-
Λοιπόν 5 σελίδες από χτες το βράδυ στο θέμα, για να διαβάσω ΒΛΑΚΕΙΕΣ από τους χέιτερς.
Και αναφέρω ΒΛΑΚΕΙΕΣ, γιατί μόλις χτες και προχτές σας έβαλα τον εξοπλισμό του Ακτιβ πάκ, την τιμή του αυτόματου ντίζελ και σας είπα ότι έρχονται κάποια αμάξια, κυρίως ντίζελ αυτόματα και φαίνονται μέχρι τον Μάρτιο. Στοιχεία τα οποία προφανώς οι χέιτερς τα περνάνε αέρα...
Μετά δεν είχε κάτι, αυτά με τα στοιχεία πριν 15 μέρες που παρέλαβα το αμάξι. Προφανώς μετά τον Μάρτιο, θα περιμένουν τα υβριδικά βενζίνης και να δούμε τι θα γίνει με το ντίζελ.
Η έκδοση άκτιβ πάκ, υπάρχει και στην Γαλλία και όταν έκανα το τέστ ντράιβ του 2008, αρχικά και του 3008 μετά εκεί μέσα στα Χριστούγεννα, μου είπε για τις εκδόσεις Ακτιβ πακ, οι οποίες δεν υπήρχαν στον τιμοκατάλογο του Νοεμβρίου και στον διαμορφωτή, αλλά μόνο στα αμάξια που μπορούν να παραγγελθούν.
Χτες είδα και εγώ τις εκδόσεις Ακτιβ πακ στον τιμοκατάλογο, αλλά σήμερα δεν υπάρχουν.
Προφανώς τα αμάξια έχουν πουληθεί, εκτός από 5 αυτόματα ντίζελ που βλέπω στο σάιτ της αγοράς.
Στο Γαλλικό σάιτ που κοίταξα τώρα, βλέπω Ακτιβ πακ και Αλλούρ πάκ, ενώ εδώ Ακτιβ πλάς και Αλλούρ πλάς.
Προφανώς ο Σ. μαζεύει ότι υπάρχει έτοιμο ή σε κοντινή παραγωγή, αφού γενικά υπάρχουν ακόμα καθυστερήσεις, ενώ τα 2008 αυτόματα ντίζελ που υπήρχαν πριν 2 μήνες δεν υπάρχουν τώρα.
Γενικά λοιπόν πουλάει. Οσο και αν αυτό στενοχωρεί τους χέιτερς...
Και εγώ ένας λόγος που βιάστηκα να το πάρω, ήταν που η τιμή ήταν καλή και που τα ντίζελ μπορεί ξαφνικά να τα σταματήσουν, ενώ τα υβριδικά κλπ δεν τα έχω σε εκτίμηση και τα φεβ δεν μπορώ να τα αγοράσω.
Και κάτι τελευταίο, φημολογείται ότι θα παίζει μόνιμη ανάκληση και εγγύηση για πάντα για τα δοχεία αντμπλού.
Αν συμβεί αυτό, οι τιμές των μτχ ντίζελ της πιεσει θα εκτοξευθούν...
-
cruiser
δεν τίθεται θέμα μίσους... παρέθεσες κάποια τιμή που δεν βρέθηκε, η προσφορά είχε κάνει φτερά.
Έψαξα και εγώ όπως και άλλοι. Δεν βρήκα τιμή στα 27000 και κάτι άλλα στα 33000+
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω ότι υπήρξε αλλά έπαψε να υπάρχει. Και δεν ξέρουμε πόσα αυτοκίνητα αφορούσε. -
Όσο για το δοχείο Adblue... Υποχρέωσή τους είναι η λύση του προβλήματος.
Καλα θα κάνουν να λύσουν το θέμα. -
Αφορούσε όσα είχαν έλθει ή έρχονταν τους επόμενους 2-3 μήνες. Πάνω από 50, ίσως και πάνω από 100 σε όλες τις εκδόσεις. Τα αυτόματα ντίζελ ήταν γύρω στα 20. Βάλε χειροκίνητα βενζίνης και ντίζελ και αυτόματα βενζίνης.
Προφανώς ξεπούλησαν.
Αλλά εγώ τα έχω γράψει από τα Χριστούγεννα για αυτό ρίχνω κράξιμο στους χέιτερς.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Αφορούσε όσα είχαν έλθει ή έρχονταν τους επόμενους 2-3 μήνες. Πάνω από 50, ίσως και πάνω από 100 σε όλες τις εκδόσεις. Τα αυτόματα ντίζελ ήταν γύρω στα 20. Βάλε χειροκίνητα βενζίνης και ντίζελ και αυτόματα βενζίνης.
Προφανώς ξεπούλησαν.
Αλλά εγώ τα έχω γράψει από τα Χριστούγεννα για αυτό ρίχνω κράξιμο στους χέιτερς.
Που ήσουν σήμερα όλη μέρα, έχασα μία μέρα δουλειάς να γράφω κάθε 2 λεπτά τα ίδια και τα ίδια! Μιλάμε δεν πιάνονται πουθενά οι άνθρωποι! Τη μοναδική επιλογή κινητήρα στην Corolla την έκαναν πλεονέκτημα! Το ότι το 3008 έχει 5 κινητήριες επιλογές γαργαρα!
Μετά λέγανε δεν πουλάει γι'αυτό βγάζει προσφορές..τους πετάω τις πωλήσεις, 1ο στα C γενικά ΚΑΙ πρώτο και τον Ιανουάριο! Τίποτα, τα ίδια.. λίγο μετα το κλασσικό "ένα άβολο i-cockpit έχει", τους λέω για τα 591 λίτρα αποσκευών, χώρων, σε όλους τους τομείς ότι είναι κοντά στην κορυφή.. τίποτα.. όλα χάλια..σε λυπήθηκα στο τέλος που θα κυκλοφορείτε με τη λιονταράρα!
-
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
Παρεμπιπτόντως στην Ευρώπη έπεσαν οι πωλήσεις PHEV το 1ο μήνα του 23.
Την οποία πτώση την προκάλεσε σε πολύ μεγάλο ποσοστό η Γερμανία, η οποία μάλιστα παρουσίασε γενικά πτώση στις ταξινομήσεις όλων των οχηματων, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές που παρουσίασαν αύξηση.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
Παρεμπιπτόντως στην Ευρώπη έπεσαν οι πωλήσεις PHEV το 1ο μήνα του 23.
Την οποία πτώση την προκάλεσε σε πολύ μεγάλο ποσοστό η Γερμανία, η οποία μάλιστα παρουσίασε γενικά πτώση στις ταξινομήσεις όλων των οχηματων, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές που παρουσίασαν αύξηση.
Οι Γερμανοί έκοψαν τις επιδοτήσεις σε phev από τις αρχές του '23 από ότι διαβάζω, οπότε λογικό.
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Προφανώς ξεπούλησαν.
Που ήσουν σήμερα όλη μέρα, έχασα μία μέρα δουλειάς να γράφω κάθε 2 λεπτά τα ίδια και τα ίδια! Μιλάμε δεν πιάνονται πουθενά οι άνθρωποι! Τη μοναδική επιλογή κινητήρα στην Corolla την έκαναν πλεονέκτημα! Το ότι το 3008 έχει 5 κινητήριες επιλογές γαργαρα!
Μετά λέγανε δεν πουλάει γι'αυτό βγάζει προσφορές..τους πετάω τις πωλήσεις, 1ο στα C γενικά ΚΑΙ πρώτο και τον Ιανουάριο! Τίποτα, τα ίδια.. λίγο μετα το κλασσικό "ένα άβολο i-cockpit έχει", τους λέω για τα 591 λίτρα αποσκευών, χώρων, σε όλους τους τομείς ότι είναι κοντά στην κορυφή.. τίποτα.. όλα χάλια..σε λυπήθηκα στο τέλος που θα κυκλοφορείτε με τη λιονταράρα!
Χαρά και εργασία που λένε.
-
Ρε παιδιά αύριο πάω να πάρω 3008. Με έπεισαν τα 130 άλογα του και το χειροκίνητο κιβώτιο του.
Μπορώ να το αγοράσω με 28Κ; Ναι ή ου;
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Ρε παιδιά αύριο πάω να πάρω 3008. Με έπεισαν τα 130 άλογα του και το χειροκίνητο κιβώτιο του.
#mono_vitara και τα ρέστα βενζίνες.
-
Ου, αργησες.
Αλλά 3008 και χειροκίνητο είναι μεγάλο κρίμα...σαν να αγοράζεις υπερύγχρονη κατοικία με ντηζάιν, ανέσεις, συστήματα ασφαλείας, τα πάντα όλα και το νερό να το ανεβάζεις στο διαμέρισμα από το πηγάδι με το μαγγάνι. -
Ε καλά ναι όντως αλλά εγώ έχω 28Κ. Οπότε πάμε με το χειροκίνητο. Τόσα μου είπαν... Δώστε το μου.
-
Όταν έχει 20 Κ το swift. Ε, τα δίνεις τα 28Κ για το 3008.
-
Αφού δεν προσέχεις όταν παραδίδω μάθημα. Τώρα το έχασες.
-
Κοιτούσα έξω από το παράθυρο τα suzuki που είχαν γυμναστικη
-
Κοιτούσα έξω από το παράθυρο τα suzuki που είχαν γυμναστικη
Και δεν μπορούσες να ακούσεις και καλά από την φασαρία που έκαναν και την χάλια ηχομόνωση των παραθύρων της τάξης.
-
This post is deleted! -
Στο gocar έχει άρθρο από το carscoops για τις καλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων και αναφέρει τις πρώτες 32, στις πρώτες 10 οι 7 είναι ιαπωνικές κ Ασία μεριά. Δυστυχώς για τους φαν της η peugeot δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες 32 προφανώς λόγω τεχνολογικής ανωτερότητας κ υπερβολικης αξιοπιστιας την έχουν βγάλει από τη λίστα κ έχει συμπεριληφθεί στα τεχνολογικά οδηγικά θαύματα..
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Στο gocar έχει άρθρο από το carscoops για τις καλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων και αναφέρει τις πρώτες 32, στις πρώτες 10 οι 7 είναι ιαπωνικές κ Ασία μεριά. Δυστυχώς για τους φαν της η peugeot δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες 32 προφανώς λόγω τεχνολογικής ανωτερότητας κ υπερβολικης αξιοπιστιας την έχουν βγάλει από τη λίστα κ έχει συμπεριληφθεί στα τεχνολογικά οδηγικά θαύματα..
Ψιτ φιλος.....Tα Peugeot δεν πωλουνται στην Αμερικη
-
Υποθέτω μαζί με seat..
Peugeot 3008 2016