-
To Κuga είναι η έκδοση ST-Line με μόνα extra το μεταλλικό χρώμα και την ηλιοροφή. Αν δεν βαλω την ηλιοροφή με το ίδιο μεταλλικό χρώμα είναι 31.000.Αν το παρω και σε λευκό λογικά θα πάει 30700-30800.
Θεωρώ απαραίτητα τα xenon και την camera λόγω όγκου του οχήματος, όλα τα άλλα είναι nice to have... Αν χτίσω ένα business με τα xenon σαν extra πάει μια κλιμακα παραπάνω στους φόρους και σχεδόν αγγίζει την τιμή της ST-Line χωρίς όλον αυτό τον εξοπλισμό, οπότε έχουν κάνει καλή δουλειά στην ford στην ΛΤΠΦ στην έκδοση ST-Line και είναι δελεαστική.
Εχω οδηγήσει το Peugeot και είναι αρκετά καλό για τα γούστα μου και την 10λεπτη εμπειρία με εναν πωλητη δίπλα - με προβληματισε λίγο η πίσω ορατότητα καθώς έχει πολύ μικρό τζάμι και αρκετά υπερυψωμένο το μέταλλο στην πόρτα, θεωρώ ότι η camera είναι απαραίτητη στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο!
Εξαιρετικό το τιμόνι του για την κατηγορία του και την πληροφόρηση που σου δίνει στα χέρια και το i-cockpit λατρεία, απλά μαγικό!!Χαίρεσαι πραγματικά να είσαι στο σαλόνι του αυτοκινήτου.
Το kuga θα το οδηγήσω συντόμως όμως έχω την εμπειρία από το α γενιας μοντέλο καθώς το είχα από το 2009-2012 (2.5 βενζίνη) με τα καλά και τα κακά του.... -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Βi-Xenon, Navigation, Reverse Camera, Ημιδερματινο σαλόνι, ραγες οροφής, ηλιοροφή πανοραμική, 8 ETH ΕΓΓΥΗΣΗ
Εφόσον έχουν την ίδια τιμή, τα παραπάνω είναι σημαντικά για να επιλέξεις το Kuga.
Παίζει να είναι και €3χιλ. επιπλέον εξοπλισμός.
Αρκεί βέβαια να σου αρέσει και να μη σε τρώει μετάΑν τα βάλει όλα αυτά στο Peugeot επειδή αλλάζει και φορολογική κλίμακα είναι χαλαρά κοντά στα 40.000! Τα έχω υπολογίσει σε αντιπροσωπεία! Πολύ φθηνότερο το Kuga! ! !
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ - ανάμεσα στα δύο αυτά που αναφέρεις και εφόσον έχουν παρόμοιες επιδόσεις και μάλλον συμπεριφορά (δεν έχω οδηγήσει το 3008 ακόμη βέβαια) - μάλλον θα έκλινα λίιιγο περισσότερο προς το kuga, παρόλο που το 3008 είναι σαφώς πιο ωραίο μέσα (κορυφή στα suv το εσωτερικό του) και λίγο πιο ωραίο απέξω (αλλά και το kuga μου αρέσει ιδίως απέξω...), επειδή από θέμα αξιοπιστίας θα ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια με τη ford από ότι με την peugeot...
To kuga είναι 4κίνητο;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ - ανάμεσα στα δύο αυτά που αναφέρεις και εφόσον έχουν παρόμοιες επιδόσεις και μάλλον συμπεριφοράΠαρόμοιες επιδόσεις δεν έχουν.. Συμφωνα με τις μετρησεις του drive το 3008 έχει πολύ καλύτερους χρόνους σε όλες τις μετρήσεις.. Για παράδειγμα το 3008 για τα 0-100 θέλει 10,9 ενω το Kuga 12,1 και για τα 110-140(με 6η) το 3008 το μετρησαν 13,5 ενώ το Kuga 17,4
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Εγώ - ανάμεσα στα δύο αυτά που αναφέρεις και εφόσον έχουν παρόμοιες επιδόσεις και μάλλον συμπεριφορά
Παρόμοιες επιδόσεις δεν έχουν.. Συμφωνα με τις μετρησεις του drive το 3008 έχει πολύ καλύτερους χρόνους σε όλες τις μετρήσεις.. Για παράδειγμα το 3008 για τα 0-100 θέλει 10,9 ενω το Kuga 12,1 και για τα 110-140(με 6η) το 3008 το μετρησαν 13,5 ενώ το Kuga 17,4
Έχεις δίκιο...είναι βαρύ το kuga...Είναι λίγα τα άλογα για τέτοιο βάρος...
Αν φτιάχνεις μεγάλα αμάξια, για να πάρουν τα...'πόδια' τους, χρειάζεται ένα...κοπάδι ολόκληρο... -
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ , ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ .
Και θα έχουμε νέα μάχη....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ , ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ .Και θα έχουμε νέα μάχη....
Για να δούμε εάν θα αλλάξει και πότε....μακάρι.
-
Το ξαναέγραψα σε κάποιο άλλο topic....
Φοβάμαι ότι θα κυκλοφορεί η φήμη περί αλλαγής της φορολογίας για κανένα χρόνο και στο τέλος δε θα γίνει τίποτα.
Εντωμεταξύ κανείς δε θα αγοράζει γιατί θα περιμένει να πέσουν οι τιμές.
Καλή τύχη στους εμπόρους.... -
Μπορει το 120 αρι μοτερ να ειναι οριακο για τετοιο αμαξι ομως στην Peugeot καταφεραν να κρατησουν το βαρος χαμηλα και ετσι οι επιδοσεις βρεθηκαν σε αξιοπρεπη επιπεδα επιπεδα. Ιδανικα παμε στο διλιτρο αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε, ελαχιστοι θα παρουν το ρισκο για διλιτρο.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Μπορει το 120 αρι μοτερ να ειναι οριακο για τετοιο αμαξι ομως στην Peugeot καταφεραν να κρατησουν το βαρος χαμηλα και ετσι οι επιδοσεις βρεθηκαν σε αξιοπρεπη επιπεδα επιπεδα. Ιδανικα παμε στο διλιτρο αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε, ελαχιστοι θα παρουν το ρισκο για διλιτρο.Γιαννη 1470 κιλα το μετρησαν στο drive τελικα (οσο και το δικο μου στα 1490). Χαμηλα πρεπει να ειναι το 1200 μοτερ γιατι 1300 περιπου για diesel με την καμια δεν ειναι.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... ehdi-120-0
Υ.Σ. 1410 το 1200αρι http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... retech-130
Γενικα ειναι χαμηλα σαν κιλα αλλα οχι τοσο οσο ελεγε η πεζω. Ισως τα μετρουσε χωρις υγρα,βενζινες ή δε ξερω γω τι για να δειξει τοση μειωση -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ , ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ .Και θα έχουμε νέα μάχη....
Πότε θα γινει αυτο; Γιατι το ακούμε χρονια τωρα αλλα ποτε δε γινεται...
-
Αυτές τις μέρες με τα χιόνια και τις παγωνιές, θα είχε αξία να δούμε ένα συγκριτικό ανάμεσα στο προσθιοκίνητο 3008 με το All Grip και τα M+S ελαστικά του και τους άμεσους τετρακίνητους ανταγωνιστές του (π.χ. Tiquan, X1) με τα αντίστοιχα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μπορει το 120 αρι μοτερ να ειναι οριακο για τετοιο αμαξι ομως στην Peugeot καταφεραν να κρατησουν το βαρος χαμηλα και ετσι οι επιδοσεις βρεθηκαν σε αξιοπρεπη επιπεδα επιπεδα. Ιδανικα παμε στο διλιτρο αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε, ελαχιστοι θα παρουν το ρισκο για διλιτρο.
Γιαννη 1470 κιλα το μετρησαν στο drive τελικα (οσο και το δικο μου στα 1490). Χαμηλα πρεπει να ειναι το 1200 μοτερ γιατι 1300 περιπου για diesel με την καμια δεν ειναι.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... ehdi-120-0
Υ.Σ. 1410 το 1200αρι http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... retech-130
Γενικα ειναι χαμηλα σαν κιλα αλλα οχι τοσο οσο ελεγε η πεζω. Ισως τα μετρουσε χωρις υγρα,βενζινες ή δε ξερω γω τι για να δειξει τοση μειωσηΤο Autoblog μετρησε 1440, 10.6 επιταχυνση και φρενα 37, 3 στο ιδιο ακριβως αμαξι. Απεχουν αρκετα απο το Drive οποτε μπορω να αμφισβητησω και τις δυο μετρησεις. Γιατι δε λενε καν ποσο καυσιμο κουβαλαει. Ενα γεματο ντεποζιτο του 3008 ζυγυζει καπου 44 κιλα. Και απο την πεζω απεχουν οι μετρησεις οποτε δε ξερω. Σιγουρα ειναι πιο βαρυ απο οσο τι δινει. Το Euro Ncap στο Crash test το δινει 1300 αλλα μαλλον δεν ειναι δικη του μετρηση.
-
https://m.youtube.com/watch?v=IRN8VjmWV9U
https://m.youtube.com/watch?v=MkQmAO5wgWI
Hadc test σε φρέσκο χιονισμένη κατωφερια. Τα πάει μαι χαρά φυσικά αν το χιόνι δεν ήταν τόσο φρέσκο τα πράγματα θα ήταν πιο ζόρικα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Δεν ξέρουμε τι λάστιχο φοράει. Αν είναι χιονολαστιχο ή το continental cross contact lx2 με το οποίο έρχεται στην Ελλάδα
Το οποίο είναι καλό λάστιχο m+sSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
To Κuga είναι η έκδοση ST-Line με μόνα extra το μεταλλικό χρώμα και την ηλιοροφή. Αν δεν βαλω την ηλιοροφή με το ίδιο μεταλλικό χρώμα είναι 31.000.Αν το παρω και σε λευκό λογικά θα πάει 30700-30800.
Θεωρώ απαραίτητα τα xenon και την camera λόγω όγκου του οχήματος, όλα τα άλλα είναι nice to have... Αν χτίσω ένα business με τα xenon σαν extra πάει μια κλιμακα παραπάνω στους φόρους και σχεδόν αγγίζει την τιμή της ST-Line χωρίς όλον αυτό τον εξοπλισμό, οπότε έχουν κάνει καλή δουλειά στην ford στην ΛΤΠΦ στην έκδοση ST-Line και είναι δελεαστική.
Εχω οδηγήσει το Peugeot και είναι αρκετά καλό για τα γούστα μου και την 10λεπτη εμπειρία με εναν πωλητη δίπλα - με προβληματισε λίγο η πίσω ορατότητα καθώς έχει πολύ μικρό τζάμι και αρκετά υπερυψωμένο το μέταλλο στην πόρτα, θεωρώ ότι η camera είναι απαραίτητη στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο!
Εξαιρετικό το τιμόνι του για την κατηγορία του και την πληροφόρηση που σου δίνει στα χέρια και το i-cockpit λατρεία, απλά μαγικό!!Χαίρεσαι πραγματικά να είσαι στο σαλόνι του αυτοκινήτου.
Το kuga θα το οδηγήσω συντόμως όμως έχω την εμπειρία από το α γενιας μοντέλο καθώς το είχα από το 2009-2012 (2.5 βενζίνη) με τα καλά και τα κακά του....Νομίζω οτι η βενζινοκίνητη έκδοση του kuga ειναι ποιο vfm. Ποσα χλμ κανεις και πας σε ντιζελ;
-
Να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να αποφασίσω για την αγορά αυτοκινήτου. Η βοήθειά σας ήταν μεγάλη και σημαντική, και μετά από πολλή σκέψη έγινε η παραγγελία για ένα 1.6 χειροκίνητο gt-line.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς! -
Εξαιρετική επιλογή, με το καλό να το παραλάβεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης krysh έγραψε:
Να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να αποφασίσω για την αγορά αυτοκινήτου. Η βοήθειά σας ήταν μεγάλη και σημαντική, και μετά από πολλή σκέψη έγινε η παραγγελία για ένα 1.6 χειροκίνητο gt-line.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!Με το καλό να το παραλάβεις φίλε μου. Τι χρόνο παράδοσης σου έδωσαν;
-
Καλοτάξιδο και γρήγορα να το παραλάβεις .
Peugeot 3008 2016