-
Από αυτά που γράφεις χαίρομαι που διαπιστώνω πως μπορεί σε θέματα κατανάλωσης - αξιοπιστίας πρακτικότητας να αποδειχθεί χρυσή τομή. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις (αχρείαστα βέβαια ) είναι εντελώς ελάσσονος σημασίας και μπορεί να οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες. Μακάρι τα θέματα του να είναι μόνο αυτά. Όχι μόνο σοφή θα αποδειχθεί ως επιλογή αλλά ιδιαίτερα τυχερή σε σχέση με άλλα που διαβάζουμε κατά καιρούς!
Αυτό ελπίζω κ εγώ!! Και να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ με ενόχλησε που τα παρουσίασε ενώ ουσιαστικά αύριο κλείνει χρόνο, παρά τα ίδια τα προβλήματα. Όπως και να χει, στο καινούριο σε ξενερώνουν περισσότερο
Πάντως αυτά τα θεματάκια, μαζί με το ότι στο service του dealer που το αγόρασα δεν ήταν καθόλου σωστοί, με κάνουν αρκετά επιφυλακτικό απέναντι στο αυτοκίνητο. -
Επειδή είμαι και εγώ σε φάση που ψάχνω μικρό & οικονομικό suv, έχω οδηγήσει και τα 2 οχήματα (vitara 1,4 2wd & 2008 1,2) και παραθέτω κάτωθι τις βασικότερες εντυπώσεις μου.
- το 2008 μου φάνηκε αρκετά πιο ποιοτικό και πιο ωραίο στο εσωτερικό του
- οι αναρτήσεις του peugeot μου φανήκαν καλύτερες
- το peugeot μου φάνηκε πιο ηχομονωτικό (πιο ήσυχο στην καμπίνα με κλειστά παράθυρα)
- το vitara εξωτερικά και ειδικά στο πλάι δείχνει πιο suv ενώ το 2008 πιο .... 'station'.
- Και τα 2 ξεγελάνε με τις διαστάσεις τους, όντας στην ουσία μικρά αυτοκίνητα εσωτερικά
- ο κινητήρας του 2008 είναι πολύ καλός αλλά ο 1.4 του vitara .... απλά 'δεν υπάρχει'
Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λες. Κ εγώ ήμουν μεταξύ αυτών των δύο, αλλά με κέρδισε το peugeot για τους λόγους που αναφέρεις. Επίσης, το diesel peugeot 2008 1,6 120hp σε σχέση με το αντίστοιχο vitara καθαρά δικίνητο, είναι και λίγο πιο πλούσιο σε εξοπλισμό. Πέρυσι, είχα δει σχεδόν όλα τα crossover πέραν του arona και τα πιο ακριβά από vw, mercedes, bmw και audi. Από όσα είδα, αυτά τα δύο με κάλυπταν περισσότερο.
-
Παραλήφθηκε το vitara εχθές το απόγευμα. 17960€ η τελική τιμή με μια μικρή έκπτωση της τελευταίας στιγμής! Galaxy grey το χρώμα τελικά καθώς του δίνει λίγο πρεστίζ παραπάνω σε σχέση με το λευκό και το μαύρο. Στα μείον η έλλειψη ελληνικών στο navi και η ρεζέρβα........ ούτε καν γρύλος!!!
Καλοτάξιδο!!! Όσο για τη ρεζέρβα, απλά γύφτοι....
-
Μιας και το αναφέρατε, ξέρεις κανείς τι παίζει με το android auto;
Στο google play store δεν υπάρχει. Ο μοναδικός τρόπος ώστε να κάνω απεικόνιση του κινητού μου (Samsung android) στην οθόνη του αυτοκινήτου είναι το Mirrorlink, το οποίο απεικονίζει μόνο εφαρμογές που το υποστηρίζουν, κυρίως αδιάφορες εφαρμογές.
Suzuki Vitara ή Peugeot 2008