-
Το δικό μου προς το παρόν μια χαρά συνδέεται με Android auto. Στην τσέπη το 'χω το κινητό κσι μόλις μπαίνω στ' αυτοκίνητο συνδέεται αμέσως. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.
Για πες γι' αυτη την εφαρμογή που βάζεις στο κινητό για να παρακολουθείς το αυτοκίνητο. Ξέχασα να ρωτησω στην παράδοση.Δεν μου είπαν και τίποτα στην Karenta, είχαν τόση δουλειά που βιαζόντουσαν να μου δώσουν το αυτοκίνητο να με ξεφορτωθούν...
-
Καλοτάξιδο !
Τι έβαλες και πήγε 37;
Πριν 6 χρονια έπαιρνες τούμπανο τιγκ με τόσα λεφτά.
Θα το έβλεπα το τροκ απλά δεν ξέρω ποσο σπορ είναι το στήσιμο του.
Μετά τις bmw καλόμαθα !
Σίγουρα πάντως απτή ποιότητα θα έχει. Όχι σαν τα κουβαδάκια της ΤογιόταΕυχαριστώ!
Αυτα που προσθεσα και κόστισαν αρκετά είναι 19 ζάντες, ηλιοροφη, και matrix φώτα. Βασικά η έκδοση R line ξεκινάει ήδη ακριβά στα 31 (είχα προλάβει και τις παλιές τιμές, τώρα νομίζω ξεκινάει στα 32.3k)Η πρώτη σκέψη ήταν να πάω προς bmw x1 ή Q3. Αλλά για το ίδιο εξοπλισμό το κόστος έφτανε πάνω από 50k
Πληρώνεις πολύ ακριβά το brand και στην ουσία αυτό που θα κερδιζες θα ήταν λίγο στην ποιότητα των υλικών.Πάντως γενικά τα αυτοκίνητα σήμερα κοστίζουν. Δεν βρισκεις τιμές 20 και 25k
-
@thanosk-0 said in VW T-Roc:
Καλοτάξιδο !
Τι έβαλες και πήγε 37;
Μετά τις bmw καλόμαθα !
Σίγουρα πάντως απτή ποιότητα θα έχει. Όχι σαν τα κουβαδάκια της ΤογιόταΕυχαριστώ!
Αυτα που προσθεσα και κόστισαν αρκετά είναι 19 ζάντες, ηλιοροφη, και matrix φώτα. Βασικά η έκδοση R line ξεκινάει ήδη ακριβά στα 31 (είχα προλάβει και τις παλιές τιμές, τώρα νομίζω ξεκινάει στα 32.3k)Η πρώτη σκέψη ήταν να πάω προς bmw x1 ή Q3. Αλλά για το ίδιο εξοπλισμό το κόστος έφτανε πάνω από 50k
Πληρώνεις πολύ ακριβά το brand και στην ουσία αυτό που θα κερδιζες θα ήταν λίγο στην ποιότητα των υλικών.Πάντως γενικά τα αυτοκίνητα σήμερα κοστίζουν. Δεν βρισκεις τιμές 20 και 25k
Πόσο καιρό είχες αναμονή για την παράδοση απ' την παραγγελία?
-
@thanosk-0 said in VW T-Roc:
Καλοτάξιδο !
Τι έβαλες και πήγε 37;
Μετά τις bmw καλόμαθα !
Πόσο καιρό είχες αναμονή για την παράδοση απ' την παραγγελία?
5 μήνες. Λιγότερο από ότι μου είχαν πει.
-
Αν θες σοβαρό racing κιβώτιο πας σε sequential, Pagani. Τα αμέσως πιο κάτω πάνε σε dct, NSX, GTR, 911, 488. Μετά πας σε μετατροπέα ροπής, GT86, M3
Η λογική είναι χάνω σε ταχύτητα, κερδίζω σε αξιοπιστία, και αυτό που λέει ο Φάνης είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να έχει ένα αυτοκίνητο πόλης dct εκτός αν τρέχει Σέρρες κάθε σκ. Είναι πολύ καλύτερα να έχει slushbox, και ας μην είναι τόσο γρήγορο.
-
Το δικό μου προς το παρόν μια χαρά συνδέεται με Android auto. Στην τσέπη το 'χω το κινητό κσι μόλις μπαίνω στ' αυτοκίνητο συνδέεται αμέσως. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.
Για πες γι' αυτη την εφαρμογή που βάζεις στο κινητό για να παρακολουθείς το αυτοκίνητο. Ξέχασα να ρωτησω στην παράδοση.Δεν μου είπαν και τίποτα στην Karenta, είχαν τόση δουλειά που βιαζόντουσαν να μου δώσουν το αυτοκίνητο να με ξεφορτωθούν...
Οι εφαρμογές που μπορεις να βαλεις είναι δυο
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.volkswagen.carnet.eu.eremote
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.volkswagen.weconnect
Μια ερωτηση , στη διαμόρφωση στη έκδοση life δειχνει πλεον στο εσωτερικό το διακοσμητικο του ταμπλο σκουρο γκρι...ενω πριν ήτα ν ασημι....
Το άλλαξαν?
Το δικό σου τι χρωμα είναι?
-
@anergos13 said in VW T-Roc:
Μια ερωτηση , στη διαμόρφωση στη έκδοση life δειχνει πλεον στο εσωτερικό το διακοσμητικο του ταμπλο σκουρο γκρι...ενω πριν ήτα ν ασημι....
Το άλλαξαν?
Το we connect πάει για φούντο. Το Volkswagen η εφαρμογή μακράν καλύτερη.
Για car.gr το αμάξι και πουλημα .
-
Η εφαρμογή "Volkswagen" έχει το πλεονέκτημα ότι ανοίγει πολύ γρήγορα έναντι της "We connect"
Αλλά ακόμα ελλειπης...αφου δεν δείχνει δύο βασικές πληροφορίες...αν το αυτοκινητο ειναι κλειδωμένο...και αν είναι τς παράθυρα κλειστά.(κάτι που δείχνει η παλιά εφαρμογη)Είναι δυο βασικές χρησιμες πληροφορίες που πραγματικά ανατρεχει να δει κάποιος μέσω της εφαρμογης....
Car.gr? Δεν ψάχνω να πουλήσω...
-
Το άλλαξαν?
Το κάτω το ασημί. Ευτυχώς, δε μου καλοφαίνεται το σκούρο από πάνω.
-
Με μπερδέψατε τώρα με τις εφαρμογές.
Ποια είναι η νεώτερη, αυτή να βάλω -
-
Ποια είναι η νεώτερη, αυτή να βάλωΝεώτερη είναι η "Volkswagen " αλλά έχει τις ελλείψεις που ανεφερα...
Προσωπικά έχω και τις δύο...Αυτές οι πληροφορίες λείπουν από τη νεώτερη...
-
Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Andy, μόνο αυτός θα μπορούσε να ζωντανέψει σε τέτοιο βαθμό νήμα VW!
-
Ποια είναι η νεώτερη, αυτή να βάλωΝεώτερη είναι η "Volkswagen " αλλά έχει τις ελλείψεις που ανεφερα...
Προσωπικά έχω και τις δύο...Αυτές οι πληροφορίες λείπουν από τη νεώτερη...
Ευχαριστώ. Θα τις βάλω κι εγώ και τις 2 αφού είναι έτσι.
-
Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Andy, μόνο αυτός θα μπορούσε να ζωντανέψει σε τέτοιο βαθμό νήμα VW!
Ευχαριστώ. Δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ έτσι, χα,χα
Φεύγω διακοπές αύριο, το κλείνουμε πάλι το νήμα και το ξανανοίγουμε σε 15 μέρες. Άμα έχω καμιά απορία θα στέλνω απ' την παραλία!
-
Καλοτάξιδο και καλές διακοπές...
Ευτυχώς εσύ πήρες Γερμανικό γιατί δεν μπορώ να διαβάζω άλλο για τσίγκους που τρίζουν, πλαστικά vileda και μοκέτες Μοιραράκη.Το θέμα κλείνει για διακοπές.
-
Το νέο μου αυτοκίνητο, VW T-Roc, Das Auto. Ίσα που πρόλαβα να το παραλάβω για να φύγω για καλοκαιρινές διακοπές.
Όμορφο, καθαρές γραμμές.
Αντε βρε, καλοτάξιδο.
Ελπίζω στις διακοπές να βγάλεις τις κάλτσες τώρα που θα φοράς παντόφλες, είπαμε αυτά τα κάνουν οι Σλάβοι με κάλτσες abidas
-
Όταν λέμε ότι προσπαθούν να βελτιώσουν το ηχοσύστημα αυτό σημαίνει.
Ας περιμένει ο ασθενής δεν έγινε και κάτι περιμένω να κάνει την ενημέρωση! -
Προβλέπω σύντομα αγγελίες με 1,5 tsi όταν η βενζίνη έχει 2 ευρώ.
20-24 ευρώ για κάθε 100 χλμ απόστασης. Αχαχουχα.... ρε σεις σπίτι αγοράζεις με τόσαΣτα 20Κ χιλιόμετρα το έτος περίπου 5Κ ευρώ θα ναι οι βενζίνες. Πες σέρβις κτλ 5,5Κ μόνο τα πάγια του αυτοκινήτου. Δηλαδή 460 ευρώ/μήνα, βάλε και την προκαταβολή από την πώληση του 1,5 tsi να το το εξοχικό!
Οπότε η σωστή ερώτηση είναι εξοχικό ή t roc 1,5tsi?
Υ.γ δεν υπολογίζω αποσβέσεις
Προφανώς έχεις μείνει σε καταναλώσεις προηγούμενης δεκαετίας....
1,5 και με 18αρες και βλέπω χαλαρά 5,5/100 ....
Στο mk8 1,5 Golf που είχα πέρσι ήμουν στο 4,5 με 5,0/100 το πολύ.....manual και τα 2 με 150 hp και με πρόγραμμα και τα 2.... -
@marc-s110l said in VW T-Roc:
Προφανώς έχεις μείνει σε καταναλώσεις προηγούμενης δεκαετίας....
1,5 και με 18αρες και βλέπω χαλαρά 5,5/100 ....
Στο mk8 1,5 Golf που είχα πέρσι ήμουν στο 4,5 με 5,0/100 το πολύ.....manual και τα 2 με 150 hp και με πρόγραμμα και τα 2....
VW T-Roc