-
Σφεντονα!!! Παντα τα αμαξια χωριζονταν σε κατηγοριες και βασει μεταξονιου. Την εξηγηση τη δωσαμε με τον Cirus συζητωντας πιο πισω.
Τωρα οποιος νιωθει πως αυτοι οι διαχωρισμοι τον πληγωνουν, τι θα πρεπει να κανουμε? -
Μα δεν συζητούμε τις κατηγορίες οχημάτων, συζητούμε το τι αντιλαμβάνεται μια οικογένεια ως πρώτο και δεύτερο όχημα, έχεις καταλάβει λάθος.
-
Μα δεν συζητούμε τις κατηγορίες οχημάτων, συζητούμε το τι αντιλαμβάνεται μια οικογένεια ως πρώτο και δεύτερο όχημα, έχεις καταλάβει λάθος.
Κάθε οικογένεια ζυγίζει τα θέλω της και την τσέπη της και αποφασίζει αν θέλει 1,2,3,4 αυτοκίνητα, σπίτια, ρολόγια, διακοπές στο εξωτερικό κλπ. Αν στα αυτοκινητα πχ μπορείς να έχεις το διλλημα με ποιο από τα 2,3 να βγεις στην μετακίνηση σου, ίσως είσαι χαρούμενος πιο πολύ. Εξάλλου γι αυτά είναι η ζωή ωραία. Αν δεν τα βγάζει μαύρα με γεια του με χαρά του. Όποιος θέλει παίρνει τη ζωή στα χέρια του να επιδίωξε το καλύτερο. Εγώ πχ αν ασχολούμουν να απαντήσω με αυτά που ακούω γενικώς στη ζωή με την πλειοψηφία του κόσμου θα είχα πλακωθεί.
Δεν ασχολούμαι αλλά παρακολουθώ γιατί ζουν ανάμεσα μας. Κάτι όμοιο ισχύει και γοα τον αυτοκίνητοκοσμο -
Δεν μιλάω για την οικονομική κατάσταση και τις επιλογές των αγοραστών
Μιλώ για το τι θεωρείται γενικά ως αξίωμα πρώτο και δεύτερο όχημα σε μια οικογένεια. Συνήθως το πρώτο είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο όχι απαραίτητα το ακριβότερο.
-
Ρε σεις έχετε δυσκολία συγκέντρωσης ή είναι λόγω ηλικίας;
Δεν μιλάω για την οικονομική κατάσταση και τις επιλογές των αγοραστών
Μιλώ για το τι θεωρείται γενικά ως αξίωμα πρώτο και δεύτερο όχημα σε μια οικογένεια. Συνήθως το πρώτο είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο όχι απαραίτητα το ακριβότερο.
Δεν υπάρχει αξίωμα. Next.
BTW μπορώ να γράφω και εγώ για νοητικά κολλήματα και ξεκολληματα, ξεκουρασου κλπ, αλλά είναι και λίγο θέμα επιπέδου. Με καταλαβαίνεις νομίζω. -
-
Έχεις δίκιο, εσύ τα άκουσες. Όλοι γράφουν την άποψη τους που είναι εκτός του θέματος που έθιξα, είτε λοιπόν δεν αντιλαμβάνονται το τι εννοώ είτε οντως γράφουν για άλλο θέμα.
Τεσπά, ας κάνετε ένα debate να δούμε τι θα πει η πλειοψηφία.
-
@spi_duster said in VW T-Roc:
Πραγματικα εχεις θεματα.
Τι εννοείς;
-
-
Μεγαλα
-
-
Δεν χαμπαριαζεις τπτ. Ακλονητος.
-
#kato_ta_xeria_apo_ton_lap
-
@lap αρκετά νομίζω ταλαιπωρήθηκε το νήμα του T-Roc. Φτάνει τώρα.
Έγινε κατανοητό αυτό που λες και για αρκετές οικογένειες ισχύει. 'Εχουν ένα μεγαλύτερο για ταξίδια κι ένα για την πόλη.
Άλλοι έχουν 2 ισοδύναμα αυτοκίνητα μονό-ζυγό για το δακτύλιο.
Η οικογένειά που μένει απέναντί μου έχει τέσσερα, Α3, T-Rock, Civic, 500. Όλοι τα οδηγούν όλα.
Ο μεγαλοχασάπης της περιοχής έχει πάρει παραμάζωμα τα vw, Polo, T-Cross, T-Rock, Golf και για ξεκάρφωμα ένα X2. Κι εδώ όλη η οικογένεια τα οδηγεί όλα.
Δε βγαίνει κανόνας ή μοτίβο για το 1ο και 2ο αυτοκίνητο, εξαρτάται από τις ανάγκες, τα γούστα και την οικονομική κατάσταση του καθενός. -
@andya3 σε ποιά περοχή λές? στο Karentoχώρι ?
-
-
Πολλά φράγκα το μεγαλο-χασάπικο. Που να τα ξερα αυτά όταν ήμουνα μικρός...
-
Εχει αναφερθει ξανα στο παρελθον. Οι μεγαλοχασαπηδες προτιμουν BMW
-
@spi_duster said in VW T-Roc:
Εχει αναφερθει ξανα στο παρελθον. Οι μεγαλοχασαπηδες προτιμουν BMW
Ρε συ Σπυρακο. Είσαι καυστικός (sic)
Ακόμα θυμάμαι έναν οικογενειακό φίλο κλασσικο έλληνα επιχειρηματία στα 70+ τώρα με Audi και vw στην οικογένεια και του είπα για bmw μου απάντησε «γιατί, χασάπης είσαι ;;»Προσωπικά όσο και να πάω τους Γερμανούς και ειδικά τους νότιους τα αποφεύγω τα αμάξια τους.
Γερμανικό ιδανικά μόνο με leasing.
Στη χειρότερη bmw που έχω φτιάξει ένα σωρο ακρες λόγω του club και θα ξέρω που θα πάω, παρα κάτι άλλο που θα ψάχνομαι με άγνωστα σε εμένα συνεργεία από το να με γδύνει η Καρεντα. -
Στεφανε αστειευομαι φυσικα. Η επαφη μου με την Χ1 για πολλα χλμ και ημερες με εκανε να καταλαβω γιατι εχει τοσο ενθερμους οπαδους.
Αμαξαρα.
VW T-Roc