-
@polioan said in Seat Leon Mk4 (2020):
Το Leon Θεσσαλονίκη δεν είναι Βελμαρ. Βελμαρ εδώ έχει μόνο Kia και Hyundai.
Δεν έχει σημασία ο έμπορος, για τον εισαγωγέα είπε που είναι ο Βασιλάκης, δλδ Σέατ, Hyundai, Kia και εσχάτως και FCA. Οπότε η εισαγωγική μάλλον έκανε το λάθος (δλδ ο Βασιλάκης) ας βρεί από τον όμιλο (Χερτζ) αμάξι αντικατάστασης...αυτό καταλαβαίνω ότι πρότεινε, το οποίο σωστό το βρίσκω. Ασχετα εαν δεν θα το κάνουν, γιατί σιγά μην έχουν φιλότιμο και εμπορικά δεν έχουν λόγο, αύριο θα βρουν να το δώσουν το δικό σου.
-
Καλησπέρα και από εμένα.
Παρέδωσα σήμερα το αγαπημένο μου Volvo V40-T3 στην Βελμαρ, ως προκαταβολή για ένα Leon fr, το οποίο υπάρχει ως ετοιμοπαράδοτο από ακύρωση παραγγελίας.
Προβλέπεται να το έχω στα χέρια μου σε 10-15 ημέρες.
Αρχικά είχα κάνει παραγγελία για ένα fr με συγκεκριμένα specs (beats audio - 10αρα οθόνη), συνειδητοποίησα όμως ότι θα καθυστερούσε πολύ το αυτοκίνητο και έτσι μόλις με ειδοποίησαν ότι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, αποφάσισα να το κλείσω.
Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν, πίσω στο group vag.
Οψόμεθα ... -
Με το καλό να παραλάβεις, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
Εξαιρετικό αυτοκίνητο, όμορφο, με πολύ καλό μοτέρ, όλες τις νέες τεχνολογίες και πολύ καλή τιμή για την εποχή.
Εύχομαι να δικαιώσει τις προσδοκίες σου και να το απολαύσεις. -
@andya3 said in Seat Leon Mk4 (2020):
Με το καλό να παραλάβεις, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
Εξαιρετικό αυτοκίνητο, όμορφο, με πολύ καλό μοτέρ, όλες τις νέες τεχνολογίες και πολύ καλή τιμή για την εποχή.
Εύχομαι να δικαιώσει τις προσδοκίες σου και να το απολαύσεις.Σε ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι, με τα σημερινά δεδομένα, η τιμή του είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει, κάτι που αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την επιλογή μου. -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!! Πολύ καλή επιλογή...
-
Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά.
Μόλις παραλάβω, θα "ανέβουν" και οι κατάλληλες φωτογραφίες. -
@octanios said in Seat Leon Mk4 (2020):
Μόλις παραλάβω, θα "ανέβουν" και οι κατάλληλες φωτογραφίες.Με το καλό να παραλάβεις και καλότάξιδο να είναι
Έκδοση - Χρώμα ? -
@tsofras said in Seat Leon Mk4 (2020):
Μόλις παραλάβω, θα "ανέβουν" και οι κατάλληλες φωτογραφίες.Με το καλό να παραλάβεις και καλότάξιδο να είναι
Έκδοση - Χρώμα ?Σε ευχαριστώ πολύ.
Leon fr (όχι plus), magnetic grey. -
@tsofras said in Seat Leon Mk4 (2020):
Έκδοση - Χρώμα ?Σε ευχαριστώ πολύ.
Leon fr (όχι plus), magnetic grey.Το ίδιο χρώμα έχω σε plus, του πάει πολύ θα το ερωτευτείς
Να τσεκαρεις αέρα όταν το πάρεις γιατί 2 Seat αγόρασα τα 2 τελευταία χρόνια και ήρθαν με παραφουσκωμένα λάστιχα -
Με το καλό να παραλάβεις
Έφυγε το 40αρι? -
@marc-s110l said in Seat Leon Mk4 (2020):
Με το καλό να παραλάβεις
Έφυγε το 40αρι?Σε ευχαριστώ πολύ.
Το 40αρι δόθηκε ως προκαταβολή (ανταλλαγή) για το Leon. -
[url=https://postimg.cc/B86Q0LZC]
Ηρθε !!!
Η "έκπληξη" είναι ότι ήρθε με ενεργοποιημένο το full link από το εργαστάσιο !!! -
Με γεια!
-
Αμαξάρα! Καλοτάξιδο με χαρούμενα & ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Πολύ όμορφο καλές βόλτες!
-
-
Τέλειο είναι φίλε μου, από τα αμάξια που χαζεύεις στο δρόμο, δώστου χιλιόμετρα στην εθνική και σε επαρχιακούς δρόμους να το χαρείς
-
@strom said in Seat Leon Mk4 (2020):
Τέλειο είναι φίλε μου, από τα αμάξια που χαζεύεις στο δρόμο, δώστου χιλιόμετρα στην εθνική και σε επαρχιακούς δρόμους να το χαρείς
Σε ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση και η τιμή, εν τέλει, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου. -
@strom said in Seat Leon Mk4 (2020):
Σε ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση και η τιμή, εν τέλει, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου.Φίλε μου, επειδή ήμουν κάτοχος mk2, τα καλύτερα δεν τα έχεις δει ακόμα, είναι υπέροχο στον ανοιχτό δρόμο
Seat Leon Mk4 (2020)