-
Φώτα led εμπρός και πίσω είναι standard σε όλες τις εκδόσεις. Αυτά η Seat τα ονομάζει 'eco-led' και η διαφορά με τα 'full led high' είναι ότι τα δεύτερα έχουν πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα (lumens).
Πάντως στην έκδοση xcellence που ποστάρισε ο συμφορουμίτης λίγο παραπάνω,λέει φώτα αλογόνου μπροστά και μόνο στη launch edition Full Led. Επίσης, σε αρκετές μάρκες eco-led πολλές φορές σημαίνει ότι έχουν led ως τη μεσαία σκάλα, όταν είναι και η μεγάλη σκάλα (οι προβολείς) led, τότε λέγονται Full Led. Μήπως είναι και στη Seat έτσι;
-
Παρά μα πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ούτε η hyundai δεν έχει τόσο καλές τιμές! Με τόσο καλό εξοπλισμό κάνει το ibiza να φαίνεται ακριβό.
Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για να μάθουμε με ακρίβεια εξοπλισμό τι συμπεριλαμβάνεται στο launch pack και τι όχι.
btw μου φαίνεται ότι το focus βρήκε τον δάσκαλο του και θα αρχίζουν να σφίγγουν.......
-
Lapin wrote:
Φώτα led εμπρός και πίσω είναι standard σε όλες τις εκδόσεις. Αυτά η Seat τα ονομάζει 'eco-led' και η διαφορά με τα 'full led high' είναι ότι τα δεύτερα έχουν πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα (lumens).
Πάντως στην έκδοση xcellence που ποστάρισε ο συμφορουμίτης λίγο παραπάνω,λέει φώτα αλογόνου μπροστά και μόνο στη launch edition Full Led. Επίσης, σε αρκετές μάρκες eco-led πολλές φορές σημαίνει ότι έχουν led ως τη μεσαία σκάλα, όταν είναι και η μεγάλη σκάλα (οι προβολείς) led, τότε λέγονται Full Led. Μήπως είναι και στη Seat έτσι;
Τι να σου πω αυτά που γράφεις για τις άλλες μάρκες και τα Led ομολογώ ότι δεν τα έχω υπόψη μου. Στο φυλλάδιο με τον εξοπλισμό πάντως αναφέρονται τα εξής σχετικά με τα φώτα (φώτα αλογόνου δεν αναφέρονται):
-Προβολείς ομίχλης Led εμπρός με λειτουργια cornering (FR, Xcellence, FR Plus)
-Προβολείς Led εμπρός (όλες οι εκδόσεις)
-Φώτα Led πίσω (όλες οι εκδόσεις)
-Προβολείς Full Led High: αυτόματη ρύθμιση ύψους εμπρός προβολέων, coming/leaving home, welcome light, dynamic light πισω (FR Plus).
Υ.Γ. Εμένα πάντως οι τιμές μου φαίνονται τσιμπημένες...
-
Eπίσης για το digital cockpit επικρατεί μπέρδεμα. Τη μία στην αρχή στο site λέει πως υπάρχει από την style, μετά όταν κατεβάσεις το έντυπο εξοπλισμού γράφει πως διατίθεται σε xcellence και fr.
-
Τρομερό το λεον. Το είδα στην έκδοση fr στην αντιπροσωπεία. Τέλεια θέση οδήγησης, άπλετοι χώροι πίσω, άριστο μπακετοειδες, καθισμα, τρομερή σχεδίαση ταμπλό
-
-
24.390€ ST FR plus 1,5Τ 150ps M/T; Τι λες τώρα!!
Οκ κάποιος που δεν έχει κακό σκάλωμα με τον VAG δύσκολα λέει όχι. Ίσως να μην 'αξίζει' να δώσεις καν τα έξτρα χρήματα για το Golf VIII variant για λίγο καλύτερη ηχομόνωση και SLA. Γιατί φαντάζομαι το αντίστοιχο golf variant θαχει 2/3κ επιπλέον. Για να δούμε όταν θα ανακοινώσουν τιμές...
Όσο αφορά την σύγκριση του με το Focus θα συμφωνήσω ότι πρέπει να αρχίζει να νιώθει άβολα από την στιγμή που και εκεί δεν παίζει SLA πλέον εκτός της top έκδοσης που κοστίζει πολλά περισσότερα χρήματα. Ακολουθεί link (eng subs) με Focus vs Leon στο οποίο ουσιαστικά βγάζουν νικητή το Leon:
Μάλιστα ασχέτως ποιός τον συμπαθεί και ποιος όχι (και εγώ αμφιταλαντεύονται ώρες ώρες) ακόμα και ο τερμα περίεργος ο Marek εκθειάζει το νέο Leon:
Επίσης ο συνήθως συγκρατημένος Bob στάζει μέλι, με εξαίρεση προφανώς την απαιτούμενη καμπύλη μάθησης του Infoteinment:
Όπως και να το βλέπει κανείς προσωπικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο δυνατά μπήκε το Leon στην εξίσωση του segment με μια εμφάνιση η οποία αν μη τι άλλο ξεχωρίζει από κάθε άλλο αντίπαλο. Ακόμα και εντός ομίλου βλέπω να δημιουργεί θετικά προβλήματα το Leon. Έντονος προβληματισμός δημιουργείται στο μυαλό μου. Το μοναδικό 'αρνητικό' του οχήματος που παίζει on-line είναι η 'αποτυχία' στον τάρανδο της Km77 που τελικά διαβάζω ότι δεν λέει και πολλά ως ένδειξη. Κοίτα να δεις που το αμάξι θα έχει στο τέλος μόνο 'θέμα' το Infoteinment, θα τρελαθώ...
Σορυ αν έχω ξαναρωτήσει. Ισχύει ότι από τον όμιλο μόνο η Seat δίνει 4 έτη εγγύηση;
-
Νομίζω ότι οι εκδόσεις από 150 hp και άνω, έχουν πολλαπλούς συνδέσμους.
-
Εντωμεταξυ τι μ@@@α να μη το βγαλουν με υγραεριο. Θα εσκιζε.
-
Πότε έβγαλε η υγραέριο η VW;
-
Φυσικό αέριο εννοείς και θα βγει του χρόνου.
-
Πότε έβγαλε η υγραέριο η VW;
Ειχε βγαλει παλαιοτερα, το θυμαμαι.
Οχι για υγεαεριο μιλω.
-
Πάρα πολλά μπράβο στην εισαγωγική! Καταπληκτική τιμολόγηση σε όλες τις εκδόσεις , διακριτές και λογικές διαφορές μεταξύ των εκδόσεων, ακόμη και στο sportourer που συνήθως άλλοι τα SW απλά τα περιλαμβάνουν στους καταλόγους για να υπάρχουν.
Τι να πεις τώρα; Πιο Golf και πιο golf Variant και ποιο focus και τρίχες κατσαρές! Είμαστε σίγουροι πως το 1.5 150 έχει πολλαπλούς;
Θες 1.0 αυτόματο mild hybrid; 21.500
Θες το κλασικό το βαρβάτο το FR 1.5 στα 22κ και κάτι; Πάρτο !
Θες καλόεξοπλισμένο χατσμπακ μέχρι τα 21.000 ; Το έχεις: 1.5 130 Xcellence.
Και το πιο σημαντικό από όλα κατ' εμέ : Θες μεγάλο οικογενειακό αλλά σου σηκώνεται ακόμη όπως στα 25 σου και δεν θες Octavia ή άσχημα SW ; Το έχεις! 1.5 FR ή xcellence στα 23.200! Πάρα πολύ καλό εξοπλισμό σε ένα πανέμορφο σχήμα που κάνει το αντίστοιχα focus,golf να μοιάζουν νεκροφόρες (εξαιρείται το πανέμορφο focus wagon του συμφορουμιτη εδώ το οποίο όμως έχει τα πάντα όλα και ξεφεύγει σε τιμή) και αφήστε το proceed να πιανει αράχνες στις αντιπροσωπείες στα λεφτά που το πουλάνε.
Μπράβο τους και πάλι , δείχνει πως έπεσε πολύ μελέτη και πολύ καλή διαπραγμάτευση με το εργοστάσιο και τα κεντρικά και ρισκάροντας γκρίνια και πόλεμο με την skoda - vw στην Ελλάδα.
Ελαχιστα ερωτηματικά που ανακύπτουν είναι αυτό με το SLA που ανέφερα παραπάνω , και αν τα φώτα led είναι τα full led ή τα ψευτο - eco led , και αν ναι πόσο θα τιμολογεί τα καλά full led , στο προηγούμενο νομίζω είχαν 500€ περίπου.
PS : άντε Sabbas thess καλοταξιδη η Wagonαρα! Εκτός αν έρθει στα σωστά της η Ford και δώσει κανένα focus active wagon με αντίστοιχο εξοπλισμό στα 24.000-25.000
-
Ακόμα και χωρίς sla θα το σκεφτώ σοβαρά. Είναι εκπληκτική η τιμή του ST. Το αμάξι είναι ήδη τόσο όμορφο που δεν θες να το αγοράσεις αλλά θες να το πας να το γνωρίσεις στην μάνα σου που λέει και ο Φάνης. Δύο μόνο μείον. Το Infoteinment και ο υποβόσκον 'φόβος' μου για τον VAG. Αν γίνει κάνα θαύμα και φέρει το 150ps με sla έστω και optional επί πληρωμή θα έχω μεγάλο θέμα...
Δεν παύει η εκτίμηση μου στα Focus, Civic άλλα πολλά τα γεμάτα κουτάκια του Leon. Φφφφ α ρε Vag. Το wagon active που αναφέρεις είναι 1000αρι mh. Σε 1000αρι και diesel δεν ψήνομαι να πάω. Focus μόνο hatch 1,5T 182ps 8AT + SLA
Τελικά θα μου πει κάποιος αν δίνει 4ετη εγγύηση η Seat; Να πληρώσουμε και μια επέκταση ναχουμε ήσυχο το κεφάλι μας για καμία 6ετια...
-
Ολα τα λεφτα ο κρυφος φωτισμος στο καντραν και που αναβει στο blind spot οταν αναβεις φλας για προσπεραση.
Γενικα ειναι πενταμορφο στις φωτο και στα βιντεο.
Παρτο να ηρεμήσουμε....
Σε προτιμω να γραφεις ποσο καλο ειναι το leon και να μαθαινουμε λεπτομερειες παρα να ψαχνεις
-
Πάρα πολλά μπράβο στην εισαγωγική! και αφήστε το proceed να πιανει αράχνες στις αντιπροσωπείες στα λεφτά που το πουλάνε.
Μπράβο τους και πάλι , δείχνει πως έπεσε πολύ μελέτη και πολύ καλή διαπραγμάτευση με το εργοστάσιο και τα κεντρικά και ρισκάροντας γκρίνια και πόλεμο με την skoda - vw στην Ελλάδα.
Το 'αστείο' είναι ότι ΚΙΑ και Σέατ είναι η ίδια εισαγωγική (όμιλος Βασιλάκη). Βέβαια παραδοσιακά ο Βασιλάκης πετύχαινε καλές τιμολογήσεις στα Σέατ.
VW-Skoda δεν τον νοιάζουν, γιατί είναι άλλη εισαγωγική.
Ακόμα και χωρίς sla θα το σκεφτώ σοβαρά. Είναι εκπληκτική η τιμή του ST.
Τελικά θα μου πει κάποιος αν δίνει 4ετη εγγύηση η Seat; Να πληρώσουμε και μια επέκταση ναχουμε ήσυχο το κεφάλι μας για καμία 6ετια...
Μα έχει SLA από 150 ίππους και πάνω, άρα δεν τίθεται θέμα.
Η Seat δίνει 2 έτη εγγύηση και κατά καιρούς (σχεδόν πάντα) κάνει δώρο τα επιπλέον 2 έτη ή με πολύ μικρή χρέωση. Εξ' όσων γνωρίζω (εκτός εαν έχει αλλάξει κάτι), επέκταση μεγαλύτερη των 4 ετών δεν υπάρχει.
-
Μεγάλη πατάτα να πρέπει να πάρεις το αυτόματο, με τα 110 άλογα μες στην πόλη να μην ξέρεις τί σου γίνεται για να είναι mild hybrid ... επίσης έλλειψη κουμπιών για βασικές λειτουργίες...για όλα πρέπει να πας μέσο οθόνης > σαφώς 'δευτερη' επιλογή σε σχέση με το focus - για τιμή δεν συζητάμε, άλλο ford (που πάντα θέλει 30% προκαταβολή ) και άλλο δόσεις ο Θεοδόσης πάρτε κόσμε (seat και σια ) > αλλά όπως λέει και το ρητό δεν είναι όλα για όλους - επικρατεί ενθουσιασμός κατα τα άλλα
ΥΓ στην εξίσωση έχουμε και το γεγονός ότι οι υπερ τροφοδοτούμενοι του VAG μετά τα 4 χρόνια περίπου καίνε και το λαδάκι τους.. αλλά περικοπές έχουμε, αυτά θα κοιτάμε τωρα ...?
-
2 συν 2 έτη εγγύησης. Το ρώτησα στην αντιπροσωπεία.
-
Φάνη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
-
Παιδιά λίγο αυτό με το SLA που λέτε να το προσέξετε. Από που βγαίνει αυτό το ακρωνύμιο; Multi Link ή Πολλαπλών Συνδέσμων λέγεται.
Seat Leon Mk4 (2020)