-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Να'χαμε να λέγαμε..
Αν πάω και βρω όλα τα περιστατικά στα social media και τα βάλω εδώ μέσα, άνετα γεμίζω μια σελίδα για το κάθε μοντέλο και κάθε μάρκα.. ειδικά για τα δημοφιλή μοντέλα.
φιλε δουβλη
για ολα κυκλοφορουν
πλην ομως
πρεπει να ψαξεις σε εκατονταδες πηγες και σε βαθος χρονου
μονο που αυτα που εβαλα ειναι τα πανω-πανω σε μια ομαδα, τα πλεον προσφατα ρε παιδι μου και εχει κινητικοτητα μεγαλη και πολλα ποστ. σε μια μονο πηγη και σε μηδενικο βαθος χρονου!
ειπαμε, ξεκινησε ομαδα και οι διαχειριστες ειναι και εξαιρετικα παιδια και ψαγμενοι και ηθελαν κατι αλλο να φτιαξουν απο τη καταντια σε κυτιο παραπονων.
καθε μερα και μια εκπληξη. τουλαχιστον μια.
ακου αναψαν τα φωτα και δεν σβηνουν ενω εισαι χιλιομετρα μακρυα..... -
Να'χαμε να λέγαμε..
Αν πάω και βρω όλα τα περιστατικά στα social media και τα βάλω εδώ μέσα, άνετα γεμίζω μια σελίδα για το κάθε μοντέλο και κάθε μάρκα.. ειδικά για τα δημοφιλή μοντέλα.
Δίνω Like στο φίλο @dublin γιατί παίζει στα ίσα τον άλλο φίλο @gatoz που και αυτός δικαιούται Like (ήταν δίκαιο και έγινε πράξη) και τα χώνουν ο ένας στον άλλον όμορφα και ξηγημένα.
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Να'χαμε να λέγαμε..
φιλε δουβλη
για ολα κυκλοφορουν
πλην ομως
μονο που αυτα που εβαλα ειναι τα πανω-πανω σε μια ομαδα, τα πλεον προσφατα ρε παιδι μου και εχει κινητικοτητα μεγαλη και πολλα ποστ. σε μια μονο πηγη και σε μηδενικο βαθος χρονου!
ειπαμε, ξεκινησε ομαδα και οι διαχειριστες ειναι και εξαιρετικα παιδια και ψαγμενοι και ηθελαν κατι αλλο να φτιαξουν απο τη καταντια σε κυτιο παραπονων.
ακου αναψαν τα φωτα και δεν σβηνουν ενω εισαι χιλιομετρα μακρυα.....Μπες ford puma hellas club να δεις τι καλά περνάνε και εκεί. Αλλά εκεί λένε ότι συμβαίνει σε όλες τις μάρκες!
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Να'χαμε να λέγαμε..
φιλε δουβλη
για ολα κυκλοφορουν
πλην ομως
ακου αναψαν τα φωτα και δεν σβηνουν ενω εισαι χιλιομετρα μακρυα.....Δεν διαφωνώ ότι έχουν προβλήματα κάποιο άνθρωποι, αυτό έλειπε, αλλά παντού υπάρχουν και σε όλες τις μάρκες. Απλά οι άλλες δεν έχουν εσένα και περνάνε στον αφρό!
Εντομεταξυ σε κάποιους μας πάει καλά πάνω από 20 (24-25 εμένα) χρόνια, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.
Δώστα γρήγορα όλα να πάρεις κάνα Kuga/Tiguan/Austral να γλιτώσουμε! Εκεί να δεις.. άσε που εκεί μπαίνεις δύσκολα και με το καλημέρα να ουμε!
Εγώ έχω την αίσθηση ότι γύρω γύρω Stellantis θα μας έρχεσαι. Να είμαστε καλά να τα δούμε!
-
Για το Austral @dublin κάτι γνώριζες και θα έλεγες. Ακόμη δεν είδαμε τιμές αλλά να ξέρουμε να μην το έχουμε στα υποψήφια.
-
@parikon said in Peugeot 3008 2016:
Για το Austral @dublin κάτι γνώριζες και θα έλεγες. Ακόμη δεν είδαμε τιμές αλλά να ξέρουμε να μην το έχουμε στα υποψήφια.
Γιατί να το έχεις? Όταν το Καπτούρ έχει 35.000, να μαντέψουμε πόσο θα έχει αυτό!?!?! Πάρε μια Χ1, 100 φορές καλύτερο αμάξι!
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Γιατί να το έχεις? Όταν το Καπτούρ έχει 35.000, να μαντέψουμε πόσο θα έχει αυτό!?!?! Πάρε μια Χ1, 100 φορές καλύτερο αμάξι!
Με την τριτεκνία πέφτει αρκετά η τιμή της αλλά σκέφτηκα τα κόστη των service-ανταλλακτικών που φαντάζομαι είναι τσουχτερά. Θυμάμαι είχα δει σε ταμπέλα σε επίσημο service αντιπροσωπείας BMW και Peugeot έγραφε 40+φπα και 24 +ΦΠΑ η εργατοωρα που γινόταν από τα ίδια άτομα.
Χωριά ότι θα μπω στο μάτι πολλών μετά το Peugeot αν πάρω BMW.
Ήδη έχω ακούσει ατάκες του, που κρύβεις το λεφτόδεντρο κτλ.. -
Με την τριτεκνία πέφτει αρκετά η τιμή της αλλά σκέφτηκα τα κόστη των service-ανταλλακτικών που φαντάζομαι είναι τσουχτερά. Θυμάμαι είχα δει σε ταμπέλα σε επίσημο service αντιπροσωπείας BMW και Peugeot έγραφε 40+φπα και 24 +ΦΠΑ η εργατοωρα που γινόταν από τα ίδια άτομα.
Ρίξε μια ματιά και στο xtrail. Νομίζω ίδιους κινητήρες θα φοράνε.
-
Να το έχετε! Γιατί να μην το έχετε;! Όλα τα σημερινά αυτοκίνητα είναι τουλάχιστον ενός επιπέδου..
Έχω πει πολλά αλλά διάσπαρτα.
Καλή προσπάθεια αλλά πάλι το αδερφό QQ θα πουλήσει περισσότερο.
Να πω μόνο μια fail-ια εδώ, έχει piano black μεγάλο κομμάτι των προφυλακτήρων! Απίστευτο fail..
Θα επανέλθω αργότερα, να ακούσουμε και την τιμή του..
-
Ακούτε τις μισές αλήθειες του γάτου.
Αυτός με τα αναμμένα φώτα είχε χτυπήσει ο συναγερμός και έδινε σήμα για αυτό με τα φώτα και περίμενε τον ιδιοκτήτη να ξεκλειδώσει. Όταν έστειλε το κλειδί στο νησί και ξεκλείδωσε το αμάξι τα φώτα έσβησαν.
Πω πω ζημιά....
Ο άλλος πήρε αμάξι 6ετιας χωρίς να το τσεκαρει σε δικό του σέρβις και ρωτάει μετά.
Ξέχασε να σας πει για έναν άλλον που είπε ότι χάλασε ο μετρητής κατανάλωσης. Του είπαν ότι όταν φτάνει 9999 δεν μηδενίζει για να μην χάσεις τις μετρήσεις και απλως κάνει ρισετ. Το έκανε και όλα καλά.
Άλλος σε αμάξι με τόση τεχνολογία πήρε μια κινεζια που βάζουν για να βλέπουν μετρήσεις και την συνδέουν στην φίσα και προφανώς το αμάξι έγινε Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ευτυχώς με κάτι επανεκκινήσεις όλα καλά αν και για μένα θα έπρεπε να του κλειδώσει μόνο του και να μην του ξανανοίξει.
Όπως πρέπει και του γάτου.
Είπαμε το αμάξι έχει πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες και κάποιοι μλκς η άσχετοι πάντα θα βρίσκονται.
Η και κάποιοι σιδεροφαγοι.
Αλλά άμα έχεις πουλήσει τόσα το 1-2 % να σου βγάλει πρόβλημα θα είναι χιλιάδες
-
Ααααα γάτε..... Δεν μας τα λες καλά.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Αυτός με τα αναμμένα φώτα είχε χτυπήσει ο συναγερμός και έδινε σήμα για αυτό με τα φώτα και περίμενε τον ιδιοκτήτη να ξεκλειδώσει. Όταν έστειλε το κλειδί στο νησί και ξεκλείδωσε το αμάξι τα φώτα έσβησαν.
Πω πω ζημιά....
Ο άλλος πήρε αμάξι 6ετιας χωρίς να το τσεκαρει σε δικό του σέρβις και ρωτάει μετά.
Ξέχασε να σας πει για έναν άλλον που είπε ότι χάλασε ο μετρητής κατανάλωσης. Του είπαν ότι όταν φτάνει 9999 δεν μηδενίζει για να μην χάσεις τις μετρήσεις και απλως κάνει ρισετ. Το έκανε και όλα καλά.
Άλλος σε αμάξι με τόση τεχνολογία πήρε μια κινεζια που βάζουν για να βλέπουν μετρήσεις και την συνδέουν στην φίσα και προφανώς το αμάξι έγινε Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ευτυχώς με κάτι επανεκκινήσεις όλα καλά αν και για μένα θα έπρεπε να του κλειδώσει μόνο του και να μην του ξανανοίξει.
Είπαμε το αμάξι έχει πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες και κάποιοι μλκς η άσχετοι πάντα θα βρίσκονται.
Η και κάποιοι σιδεροφαγοι.
Αλλά άμα έχεις πουλήσει τόσα το 1-2 % να σου βγάλει πρόβλημα θα είναι χιλιάδες
Συγχαρητήρια για την αποκάλυψη της υπόλοιπης αλήθειας!
1ο σε πωλήσεις σε ΟΛΗ τη C (όχι μόνο SUV) για το 2022 και πάλι 1ο στους πρώτους μήνες του 23..και 3-4ο πάλι τρομερή εμπορική επιτυχία το λες, αφού δεν είναι ένα budget αυτοκίνητο, αλλά και 1ο ενώ περιμένει αντικατάσταση είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό..
-
O γάτος όταν θέλει να πάρει αμάξι, θα μιλήσει για όλα τα αυτοκίνητα, ότι τάχα ενδιαφέρεται μετά θα τους βρει κουσούρια για να καταλήξει στο βιτάρα.
Εγώ τουλάχιστον δεν καταλήγω πάντα σε σιτροέν.
Κατέληξα και σε Πεζώ...
-
Κατέληξα και σε Πεζώ...
Και αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος σου!!
-
Χωριά ότι θα μπω στο μάτι πολλών μετά το Peugeot αν πάρω BMW.
Ήδη έχω ακούσει ατάκες του, που κρύβεις το λεφτόδεντρο κτλ..Που το κρύβεις και εσύ, γιατί δεν το λες;!
Όταν είχα πάρει το Saxo, μετά από καμιά εβδομάδα το χάραξαν από άκρη σε άκρη!
Όταν πήρα το C3 πέταξαν κάτι σαν οξύ το οποίο έχει αφήσει λεκέδες για πάντα αφού δεν καθαρίζει.
Στο 2008 χάραξαν ένα σημείο και έφαγαν ένα πλαστικό πάνω ψηλά στο πορτμπαγκάζ (μάλλον με μαχαίρι..)το οποίο άλλαξα και η ασφάλεια δεν το κάλυψε..
Το ένα περιστατικό Αθήνα τα άλλα επαρχία σε διαφορετικές πόλεις με πολλά χρόνια να μεσολαβούν στο καθένα (οπότε αποκλείεται ο ίδιος!)
Δηλαδή αν είχα πάρει κάνα Volvo θα το έκαιγαν;!
-
O γάτος όταν θέλει να πάρει αμάξι, θα μιλήσει για όλα τα αυτοκίνητα, ότι τάχα ενδιαφέρεται μετά θα τους βρει κουσούρια για να καταλήξει στο βιτάρα.
Κατέληξα και σε Πεζώ...
Ποιο Vitara..20 PSA έχουν γύρω γύρω..μην τρως το παραμύθι, το Vitara είναι θεωρητική πρόταση, σιγά μην κυκλοφορεί ο CEO με Vitara στο Μπουρνάζι! Και επαγγελματικά χίλιες φορές αυτοκινηταρες και με ουσία και οικονομία!
-
Σοβαρά τώρα!?!? Μλκς ??? Ωραίος είσαι!!! Εγώ ήμουνα αυτός που πήγα να κάνω κάτι το οποίο μου το επιτρέπει (OBD2 tester). Δεν κατηγόρησα το αμάξι, αλλά το γεγονός! Και το πόσταρα για να γνωρίζουν κι άλλοι πια είναι η λύση του προβλήματος. Κάτοχος είμαι κι εγώ, κι ευχαριστημένος μάλιστα, αλλά άσχετος για και μλκς για σένα...
-
Πω πω ζημιά....
Δλδ αν χτυπάει ο συναγερμός είναι λογικό να ανάβει τα φώτα και να μένει από μπαταρία;
Ο μόνος λόγος που θα το κάλυπτα με βάση τη λογική είναι ότι τον έβαλε κανένα τζιμάνι εδώ. -
Κατέληξα και σε Πεζώ...
Ποιο Vitara..20 PSA έχουν γύρω γύρω..μην τρως το παραμύθι, το Vitara είναι θεωρητική πρόταση, σιγά μην κυκλοφορεί ο CEO με Vitara στο Μπουρνάζι! Και επαγγελματικά χίλιες φορές αυτοκινηταρες και με ουσία και οικονομία!
Κυκλοφορεί τις νύχτες όταν πηγαίνει στις γιάφκες των άλλων αριστερών των δυτικών προαστίων...
Το αφήνει στην γωνία, το κλειδώνει και βάζει τα κλειδιά στην δεξιά τσέπη του παντελονιού...
Μια φορά πήγε να τα βάλει στην άλλη και του έπεσαν κάτω, γιατί δεν είχε...
-
@geobal said in Peugeot 3008 2016:
Σοβαρά τώρα!?!? Μλκς ??? Ωραίος είσαι!!! Εγώ ήμουνα αυτός που πήγα να κάνω κάτι το οποίο μου το επιτρέπει (OBD2 tester). Δεν κατηγόρησα το αμάξι, αλλά το γεγονός! Και το πόσταρα για να γνωρίζουν κι άλλοι πια είναι η λύση του προβλήματος. Κάτοχος είμαι κι εγώ, κι ευχαριστημένος μάλιστα, αλλά άσχετος για και μλκς για σένα...
100% δεν αναφερόταν σε σένα!
Peugeot 3008 2016