-
Το λέω από την άποψη ότι δε το θεωρώ και τόσο χρηστικό για πόλη.
Από άποψη μήκους, απόστασης από το έδαφος, κατανάλωσης, ζαντών.
Για Αθήνα θα έπαιζα μεταξύ yaris cross και captur lpg.
Ποιο μαζεμένα, οικονομικότερα, με καλύτερη ορατότητα, μεγαλύτερο προφίλ στα λάστιχα και ύψος από το έδαφος για να μη φοβάσαι γούβες και πεζοδρόμια...
Από την άλλη το i30 το πήρα για ταξίδια.
Από τώρα σχεδιάζω ταξίδι βόρεια Ελλάδα (Πλαταμώνα - Θεσ/νίκη - Χαλκιδική) και ανυπομονώ να οδηγήσω. -
@vdx said in Hyundai i30 2017:
Είδα αυτό εδώ που μιλάει για προσφορές στο I30. Δεν γνωρίζω αν είναι καλές ή όχι αλλά το ανεβάζω μιας και έρχεται το fl όποτε πλ πιθανό να υπάρχει κάποια καλή ευκαιρία.
Πάντως ρε παιδιά, μου κάνει εντύπωση η τιμολόγηση της Hyundai, νομίζω έχει χάσει το τρομερό vfm που είχε. Είναι 1.5 με 2χιλ πάνω από αυτά που είχαμε συνηθίσει (για την μάρκα) σε κάθε μοντέλο. Δε μπορεί πχ να βάζει το i20 στα 20.500 το premium και να βάζει η citroen το 3αιρκρος στα 20.
-
Συγκρίνεις όμως ένα παλιό μοντέλο σε προσφορά με ένα καινούργιο μοντέλο χωρίς καμία προσφορά.
-
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
Το λέω από την άποψη ότι δε το θεωρώ και τόσο χρηστικό για πόλη.
Από άποψη μήκους, απόστασης από το έδαφος, κατανάλωσης, ζαντών.
Για Αθήνα θα έπαιζα μεταξύ yaris cross και captur lpg.
Ποιο μαζεμένα, οικονομικότερα, με καλύτερη ορατότητα, μεγαλύτερο προφίλ στα λάστιχα και ύψος από το έδαφος για να μη φοβάσαι γούβες και πεζοδρόμια...
Από την άλλη το i30 το πήρα για ταξίδια.
Από τώρα σχεδιάζω ταξίδι βόρεια Ελλάδα (Πλαταμώνα - Θεσ/νίκη - Χαλκιδική) και ανυπομονώ να οδηγήσω.είναι αστείο το οτι χρειαζόμαστε εκτός δρόμου όχημα για να κινηθούμε εντός πόλεων λόγω της κακής ποιότητας οδοστρώματος αλλά έτσι ακριβώς είναι!
-
@kkostask said in Hyundai i30 2017:
Συγκρίνεις όμως ένα παλιό μοντέλο σε προσφορά με ένα καινούργιο μοντέλο χωρίς καμία προσφορά.
Το i20 mild hybrid βγαίνει στα 21.300 (100ps) ή στα 22.000 (120ps) σε σχετικά μέτρια έκδοση(premium). Σε αυτόματο οι τιμές γίνονται 22.400 και 23.100 αντίστοιχα.
Με τα χρήματα αυτά παίρνεις full hybrid yaris (και το αστείο είναι ότι το yaris έχει πιο μεγάλο πορτ μπαγκαζ).
Κάτι δεν μου κολλάει -
Εννοείται οτι το i30 είναι το πιο σωστά τιμολογημενο μοντέλο στην γκάμα αυτή τη στιγμή και η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία του (για κάποιον που δε θέλει suv). Ολα τα άλλα όμως, ξέφυγαν αδικαιολόγητα.
-
Μετά από καιρό καλησπέρα και πάλι.
Προχθές έκανα το πρώτο μεγάλο ταξίδι Θεσσαλονικη - Ραφήνα μέσω Ιωαννίνων.
Πολύ άνετο και ξεκούραστο ταξίδι με το αυτοκίνητο.
2 ενήλικες 2 παιδιά και μπόλικες βαλίτσες με ανοικτό κλιματισμό σε όλη τη διαδρομή κατανάλωση εγραψε 6.3-6.4 με επιλογή eco εκτός από ένα μικρό διάστημα που χρησιμοποίησα normal σε κάτι ανηφόρες.
Πλέον μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την επιλογή του fastback κι αν συνυπολογίσω και την τιμή ακόμα πιο ικανοποιημένος.
Επίσης πολύ ικανοποιητικός χώρος αποσκευών -
-
Mε ειδοποίησαν ότι έχουμε επιτέλους αριθμό πλαισίου και εκτιμώμενη παραλαβή 25/9. Ελπίζω να μην φάω πολύ χρόνο σε τελωνεία. Μακάρι έως 15 Οκτ να παραλάβω αλλά χλωμό.
@georgemit έχεις θέμα με αντλία νερού? Πρόσεχε γιατί στο fb γκρουπ πολλοί που έχουν το 1.5 160 έχουν διαρροή και πάνε για αλλαγή και με λίγα χλμ. Μόνο σε αυτό το μοτέρ ευτυχώς. Στην εγγύηση πάντα.
-
Πόσο καιρό ρε συ περιμένεις αυτό το αυτοκίνητο;
Να πάνε όλα καλά και με το καλό να παραλάβεις. -
@storm said in Hyundai i30 2017:
Να πάνε όλα καλά και με το καλό να παραλάβεις.Οσο περιμενουν ολοι, σε ολες τις εταιρειες πανω κατω
-
@storm said in Hyundai i30 2017:
Να πάνε όλα καλά και με το καλό να παραλάβεις.από 4 Γενάρη, η κατάσταση στην αναμονή είναι τραγική.
-
9 μήνες. Μεγάλος χρόνος αναμονής.
Ένας από τους λόγους που δεν πάω σε εκθέσεις να δω αυτοκίνητα.
Προχθές που ήμουν στην SEAT τα ίδια μου έλεγαν και εκεί. Χάλι μαύρο οι χρόνοι παράδοσης που αποθαρρύνουν τους πελάτες για παραγγελίες. -
Υπάρχουν λογικά ετοιμοπαράδοτα μερικά ακόμα, αν δε θέλει κάποιος να το σκαλίσει.
-
@elteo said in Hyundai i30 2017:
Mε ειδοποίησαν ότι έχουμε επιτέλους αριθμό πλαισίου και εκτιμώμενη παραλαβή 25/9. Ελπίζω να μην φάω πολύ χρόνο σε τελωνεία. Μακάρι έως 15 Οκτ να παραλάβω αλλά χλωμό.
@georgemit έχεις θέμα με αντλία νερού? Πρόσεχε γιατί στο fb γκρουπ πολλοί που έχουν το 1.5 160 έχουν διαρροή και πάνε για αλλαγή και με λίγα χλμ. Μόνο σε αυτό το μοτέρ ευτυχώς. Στην εγγύηση πάντα.
Όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα, κάθε 1.000 χλμ ανοίγω καπώ και δε μου λείπει σταγόνα νερό ή λάδι.
Μόνοι τους το παρατήρησαν ή υπήρξε κάποια ανάκληση; -
@elteo said in Hyundai i30 2017:
Όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα, κάθε 1.000 χλμ ανοίγω καπώ και δε μου λείπει σταγόνα νερό ή λάδι.
Μόνοι τους το παρατήρησαν ή υπήρξε κάποια ανάκληση;Mόνοι τους.
-
Έστειλα στην αντιπροσωπεία μου ερώτημα σχετικά με το θέμα και περιμένω απάντηση.
-
Έστειλα στην αντιπροσωπεία μου ερώτημα σχετικά με το θέμα και περιμένω απάντηση.
https://www.facebook.com/groups/218916032395567/search/?q=αντλια νερου δημοσκοπηση
-
Δεν έχω fb για να το διαβάσω. Ευχαριστώ πάντως θα το έχω υπόψιν μου.
-
Hyundai i30 2017