεως της κατηγορίας που ναι την ίδρυσε το RAV4 το μακρινό 1995 αν θυμάμαι καλά , τι την πέρασες την toyota να το παίζει πριμιουμ με τρικύλινδρα 1500άρια και εντυπωσιακά ονόματα ,twin power
Εντωμεταξύ η Toyota είναι η μόνη που έφτιαξε αυτοκίνητα που λες και είναι ειδικά σχεδιασμένα για το χάος της Αθήνας -Θεσσαλονίκης που δεν καίνε δεν χαλάνε και μπορείς να τα αγοράσεις τώρα ,τα βλέπεις μπροστά σου στην έκθεση , όχι μακέτες και προσπέκτους και φυσικά ομιλώ για τα υβριδικά yaris!
Φυσικά για να επανέλθω στο καινούργιο RAV4 με τόσο χαμηλούς ρύπους και κατανάλωση που εχει ως υβριδικό ,θα είναι ιδανικό αν κάποτε καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας ή μετα την 5ετία όταν χαμηλώνει μαζί με το τεκμήριο ως μεταχειρισμένο και η 'αμερικάνικη' σχεδίαση του μου αρέσει , είναι πολύ εντυπωσιακό όλα αυτά τα φουσκώματα πρέπει live να χαρίζουν πολύ.
Τέλος όποιος αποκτήσει το υβριδικό μάλλον θα το αγοράσει δεν θα το πάρει λίζινγκ , είναι αυτοκίνητο που δε θα το πιάσουν τυχών περιορισμοί ούτε σε βάθος 10ετίας , η εγγύηση της μπαταρίας είναι 11 χρόνια, είναι και 4Χ4 ,σαν να χιονίζει πολύ τώρα τελευταία , καίει όσο τα 1600 ντίζελ και επίσης μάλλον φθηνότερα θα βγαίνει πχ απο χ1 και 3008 , στο παλιό χρήμα αρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα διακριτική δήλωση πλούτου χωρίς να προκαλείς το προλετάριο μόνο η εφορία ξέρει οτι είσαι 2,5
-
Παντού (=Αμερική και Ευρώπη) κυκλοφορεί με τον 2,0 βενζίνη και τον 2,5 hybrid.
Αλλά είναι λογικό να βγάλει κινητήρα μόνο για την Ελλάδα για να πουλήσει πάνω από 100 RAV4 τον χρόνο...
Στην Αμερική το 2018 πούλησε 450.000 κομμάτια. -
οσο ειναι με 2.5 λτ τα 100 αμαξια το χρονο ειναι και πολλα...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
οσο ειναι με 2.5 λτ τα 100 αμαξια το χρονο ειναι και πολλα...Ελπίζω να το λάβουν υπόψιν τους στην Toyota και να κάνουν κάτι και για την σημαντική αγορά της Ελλάδας στο RAV4.
Το οποίο πούλησε παγκόσμια το 2017, 811.000 κομμάτια. 113.000 στην Ευρώπη. -
Θηρίο!!!
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φέρνει πολύ σε Lexus!
Μου αρέσει...κρίμα που θα είναι απρόσιτο στην Ελλάδα.
-
Όντως. Φαίνεται πολύ βελτιωμένο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
https://cdni.autocarindia.com/Utils/Ima ... &w=872&c=1
Μοιαζει πολυ το μπροστα προφιλ με την ουρους.
-
Από εμφάνιση σκίζει πάντως!
-
Ωραίο είναι. Πότε θα μας έρθει; Μέσα στο 2019 ή από του χρόνου;
Νέο Toyota RAV4