-
Έχει τόσο μεγάλη διαφορά με το αντίστοιχο σε κόστος yaris?
Δηλαδή το premiere
Διάφορα σε τι; Νομίζω το εξήγησα το Α1 είναι το μοναδικό μικρό με σοβαρό προφίλ, αυτό δεν το βρίσκεις ούτε στο mini ούτε στο yaris ούτε στο i20.
@cruiser δεν καταλαβαίνω τι λες, δώσε μας μέση ετήσια αν θες να κάνουμε πράξη, επίσης την άνεση αλλά και τις επιδόσεις του hsd εντός πόλης δεν την βρίσκεις πουθενά, τα μόνα καλύτερα είναι τα ev. Όταν χτυπάς +80% διαδρομής ηλεκτρικά θόρυβο θα έχεις στο -20%
Σχεδιαστικά εννοείς;
Ναι -
Αααα! Οκ. Εμένα μου είναι κάπως αδιάφορο αλλά όπως το βλέπει ο καθένας
-
Τα diesel-άκια ήταν και παραμένουν ασυναγώνιστα για όποιον κάνει πολλά χιλιόμετρα, με σημαντικό ποσοστό τους εκτός πόλης, ή εντός πόλης αλλά σε περιφερειακούς.
Πάμε στα του T-Roc.
Μόλις χτες το βράδυ ανακάλυψα ότι το αυτοκίνητο έχει high beam assist. Ανάβει και σβήνει μόνο του τη μεγάλη σκάλα των φώτων, όταν έρχεται κάποιος από απέναντι.Είναι από τα ωραία features, μερικά συστήματα δουλεύουν πραγματικά ιδανικά, αυτό είναι ένα από αυτά.
-
@limited_one said in VW T-Roc:
Κάθε τοπικό πρέπει να υβριδικά Toyota vs θερμικά;
Ο καθένας κάνει την επιλογή του βάση των δικών του αναγκών.Ναι αλλα tdi?Αυτα σβηνουν εκει που πας να ξεκινησεις.Δεν ειναι καλοι κινητηρες
-
Για αυτό είναι και οικονομικοί
-
Έχει τόσο μεγάλη διαφορά με το αντίστοιχο σε κόστος yaris?
Δηλαδή το premiere
Διάφορα σε τι; Νομίζω το εξήγησα το Α1 είναι το μοναδικό μικρό με σοβαρό προφίλ, αυτό δεν το βρίσκεις ούτε στο mini ούτε στο yaris ούτε στο i20.
@cruiser δεν καταλαβαίνω τι λες, δώσε μας μέση ετήσια αν θες να κάνουμε πράξη, επίσης την άνεση αλλά και τις επιδόσεις του hsd εντός πόλης δεν την βρίσκεις πουθενά, τα μόνα καλύτερα είναι τα ev. Όταν χτυπάς +80% διαδρομής ηλεκτρικά θόρυβο θα έχεις στο -20%
5,6 έχω μέση ετήσια πέρσι.
Φέτος έχω 5,7 αλλά είχα 4 μήνες κλιματισμό. Θα πέσει μέχρι το τέλος του έτους στα περσινά επίπεδα.
Κάνω 22000 χλμ τον χρόνο κατά μέσο όρο.
Ανεση έχω Σιτροέν, οπότε κάθε συζήτηση περιττεύει.
Επιδόσεις και εντός πόλης είναι έννοιες ασύμβατες.
-
Έχεις ίδια κατανάλωση με το δίλιτρο C SUV του Στέφαν με τα 200 άλογα!
Καταρρέει το επιχείρημα του diesel
-
@limited_one said in VW T-Roc:
Κάθε τοπικό πρέπει να υβριδικά Toyota vs θερμικά;
Ο καθένας κάνει την επιλογή του βάση των δικών του αναγκών.Δεν το ξεκίνησα εγώ.
Αλλοι το μαγαρίσανε το τοπικό και έπρεπε να έλθει ευρωπαϊκή βοήθεια, γιατί ο Αντυα έχει εξαφανιστεί με το Τ-ροκ του...
-
Έτσι και παγκόσμια ειρήνη, ευχαριστώ πολύ!
-
-
Μιλάμε για τον stefan.....
Γιατί εσύ τρέχεις;
-
Οχι δεν χρειάζεται.
Προχτές που γύρισα μόνο ένα 2008 ντίζελ ήταν κοντά μου...
Οι άλλοι με τα κτελ μαζί
-
Έτσι πάτε δύο δύο σαν τους Χιώτες μη μείνει κανείς να συνεχίσει με τον άλλο.
-
-
-
Κουβέντα να γίνεται.
Πάντως με όλα αυτά που λέτε, με έχετε ψήσει να πεταχτώ Φιλοσιδη, να δω το T Roc. Είναι το πρώτο vw που με ψήνει. -
-
Πάντως αν σας παίρνει να πάτε στο 1.5 να πάτε είναι σταθερή αξία. Εγώ που πήγα σε 1.0 δεν μπορώ να πω οτι το μετάνιωσα, τα ταξιδάκια μου και τις ανηφόρες τις ανέβηκα και με 6η πχ την Εγνατία Οδό στην Κοζάνη δίχως να κατεβάσω και φορτωμένος αλλά ίσως να ήθελα 4κύλινδρο για να μην ακούω το κροτάλισμα. Βέβαια το φόρτωσα με εξοπλισμό όσο ήθελα και με πίνακα οργάνων και με ασύρματο carplay και με κάμερα οπισθοπορείας. Πάντως με την κατανάλωση είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αφού καίει όσο καίει το μικρό μου Vw up! σχεδόν. 6.0l έναντι 5.5l αντίστοιχα
-
Κουβέντα να γίνεται.
Πάντως με όλα αυτά που λέτε, με έχετε ψήσει να πεταχτώ Φιλοσιδη, να δω το T Roc. Είναι το πρώτο vw που με ψήνει.Για μένα πάντως τα 32 που ζητάνε είναι πολλά ακόμα και για το 1.0 όταν εγώ έδωσα 22.750. Θα μου πεις μετά τον πόλεμο τα χρήματα μας υποβαθμίστηκαν κατά 30-40%. Τα τωρινά 30.000 ευρώ είναι τα 20.000 του 2021 που δώσαμε.
-
Κουβέντα να γίνεται.
Πάντως με όλα αυτά που λέτε, με έχετε ψήσει να πεταχτώ Φιλοσιδη, να δω το T Roc. Είναι το πρώτο vw που με ψήνει.Για μένα πάντως τα 32 που ζητάνε είναι πολλά ακόμα και για το 1.0 όταν εγώ έδωσα 22.750. Θα μου πεις μετά τον πόλεμο τα χρήματα μας υποβαθμίστηκαν κατά 30-40%. Τα τωρινά 30.000 ευρώ είναι τα 20.000 του 2021 που δώσαμε.
32 style dsg με μεταλλικό 1,5 δεν είναι κακο δεδομένων των συνθηκών
VW T-Roc