-
Θοδωρή στο συνεργείο που είναι το αμάξι τόσο καιρό, τι σου έχουν πει;
Τελικά αυτό το 2χ2 τι ήταν;
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Περίμεναν οδηγίες από τα κεντρικά (της Γαλλίας, της Νάσα, κανείς δεν ξέρει).
Τσιπάκι. -
Κάνα 2ευρω θα έπεσε από την τσέπη του μάστορα εκεί στην γραμμή παραγωγής και βραχυκυκλωσε το ανστόπαμπλ πρέμιο.
-
Είπαμε ήταν θέμα λογισμικού το πρόβλημα.
Ο Γάτος δεν είχε καταλάβει ότι το αυτοκίνητο τον ακούει...
Εκεί λοιπόν που μιλούσε μόνος του για το πόσο πιεσμένος ήταν στην δουλειά και δεν εύρισκε χρόνο να πάει στα βουνά, σκέφτηκε το αμάξι να τον αναγκάσει να πηγαίνει με τους άλλους βιταρέους στα βουνά.
Γιατί προφανώς το ίδιο, δεν θεωρούσε σικ να πηγαίνει μαζί τους...
-
Οι Γάλλοι με τα λογισμικά έχουν πάρει διαζύγιο. Όμως σε αποζημιώνουν σε όλα τα άλλα.
Και μη τυχόν και γκρινιάξουμε για εργονομία , είδαμε και τους Γερμανούς της Mercedes.
-
@george1977 said in Peugeot 3008 2016:
Και μη τυχόν και γκρινιάξουμε για εργονομία , είδαμε και τους Γερμανούς της Mercedes.
Oι Γερμανοί έχουν εξιαρετική εργονομία. Η ΜΒ είναι λίγο ιδιίατερη περίπτωση γιατί έχει μια δικιά της φιλοσοφία, η οποία έχει την λογική ότι μια φορά κάτοχος ΜΒ, για πάντα κάτοχος ΜΒ οπότε η εργονομία θα είναι οικεία στους κατόχους. Έχει λίγο υπεροψία του στυλ "εμένα ειναι σωστό, θα το μάθεις την 1η φορά αλλά θα το ξέρεις για πάντα" θεωρώντας ότι δεν θα πάρεις άλλο αμάξι μετά από την εμπειρία της ΜΒ.
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Oι Γερμανοί έχουν εξιαρετική εργονομία. Η ΜΒ είναι λίγο ιδιίατερη περίπτωση γιατί έχει μια δικιά της φιλοσοφία, η οποία έχει την λογική ότι μια φορά κάτοχος ΜΒ, για πάντα κάτοχος ΜΒ οπότε η εργονομία θα είναι οικεία στους κατόχους. Έχει λίγο υπεροψία του στυλ "εμένα ειναι σωστό, θα το μάθεις την 1η φορά αλλά θα το ξέρεις για πάντα" θεωρώντας ότι δεν θα πάρεις άλλο αμάξι μετά από την εμπειρία της ΜΒ.
Και οι Γάλλοι σκέφτονται έτσι. ο @cruiser όλα φυσιολογικά τα βρίσκει. Εγώ και ο γάτος ψάχνουμε pdf.
-
Και οι Γάλλοι σκέφτονται έτσι. ο @cruiser όλα φυσιολογικά τα βρίσκει. Εγώ και ο γάτος ψάχνουμε pdf.
Με μια διαφορά: οι Γάλλοι δεν σκέφτονται! Ό,τι κάτσει είναι και βασικά απλά θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό άσχετα εαν είναι βολικό ή εργονομικό, αρκεί να είναι διαφορετικό. Π.χ. το ανάποδο στροφόμετρο....απίστευτη μπούρδα και βλακεία!!
-
Με μια διαφορά: οι Γάλλοι δεν σκέφτονται! Ό,τι κάτσει είναι και βασικά απλά θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό άσχετα εαν είναι βολικό ή εργονομικό, αρκεί να είναι διαφορετικό. Π.χ. το ανάποδο στροφόμετρο....απίστευτη μπούρδα και βλακεία!!
Oι σύμμαχοι και φίλοι Γάλλοι σκέφτονται διαφορετικά. Ανοχή στην διαφορετικότητα. Ξέρω, ξέρω οι άλλοι που τα λένε αυτά έχουν ΜΚΟ και παίρνουν λεφτά
-
Βασικά τι να το κάνει το στροφόμετρο;
Αφού δεν δουλεύει το αυτοκίνητο.
-
Γατε.
Τι update και μλκιες .
Μπορείς να λες ότι κάνεις detailing εκ βαθέων στο αυτοκίνητο.
Εν τω μεταξύ μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί κανείς να αστειεύεται, λόγω leasing.
Φανταστείτε την ψυχολογία κάποιου πού το έχει παντρευτεί....... -
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
Εν τω μεταξύ μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί κανείς να αστειεύεται, λόγω leasing.
Φανταστείτε την ψυχολογία κάποιου πού το έχει παντρευτεί.......Πάρα πολύ σωστά!! Απο την άλλη δεν ήξερε τι παντρεύεται? Άγνοια κινδύνου δεν μετράει....χαχαχα!
-
Ετήσια συνάντηση ιδιοκτητών αυτοκινήτων που δεν αγόρασαν Γαλλικό αυτοκίνητο...
-
Η φωτογραφία είναι:
Βρείτε ποιος αγόρασε γαλλικό ;
-
Ιδιότητες γαλλικών αυτοκινήτων.......
-
Αν είναι με Γαλλικό αυτοκίνητο να περιμένω και εγώ σε τέτοια στάση, αύριο κιόλας αγοράζω Γαλλικό...
-
Η φωτογραφία είναι:
Αυτός με τα μούσια είναι ο Gatoz ... #mono_vitara
-
@storm said in Peugeot 3008 2016:
Η φωτογραφία είναι:
Αυτός με τα μούσια είναι ο Gatoz ... #mono_vitara
Έβγαλε μούσια μέχρι να τελειώσει το update from NASA...
-
Όταν έχει το 3008 που πάει "γ@μιώντας" ο γάτος, χαμογελάει στα μιλφ, όταν δεν το έχει, παίρνει τα βουνά...
Γιατί αν τον δουν με το βιτάρα, θα (χαμο)γελάνε τα μιλφ... -
ντηζελ....
τα γνωστα....
Peugeot 3008 2016