-
@spiret said in Νέο Toyota RAV4:
Καλησπέρα. Έχω το εξής δίλλημα.
RAV4 hybrid AWD black edition
ή
RAV4 plug in AWD Active plus ( απλή έκδοση )Εαν έχει να φορτίζεις στο σπίτι ή στην δουλειά, τότε PHEV. Εαν δεν έχεις, τότε παίζει και το απλό υβριδικό, αλλά σίγουρα το PHEV ειναι πολύ πιο γρήγορο και για εμένα καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά. Σημασία όμως έχει και πόση βαρύτητα δίνεις στον εξοπλισμό.
Εγώ θα επέλεγα το PHEV στα ίδια χρήματα.
-
@bill_hsd said in Νέο Toyota RAV4:
@eddiedimitris1981 said in Νέο Toyota RAV4:
Το Nx με τον ιδιο εξοπλισμό εβγαινε 15 + χιλιαρικα εξτρα ....παιρνοντας υποψη ολο το δικτυο της Toyota νομιζω αξιζει παραπανω το Rav...Σιγουρα ειναι πιο ομορφο το nx αλλα ειναι θεωρω μεγαλη η διαφορα...
Έχω το C-HR σε GR Sport Ultimate έκδοση και συμφωνώ ότι ο εξοπλισμός των GR είναι υπερπλήρης.
Το σχόλιο για το NX αφορά τη λόγω κυβικών (2500cc) κατηγορία που παίζει με το (P)HEV RAV4. Ουσιαστικά ίδια αυτοκίνητα είναι.
Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, προσωπικά θα κοίταζα κάτι πιο premium από Toyota (βλέπε Lexus), έστω και με φτωχότερο εξοπλισμό, ώστε ως ιδιώτης να έχω και κάποιες ελπίδες μεταπώλησης αργότερα.
Αν είναι leasing, αλλάζει το πράγμα.
Αντίστοιχο σχόλιο για συγκριση του (αδελφού με το RAV4 PHEV) Suzuki Across με τον premium ανταγωνισμό έχει και το άρθρο του @dimsabas , με το οποίο και συμφωνώ πλήρως.
Από εκεί και πέρα, όπως το βλέπει ο καθένας.Αρχικα ειμαι της θεωρίας να εχεις οσο γινεται καλυτερο αμαξι χωρις να ασχολουνται οι αλλοι μαζι σου...Με το rav περνας under the radar...Οσον αφορα το θεμα μεταπωλησης οταν στην αρχική τιμη αγορας η διαφορα ειναι +15κ δε νομιζω οτι βγαίνεις χαμένος μετα απο πχ 5 χρονια πας να πουλήσεις το αμαξι...
Επισης στη Lexus για το θεμα service μου ειπαν οτι εχουν ενα στο Γέρακα αντίθετα με την Toyota που ολοι γνωρίζουμε...Ο μονος λογος που μου εκανε κλικ περισσοτερο το Nx ηταν η εμφανιση που το θεωρω πολυ πιο ωραιο...Στο εσωτερικο απ την αλλη ισως το rav μου αρεσει περισσοτερο...
Τελοσπαντων με τη διαφορα την οικονομικη που εχουν θα επρεπε το Nx να προσφερει πολλα περισσοτερα που για μενα δε τα προσφερει...Αν φτάσεις σε αυτο το κοστος πας και βαζεις εξτρα και παιρνεις το Rx που εκει οντως ειναι κατι διαφορετικο.
Υ.Γ.Εξωτερικα το Rav ειδικα πισω δε μου αρεσει καθολου αλλα το εβαλα στην ακρη αυτο το θεμα -
-
@ataim said in Νέο Toyota RAV4:
Αφήστε τα BYD, η Toyota δίνει τζάμπα το rav4 phev:
https://www.toyota.gr/new-cars/rav4/build
πηρε τηλεφωνο το 2015 και θελει πισω τα αυτοκινητα του
-
@dettol said in Νέο Toyota RAV4:
πηρε τηλεφωνο το 2015 και θελει πισω τα αυτοκινητα του
Αυτό θέλει αντηλαικο για να χωράς ή μόνο στο Crorrola Cross ;
-
Με 12500 τεκμήριο και 600+ φόρο πολυτελείας το χρόνο δεν σου μένουν λεφτά για αντηλιακό ούτε για μαγιό και πας στους γυμνιστές που σε βλέπουν και φεύγουν και απολαμβάνεις παραλία μαζί με το Ραβ.
-
@criuser said in Νέο Toyota RAV4:
Με 12500 τεκμήριο και 600+ φόρο πολυτελείας το χρόνο δεν σου μένουν λεφτά για αντηλιακό ούτε για μαγιό και πας στους γυμνιστές που σε βλέπουν και φεύγουν και απολαμβάνεις παραλία μαζί με το Ραβ.
Τώρα που πουλήθηκε το αμάξι για άντρες έχεις δίκιο!!!
-
Για τον ΦΠ να το δεχτώ, αλλά για το τεκμήριο ειναι αστείο να το συζητάμε, όταν κάποιος μπορεί να δώσει 45-50Κ για αμάξι.
-
Το τεκμήριο είναι αθροιστικό
Δύο αυτοκίνητα και ένα σπίτι 140 τμ μπορεί να φτάσει τα 45Κ/ έτος
-
@lap said in Νέο Toyota RAV4:
Το τεκμήριο είναι αθροιστικό
Δύο αυτοκίνητα και ένα σπίτι 140 τμ μπορεί να φτάσει τα 45Κ/ έτος
Και θες να μου πεις ότι μια οικογένεια με 2 αμάξια των 40-50Κ και ένα σπίτι του μισού εκατομμυρίου έχει εισόδημα κάτω από €50Κ!?!? Τότε κάτι δεν πάει καλά.....
-
Ναι έχεις δίκιο 25Κ θα είναι. Οχι 45Κ. Όχι φυσικά όλα μαζί γερασμένα.
Mε ένα bottoxaki θα ξανανιώσουν!
Πρόλαβα -
Πάλι λάθος υπολόγισα. Σταματήστε να προλάβω να τα γράψω σωστά.
30Κ θα ναι το τεκμήριο. Τώρα αυτό για ένα μέσο σπίτι. Είχα κάνει λάθος και υπολόγισα και δεύτερο νέο αυτοκίνητο. Ενώ το έβαλα να ναι 3 ετιας
Οκ νορμαλ οικογενειακό εισόδημα.
-
30Κ θα ναι το τεκμήριο. Τώρα αυτό για ένα μέσο σπίτι. Είχα κάνει λάθος και υπολόγισα και δεύτερο νέο αυτοκίνητο. Ενώ το έβαλα να ναι 3 ετιας
ΗΜΑΡΤΟΝ:
-
-
Συν εξοχικό, συν δόσεις δανείων, συν σχολεία, οπότε φτάνεις τις 40000 τεκμήριο, γιατί μετά τα 2-3 νομίζω έχει και πολλαπλασιαστή.
Αρα από τα 50000 σου μένουν 10000 για ανάλωση κεφαλαίου και θέλεις 10 χρόνια για να αγοράσεις μία καινούργια γκαρσονιέρα...
-
Συν εξοχικό, συν δόσεις δανείων, συν σχολεία, οπότε φτάνεις τις 40000 τεκμήριο, γιατί μετά τα 2-3 νομίζω έχει και πολλαπλασιαστή.
Αρα από τα 50000 σου μένουν 10000 για ανάλωση κεφαλαίου και θέλεις 10 χρόνια για να αγοράσεις μία καινούργια γκαρσονιέρα...
ε ναι, αφου ειναι πασιγνωστο οτι ολες οι αγοραπωλησιες ακινητων γινονται παντα με καθαρα και φορολογημενα χρηματα. Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...
-
-
@dettol said in Νέο Toyota RAV4:
ε ναι, αφου ειναι πασιγνωστο οτι ολες οι αγοραπωλησιες ακινητων γινονται παντα με καθαρα και φορολογημενα χρηματα. Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...
Υπάρχει ένα κάτω όριο όμως...
-
Ε ναι. Ντροπή!
-
Μάλλον μπέρδεψαν το HEV με το PHEV.
Το PHEV RAV4 ξεκινάει από 51.520.
https://www.toyota.gr/new-cars/rav4-plugin
Νέο Toyota RAV4