-
Το οποιο polo σερνεται στις πωλησεις με αυτη την τιμολογηση και το troc που φερνει τις μισες πωλησεις τις VW για την ωρα με πολυ νορμαλ τιμολογηση ( ευτυχως)...
-
σκεφτομαι πολυ σοβαρά να παραγγείλω το troc την αυτοματη εκδοση 1.5. Διαβαζα καπου ότι έχει ένα θέμα, ότι μετά από κάποιο καιρό το αυτόματο κάνει εναν ενοχλητικό θόρυβο κάθε φορά που σταματάς το αυτοκίνητο πχ όποτε σταματάς σε φανάρι. Ισχύει κάτι τέτοιο; Να πάω σε manual; Έχει κανεις αυτόματο να συμβουλέψει αν ειναι οκ / αξίζει;
-
Είδα χθες ένα τέτοιο ακριβώς όπως του βίντεο σε αυτό το ωραίο ασημί με αυτές τις ζάντες και ήταν πάρα πολύ όμορφο.
Κλασικές VW πινελιές με αλλαγές τόσο όσο στο facelift που όμως είναι πολύ πετυχημένες
Youtube Video -
το εσωτερικό του βελτιώθηκε πάρα πολύ,το είδα απο κοντά και μου αρεσε. το προηγούμενο το έβρισκα κακό. Περιεργο για VAG γιατι τα εσωτερικά τους παραδοσιακά μου αρέσουν και τα βρισκω παρα πολύ καλά αλλα στην Τ-πετρα το έβρισκα κατω του μετριου. Ομως εδω ανταποκρίνεται στις προσδοκίες επιτέλους.
το εξωτερικό παραδοσιακά ατολμο και κλασικό με 0 πρωτοτυπία και design ότι ακριβώς θέλει δηλαδή ο περισσότερος κόσμος που πέρνει VW και όχι αλλη μάρκα του group VAG.
εχει και ετοιμοπαράδοτα έμαθα οπότε θα πουλήσει μια χαρά.
-
το εσωτερικό του βελτιώθηκε πάρα πολύ,το είδα απο κοντά και μου αρεσε. το προηγούμενο το έβρισκα κακό. Περιεργο για VAG γιατι τα εσωτερικά τους παραδοσιακά μου αρέσουν και τα βρισκω παρα πολύ καλά αλλα στην Τ-πετρα το έβρισκα κατω του μετριου. Ομως εδω ανταποκρίνεται στις προσδοκίες επιτέλους.
το εξωτερικό παραδοσιακά ατολμο και κλασικό με 0 πρωτοτυπία και design ότι ακριβώς θέλει δηλαδή ο περισσότερος κόσμος που πέρνει VW και όχι αλλη μάρκα του group VAG.
Tο πιο καλο που εχει ειναι οτι η ελληνικη αντιπροσωπεια το φερνει 5.000 ευρω πιο κατω απο τη κανονικη του τιμη(που σε ολη την ευρωπη οι ακριβες εκδοσεις style,r-line 1.5 dsg κοστιζουν απο 35 εως 40 χιλιαρικα) και εδω 29.000 .
Το μονο αμαξι (1.5 dsg) μαζι με τη bmw 118i sport line advanced που ειναι σε προσφορα στην ελληνικη αγορα!Ολα τα αλλα ειναι σε τιμες απο κανονικα(βλεπε toyota,suzuki etc) μεχρι πειρατικης αισχροκεδριας (βλεπε, peugeot,mercedes , dacia etc).αρα τις ζημιες που θα σου βγαλει στις εχουν κανει ηδη δωρο! -
Tο πιο καλο που εχει ειναι οτι η ελληνικη αντιπροσωπεια το φερνει 5.000 ευρω πιο κατω απο τη κανονικη του τιμη(που σε ολη την ευρωπη οι ακριβες εκδοσεις style,r-line 1.5 dsg κοστιζουν απο 35 εως 40 χιλιαρικα) και εδω 29.000 .
Το μονο αμαξι (1.5 dsg) μαζι με τη bmw 118i sport line advanced που ειναι σε προσφορα στην ελληνικη αγορα!Ολα τα αλλα ειναι σε τιμες απο κανονικα(βλεπε toyota,suzuki etc) μεχρι πειρατικης αισχροκεδριας (βλεπε, peugeot,mercedes , dacia etc).αρα τις ζημιες που θα σου βγαλει στις εχουν κανει ηδη δωρο!Αν έιναι έτσι (δεν το έχω ψάξει) συμφέρει
Εγώ δεν θα το έπερνα λόγω σχεδίασης και VAG αλλά αν είναι σε καλή τιμή όπως λες και ετοιμοπαράδοτο είναι μια εξαιρετική επιλογη λόγω των συνθηκών αν θες ντε και καλά αμάξι γρήγορα στην κατηγορία.
Επασχε πολύ στο εσωτερικο το προηγούμενο ενώ τώρα είναι πολύ ωραίο και πολύ πιο ποιοτικό μέσα, το κατάλαβαν και έκαναν σωστές κινήσεις
-
@athanberd said in VW T-Roc:
σκεφτομαι πολυ σοβαρά να παραγγείλω το troc την αυτοματη εκδοση 1.5. Διαβαζα καπου ότι έχει ένα θέμα, ότι μετά από κάποιο καιρό το αυτόματο κάνει εναν ενοχλητικό θόρυβο κάθε φορά που σταματάς το αυτοκίνητο πχ όποτε σταματάς σε φανάρι. Ισχύει κάτι τέτοιο; Να πάω σε manual; Έχει κανεις αυτόματο να συμβουλέψει αν ειναι οκ / αξίζει;
Κάποια στιγμή το dsg θα σε αφήσει στο δρόμο και θα πληρώσεις και 1k για επισκευή. Μέχρι τότε όμως θα απολαμβάνεις οδήγηση.
Αν το αντέχεις ψυχολογικά και οικονομικά πάρτο. Αλλιώς και το χειροκίνητο κιβώτιο βούτυρο είναι. -
Συντηρητικές γραμμές όπως όλα τα βαγκ. αλλά πολύ κομψό και πετυχημένο σχέδιο. Παραείναι "γαμπριάτικο" για τα γούστα μου και τη χρήση που κάνω, αλλά είναι όντως όμορφο αυτοκίνητο, φαίνεται αρκετά πρακτικό σε καμπίνα. Το DSG θέλει συμβιβασμούς κι έχει τα ρίσκα του, αλλά αν ήθελα τόοσο πολύ να έχω αυτό το αμάξι, θα ζητούσα όλες τις δυνατές επεκτάσεις εγγύησης, και ει δυνατόν λίγο γλείψιμο στο σέρβις για "προληπτική" επισκευή/αντικατάσταση των ευπαθών μερών του κιβωτίου λίγο πριν λήξει η επέκταση εγγύησης.
Νομίζω αυτό το αμάξι το αγοράζεις λίγο περισσότερο με το συναίσθημα κι αναλαμβάνεις τα όποια ρίσκα αξιοπιστίας. Κρίμα να μην είναι αυτόματο.Και για το απώτερο μέλλον εφόσον το κρατήσεις χρόνια, είναι τόσο συνηθισμένες οι επισκευές DSG που έχω ακούσει πως υπάρχουν και ανεξάρτητες εταιρείες που τα πουλάνε έτοιμα ανακατασκευασμένα και αρκετοί μάστορες εκτός επίσημου δικτύου, ώστε να είναι σε σχετικά "λογικό" κόστος τυχόν βλάβη και σίγουρα να βρεθεί λύση.
Απ αυτή την άποψη, άλλα αυτόματα είναι πολύ πιο αξιόπιστα, αλλά έτσι και τύχει κάτι είναι πολύ πιο δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. -
Εχοντας το αυτοκινητο εδω και ενα μηνα (1.5 manual Style) μπορω να μεταφερω ενα δυο διαπιστωσεις μεμονωμένα αλλα και σε σχεση με το puma που ειχα.
Εαν καποιος θελει ενα “χαλαρο” και “μαλακο” αυτοκινητο με οικογενειακο προσανατολισμο με αποθεμα ισχυος και suv προσανατολισμο το t roc ειναι για εσας.
Απ την αλλη οποιος ειναι προσανατολισμενος σε πιο σπορτιφ οδηγηση σε ενα πιο “σκληρο” αυτοκινητο με crossover χαρακτηρα τοτε βουρ για puma.
Ποιο αναλυτικα για το ιδιο το αυτοκινητο.
Εσωτερικο :
Ενας σημαντικος λογος που το troc δεν ηταν στις αρχικες μου επιλογες (πριν καταληξω στο puma ) ηταν τα σκληρα πλαστικα στο ταμπλο.
Εχοντας αυτοκινητο με μαλακα πλαστικα για για 15 χρονια δεν μπορουσα να σκεφτω καν το πισωγύρισμα.
Στο FL το προβλημα λυθηκε , εγινε επιτελους η αναβαθμιση στα υλικα και ανασχεδιαστηκε μεγαλο τμημα του ταμπλο με αποτελεσμα η καμπινα να δειχνει πιο ποιοτική.
Η συναρμογη επισης ειναι σε πολυ καλο επιπεδο σε ταμπλο , κονσολα (καλυτερο απο το puma σε αρκετα σημεια) με μοναδικη παραφωνια την εφαρμογη των καπλαμαδων στις πορτες (υπαρχει ενα μικρο κενο σε ενα σημειο).
Η Θεση οδηγησης είναι σαφως πιο ψηλη από το Puma (ισως από τις πιο ψηλες στην κατηγορια απ ότι εχω διαβασει) και οι χωροι μπρος- πισω είναι πιο λιγο ανετοι .
Επισης σημαντικο στοιχειο για την ανεση του οδηγου οι πολλες ρυθμισεις σε καθισματα τεμπελη και ζωνες ασφαλειας ( στα δυο τελευταια οι ρυθμίσεις απουσιαζουν επιδεικτικα απο το Puma…δυστυχως)Πορτ Μπαγκαζ:
Μεγαλυτερος λογω mega box στο Puma
Αλλα πιο ανετος ο κυριως χωρος στο T roc λογω μεγαλυτερου πλατους.Μοτερ – Οδικη Συμπεριφορα
Το μοτερ το γνωστο 1.5 150ρι σε manual είναι συνολικα πολύ πιο ελαστικο γραμμικο και αθορυβο από το 1.0 Ecoboost 125αρι.
Ελυσα το προβλημα που ειχα στα χαμηλα κατω απο 2Κ με τον ecoboost που καποιες φορες κρεμαγε….Το κιβωτιο επισης πιο μαλακο σε σχεση με το πιο σκληρο του puma( αλλα αυτο ειναι και θεμα γουστου) που ομως δεν ειχα καποιο θεμα και το οποιο μου αρεσε επισης.
Στον ανοικτο δρομο η οδηγικη συμπεριφορα του Troc ειναι πιο Soft και πιο “πλαδαρη” σε σχεση με του puma που σε συνδιασμο με το εξαιρετικο του τιμονι ( το no1 σημειο του αυτοκινητου) σιγουρα το κανουν πιο fun το drive σε δρομους πχ με στροφιλικια.
Το τιμονι του πιο ελαφρυ οι κλισεις πιο μεγαλες στις στροφες , αλλα αρκετα ευθυβολο ανετο και με μεγαλα περιθωρια ισχυος οποτε τα χρειαστεις.
Εντος πολης το τιμονι του εχει πλεονεκτημα αφου η μανουβρες γινονται ευκολοτερα και το αυτοκινητο “χωνεται” πιο ευκολα.Τα φρενα του επισης δειχνουν οριακα πιο αποδοτικα.
Αξιοπιστία
Μεγαλο Θεμα με διαφορετικες γνωμες που δεν θα ηθελα να θιξω .
Επειδη ειμαι σε δεκαδες ομαδες στο fb θα πω οτι στα συγχρονα αυτοκινητα γενικα κανεις το σταυρο σου και ευχεσαι να μην σου τυχει κατι σοβαρο.(και σε εγγυηση η χρονοι αποκαταστασης ειναι τραγικοι σε πολλες περιπτωσεις)
Σε καθε περίπτωση η 8ετης εγγυηση του puma (πλεον με χρεωση απ οτι ακουω) ειναι ειναι ενα πλεονεκτημα εναντι των 4ων των VAG.Και παμε στο θεμα της τιμης…
Επελεξα την πιο πληρη εκδοση Style και παρελαβα το αυτοκινητο μεσα σε 1 μιση μηνα.Με χρωμα ascot grey σε διχρωμια που δινεται δωρεαν η τελικη τιμη διαμορφωθηκε στα 27.200 με το κλειδι στο χερι…
Την ιδια ωρα το αντιστοιχο Puma ST Line X 155 manual με το δωρεαν χρωμα (μπλε σκουρο) βλεπω τιμη να εχει σκαρφαλωσει στα 29.400 στο διαμορφωτη ( πως τα καταφερες ετσι ρε Ford…) .
Νιωθω τυχερος γιατι πουλησα το Puma st line 125 (σε αντιπροσωπεία) λιγο πιο πανω απ ότι το αγορασα και βρηκα σε πολύ ανταγωνιστικη τιμη (για την εποχη) ένα αυτοκινητο που με καλυπτει καλυτερα .. σχεδον Ετοιμοπαραδοτο.
-
Να ευχηθώ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
εκανες καλή μαγκια που περίμενες το facelift είναι σίγουρα πολύ καλύτερο μέσα από το προηγούμενο που ήταν κακό σε αυτο τον τομέα
το πήρες και με τον καλό κινητήρα οπότε κομπλέ
θα ηθελα εσυ που τα έχεις να συγκρίνεις αλλά ήθελα σύγκριση 155 ecoboost με αυτόν του VAG και εσυ είχες τον 125 που υπολείπεται βεβαιως.
Αν και πιστεύω στις χαμηλές και ο 155 ecoboost θα έχανε λόγω περισσότερων κυβικών και ροπής
αυτο που λες με την αξιοπιστία κάνεις τον σταυρό σου συμφωνώ 1000% αν και στα ιαπωνέζικα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.
Το θέμα μου με την VAG δεν ειναι με την αξιοπιστία. Σιγά γιατι η FORD είναι καλύτερη, μαλλον χειρότερη θα έλεγα. Στην εγγυηση πάλι οι Γερμανοι τρομπάρουν βεβαια
αλλά στην συμπεριφορά στον πελάτη, τουλάχιστον αυτό που έχω βιώσει εγώ είναι πολύ καλύτερα στην FORD. Ο ένας μου αναγνωρίζει αστοχίες και μου δίνει λύση μες την εγγύηση και αυτοκίνητο να κινούμαι και ο αλλος πάει να με βγάλει τρελό ότι κάτι είναι φυσιολογικό
Αυτό είναι που απομάκρυνε από VAG και ελπίζω να μην το βιώσει κανένας άλλος. Αυτοκίνητα καλά βγάζει. (χωρις DSG xaxaxaxaxax)
-
Σε Ευχαριστω πολυ για τις ευχες να σε καλα!!
Τωρα για το μοτερ που ρωτας για το 155αρι ecoboost δεν ξερω αλλα με το 125αρι η διαφορα ειναι εμφανης ...
ο ecoboost πιο τραχυς , πιο θορυβώδης,λιγοτερο ελαστικος σε εκανε να εχεις πολυ πιο συχνα το χερι στον επιλογέα ταχυτητων ...
θα μου πεις τρικιλυνδρος vs τετρακιλυνδρου..Για την εγγυηση και την διαθεση της καθε εταιριας να εξυπηρετηση των πελάτη θα σου πω οτι αυτο εχει να κανει πρακτικα με την αντιπροσωπεία...
Στην Αθηνα εχετε βολευτει με μια δυο αντιπροσωπείες για να κανετε την δουλεια σας.
Με τις υπόλοιπες?Στην Πατρα τα ιδια ..ευτυχως υπαρχει ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο με αδειοδοτηση απο την ford γιατι ο βασικος αντιπροσωπος ειναι για γελια...
Το ιδιο ισχυει και στα Vag ακουω καλα λογια για καποιες αντιπροσωπείες και ασχημα για αλλες...
Για ιαπωνες και κορεατες επειδη ειμαι σε δεκαδες ομαδες στο FB (σε καποιες σε βλεπω) θα δεις οτι πολλα ανταγωνιστικα μοντελα (kona ,xceed ,qq (το προηγουμενο) ) τα προβληματα ειναι πολλα απο απλα (χρωμα) εως και πιο συνθετα (off μοτερ)...
και οπως ειπα ...προβληματα παντου...
ανεβαζω και ενα video απο μια επισκεψη μου σε αντιπροσωπεία Merc με αυτοψια σε καμπινα αυτοκινητου με πολλες χιλαδες γιουρο
Δυστυχως η ποιοτητα (και η αξιοπιστια) ειναι σχετικη πλεον σε ολα τ αυτοκινητα
-
@anergos13 said in VW T-Roc:
Τωρα για το μοτερ που ρωτας για το 155αρι ecoboost δεν ξερω αλλα με το 125αρι η διαφορα ειναι εμφανης ...
ο ecoboost πιο τραχυς , πιο θορυβώδης,λιγοτερο ελαστικος σε εκανε να εχεις πολυ πιο συχνα το χερι στον επιλογέα ταχυτητων ...
θα μου πεις τρικιλυνδρος vs τετρακιλυνδρου..Για την εγγυηση και την διαθεση της καθε εταιριας να εξυπηρετηση των πελάτη θα σου πω οτι αυτο εχει να κανει πρακτικα με την αντιπροσωπεία...
Στην Αθηνα εχετε βολευτει με μια δυο αντιπροσωπείες για να κανετε την δουλεια σας.
Με τις υπόλοιπες?Στην Πατρα τα ιδια ..ευτυχως υπαρχει ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο με αδειοδοτηση απο την ford γιατι ο βασικος αντιπροσωπος ειναι για γελια...
Το ιδιο ισχυει και στα Vag ακουω καλα λογια για καποιες αντιπροσωπείες και ασχημα για αλλες...
Για ιαπωνες και κορεατες επειδη ειμαι σε δεκαδες ομαδες στο FB (σε καποιες σε βλεπω) θα δεις οτι πολλα ανταγωνιστικα μοντελα (kona ,xceed ,qq (το προηγουμενο) ) τα προβληματα ειναι πολλα απο απλα (χρωμα) εως και πιο συνθετα (off μοτερ)...
ανεβαζω και ενα video απο μια επισκεψη μου σε αντιπροσωπεία Merc με αυτοψια σε καμπινα αυτοκινητου με πολλες χιλαδες γιουρο
τρικύλινδρος και με μικρό τούρμπο vs τετρακύλινδρου και πολύ περισσότερα κυβικά λογικό είναι, γιαυτο ήθελα σύγκριση του 155 αν και αυτός πρέπει να χάνει χαμηλά έστω και με μικρότερη διαφορά.
εχεις δίκιο για την επαρχία είναι χάος. Εκεί ψωνίζεις με βάση πια αντιπροσωπεία είναι καλυτερη εκεί ενώ στην αθηνα έχουμε επιλογές
Σε ολα τα VAG στην Αθήνα πάντως δεν ήμουν ευχαριστημένος δεν πήγα σε ένα και 2. τεσπα
Στα japan εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι λιγοτερα τα προβλήματα και στα κορεάτικα. Δεν παίρνω υποψιν τα FB groups έκει είναι λογικό να ψάχνουν οι άνθρωποι για βοήθεια σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν δείχνει την συχνότητα. και το χρώμα δεν είναι στα σημαντικά προβλήματα όπως τα μηχανικά
-
τρικύλινδρος και με μικρό τούρμπο vs τετρακύλινδρου και πολύ περισσότερα κυβικά λογικό είναι, γιαυτο ήθελα σύγκριση του 155 αν και αυτός πρέπει να χάνει χαμηλά έστω και με μικρότερη διαφορά.
εχεις δίκιο για την επαρχία είναι χάος. Εκεί ψωνίζεις με βάση πια αντιπροσωπεία είναι καλυτερη εκεί ενώ στην αθηνα έχουμε επιλογές
Σε ολα τα VAG στην Αθήνα πάντως δεν ήμουν ευχαριστημένος δεν πήγα σε ένα και 2. τεσπα
Στα japan εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι λιγοτερα τα προβλήματα και στα κορεάτικα. Δεν παίρνω υποψιν τα FB groups έκει είναι λογικό να ψάχνουν οι άνθρωποι για βοήθεια σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν δείχνει την συχνότητα. και το χρώμα δεν είναι στα σημαντικά προβλήματα όπως τα μηχανικά
Στην Αθηνα για Vag για παραδειγμα ακουω καλα λογια για μια δυο αντιπροσωπείες
Αν ψαξεις τις ομαδες πχτων κορεατικων θα λιγο θα δεις και εκει μηχανικα προβλήματα ..(πουθενα παραδεισος)
-
Στην Αθηνα για Vag για παραδειγμα ακουω καλα λογια για μια δυο αντιπροσωπείες
Αν ψαξεις τις ομαδες πχτων κορεατικων θα λιγο θα δεις και εκει μηχανικα προβλήματα ..(πουθενα παραδεισος)
είμαι στο kona club βλέπω.
αλλά ξαναλέω δεν είναι ενδεικτικό το fb
ΠΑΝΤΟΥ εχει απλά σε επίσημες στατιστικές και όχι FB οι Ιάπωνες και οι Κορεάτες βγαίνουν με λιγότερες βλάβες παγκοσμίως οπότε είναι ένας δείκτης αξιοπιστίας και προβλημάτων χωρίς να σημαίνει ότι δεν γίνεται να πάρεις Ιάπωνα και να σου βγεί πιο προβληματικός και από ROVER (απλά λιγότερες πιθανότητες)
-
Καλά τα club στο FB είναι για πολλά γέλια...όλοι ποστάρουν φωτογραφιές απο το εργαλείο που αγόρασαν...και ποιός την έχει πιο "μικρή" την κατανάλωση...και μόλις ανάψει το λαμπάκι του TMPS ή της ρεζέρβας τους πιάνει κρύος ιδρώτας και αρχίζουν τις ερωτήσεις ο ένας στον άλλο...το user manual δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους ποτέ...
-
Καλά τα club στο FB είναι για πολλά γέλια...όλοι ποστάρουν φωτογραφιές απο το εργαλείο που αγόρασαν...και ποιός την έχει πιο "μικρή" την κατανάλωση...και μόλις ανάψει το λαμπάκι του TMPS ή της ρεζέρβας τους πιάνει κρύος ιδρώτας και αρχίζουν τις ερωτήσεις ο ένας στον άλλο...το user manual δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους ποτέ...
ε καπως έτσι είναι το 90% χαχαχαχαχ αλλα εχει και θετικά και βοηθητικά πράγματα να δεις δεν είναι όλα σκουπίδια.
καλά αυτό με το πιος την έχει μικρή την κατανάλωση παίζει και εδώ πάρα πολύ. Παραπάνω από τα μισα post σε κατανάλωση αναφέρονται και λέω και λίγα.
εχω σιχαθει να διαβάζω για καταναλώσεις αν και είναι φυσιλογικότατο εκεί που έχουν φτασει τα καύσιμα. Εγω που κάνω χιλιόμετρα πληρώνω αρκετά
-
Παρεμπιπτόντως, προχθές μου άναψε στα καλά καθούμενα...δεν ενιωθα κάτι στο τιμόνι και όταν τα κοιταξα στο βενζιναδικο ειχαν ολα την ιδια και κανονικη πιεση....άλλωστε την προηγουμενη βδομαδα ειχα κανει σερβις.Το ξανασετάρισα και τέλος. Είχε επίσης ανάψει αλλη μια φορά στους 6 μηνες, στην ΑττικηΟδο ενω τα ειχα δει πριν ξεκινησω ταξιδι, πάντα τα κοιταω...χιονι και βροχη και κρυο...τα κοιταξα σε ενα βενζιναδικο και ήταν άλλα αντι άλλων....μαλλον αυτο που τα ειχα δει στην αρχη ειχε χαλια αέρα.
-
Παρεμπιπτόντως, προχθές μου άναψε στα καλά καθούμενα...δεν ενιωθα κάτι στο τιμόνι και όταν τα κοιταξα στο βενζιναδικο ειχαν ολα την ιδια και κανονικη πιεση....άλλωστε την προηγουμενη βδομαδα ειχα κανει σερβις.Το ξανασετάρισα και τέλος. Είχε επίσης ανάψει αλλη μια φορά στους 6 μηνες, στην ΑττικηΟδο ενω τα ειχα δει πριν ξεκινησω ταξιδι, πάντα τα κοιταω...χιονι και βροχη και κρυο...τα κοιταξα σε ενα βενζιναδικο και ήταν άλλα αντι άλλων....μαλλον αυτο που τα ειχα δει στην αρχη ειχε χαλια αέρα.
Παρε μια portable τρομπα xiaomi και θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου...
Προσωπικα απ τοτε που την πηρα ποτε δεν βαζω αερα απο βενζιναδικα. -
Παρε μια portable τρομπα xiaomi και θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου...
Προσωπικα απ τοτε που την πηρα ποτε δεν βαζω αερα απο βενζιναδικα.την ιδια έχω πολύ καλή. ασε που στις διακοπές με τους αντάπτορες της φουσκώνω στρωματάκια , μπάλες παιδιών χωρίς να φεύγουν τα πνευμόνια μου.
-
Τι γνώμη έχετε για το t-roc με τον 2λιτρο πετρελαιοκίνητο κινητήρα?
Διάβασα σε άλλο νήμα εδώ ότι ο συγκεκριμενος κινητήρας είναι καλός και οικονομικός.
Επίσης λένε ότι μάλλον θα καταργηθεί και ο φόρος πολυτελείας.
Σε δύο αντιπροσωπείες που ρώτησα με απέτρεψαν λέγοντας ότι θα έχει μηδενική μεταπολιτική αξία και ότι τα πετρέλαια βγάζουν ζημιές.
Κάνω 22 χιλιάδες χιλιόμετρα μέσο όρο τον χρόνο τα τελευταία 10 χρόνια.
VW T-Roc