-
Για να βγάλεις συμπέρασμα στο ταξίδι τι καίει με το μέσο όρο ταχύτητας μηδενίζεις με το που ξεκινάς κ βλέπεις όταν φτάσεις τι λέει το όργανο.
Εγώ όταν πάω χωριό (Ιωάννινα) μηδενίζω με το που ξεκινάω (ευτυχώς μένω κοντά στη Αττική οδό στην Κατεχάκη) κ με το που φτάσω χωριό η καλύτερα βγω από Ιονία (10 τελευταία χλμ μένουν μέχρι το σπίτι) βλέπω ακριβώς τι γράφει κ τι μέσο όρο δίνει.Κ στα στου γαλλικού να ομολογήσω ότι είχα κάνει πριν 2 χρόνια με ένα 2008(1.6/100hp/5ταχυτο) 1500χλμ στο σύνολο με αρκούδι συνέχεια με συνολική 7.5/100.
Αλλά εθνική είχε πολύ ξύλο (150 συνέχεια) που αν θυμάμαι καλά τα είχε στις 2500 στροφές.Τώρα το 3008 έχει κ ένα όγκο κ δεν το λες αμάξι που δεν καίει αν κινείται με 140+ χλμ. Η αεροδυναμική είναι αμείλικτη σε τέτοιες καταστάσεις.
-
Ρωτάει ένας στο δίπλα φόρουμ γνώμες για αξιοπιστία των 3008 και μου έρχονται στο μυαλό συνεχώς ατάκες Γάτου!
#gia-petama
και τέτοια... -
@dimsabas said in Peugeot 3008 2016:
Ρωτάει ένας στο δίπλα φόρουμ γνώμες για αξιοπιστία των 3008 και μου έρχονται στο μυαλό συνεχώς ατάκες Γάτου!
#gia-petama
και τέτοια...Αν κάνει πως μπαίνει εδώ μέσα, για να ρωτήσει......
-
#gia-petama
και τέτοια...εχω κοψει απο γραψιμο κωδικα εδω και καμμια ωριτσα....
πριν γυρισα απο την πουγκ που λυσανε ΕΝΑ απο τα προβληματα με τους τζαμοκαθαριστηρες
αυτο που ανεβαινουν μεχρι οτι υψος θελουνε οποτε θελουνε....
χαχαχαχαχα....
ο λογος οτι τοποθετουνε τα μακτρα με το χερι στο εργοστασιο και ο μαροκινος γαλλος τα βαζει οπως ναναι και δεν καθονται με αποτελεσμα να τρωγωνται τα γραναζακια.... σε πολλααλλαχτηκανε σε εγγυησις
επισης επειδη δεν δουλευανε καιρο βουλωσανε τα μισα μπεκακια για το νερο. γκες χάου αλλαζουνε..... με αλλαγη ολου του μηχανισμου.....
εστειλα μέιλ στο λογιστηριο για επεκταση εγγυησης.....
#pote_xana
#gallochrepa -
Ξέρανε ότι θα το δώσουν σε μίζερο και το έφτιαξαν έτσι για να έχει κάτι να γκρινιάζει...
-
Το Λιμενικό Βουλιαγμένης κυκλοφορεί πλέον (και) με 3008. Αμέ!
-
για ποσο?
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
για ποσο?
Προφανώς όχι για πολύ!
-
για ποσο?
Αν σε αναπαύει, το είχαν στη "μέσα" θέση κι απ' έξω το έκλεινε ένα QQ πρώτης γενιάς.
-
για ποσο?
Μέχρι να το πετάξουν στη θάλασσα για τεχνητό ύφαλο.
-
Σας έβαλα σε όλους ποντάκι...
Βασικά έχουν 3008 γιατί πετάει...
Ενώ αν είχαν τα αργά βιτάρα, άντε να έπιαναν καμιά χελώνα που μπήκε στην μαρίνα...
-
Τώρα που ανέφερες για χελώνες και μαρίνες θυμήθηκα το 3008 με την ηλιοροφή που είχε ανεβάσει ο γάτος.
Ελπίζω του λιμενικού να είναι με ηλιοροφή για να κολυμπάει -
Είπαμε ήταν Εγγλέζος κάγκουρας που του είχε χυθεί το τσάι στα πόδια...
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
εν τω μεταξύ, όλα αυτά για τα τζάμια απίστευτες υπερβολές! Τα διαβάζω στους φίλους μου και γελάμε! Ποτέ δεν πρόσεξα κάτι μεμπτό σε αυτά και δεν μου έχει χαλάσει ποτέ τίποτε!
Αν το κάνεις προς το μέρος σου δεν κάνει μία περασια; Γιατί το κάνεις συνέχεια προς τα κάτω;
δες το βιντεο
φυσικα και οχι
αν τραβηξεις κανει πλυσιμο με νερο
το οποιο μετα τρεχει ακριβως στη μεση του οπτικου πεδιου!
και πρεπει να κανεις κατω
δυο φορες ομως
γιατι η πρωτη ενεργοποιει-απενεργοποιει το αυτοματο καθαρισμα
για να παρεις μια ιδεα, δες το βιντεο
εαν ειχες πληρωσει 53000 θα γελουσες ακομη αραγες?Μπορεί! Το είδα το βίντεο, γι' αυτό γελαγαμε!
Αυτό δεν ισχύει σε σένα;
Single wipe► Pull the stalk briey towards
Να σου πω, είχα μπει μια φορά σε μια Mercedes, δεν θυμάμαι μοντέλο γιατί παρά ήταν ακριβή για να ξέρω οτιδήποτε γι' αυτήν, αλλά είχε ένα θυμάμαι βραχίονα που ήταν σαν να είχες ένα δούλο εξειδικευμένο να καθαρίζει τα τζάμια! Δεν θυμάμαι αν είναι κοινό σε όλες τις Mercedes, αλλά ο κάτοχος έχει εταιρεία με τζίρο 9ψηφιο νούμερο..για όσους ξέρουν να μετράνε μηδενικά!
οχι λεμεεεεεε
Από το manual του 3008 το πήρα και εμένα το μικρό το κάνει σίγουρα!
Δεν σε πάει, παράτα τα!
απλα δες το βιντεο
σε ολα τα 3008 ειναι οπως στο δικο μου
το manual ειναι λαθος!
στην επομενη σελιδα απο αυτο που εβαλες, μαντεξε τι γραφει
Pull the wiper control stalk towards you and holdδες μετα το βιντεο!
καθολου, μα καθολου hold!
ισα που τραβας μια και κανει σκουπισια με πλυσιμο μαζι
το απογευμα θα σου βαλω και βιντεο απο το εαυ8 που κανει το ιδιο
και ισως και απο βενζινη 1.2, θα ερθει ενας φιλος - το ιδιο ακριβωςοταν λεω γτπ....
επισης
μπες και δες στην ομαδα των 3008 που εκανα το ιδιο ποστ
συμφωνουν
μαζι μου
και επαυξανουν με μερικα ακομη θεματα!@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
καθολου, μα καθολου hold!
ισα που τραβας μια και κανει σκουπισια με πλυσιμο μαζι
οταν λεω γτπ....Συγνώμη ρε γάτε, αλλά περιμένεις εργονομία από Γαλλικό?!?! Αλήθεια τώρα? Έχουν τόσα καλά και χαρίσματα...αλλά εργονομία και κινητήρες δεν ήταν ποτέ ένα από αυτά.
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Γάτε θέλει πολύ ελαφρύ στιγμιαίο τράβηγμα μέχρι το μισό της διαδρομής με το κωλοδ@χτυλο για τη σκουπισιά.
Σκέψου ότι και γω το βρήκα τυχαία μετά από 1 χρόνο που έκανα το διπλό κάτω.Αν και καθυστερημένα τώρα είδα τα συγκεκριμένα posts.
Επιβεβαιώνω. Αν τραβήξεις κοφτά προς τα εσένα τότε κάνει μόνο σκούπισμα.
Αν τραβήξεις πιο παρατεταμένα κάνει και πλύσιμο.
Κι εγώ στις αρχές δεν το είχα βρει και παιδευόμουν με το πάνω κάτω, λέγοντας "μα καλά, τι @@ριά έχουν κάνει οι Γάλλοι" -
Τελικά του Γάτου, του είχαν βάλει λάθος τους καθαριστήρες, δεν είχε θέμα...
Ισως τελικά αντί για Monday car, να είναι Covid car
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Τελικά του Γάτου, του είχαν βάλει λάθος τους καθαριστήρες, δεν είχε θέμα...
Ισως τελικά αντί για Monday car, να είναι Covid car
ωπα
λες ψεμματα - μιση αληθεια
ειχαν τοποθετησει λαθος στο εργοστασιο, οπως κανουν σε σχεδον ενα στα τρια 3008, λαθος τα μακτρα που μπαινουν με το χερι.
το αποτελεσμα ηταν να φθαρουν τα γραναζια του μηχανισμου, να τα κουρεψουν και να ανεβαινουν τυχαια σε καποιο υψος. μεχρι που μια μερα θα σταματουσαν.
δηλαδη εργοστασιακη πατατα και μαλιστα επικινδυνη.
η αντικατασταση εκτος εγγυησης, θα ηταν ενα 500αρικο!
κατι ψελλισε για χρεωσεις η εισαγωγικη μεχρι που τους θυμισε ο εξουσιοδοτημενος οτι ειμαστε με εξωδικα.ουδεμια σχεση εχει με το προβλημα του διακοπτη και τον τροπο λειτουργιας του πλυσιματος που ειναι αθλιος, αντιεργονομικος και απατη.
στα επιπλεον, τα μισα μπεκ ειχαν βουλωσει και δεν καθαριζουν (πχ με φυσημα) ,μονο αλλαζει ολο το μπρατσο με κοστος καλο τριψηφιο. και ναι βουλωσανε γιατι ειναι κακοσχεδιασμενα, τα νεα μακτρα σαν κωδικος κανουν θραυση στα ανταλλακτικα των γαλλων. παλι κατι ειπανε για χρεωση και ξαναθυμησα δικηγορους.
-
@gatoz
Ειναι πολύ ευέλικτοι στις επισκευές, πραγματικά, πολύ ευέλικτοι... μου τα λέει ο γνωστός μου, φίλος, μηχανικός. -
O,τι πείτε...
Εχετε ειδικές εκδόσεις φαίνεται...
-
Γραμμή παραγωγής για haters.....χαχαχα
Τα κλωτσούν και τα φτύνουν στον ποιοτικό έλεγχο
-
Οχι τους βάζουν γερμανικά εξαρτήματα...
Peugeot 3008 2016