-
Tesla
Sport δεν είναι, coupé δεν είναι, αλλά μπορεί να κάνει 75 χιλιάρικα.
Δεν είναι άσχημη πρόταση, καλύπτει το ένα από τα τρία κριτήρια του τίτλου...
Υ.Γ.: Επειδή το ύφος του ποστ δεν μπορεί να μεταφερθεί από το πληκτρολόγιο, διευκρινίζω ότι είναι χιουμοριστικό και όχι ειρωνικό.

-
Από τη στιγμή που θα δώσει 75 χιλιάρικα για το weekend car, μπορεί να πάρει ένα Tesla για καθημερινό.
Κακά τα ψέματα, το ηλεκτρικό δεν μπορεί να πετάγεται προσφέρει τις συγκινήσεις του θερμικού. Το καθένα έχει τις αρετές του.
-
Επειδή κι εγώ σε αυτή την κατηγορία κάνω παιχνίδι, έχω να σου κάνω μία πρόταση και μία ερώτηση. Ξεκινάω με την ερώτηση. Μιας και κάνεις λόγο για την 5λιτρη Mustang, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα σπορ σε συμπεριφορά, ούτε σπάνιο θέαμα στην Ελλάδα (μη με παρεξηγήσεις, απλά κυκλοφορούν αρκετές 2,3 και εμφανισιακά είναι το ίδιο αυτοκίνητο), έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο δύο αυτοκινήτων; Ένα σούπερ σπορ για να το χαίρεσαι και ένα άλλο για να μετακινείσαι; Απ' όταν πήρα αυτή την απόφαση, ξέμπλεξα με τα πολλά κυβικά και ηρέμησα. Με δεδομένα τα νούμερα απόκτησης 5λιτρου, σίγουρα μπορείς να αντέξεις δύο αυτοκίνητα έως 2.000 κυβικά. Πχ Elise καινούρια και έναν κουβά ή Elise μεταχειρισμένη κι ένα Fiesta ST. Μια Cayman και ένα Polo GTI, εάν είσαι της γερμανικής σχολής και πάει λέγοντας.
Η πρόταση που καλύπτει τα κριτήριά σου είναι το Alpine A110. Δεν το βλέπεις στο δρόμο, είναι σούπερ σε συμπεριφορά και (λογικά) θα μπορείς να το συντηρήσεις σε κάποιο συνεργείο της Renault. Δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα (εκτός έαν έχει αλλάξει κάτι), αλλά έκανες λόγο για εισαγωγή από το εξωτερικό, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα εφόσον διαθέτεις αυτό το ποσό.
-
Αν θες να ξεχωρίσεις και να έχεις ότι πιό καινούργιο σε τεχνολογία (αφήνεις πίσω βενζίνες, πετρέλαια, πολλά κυβικά κτλ) και πας σε TESLA
-
Αν θες να ξεχωρίσεις και να έχεις ότι πιό καινούργιο σε τεχνολογία (αφήνεις πίσω βενζίνες, πετρέλαια, πολλά κυβικά κτλ) και πας σε TESLA
Σπορ κουπέ ζήτησε ο άνθρωπος, όχι σβέλτη ηλεκτρική σκούπα...
-
Σπορ κουπέ ζήτησε ο άνθρωπος, όχι σβέλτη ηλεκτρική σκούπα...
Αχαχαχα...!!

-
-
Κάνουνε όμως κάτι κηδείες....
Ακόμα και σε αυτό το μη επιστημονικό τεστ, καλύτερη εκκίνηση βλέπω απλά. Στα 500 μέτρα θα είχε περάσει εύκολα η Λάμπο.
-
Μέχρι να βάλουμε supercar με supercar... Δηλαδή tesla roadster με την lambo και όχι οικογενειακό sedan limo
-
Ναι να τα βάλουμε, όταν βγει τέτοιο. Και επίσης να κάνουμε 10 εκκινήσεις, ως τα 300, και να δούμε ποιο θα μπει σε safe mode...
-
H κ@υλα να ακους το μοτερ να λυσαει ψηλα, να κανει ακαριαίες αλλαγες και παλι απο την αρχη, μεχρι να πιασεις τελικη , δεν συγκρινεται με κανενα ηλεκτρικο. Ασε που τα Τesla καθε φορα που κανεις τετοιες επιταχυνσεις, χανει αποδοση. Πρεπει να ειναι πληρως φορτισμενο για να εχει την μεγιστη αποδοση. Αν το κανεις 2-3 φορες το 0-400 αρχιζει και χανει σε επιδοσεις
-
Ναι να τα βάλουμε, όταν βγει τέτοιο. Και επίσης να κάνουμε 10 εκκινήσεις, ως τα 300, και να δούμε ποιο θα μπει σε safe mode...
Θα εχει μεινει απο μπαταρια

-
Θα γυρεύουμε power bank... Χαχα!!!
-
Ε ναί δεν είπαμε ότι συγκρίνονται μεταξύ τους αλλά δε μπορώ να μην θαυμάσω την ικανότητα τρολλαρίσματος που διαθέτει το Tesla.. Ψοφάω για κάτι τέτοια

-
Το τρολλάρισμα της Tesla φτάνει μέχρι τα 200, το πολύ. Εγώ πάλι δεν ψοφάω καθόλου για 'one trick ponies'.
-
-
Εσυ θα διαλεγες Tesla ? Εγω σίγουρα οχι. Προτιμω Lambo, Ferrari , Audi R8 κι ας ειναι και 2 κολώνες πισω ( στην γλωσσα των κοντρακιδων)
-
Δε νομίζω να μου βγαίνανε τα κουκιά για lambo και ferrari Αλέξανδρε.. οπότε με την ταπεινή Hoover, σόρυ tesla μάλλον θα συμβιβαζόμουν..
αχαχα τι μου θύμισες...
-
Καλα και τα Tesla δεν ειναι τζαμπα. Προς το παρων επιβαρυνονται μονο με ΦΠΑ . Οταν θα μπει και στα ηλεκτρικα ΕΤΤ τα λεμε

-
Ένα βιντεάκι δεν λέει κάτι. Τα μετρημένα νούμερα δείχνουν τι συμβαίνει σε υψηλότερες ταχύτητες. Παράδειγμα:
Αγορά Sport Coupe κοντά στα 75.000 ευρώ