Αν θες να ξεχωρίσεις και να έχεις ότι πιό καινούργιο σε τεχνολογία (αφήνεις πίσω βενζίνες, πετρέλαια, πολλά κυβικά κτλ) και πας σε TESLA
Latest posts made by evanpap3
-
RE: Αγορά Sport Coupe κοντά στα 75.000 ευρώ
-
RE: Nissan X-Trail 2013
Καλημέρα,
Σκέφτομαι να βάλω κοτσαδόρο με σκοπό την τοποθέτηση σχάρας ποδηλάτου. Έχει βάλει κάποιος; Πρέπει να πάρω γνήσιο της Nissan γιά να μην χάσω την εγγύηση. Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα που ειδικεύεται σε πώληση και τοποθέτηση κοτσαδόρων;
ευχαριστώ
-
Έχει ρωτήσει κανείς την αντιπροσωπία γιά κάποια αναβάθμηση ή αν αναλαμβάνει να σου τοποθετήσει κάποιο πιό εξελιγμένο μοντέλο?
-
€ 93,94 40%OFF | 10.1' Android 9.1 Car Multimedia Player GPS Navigation For 2013 2014 2015 2016 Nissan QashQai X-Trail Car Radio Stereo Autoradio
https://s.click.aliexpress.com/e/_dVRAdMxΤο γνωστο 10ιντσο,αν δεν εχεις κολληματα τυπου 'κινεζια','φτηνιαρικο' κλπ,αναβαθμιζεται ολη η εικονα του αυτοκινητου...
Η τιμή είναι τζάμπα. Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω σε καινούργιο αμάξι να κάνω τέτοιες παρεμβάσεις. Πές μας όμως που το τοποθετησες και πως δουλεύει. Στο υπάρχον μπορώ να συνδέσω το google maps γιατί το gps που έχει δεν λέει και δεν ξέρω αν παίρνει αναβάθμηση
-
Καλοταξιδο και welcome to the club.Για το infotainment μην απογοητευεσαι,οι περισσοτεροι εχουμε βαλει αλλο με το 1/3 του budget σου.
Έλα άνθρωπε μου. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί και εγώ έχω χαλαστεί με το συγκεκριμένο. Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα οπότε περιμένω γιά άλλη μιά φορά από εσένα τη λύση. Τι προτείνεις ?
-
RE: Chevrolet Matiz 2007 πρόβλημα ρελαντί και σβήσιμο
Πριν 3 χρόνια είχα θέμα με το ματιζάκι μου 1000 του 2006. Μου έσβηνε ή ξαφνικά δεν είχε γκάζι. Το πατούσες και έκανε διακοπές. Αφού άλλαξα δύο τρία συνεργεία και δεν βρήκαν τίποτα (εξουσιοδοτημένα) πήγα και στην αντιπροσωπεία που ήταν τότε η LIon Hellas (τίποτα και εκεί) το έδωσα σε ένα φίλο μηχανικό που πηγαίνω το vectra να το παρακολουθήσει, γιατί δεν το έκανε συνέχεια. Τελικά άλλαξε την EGR και με έστειλε σε ένα ηλεκτρολογίο για προγραμματισμό. Όταν το οδήγησα έως τον ηλεκτρολόγο παρόλο που είχε αλλάξει την EGR σκεφτόμουν ότι μου το διάλυσε το αμάξι. Μετά όμως τις ενημερώσεις το αυτοκίνητο συνήλθε και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
RE: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Ikar wrote:
Τα matiz βάζουν νερό από τη θέση της κεραίας που είναι μπροστά στην οροφή . Εκεί έχει μια τσιμούχα που ξεραίνεται , γνωστό και σύνηθες πρόβλημα.
Είναι συνηθισμένο πρόβλημα σε πολλά αυτοκίνητα . Κάτι άλλο που έχω δει σε Seicento, είναι να μπάζει νερά από το A/C επειδή είχε φράξει το σωλινάκι κι αντί να πετάει να νερά έξω τα πετούσε μέσα. Αν, όπως λες μπάει νερό από κάτω πρέπει να το σηκώσεις. Έχει σαπίσει κάπου από κάτω και βάζει νερό.
Καλά ξεμπερδέματα!!!
Χρόνια πολλά σε όλους και με το καλό ο νέος χρόνος.
Στο θέμα μου, το πήγα μιά μέρα σε ένα γνωστό φανοποιό και ασχολήθηκε λίγο. Βρήκε δύο ενώσεις σαν βίδες (που ενώνονται οι λαμαρίνες μεταξύ τους - δεν θυμάμαι την ορολογία που χρησιμοποίησε). Τιε είχε βγάλει φωτογραφία στο κινητό και μου είπε ότι ήταν σκουριασμένες και κανονικά θα έπρεπε να ξυώσει όλο το ταμπλώ και να κάνει οξυγονοκόλληση, αλλά για να αποφύγει την όλη διαδικασία έβαλε σιλικόνη. Μου είπε πως κατά 95% το πρόβλημα λύθηκε και θα με καλύψει αυτό γιά κανά 3αρι χρόνια.
Εγώ έβγαλα λίγο την μοκέτα από τις δύο πλευρές των μπροστινών πορτών και έβαλα πανάκια με μικροίνες και κάθε φορά που πήγαινα στο αυτοκίνητα τα έστιβα περιμένοντας την επόμενη νεροποντή γιά να δω αν λύθηκε το πρόβλημα. Τελίκά με την τελαυταία νεροποντή βρήκα κάποια νερά αλλά σίγουρα λιγότερα. Οπότε βρήκαμε κάτι αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε εντελώς ώστε να αντικαταστήσω την μοκέτα και τα αφρολέξ που υπάρχουν κάτω από αυτή και έχουν μουλιάσει και σχιστεί.
Τι να κάνω τώρα?
-
Τα matiz βάζουν νερό από τη θέση της κεραίας που είναι μπροστά στην οροφή . Εκεί έχει μια τσιμούχα που ξεραίνεται , γνωστό και σύνηθες πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ,
αλλά το αυτοκίνητο από τις πόρτες και πάνω είναι στεγνό. Μόνο οι μοκέτα είναι υγρή, σαν να βάζει νερό από κάτω.
Αύριο θα το πάω σε ένα φανοποιό να το εξετάσει εξονυχιστικά. Θα δούμε......
-
O ανεμιστήρας του καολοριφέρ δε δούλευε μετά την πλημμύρα ή από πριν;
Δεν δουλευε γιατί είχε φρακάρει από χόρτα, φύλλα δέντρων κτλ. Όλο το καλοκαίρι το πάρκαρε κάτω από ένα πεύκο γιά σκιά.