-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Χθες μελετούσα ενδελεχώς αυτό το C3 Aircrοss. Αυτοκίνητο που μάλλον βγαίνει και Εθνική για ταξίδια. Μάλλον.Οχι μη το ξαναπεις. Για να κανεις το τετραγωνο ειναι μονο...
-
Εχει πτυσσόμενο υποβραχιόνιο για τον οδηγό το Αιρκρός . Δεν ξέρω όμως αν το έχει και στην μεσαία έκδοση , ή έρχεται έξτρα . Δεν έχει όμως το φαρδύ ανάμεσα στα καθίσματα .
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χθες μελετούσα ενδελεχώς αυτό το C3 Aircrοss. Αυτοκίνητο που μάλλον βγαίνει και Εθνική για ταξίδια. Μάλλον.
Οχι μη το ξαναπεις. Για να κανεις το τετραγωνο ειναι μονο...
Προς τι ο γέλωτας;
Το πήρε κάποιος και το έβγαλε σε ανοιχτό δρόμο για ταξίδι και μου διέφυγε;
Σε αναζήτηση πάντως που έκανα στο Ελληνικό ίντερνετ δεν είδα πουθενά να γίνεται αναφορά σε ταξίδι και ανοιχτό δρόμο.
Αν υπάρχει κάποια αναφορά ευχαρίστως να την διαβάσω γιατί αναζητούμε αυτοκίνητο σε αυτή τη κατηγορία. -
Τελικα επρεπε να σε δουλεψω κανονικα αντι να γελασω...
-
-
Τελικά για τα citroen δε βρίσκω κάτι που να με συγκινεί.
Στο θέμα του υποβραχιόνιου δε θα διαφωνίσω. Πολλά από όσα έχω δει δεν το χουν στανταρ στις εκδοσεις τους και το προσθέτεις extra εάν θες. Το οποίο είναι πολύ χρήσιμο σε ταξίδι.Επίσης, ένα τεράστιο μείον του suzuki που με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Δεν έχουν κάνει καθόλου καλή δουλειά στο θέμα της ηχομόνοσης. Επιπλέον, νιώθεις την καύση του κινητήρα στο συμπλέκτη. Πήγα και έκανα test drive και δεύτερο vitara, το ίδιο και εκεί.
-
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων το καινούριο Citroen C3 (όχι το Aircross!) έχει στα αξεσουάρ υποβραχιόνιο.
Εμένα απλά μου έκανε εντύπωση που το Aircross δεν το προσφέρει ούτε στα αξεσουάρ.Το C3 το θεωρώ από τις καλύτερες επιλογές σαν αυτοκίνητο στην κατηγορία του και είναι και σε πολύ καλές τιμές.
-
Έχει υποβραχιονιο το αιρκρος
-
Έχεις βρει κωδικό;
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Έχει υποβραχιονιο το αιρκροςΈχεις βρει κωδικό;
έχω την εντύπωση πως ο storm εννοεί το φαρδύ υποβραχιόνιο,με αποθηκευτικό χώρο -όπως είναι στο c3 που έχει κι η αδερφή μου- κι όχι το στυλ 'πούλμαν' που έχει το c3 aircross
-
Αυτο εννοει ο storm
-
Εγώ εννοούσα το πούλμαν , αλλά η εταιρεία βγάζει και προφανώς θα μπορεί να μπεί
http://www.citroenaccessoires.fr/fr-FR/ ... 1615052680
-
Αυτό έψαχνα ρε φίλε!
Ευχαριστώ! -
Μόλις συνειδητοποίησα οτι με 22.000 παιρνεις Vitara 4x4 diesel με τα πάντα ολα!
-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Μόλις συνειδητοποίησα οτι με 22.000 παιρνεις Vitara 4x4 diesel με τα πάντα ολα!Με τα 'πάντα όλα' όχι! Την βασική έκδοση GL+ παίρνεις, η οποία έχει ελλείψεις (και σε σχέση με την GL+ του S-Cross). Για τα 'πάντα όλα' πρέπει να πάς στις €28.000.
ΥΓ: Τα 'πάντα όλα' όταν μιλάμε για εξοπλισμό, σημαίνει ΟΛΟ τον έξτρα εργοστασιακό εξοπλισμό που μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα αυτοκίνητο.
-
Διορθωνω τοτε! Με εξοπλισμο που οποιος θελει μπορει να μπει στο site της suzuki να δει.
ΥΓ. Με τον ορο τα παντα ολα δεν κυριολεκτουσα. Χρησιμοποιησα μεταφορικα την εκφραση για να δηλωσω την εκπληξη μου.Ειναι μια εκφραση που πολλες φορες χρησιμοποιουμε με γνωστους και φιλους για να δηλωσουμε ''πληθωρα''. Εννοουσα με πολυ καλο εξοπλισμο!
Σωστο το point, φανταζομαι ομως οποιος ενδιαφερεται θα μπηκε να δει τον εξοπλισμο.
-
Έκανες πολύ καλύτερη επιλογή με το sportage
-
Thx!
Ετσι κ αλλιως το suzuki μου πεφτε μικρο! -
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη γνώμη σας!!! Τελικά κατέληξα στο peugeot το οποίο με κέρδισε στα σημεία για λίγους αλλά διαφορετικούς λόγους
Τώρα είμαι σε ένα άλλο δίλημμα σχετικά με τον ποιον κινητήρα να πάρω για peugeot αλλά καλύτερα να ανοίξψ άλλο topic για αυτό!!!
Όπως και να χει, ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις!!!
-
Καλή επιλογή και δεν μου κάνει εντύπωση που κατέληξες στο 2008.
Μπορείς να μας πεις του λόγους που επικράτησε έναντι του Vitara;
Suzuki Vitara ή Peugeot 2008