-
Χάχα έχεις δίκιο harisma μου λείπουν 20 πόντοι για πλήρη αντιστοιχία κιλών ύψους. Τι να κάνω όμως όταν 8 μήνες το χρόνο κάνεις 2 δουλειές και το κυρίως γεύμα είναι το βράδυ στις 10,οταν η κύρια δουλειά σου είναι με βάρδιες 7-15,15-23,23-7..... Ααα και ξέχασα οποίος θέλει ας πάει 1.80 80κιλα να χωρίσει 2 ψυχικά πάσχοντες που τσακώνονται γιατί έτσι...
Mastoras φίλε δεν παρεξηγουμε καθόλου ίσα ίσα.
Υ. Γ Δεν είμαι φούσκας ούτε και the rock
-
Τώρα που τα γράφει αυτος που έχει st τον πιστεύετε;;;; όταν σας τα έλεγα εγω και ο Φάνης αλλά κι άλλοι, λέγατε ότι είναι suv... Σιγά τα αυγα κτλ
Θυμαμαι έγραφα πως το αυτοκινητο στρίβει πολύ καλά και μαλιστα η ουρά πίσω είναι συμμετοχική όχι τόσο προς την υπερστρπφη όσο προς το να σπρώχνει το μπρόστιμο τμημα στο εσωτερικό της στροφής,.
Nice review...
Θα σου πω εγώ φίλε Lap γιατί. Γιατί ενώ στην κουβεντα είσαι φίλε και γ...μω τα παιδιά και ευχαριστιεσαι ο άλλος να συζητά μαζί σου όταν ξεκινήσεις να μιλάς για αυτοκίνητα ρε φίλε το ξεκινάς καλά και μετά μας βομβαρδίζει με επιστημονικους όρους που ειλικρινά εγώ σε χάνω προσωπικα
Πάντα φιλικα
-
Mastoras78 πολύ ωραίο κομμάτι.
Να πεις στο φίλο σου να σου κλείσει κι άλλα 2ήμερα - 3ήμερα test drive για να διαβάσουμε εντυπώσεις!
-
Αλεξ, σε πειράζω με όλη τη φιλική μου διάθεση. Δεν φαντάζομαι να παρεξηγηθείς;
Εξάλλου κι εγώ θα μπορούσα να είμαι καμία δεκαριά πόντους ψηλότερος για να ταιριάζω με τα κιλά μου...
-
Εξάλλου κι εγώ θα μπορούσα να είμαι καμία δεκαριά πόντους ψηλότερος για να ταιριάζω με τα κιλά μου...
Όχι ρε φίλε εννοείται καμμια παρεξήγηση. Ίσα ίσα.
-
Μπα . Αν ήσουν 10 πόντους ψηλότερος , απλά θα είχες περισσότερα κιλά ...
Δεν τα προλαβαίνουμε αυτά τα κιλά βρε Χάρη , πάντα μπροστά είναι...
-
Τώρα, όπου να ναι θα έρθει το ποστ με την προβατίνα.
-
Μπράβο ρε Μάστορα, πολύ σωστή δημοσίευση. Για μια στιγμή, νόμιζα ότι διαβάζω επαγγελματικό άρθρο. Μετά συνήλθα: είναι καλύτερο από επαγγελματικό!
-
μαστορι ευγε. για το ριβιου. μονο για αυτο ομως. οχι για τη πραξη.
-
μαστορι ευγε. για το ριβιου. μονο για αυτο ομως. οχι για τη πραξη.
Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη!! #Toyota_Hybrid_Mono_fae_skoni_Vitara#
-
Μπράβο ρε Μάστορα, πολύ σωστή δημοσίευση. Για μια στιγμή, νόμιζα ότι διαβάζω επαγγελματικό άρθρο. Μετά συνήλθα: είναι καλύτερο από επαγγελματικό!
Χαχα δίκιο έχεις, το διόρθωσα στην πορεία
θένξ σε όλους ξανά, με κάνετε να κοκκινίζω.
@gatoz Περιμένω να μου κλείσεις #mono_vitara για δοκιμή!
ΥΓ Αλλά θα στο βγάλω ολική αυτό να ξέρεις
-
Για όσους το ψάχνουν, βρήκα και κάποια ελάχιστη βελτίωση για το 1.8 hybrid
https://www.v-tuning.pl/katalog-mocy/toyota/c-hr/2016/1-8-hybrid-122-km-90-kw
https://www.ziptuning.com/specifications/chiptuning-files-toyota-c-hr-2016-2020-1-8/
-
Υπάρχει κάποιος κάτοχος της GR με 19" ζάντες? Πως τα πηγαίνει σε άνεση με την συγκεκριμένη ζάντα?
Ευχαριστώ. -
-
Δεν ειναι νεα εκδοση, απλα MY2022
Ουσιαστικες αλλαγες ειναι το νεο Amethyst χρωμα, οι νεες ζαντες στο C-LUB και η υιοθετηση του λογισμικου smart connect απο το yaris cross, παλι σε C-LUB και πανω. Επισης η C-Lub εχει πλεον ημιδερματινα καθισματα. Αλλαγες που δικαιολογουν τα +800ε που κοστιζει, αλλα ισως οχι τα 2 χιλιαρικα εξτρα που κοστιζει σε σχεση με πριν καποιους μηνες λογω απουσιας εκπτωσεων
-
@osfp said in Toyota C-HR 2016:
Δεν ειναι νεα εκδοση, απλα MY2022
Σωστά.
Προσωπική μου άποψη ότι το C-HR είχε διαχρονικά εξαιρετικό value for money (στα όρια του φθηνού) για το όλο πακέτο που προσφέρει.
Με την έλευση του Yaris Cross ήταν λογικό να ακριβύνει το C-HR,για να χωρέσει τιμολογιακά στην γκάμα της Toyota το Yaris Cross (στις εισαγωγικές εκδόσεις του,γιατί από κάποιες εκδόσεις και μετά ξεφευγει),αν και για μένα το C-HR εξακολουθεί και με τις νέες τιμές να παραμένει vfm.
Υ.Γ Έτυχε να δω από κοντά (δεν οδηγησα) το Yaris Cross και μου έδωσε την εντύπωση της κάπως βιαστικής υλοποίησης (παρατηρείστε ενδεικτικά τα μαρσπιέ του εξωτερικά),ίσως κάνω και λάθος... -
μεχρι 15/12 θα εχω πεντε τετοια.... πιθανοτατα 16/12 θα εχω και 5 οικιοθελεις παραιτησεις. χαχαχ
-
@gatoz said in Toyota C-HR 2016:
μεχρι 15/12 θα εχω πεντε τετοια.... πιθανοτατα 16/12 θα εχω και 5 οικιοθελεις παραιτησεις. χαχαχ
Με τέτοια αμαξάρα ΜΗΝ σε νοιάζει....έρχομαι εγώ και για την δουλειά των 5!! Κάθε μέρα να ευλογάνε τον Αλάχ που είναι τόσο τυχεροί να οδηγούν αυτό το υπερ-αυτοκίνητο από το μέλλον!
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2016:
@gatoz said in Toyota C-HR 2016:
Με τέτοια αμαξάρα ΜΗΝ σε νοιάζει....έρχομαι εγώ και για την δουλειά των 5!! Κάθε μέρα να ευλογάνε τον Αλάχ που είναι τόσο τυχεροί να οδηγούν αυτό το υπερ-αυτοκίνητο από το μέλλον!
Μα τι τρολλ...
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2016:
Φάνη παιδί μου, ότι κι αν πίνεις, να το κόψεις, γιατί σε χαλάει!
Toyota C-HR 2016