-
Αυτόματο του 18/19 η Ford το δίνει με τόσο χιλιόμετρα 23-24... φαντάσου.
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-cars.pdf -
@psk said in Νέο Ford Focus MK4:
18-19Κ max...
Ανάλογα την έκδοση-εξοπλισμό-κιβώτιο κτλ βέβαια...
Έκδοση business (βασική) αλλά έχω ενεργοποιήσει όλο το technology pack 1 αν το λέω σωστά (αυτόματοι προβολείς μεγάλη σκάλα, adaptive cc κτλ). Κάπου εκεί το υπολογίζω και εγώ. Εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά σκέφτομαι να αλλάξω τόπο εργασίας και ένα υβριδικό θα είναι ιδανικότερο... Απλά βαριέμαι να μπω στην διαδικασία..
-
@antonakis said in Νέο Ford Focus MK4:
Αυτόματο του 18/19 η Ford το δίνει με τόσο χιλιόμετρα 23-24... φαντάσου.
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-cars.pdfΑν μου έδινε κάποιος 19 αύριο το πρωί έκανα μεταβίβαση (εννοείται με την προϋπόθεση μ το ελέγξει και να διαπιστώσει ότι είναι καθαρό). Αρκεί να υπάρχει ακόμα το corolla μην μείνω χωρίς αμάξι!!! Πολύ δύσκολος ο συγχρονισμός!!!
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Έγινε σήμερα το σέρβις του Ford Focus mk4. Παρόλαυτα βλέπω ότι στην σελίδα ford.gr δεν φαίνεται να έχει περαστεί το σέρβις. Αργεί να ενημερωθεί? Γνωρίζει κάποιος? Το βιβλίο σφραγγίστηκε και φυσικά πήρα απόδειξη. Δεν θα έπρεπε όμως να φαίνεται στο σύστημα? Αν θελήσω να το πουλήσω και το αναζητήσει μέσω της ford δεν θα φαίνεται...
-
Ε περιμενε 2-3 εργασιμες , δεν γινονται ολα αμεσως
-
@alexandros-k said in Νέο Ford Focus MK4:
Μωρέ να περιμένω δεν αντιλέγω. Απλά θεωρώ ότι αν κάτι είναι online η λογική λέει ότι θα έπρεπε ήδη να φαίνεται...
-
@nascar1 said in Νέο Ford Focus MK4:
Μωρέ να περιμένω δεν αντιλέγω. Απλά θεωρώ ότι αν κάτι είναι online η λογική λέει ότι θα έπρεπε ήδη να φαίνεται...
Μπορει να τα ενημερωνουν τελος της ημερας ή τελος της εβδομαδας, δεν ξερω , αλλά δεν μου φαινεται περιεργο που δεν ενημερωθηκε κατευθειαν. Υπομονη
-
Μπορει να τα ενημερωνουν τελος της ημερας ή τελος της εβδομαδας, δεν ξερω , αλλά δεν μου φαινεται περιεργο που δεν ενημερωθηκε κατευθειαν. Υπομονη
Πάντως τέλος την ημέρας αποκλείεται γιατί έχει ήδη κλείσει το συνεργείο (πρόκειται για επαρχιακή πόλη). Κάτι μου λέει ότι ούτε τέλος βδομάδας θα δω κάτι...
-
Εμένα μετά από 3 ημέρες μου φάνηκε στο fordpass. Το είχα κάνει στη Βελμάρ το service.
-
@regresso said in Νέο Ford Focus MK4:
Εμένα μετά από 3 ημέρες μου φάνηκε στο fordpass. Το είχα κάνει στη Βελμάρ το service.
Αυτό είναι ενθαρρυντικό!!!
-
@regresso said in Νέο Ford Focus MK4:
Αυτό είναι ενθαρρυντικό!!!
Και εμένα άργησε 3 ημέρες, μην ανησυχείς!
-
Καλησπέρα ομάδα. Εδώ και καμία εβδομάδα μου βγάζει μύνημα battery low για το κλειδί του αυτοκινήτου. Έχω το 1.0 Ecoboost με το keyless entry. Πρέπει να πάω Ford για αλλαγη μπαταρίας κλειδιού ή μπορώ να πάω και σε έναν Γερμανό?
-
@gmag said in Νέο Ford Focus MK4:
Καλησπέρα ομάδα. Εδώ και καμία εβδομάδα μου βγάζει μύνημα battery low για το κλειδί του αυτοκινήτου. Έχω το 1.0 Ecoboost με το keyless entry. Πρέπει να πάω Ford για αλλαγη μπαταρίας κλειδιού ή μπορώ να πάω και σε έναν Γερμανό?
παιρνεις μπαταρια και την αλλαζεις και μονος σου
Youtube Video -
@anergos13 said in Νέο Ford Focus MK4:
παιρνεις μπαταρια και την αλλαζεις και μονος σου
Youtube Video
Είσαι ο Ανδρέας; -
Ευχαριστώ πολύ.
-
Να κάνω και άλλη μία ερώτηση που το έχω απορία καιρό τώρα. Άμα μείνω από μπαταρία τι γίνεται από την στιγμή που έχω ηλεκτρικό χειρόφρενο? Αν το αυτοκίνητο πχ μείνει σε σημείο που δεν υπάρχει πρόσβαση στην μπαταρία (το πάρκινγκ μου είναι μικρό και το κολλάω στον τοίχο) πως θα μπορέσω να το μετακινήσω για να βάλω καλώδια. Γενικά πως θα ρυμουλκηθεί σε περίπτωση ηλεκτρολογικού προβλήματος?
-
Να κάνω και άλλη μία ερώτηση που το έχω απορία καιρό τώρα. Άμα μείνω από μπαταρία τι γίνεται από την στιγμή που έχω ηλεκτρικό χειρόφρενο? Αν το αυτοκίνητο πχ μείνει σε σημείο που δεν υπάρχει πρόσβαση στην μπαταρία (το πάρκινγκ μου είναι μικρό και το κολλάω στον τοίχο) πως θα μπορέσω να το μετακινήσω για να βάλω καλώδια. Γενικά πως θα ρυμουλκηθεί σε περίπτωση ηλεκτρολογικού προβλήματος?
Συνήθως μέσα στο manual του αυτοκινήτου περιγράφεται και αυτή η περίπτωση...και ο τρόπος που παρακάμπτεις το ηλεκτρικό χειρόφρενο...για κάθε όχημα διαφέρει κάπως...
-
Aγοράζεις jump starter και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,εγώ στο βιβλίο του focus δεν βρήκα κάπου να παρακάμψεις το ηλεκτρικό χειρόφρενο
-
Γνωρίζω ότι ο 1.6 & 1.5 είναι έχουν αναπτυχθεί από κοινού με την PSA αλλά σίγουρα η Φορντ έχει κάνει κάποιες αλλαγές καθώς ο 1.6 δεν χρησιμοποιούσε adblue σε αντίθεση με το 1.6 της PSA με τα γνωστά προβλήματα (το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμη και σε αυτοκίνητα με τον 1.5).
Αναρωτιέμαι αν η Φορντ έχει φροντίσει ώστε να μην υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα στον δικιάς της υλοποίηση του 1.5. -
100% έχει.
Αλλιώς τι κάνεις αν θες να το πάρει οδική;
Ford Focus MK4