-
Καλησπερα και απο εμενα ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.η αληθεια ειναι οτι το γλυκοκοιταβω καιρο τωρακαι η πρωτη μου επαφη ηταν τον δεκεμβρη που ειχαν τις εκπτωσεις για το ξεστοκαρισμα οπου και τους επισκευτικα και αντι για την εκδοση x-clusive στα ιδια λεφτα με εκπτωση μου πασερναν την x-plore και ετσι ειπα να περιμενω λιγο.
Καταρχην θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει καποιος επαφη με τηνβενζινοκινητη εκδοση μια και δεν υπαρχει για test drive και ετσι δεν εχω αποψη.η αληθεια ειναι πως φοβαμαι το diesel γιατι στο ελλαδισταν πολλα αλλαζουν σε μια νυχτακαι δεν κανω πολλα χιλιομετρα ωστε να αξιχει τον κοπολ και στην τιμη για να κανω αποσβεση αλλα και σε μελοντικα σχεδια της χωρασπου δεν ξερω ποια θα ειναι αυτα πχ φουσκωμενα τελη;;;
Και δευτερον βλεπω εδω και καποιες μερες οφελος εως1899€
ξερει κανεις ποιο ειναι το οφελος για τις μεσαιες εκδοσεις γιατι δεν τους παιρνεις κουβεντα στην αντιπροσωπεια;και εαν προκυτε για ετοιμοπαραδωτα αμαξια η ισχυει και για παραγγελιες;
Ευχαριστω πολυ -
Αν και κάπως καθυστερημένα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το diesel (ειδικά της τελευταίας γενιάς) στην Ελλάδα, που πάντα αντιδρούμε με χρονοκαθυστέρηση. Αρκεί να μην κινείσαι μόνιμα κέντρο με κίνηση και κάνεις λίγα χιλιόμετρα.
-
Απ'ότι βλέπω έχουν ανεβάσει και τις τιμές. Για βενζίνη η edition 120 πήγε 24650 απο 24300 και η x plore 25800 απο 25200. Βλέπω να προσφέρουν σαν έκπτωση την προηγούμενη τιμή.
-
Κλασσικά, το ίδιο συνέβη κάποτε με προσφορά για Astra. Πηγα με διαφορά 2 εβδομάδων και ζορίστηκε πολύ (και καλά) να μου το δώσει στην προηγούμενη τιμή, πριν την αύξηση.
Λίγες μέρες μετά έμαθα πως δίνουν την παλιά τιμή σαν έκπτωση και κάπου εκεί χαιρέτισα... -
Καλησπέρα,
παρέλαβα το δικό μου xcite με εξτρα to inteligrip στα 22,300.Έχοντας κάνει τα πρώτα 800 χιλιόμετρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οδική συμπεριφορά και γενικά το στήσιμο του αυτοκινήτου. Ένα + ο εσωτερικός φωτισμός και τα πάρα πολύ καλά καθίσματα.Apple car play και η ανάγκη για navi μηδενιζεται.
Ένα - για την απουσία φωτισμού στον χώρο αποσκευών.Η κατανάλωση εντός Αθήνας και πολύ λίγα χιλ εκτός (μέχρι Χαλκίδα και πίσω) στα 5.7
Προηγούμενο αυτοκίνητο είχα το Zafira B 1800 με αέριο. -
Ο χρήστης kostasm έγραψε:
Καλησπέρα,
παρέλαβα το δικό μου xcite με εξτρα to inteligrip στα 22,300.Έχοντας κάνει τα πρώτα 800 χιλιόμετρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οδική συμπεριφορά και γενικά το στήσιμο του αυτοκινήτου. Ένα + ο εσωτερικός φωτισμός και τα πάρα πολύ καλά καθίσματα.Apple car play και η ανάγκη για navi μηδενιζεται.
Ένα - για την απουσία φωτισμού στον χώρο αποσκευών.Η κατανάλωση εντός Αθήνας και πολύ λίγα χιλ εκτός (μέχρι Χαλκίδα και πίσω) στα 5.7
Προηγούμενο αυτοκίνητο είχα το Zafira B 1800 με αέριο.Για το πετρέλαιο μιλάς; Τι χρώμα βγήκε σε αυτή την τιμή;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Προηγούμενο αυτοκίνητο είχα το Zafira B 1800 με αέριο.Καλοταξιδο!
5.7 εντός Αθηνών; Για τι διαδρομές με μιλάμε; Φαίνεται αρκετά χαμηλό νούμερο. Προφανώς μιλάς για ντίζελ αλλά και πάλι είναι χαμηλά. Περίμενα τουλάχιστον 6.2 και βάλεΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το χρώμα είναι λευκό απλό.Οι διαδρομές που κάνω δεν είναι πολλές στο κέντρο ,αλλά βόρεια και νότια προάστια και με κάποια χιλιόμετρα Αττική οδό ,Είναι τα πρώτα χιλιόμετρα αλλά η κατανάλωση είναι πολύ καλή για τα μέτρα μου.Είναι όμως η κατανάλωση σύμφωνα με το προφίλ μου (ο τρόπος οδήγησης).Ο κινητήρας βέβαια είναι ακόμα ¨σφιχτός '
Για το θέμα της τιμής πήγα σε 2 αντιπροσωπίες διαφορά η μια με την άλλη 300€.Αυτό που με ευχαρίστησε σ αυτή που κατέληξα ήταν και η εξυπηρέτηση. -
Συγνώμη δεν απάντησα για το καύσιμο .Πετρέλαιο .
-
Μπράβο καλοτάξιδο! Για τον εσωτερικό φωτισμό τι εννοείς, την πλαφονιερα μπροστά; Απ'ότι βλέπω στο site δεν έχει καν πλαφονιερα πισω και φωτιζόμενο καθρέφτη στα σκιάδια μέχρι την έκδοση X-Clusive, στο δικό σου έχει ;
-
Γι αυτό τον φωτισμό μιλάω στα πλαϊνά με Led ταινία. Για τα σκιάδια να τσεκάρω και σας λέω -
Τα πλαστικα στη χειρολαβη δεν ειναι αθλια;
Κατα τα αλλα εξαιρετικο αυτοκινητο. -
Αθλιότατα.
-
Σημερα το ειδα σε μπορντω χρωμα.Πολυ ωραιο του παει πολυ!!
-
Γι αυτό τον φωτισμό μιλάω στα πλαϊνά με Led ταινία. Για τα σκιάδια να τσεκάρω και σας λέωΥπάρχει στον στάνταρ εξοπλισμό στο x-cite ή τον έβαλες εσύ;
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Αθλιότατα.Αυτό το επισημάνουν σε ολα τα τεστ drive παντού! Πόσο δύσκολο είναι ρε παιδί μου να τα αλλάξουν! Είναι κάτι που το καταλαβαίνει οποιοδήποτε! 2 χρόνια κυκλοφορεί το αμάξι...
-
Οταν τα πιανεις κανουν κρατς κρατς σαν να ειναι σπασμενα.
-
Ο χρήστης KostasK79 έγραψε:
Γι αυτό τον φωτισμό μιλάω στα πλαϊνά με Led ταινία. Για τα σκιάδια να τσεκάρω και σας λέωΥπάρχει στον στάνταρ εξοπλισμό στο x-cite ή τον έβαλες εσύ;
;Όχι δεν είναι extra τα είχε στανταρ .Τα πλαστικά των πορτών, σε μένα είναι μια χαρά ,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι .
-
Της χειρολαβής λέμε. Στην πόρτα γενικά μια χαρά είναι.
-
Τι άποψη έχετε για το κλείσιμο των πορτών; Ειχα πάει σε μια αντιπροσωπεία κ το είδα και μου φάνηκε οτι στο κλείσιμο οι πόρτες κοπαναγανε λίγο παραπάνω απ οσο πρέπει σε σχέση με άλλα αμαξια(πχ Tucson)
Opel GrandLand X