-
Κουκλί είναι. Μου τρέχουν τα σάλια..!
Αλλά αν δεν πάρεις τα PHEV ή το Sport engineered δεν αξίζει. Και με τα θέματα PHEV που διαβάζουμε, δεν θα το τολμούσα καν.
Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν στην τιμή που θα χρεώνουν τον 1.2 130ps να είχαν τον 1.6 με τα 180;Να δώσεις τώρα 50Κ για 1200 κυβικά 130 άλογα, δηλαδή ρε Πεζώ κάπου ώπα με το premium..
-
@babisstinson said in Nέο Peugeot 508:
Να δώσεις τώρα 50Κ για 1200 κυβικά 130 άλογα, δηλαδή ρε Πεζώ κάπου ώπα με το premium..
308 από 30, 408 από 40, 508 από 50... απλά μαθηματικά, τώρα εξηγείται η αρίθμηση των μοντέλωνε.
-
Να δώσεις τώρα 50Κ για 1200 κυβικά 130 άλογα, δηλαδή ρε Πεζώ κάπου ώπα με το premium..
Σιγά το premium....εχει άλλες εταιρείες η Στέλλα για premium.
-
@fanis75 said in Nέο Peugeot 508:
Σιγά το premium....εχει άλλες εταιρείες η Στέλλα για premium.
DS, Alfa, Lancia σε πρώτη φάση..
-
Αισθητικά και μόνο δεν είμαι σίγουρος οτι είναι πετυχημένο το facelift. Νομίζω έγινε πολύ "φλύαρο" το μπροστινό μέρος. Κάπως έτσι το πήγαν και στο 3008 αν θυμάμαι καλά.
Επίσης η ιδανική επιλογή θα ήταν σίγουρα ο σκέτος 1.6 με 180 άλογα όπως παλιά γιατί τα PHEV συστήματα θα ανεβάσουν και το κόστος και το βάρος. Κρίμα η βάση της λίστας να είναι κάτι τόσο "γήινο" όσο το 1,2 με τα 130 άλογα. Ντήζελ σε αυτό το αμάξωμα δε θεωρώ οτι θα ταίριαζε, προσωπικά τουλάχιστον δε θα το προτιμούσα.
-
@diego1960 said in Nέο Peugeot 508:
Αισθητικά και μόνο δεν είμαι σίγουρος οτι είναι πετυχημένο το facelift. Νομίζω έγινε πολύ "φλύαρο" το μπροστινό μέρος. Κάπως έτσι το πήγαν και στο 3008 αν θυμάμαι καλά.
το 3008 βελτιωθηκε και εκσυγχρονιστηκε πολυ καλα με το f/l
εξωτερικα μονο βεβαια....
#pote_ksana -
@gatoz said in Nέο Peugeot 508:
@diego1960 said in Nέο Peugeot 508:
το 3008 βελτιωθηκε και εκσυγχρονιστηκε πολυ καλα με το f/l
εξωτερικα μονο βεβαια....
#pote_ksana#panta_tetoia
Και εμένα αρχίζουν και μου φαίνονται φλύαρες οι μάσκες αυτές.. έφυγε ο Vidal και πήγε Renault, δεν είναι τόσο απλό να πέφτεις πάντα μέσα 100%..το έχω γράψει αμέτρητες φορές, ο τύπος έκανε απίστευτη δουλειά για πολλά χρόνια στην μάρκα, προβλέπω θεαματική βελτίωση Renault και λίγο υποχώρηση Peugeot..
-
Τώρα που πλησιάζει το facelift του 2008 άρχισαν να μην σου αρέσουν και τα θεωρείς φλύαρα; Κάτι σαν τα Diesel που δεν θα τα σταματούσαν;
-
Μια χαρά αμαξάρα αλλά δυστυχώς την τρώει από τα suv. Και είναι και 5πορτο σαν το Α5 sportsback. Σε άλλες εποχές θα ξέσκιζε τώρα μόνο leasing.
-
Τα περισσότερα peugeot leasing ειναι
-
Ειναι κρίμα αλλά έπεσε όπως λέτε την εποχή των SUV. Για το μέσο οικογενειάρχη είναι πολύ πιο εύκολο το μπες-βγες σε ένα "ψηλό" όπως και το φόρτωμα. Δυστυχώς η μπάλα παίρνει τα σεντάν με τη μια. Ακόμα και αν το θεωρήσουμε hatchback ισχύουν τα ίδια. Πάντως ειναι μαζί με τη Giulia τα πιο όμορφα αυτοκίνητα 3 όγκων ας πούμε.
Lease Peugeot βλέπω συνήθως την προηγούμενη γενιά 208 σε λευκό. Μιλάμε για 10αδες. 508 δεν έχω δει ακόμα αλλά δεν πηγαίνω και Μαρούσι που πχ. θα μπορούσε να έχει λόγω εταιρειών πολλά.
-
Update 67.500χλμ
Εγγύηση τέλος, το καλοκαίρι κλείνω τετραετία. Όλα καλά, τπτ το ιδιαίτερο από προβλήματα, ζητάει ad blue συχνά.
Αν έχετε κάποια πρόταση για service εκτός αντιπροσωπείας μου λέτε! (Ιωάννινα) -
@bolt said in Nέο Peugeot 508:
Update 67.500χλμ
Εγγύηση τέλος, το καλοκαίρι κλείνω τετραετία. Όλα καλά, τπτ το ιδιαίτερο από προβλήματα, ζητάει ad blue συχνά.
Αν έχετε κάποια πρόταση για service εκτός αντιπροσωπείας μου λέτε! (Ιωάννινα)Μεινε στην αντιπροσωπεια ουτως ωστε να σε καλύψουν αν εχεις θεμα με το δοχειο ad blue .Ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει κατι καλο εξω για σερβις στα Γιαννενα
-
@bolt said in Nέο Peugeot 508:
Update 67.500χλμ
Αν έχετε κάποια πρόταση για service εκτός αντιπροσωπείας μου λέτε! (Ιωάννινα)5ετία και 60000 χλμ είναι η εγγύηση. Εκτός αν έχεις πληρώσει κάτι λίγο και έχεις 80000 ή 100000 χλμ, πάντα όμως τα 5 χρόνια μένουν.
Αντμπλου κάθε 7-8000 χλμ είναι λογικό.
Να μείνεις αντιπροσωπεία γιατί έτσι καλύπτεσαι για το ανταλλακτικό μέχρι τα 8 χρόνια/150000 χλμ, όποιο έρθει πρώτο και πληρώνεις μόνο εργασία...
-
Αα νόμιζα είναι 5 χρόνια η 60κ. Οκ θα μείνω και ας είναι τσιμπημενα
Btw, ράγισμα στο τζάμι πάμε για θραύση..πφφ
Nέο Peugeot 508