Feb 23, 2020, 5:42 PM

Καλησπέρα σε όλους

Αισίως συμπλήρωσα 10 ήμερες με το chr (1.8) και 600 χλμ

Τα μισά τα έκανα εγώ και τα μισά η σύζυγος

Μερικές πρώτες εντυπώσεις

όσον αφορά τη κατανάλωση που ενδιαφέρει τους περισσοτέρους είναι στα 4.9 σύμφωνα με την εφαρμογή ΜΥΤ

η οποία επίσης μου δίνει hybrid score 81.  μέσο χρόνο οδήγησης με μπαταρία 63%, μέση απόσταση με μπαταρία 43%

Να πω ότι οι διαδρομές είναι μικτές , αρκετά περιφερειακό ,λίγο πόλη,  διαδρομές Καλαμαριά Πανόραμα , και μια φορά ​      Θεσ/κη -Κιλκις .

Σήμερα πήγα το γέμισα για δεύτερη φορά μετά τη πρώτη φορά οταν  το είχα παραλάβει  , πήρε 29 λίτρα για τα 600χλμ

Δεν τη περίμενα τόσο χαμηλά πραγματικά

Να πω ότι το facelift δεν το είχα κάνει test γιατί δεν υπήρχε και είχα κάνει το παλιό . 2 φορές. Σε σχέση με αυτό να πω ότι έχει γίνει αρκετή δουλεία όσον αφορά την ηχομόνωση και το πατινάρισμα του κιβωτίου. Δεν είναι τόσο ενοχλητικό πλέον και αν μάθεις να το λειτουργείς δεν ενοχλεί καθόλου. Στην επιτάχυνση και με 140χλμ ο θόρυβος που έρχεται μέσα είναι απόλυτα λογικός και σίγουρα λιγότερος από ένα diesel.

Επίσης το τιμόνι είναι πολύ βελτιωμένο, χαίρεσαι να οδηγείς σε δρόμο με στροφές

Ανάρτηση αρκετά σκληρή αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Στρίβει πολύ καλά για suv.

Ηχοσυστημα με AA καλό , δε φτάνει αυτό του vag group ή την ευκολία της bmw  αλλά μαζί με τα κουμπιά του τιμονιού τα κάνεις όλα σχετικά εύκολα . Στα θετικά ότι αντικαταστάθηκαν τα κουμπιά αφής με κανονικά .  Στα αρνητικά οτι έχει μόνο μια θύρα usb. Επίσης ενώ είναι όλα ελληνικά ,όταν θέλω να κάνω αναζήτηση ένα τηλεφωνο ή μια οδο μου βγάζει μόνο αγγλικό αλφάβητο

Ένα άλλο αρνητικό είναι οι λίγοι αποθηκευτικοί χώροι. Ειδικά πίσω δεν έχει τίποτα. Ευτυχώς υπάρχουν πίσω οι ποτηροθηκες τουλάχιστον . Δεν έχει ουτε usb θυρα , ουτε αεραγωγούς. Επίσης δε κλειδώνουν αυτόματα οι πόρτες όταν ξεκινάει. πρέπει να το πατήσεις εσύ

Έχει 3 προγράμματα οδήγησης , eco-normal-sport. To sport κάνει πραγματικά δουλεία ,καθως το γκάζι γινεται πολύ πιο άμεσο και το τιμόνι ακόμα πιο βαρύ. Είναι οτι πρέπει για επαρχιακούς δρόμους με προσπεράσεις και στροφές

Στον εξοπλισμό θα ήθελα keyless entry και αναδιπλούμενους καθρέπετες  και αισθητήρες βροχής. Τουλάχιστον ta led φώτα είναι σουπερ . Κάνουν τη νύχτα μέρα . Επίσης acc μαγικό.

Το πιο σημαντικό απο όλα βέβαια είναι οτι άρεσε στη μικρή μου(6 ετών) , ουτε φυσικά παραπονέθηκε για τα μικρά παραθυρα

Το πιο ωραίο αυτοκινητο της γειτονιάς λέει.