-
Ο χρήστης KostasK79 έγραψε:
Τι άποψη έχετε για το κλείσιμο των πορτών; Ειχα πάει σε μια αντιπροσωπεία κ το είδα και μου φάνηκε οτι στο κλείσιμο οι πόρτες κοπαναγανε λίγο παραπάνω απ οσο πρέπει σε σχέση με άλλα αμαξια(πχ Tucson)Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα λάστιχα τα κλότσησες;
Μετά είδες το ημερολόγιο αν έγραφε 1987; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα λάστιχα τα κλότσησες;
Μετά είδες το ημερολόγιο αν έγραφε 1987;Κάνε το όπως ο Θεοφράστου στο 'Επί Τροχών'!
-
Πετρολχεντς όχι αστεία...
-
Τα λάστιχα τα κλότσησες;
Μετά είδες το ημερολόγιο αν έγραφε 1987; -
Πετρολχεντς όχι αστεία...Δηλαδή εσύ δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις 25000 σε ενα αμάξι και αυτό μετά από 5 χρόνια να κλείνεις τις πόρτες του κ να κάνει σαν τενεκες! Δεν λέω ότι θα κάνει έτσι ,ρώτησα απλώς...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν 30 χρόνια οι κατασκευαστές, ειδικά οι Ιάπωνες, προσπαθούσαν να κάνουν τις πόρτες όσο πιο ελαφριές γίνονταν.
-
Για να ζωντανέψουμε λίγο το νήμα μιας και έψαχνα τα θέματα ασφάλειας για υποψήφια αυτοκίνητα, το Grandland X πάει πολύ καλά στον συγκεκριμένο τομέα.
Στο τεστ ελιγμών (moose test) είχε μια απο τις καλύτερες ταχύτητες εισόδου για SUV 81km/h
Youtube VideoΣτα τεστ του Euro ncap είχε πολυ καλή βαθμολογία για τους πίσω επιβάτες 87% (οχι τόσο καλή για τους μπροστά)
Youtube VideoΤέλος, σε τεστ για χρόνο (οχι απόσταση) φρεναρίσματος είχε πάλι καλά αποτελέσματα, καλύτερα και από πολύ ακριβότερα οχήματα.
https://www.carmag.co.za/news/10-fastes ... d-in-2018/ -
Το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικομκατα τη γνωμη μου. Το εχω οδηγησει και πραγματικα ειναι φοβερο.
Πεζω ειναι -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικομκατα τη γνωμη μου. Το εχω οδηγησει και πραγματικα ειναι φοβερο.
Πεζω ειναιΈχει κανένας αποψη σε σχέση με το Hyundai Tucson 115hp diesel?
-
Είναι 300 κιλά ελαφρύτερο , με ό,τι σημαίνει αυτό ...
-
Ο χρήστης spykon2008 έγραψε:
Για να ζωντανέψουμε λίγο το νήμα μιας και έψαχνα τα θέματα ασφάλειας για υποψήφια αυτοκίνητα, το Grandland X πάει πολύ καλά στον συγκεκριμένο τομέα.**Στο τεστ ελιγμών (moose test) είχε μια απο τις καλύτερες ταχύτητες εισόδου για SUV 81km/h
https://youtu.be/leDJSuHXJTY
**
Στα τεστ του Euro ncap είχε πολυ καλή βαθμολογία για τους πίσω επιβάτες 87% (οχι τόσο καλή για τους μπροστά)
Youtube VideoΤέλος, σε τεστ για χρόνο (οχι απόσταση) φρεναρίσματος είχε πάλι καλά αποτελέσματα, καλύτερα και από πολύ ακριβότερα οχήματα.
https://www.carmag.co.za/news/10-fastes ... d-in-2018/Καλα τα πήγε δεν αντιλέγω.. Αυτό όμως ρε παιδιά που ξέρουμε πότε και που θα εμφανιστεί το εμπόδιο για να αποφύγουμε τη σύγκρουση, είναι κάποια special-σούπερ ντούπερ ικανότητα που πωλείται κάπου?
Ψάξε εδώ μερικές σελίδες πιο πίσω και στο αντίστοιχο thread για το tucson 2018 facelift.
κλέβεις, ούτε 200 δεν είναι..
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Για να ζωντανέψουμε λίγο το νήμα μιας και έψαχνα τα θέματα ασφάλειας για υποψήφια αυτοκίνητα, το Grandland X πάει πολύ καλά στον συγκεκριμένο τομέα.
**Στο τεστ ελιγμών (moose test) είχε μια απο τις καλύτερες ταχύτητες εισόδου για SUV 81km/h
https://youtu.be/leDJSuHXJTY
**
Στα τεστ του Euro ncap είχε πολυ καλή βαθμολογία για τους πίσω επιβάτες 87% (οχι τόσο καλή για τους μπροστά)
https://www.carmag.co.za/news/10-fastes ... d-in-2018/Καλα τα πήγε δεν αντιλέγω.. Αυτό όμως ρε παιδιά που ξέρουμε πότε και που θα εμφανιστεί το εμπόδιο για να αποφύγουμε τη σύγκρουση, είναι κάποια special-σούπερ ντούπερ ικανότητα που πωλείται κάπου?
Για όλα τα αμάξια του συγκεκριμένου τέστ ισχύει ότι οι οδηγοί έχουν την συγκεκριμένη ικανότητα ...
Τα αποτελέσματα όμως δεν είναι ίδια . Μερικά στρίβουν , άλλα καλάρουν και βγάζουν καλαμάρια...Το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικομκατα τη γνωμη μου. Το εχω οδηγησει και πραγματικα ειναι φοβερο.
Ψάξε εδώ μερικές σελίδες πιο πίσω και στο αντίστοιχο thread για το tucson 2018 facelift.
κλέβεις, ούτε 200 δεν είναι..
Τώρα βαριέμαι να ψάξω , αλλά είδα 1700 για το Τουσόν και 1400 για το Γκράνλαντ . Μια και το έχεις πρόχειρο , ανέβασε τα αναλυτικά . Αλλά και 200 κιλά δεν είναι λίγα στην αναλογία κιλών με ίππο και για την κατανάλωση .
-
1350 το grandland x και 1500 το tucson.
Ένα αυτοκίνητο στα δικά μου χέρια στρίβει και στα δικά σου όχι. Τι θέλω να πω..
Τα αποτελέσματα κρίνονται από τις αντιδράσεις και την ψυχολογία ενός και μόνο ατόμου.
Ίσως αν τα αυτοκίνητα τα οδηγούσαν 10 διαφορετικά άτομα και προέκυπτε αποτέλεσμα από έναν μέσο όρο επίδοσης, θα μιλούσαμε για πιο αξιόλογα συμπεράσματα.. -
Έζησα 5 μέρες στην Κρήτη με ένα Grandland 1.5d manual. Ιδού μερικές σκόρπιες σκέψεις:
Τα καλά:
- ιδιαίτερα πρακτικό αυτοκίνητο με πολύ καλούς χώρους, δεν προβλημάτισε ποτέ τους 4 ενήλικες και τα μπαγκάζια τους
- αξιοπρεπής εξοπλισμός στην έκδοση x-cite που είχα, σίγουρα τρομερό vmf
- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ κινητήρας, εύκολα το highlight του αυτοκινήτου, τηρουμένων των αναλογιών γεμάτος παντού και σούπερ οικονομικός (680χλμ με 60€ πετρέλαιο και ένδειξη 6.1λτ/100 στο τριπ)
- αρκετά καλή ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση, ένα κλικ κάτω από το 3008, το δικό μου είχε 17αρια με 215 λάστιχο
Τα λιγότερο καλά:
- απαράδεκτο τιμόνι, πανάλαφρο, ανακριβές, με 500 στροφές από άκρη σε άκρη, καμία σχέση με 3008
- ποιότητα εσωτερικού μέτρια στο σύνολο, πολύ κακή σε συγκεκριμένα σημεία όπως οι πόρτες πχ, υπόψη παρέλαβα το αμάξι με 19χλμ στο οδόμετρο και ζελατίνες
- κιβώτιο που ναι μεν δεν προβληματίζει αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες θετικό
- εμφανώς downgraded ανάρτηση σε σχέση με το 3008, αντιλαμβάνεσαι από τα πρώτα μέτρα ότι το αμάξι έχει ημιάκαμπτο πίσω
Overall πολύ καλό vmf αλλά εντελώς basic επιλογή για χρήστες με χαμηλά standards και περιορισμένες απαιτήσεις στο οδηγικό σκέλος. Γενικά η διαφορά τιμής σε σχέση με το αδελφάκι 3008 φαίνεται παντού.
-
Καλημερα σας,
ειμαι πολυ κοντα στο να παραγγειλω το Grandland X,με τον 1200αρι βενζινοκινητηρα,την x-cite εκδοση
Τα αλλα 2 που εχω στην shortlist ειναι το Qashqai και το Karoq,με βενζινοκινητηρες πανω κατω ειναι στα ιδια χρηματα
Για το Qashqai με προβληματιζουν τα 3 χρονια εγγυησης,ο μικρος χωρος αποσκευων καθως και 2 διαφορετικες μαρτυριες απο 2 διαφορετικους συναδελφους σχετικα με προβληματα συναρμολογησης και τριγμων.
Για το Karoq με προβληματιζουν η εσωτερικη σχεδιαση,καθως και το γεγονος οτι πλεον το διαθετουν με το 1000αρι TSI μοτερ,πιστευω θα ειναι αρκετα αδυνατο για τετοιο βαρυ αυτοκινητο.
Για το Grandland με προβληματιζουν...ε.. βασικα εδω ερχεται η ερωτηση μου,επειδη μαλλον μ'αρεσει πολυ δεν βλεπω κανενα αρνητικο!
-
Ποια ειναι τα αρνητικα που εσεις εχετε εντοπισει?
-
Επειδη δεν βλεπω ουσιαστικη διαφορα με την επομενη εκδοση (120,xplore) περαν καποιων αισθητικων παρεμβασεων και της ενσωματωσης του Navigator στην οθονη (που με αφηνει αδιαφορο) υπαρχει κατι που χανω?
Και για να ειμαι ξεκαθαρος,οι προτεραιοτητες μου ειναι ανεση σε ταξιδι,οδηγικη συμπεριφορα,ποιοτητα κατασκευης,χωροι
-
-
Από τα τρία θα διάλεγα και εγώ το grandlandX. Δες μόνο αν η έκδοση xcite έχει κλιματισμό το οποίο νομίζω ότι κάνει την διαφορά.
-
Το αμάξι είναι εξαιρετικό . Αν το πάρεις στο βασικό γκρι ή σε άσπρο χρώμα , χωράει να βάλεις και το γκριπ κοντρόλ . Το μόνο που ίσως θα έβαζα είναι το δεύτερο πακέτο ασφαλείας , αλλά με αυτό αλλάζεις σκαλί και πας ψηλότερα .
Αλλά θα έπαιρνα το ντίζελ μια και τα 1000 € διαφορά θα τα καλύψει εύκολα η διαφορά κατανάλωσης .
-
-
Για 350€ αξίζει να βάλεις το grip control. Δεν είναι 4Χ4 αλλά θα βοηθήσει σε κάποιες καταστάσεις χωρίς το κόστος να είναι απαγορευτικό.
-
Με το καλό!
Opel GrandLand X