-
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
#GIS και κάτι άλλο αν γνωρίζεις ως κάτοχος, αν κι εσύ πρέπει να έχεις το αναλογικό καντράν με τις βελόνες...
Γνωρίζεις αν έχει τα έξτρα όργανα για θερμοκρασία λαδιού και turbo που έχει το i30N και το kona N line?Ειναι το αναλογικο ναι.
Δεν εχω ψαξει αναλυτικα τα settings/info που εχει η μικρη ψηφιακη οθονη στη μεση... αλλα υποθετω οτι αναφερεσαι οντως σε εξτρα οργανα που δεν εχει το δικο μου. -
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/antikathista-to-i30-me-suv-h-hyundai_235134.asp
Τέλος το i30 σε 2 χρόνια, η hyundai το αντικαθιστά με suv.
-
Η μαλ@κια πάει σύννεφο στους κατασκευαστές. Σε λίγο δεν θα βρίσκουμε αυτοκίνητο να πάρουμε. Ή περίπτερο με ρόδες ή ποδαράκια.
-
Αύξηση 300€ στο i30, σίγουρα στο Ν line, φαντάζομαι και στις υπόλοιπες εκδόσεις.
-
Αύξηση 300€ στο i30, σίγουρα στο Ν line, φαντάζομαι και στις υπόλοιπες εκδόσεις.
Παρήγγειλε ο γαμπρός την προηγούμενη βδομάδα, ήταν προγραμματισμένη η αύξηση.
-
Του κλείδωσαν τιμή φαντάζομαι έτσι;
-
Του κλείδωσαν τιμή φαντάζομαι έτσι;
Φυσικά. Αλλά ζήτησαν προκαταβολή 20% οπότε...
-
Λόγω της επικείμενης αύξησης; 1.000€ έδωσα εγώ με το κλείσιμο.
-
Μπα, μάλλον επειδή η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι μονοπώλειο στην περιοχή.
(ή έχει φάει πολλά φέσια, δεν ξέρω) -
@ggab said in Hyundai i30 2017:
Η μαλ@κια πάει σύννεφο στους κατασκευαστές. Σε λίγο δεν θα βρίσκουμε αυτοκίνητο να πάρουμε. Ή περίπτερο με ρόδες ή ποδαράκια.
δυστυχως τα hatchback για καποιο λογο πανε για φουντο...μου την σπαει που δεν θα υπαρχει επιλογη πλεον...
σε οσους λεω πως (πλεον με ενα παιδι) αλλαξα qashqai για giulietta με κοιταζουν σαν εξωγηινο... -
@gv2000 said in Hyundai i30 2017:
δυστυχως τα hatchback για καποιο λογο πανε για φουντο...μου την σπαει που δεν θα υπαρχει επιλογη πλεον...
σε οσους λεω πως (πλεον με ενα παιδι) αλλαξα qashqai για giulietta με κοιταζουν σαν εξωγηινο...Τι ηλικία το παιδί;;; Με πάνω από 3 το κάνεις (έχεις γλιτώσει καρότσι παρκοκρεβατο). Για καλοκαίρι μια μπαγκαζιερα και είσαι τζετ.
Πολύ καλή κίνηση -
σε οσους λεω πως (πλεον με ενα παιδι) αλλαξα qashqai για giulietta με κοιταζουν σαν εξωγηινο...Έτσι είναι και όσο το κοπάδι ζητάει τζιπ κατά την ελληνική ονομασία της κατηγορίας,οι εταιρείες θα βγάζουν τζιπ!
Το ωραίο είναι ότι τα περισσότερα δεν έχουν τους χώρους που υπόσχεται ο όγκος τους,δεν έχουν καλή αεροδυναμική λόγω σχήματος τσιμεντολιθου,δεν στρίβουν λόγω υψηλού κέντρου βάρους......... -
@nickthetrib said in Hyundai i30 2017:
σε οσους λεω πως (πλεον με ενα παιδι) αλλαξα qashqai για giulietta με κοιταζουν σαν εξωγηινο...Τι ηλικία το παιδί;;; Με πάνω από 3 το κάνεις (έχεις γλιτώσει καρότσι παρκοκρεβατο). Για καλοκαίρι μια μπαγκαζιερα και είσαι τζετ.
Πολύ καλή κίνησηναι 3 μηνων ήταν ...καροτσι, παρκοκρεβατο και μια medium βαλιτσα χωραει. (καροτσι inglesina quid 2 που ειναι σχετικα μικρο)
ακομα δεν εχουμε κανει τοσο μεγαλο ταξιδι για να χρειαστουμε πολλα πραγματα και ευτυχως η γυναικα δεν ειναι της υπερβολης να κουβαλαει ολο το σπιτι... στην τελικη υπαρχει μπαγκαζιερα και εχω παρει και μπαρες να υπαρχουν αλλα ακομα δεν εχουν χρεαστει..
παντως μου φαινεται αρκετα πιο ασφαλες απο το qq....στριβει αλλιως, φρεναρει αλλιως...
τελοσπαντων μην χαλαμε το τοπικ για το i30....
ευτυχως προλαβα και πηρα hatchback.... -
Με ενα παιδι χωρας στο hatch ακομα και με καρότσια και παρελκόμενα.
Οταν ερθει το 2ο χρειάζεται απαραίτητα μπαγκαζιερα.
Τα δικα μου ειναι πλεον 5μιση και 7μιση, μια χαρά μας χωρανε τα hatch. -
Μια χαρά χωράνε 3 άτομα σε hatch (οταν το παιδί είναι χωρίς καρότσι κλπ.), μην τρελλαθούμε!! Στην Κορόλα είμαστε υπερ-άνετα και ακόμα και στην ΜιΤο χωράγαμε για διακοπές 15 μέρες.
-
παιδια αξιζει τι ι30 ή θα βγει προσεχως καινουριο?Ειναι και αρκετα χρονια στην αγορα.Γενικα οι κινητηρες αυτοι εχουν βγει αξιοπιστοι?ειδικα αυτος με τα 159 ps
-
Κλασσικό μοτέρ των κορεατων. Δεν ασχολείσαι με αυτό.
-
-
@chris__7 said in Hyundai i30 2017:
τι εννοεις?
οτι δεν βγαζει ζημιές προφανώς με σωστη συντήρηση
λαδια βαζεις στην ώρα τους και το ξεχνας δεν ασχολείσαι μαζί του.
Δεν είναι VAG που μια ανησυχία την έχεις πάντα, ακόμα και αν λειτουργεί σωστα
-
@cirus said in Hyundai i30 2017:
@chris__7 said in Hyundai i30 2017:
τι εννοεις?
οτι δεν βγαζει ζημιές προφανώς με σωστη συντήρηση
λαδια βαζεις στην ώρα τους και το ξεχνας δεν ασχολείσαι μαζί του.
Δεν είναι VAG που μια ανησυχία την έχεις πάντα, ακόμα και αν λειτουργεί σωστα
Hyundai i30 2017